ÇANKIRI NEVZAT AYAZ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
2010-ÖSYS Sunum , TEKİRDAĞ/ÇORLU OCAK 2011
Advertisements

YGS’de DERSLERE GÖRE SORU SAYILARI
VKV KOÇ ÖZEL LİSESİ 2010 – SINIFLAR DERS SEÇİM SÜRECİ HAKKINDA
DERS VE MESLEK SEÇİMİ MUSTAFA KAYNAK ANADOLU LİSESİ REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK SERVİSİ Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi.
ÖZEL ŞEFKAT EĞİTİM KURUMLARI
DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS)
DERS SEÇİMİ Ne Zaman Nasıl.
MAMAK KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ YGS BİLGİLENDİRME VE MOTİVASYON SEMİNERİ FARUK SÜZER PSİKOLOJİK DANIŞMAN.
. Hülya SUFRACI PSi. Dan ve Reh. Öğr YGS- LYS 2015 Fahrettin Arar Çok Programlı Anadolu Lisesi.
REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK SERVİSİ
MEB HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ
75. Yıl şehit üsteğmen murat erdem çok programlı LİSESİ
İZMİR ANADOLU LİSESİ 9. SINIFLAR DERS SEÇİMİ.
ORTAÖĞRETİMDE DERS SEÇİMİ.
SINAV ADITARİHSAAT LYS LYS LYS LYS LYS
DERS SEÇİMİ NASIL YAPILIR?
ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME SİSTEM 2015
 SINAV.  YGS’ de 6 çeşit puan türü vardır. YGS-1 ve YGS-2 eski sistemdeki Sayısal YANİ MF puan türleridir.  YGS-3 ve YGS-4 eski sistemdeki Sözel.
SALİHLİ KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ
Ortak Dersler MADDE 7 – Ortak dersler, öğrencilerin okulu bitirinceye kadar almakla yükümlü olduğu derslerdir. Bu dersler, bütün öğrencilere asgarî.
1 YGS Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı LYS Lisans Yerleştirme Sınavı.
YGS - LYS Üniversite Girişte İki Aşamalı Sınav Sistemi.
2014 SINAV SİSTEMİ.
CUMHURİYET ANADOLU LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ. Daha iyi ölçme yapabilen, Öğrencilerin orta öğretim başarı puanını dikkate alan, Farklı puan türleriyle öğrencileri.
YGS NED İ R ?. YGS HAKKINDA GENEL BİLGİLER YGS (YÜKSEK ÖĞRETİME GEÇİŞ SINAVI) 2 yıllık veya 4 yıllık bir bölüm okumak isteyen öğrencilerin girmek zorunda.
MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ KATSAYI ENGELİ KALKTI
 Diploma notları 50 ile 100 puan arasında olacaktır.Ortaöğretim Başarı Puanı hesaplanırken diploma notları 5 ile çarpılacak ve OBP 250 ile 500 arasında.
LYS - YGS SINAV SİSTEMİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
T.C. ZARA KAYMAKAMLIĞI ZARA ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRETİM YILI SEÇMELİ DERS AÇIKLAMALARI.
2010 yılında kapsamlı olarak değiştirilen üniversiteye giriş sınavları;
YGS-LYS SUNUMU.
9. sınıfı başarısı hangi meslek = uygun dersler istediği üniversite bölümünü puanı kırılmadan Ders seçimi sisteminde öğrenim gören bir öğrencinin alanı.
SÖKE CUMHURİYET ANADOLU LİSESİ REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK SERVİSİ
REHBERLİK SERVİSİ İLKNUR AKMAN.
LYS ADAY BİLGİLERİ SINAV ADITARİHSAAT LYS LYS LYS LYS LYS
2011 YENİ SINAV SİSTEMİ. YENİ SİSTEM NELER GETİRDİ 2010 Yılından itibaren uygulanacak olan sınav sistem iki aşamalı olarak gerçekleşecek Yılından.
DERS SEÇİMİ VE ÖNEMİ VELİ SUNUMU
YGS – 1 PUANLI LİSANS PROGRAMLARI Puan Türü Aktüerya Bölümü YGS Taban PuanlarıYgs 1 Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümü
2016 YGS-LYS TANITIM SUNUSU İpekyolu Rehberlik ve Araştırma Merkezi
YÜKSEKÖĞRETİME GEÇİŞ SINAVI (YGS) 1. BASAMAK SINAVI.
30/05/12 Özlem ÇAVUŞOĞLU & Neşe ATASELİM Ali Akkanat Anadolu Lisesi Rehber Öğretmenleri.
ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME SİSTEMİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ 1.
LYS ADAY BİLGİLERİ SINAV ADITARİHSAAT LYS-1 ( MATEMATİK ) LYS-2 ( FEN BİLİMLERİ ) LYS-3 ( EDEBİYAT-COĞ. )
. TERCİH. Öğrenci & Rehber Öğretmen  Hocam, Ankara mı? İstanbul mu? Aslında Eskişehir’de fena değil…  Çift anadal, yandal ne demek?...  Hocam mimarlık.
MESLEK SEÇİMİ ve MESLEKLERİ TANITMA
GENEL BİLGİLER YGS-LYS sistemi 2 aşamalı sınavlardan oluşan bir sistemdir. İlk aşama sınavı YGS 1 oturum, ikinci aşama LYS 5 oturumda yapılacaktır.
(LYS) LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI PAYAS NURSAN ANADOLU LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ.
2016 -LYS ABDULKADİR SAYIN REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ABDULKADİR SAYIN REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ.
ALAN SEÇİMİ ÇALIŞMALARI Öğretmen görüşlerinin alınması Öğrenci sınav notlarının değerlendirilmesi Öğrencinin ilgilerinin göz önünde bulundurulması 10.Sınıf.
Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) GÖLCÜK RAM REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA BÖLÜMÜ 2016.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
PROF. DR. SAİME İNAL SAVİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ
OKULUMUZ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 26 Öğrenci Sayısı : 139 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 12 Fen Laboratuarı Sayısı : 3 BT(Bilgisayar) Sınıfı.
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 6 Öğrenci Sayısı : 211 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 24 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ OKUL TANITIMLARI. BATMAN SPOR LİSESİ 2.
İÇ SINAVI.
ULUDERBNET SABANCI ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ 2016
2016/2017 ÖSYS TERCİH HAZIRLIK SUNUMU
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
ALAN – DERS SEÇİMİ.
(ÖĞRENCİ SEÇME ve YERLEŞTİRME SİSTEMİ)
TERCİH.
ÜNİVERSİTE SINAV SİSTEMİ
YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI
YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI
ÜNİVERSİTE SINAV SİSTEMİ
ÜNİVERSİTE SINAV SİSTEMİ
Üniversite Yönetim Kurulu Rektörlüğe Bağlı Bölümler
YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI
Y ÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI AKSARAY REHBERLİK ARAŞTIRMA MERKEZİ
Sunum transkripti:

ÇANKIRI NEVZAT AYAZ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ

NEREDEN NEREYE…. 1992 Yılında Öğretmen Okulu olarak başlayan eğitim serüvenimiz Anadolu Öğretmen Lisesi olarak 2014 yılına kadar sürmüştür. 2014 yılında Anadolu Lisesi ve 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılından itibaren SOSYAL BİLİMLER LİSESİ olarak devam edecektir.

Kökü Mazide Olan Atî 23 Yıllık köklü tecrübenin eseri olarak %93 üstü üniversite yerleştirme başarısı ile geleceğe güvenle yeni yıldızlar kazandırma yolunda SOSYAL BİLİMLER LİSESİ olarak Çankırı eğitimi için çalışmaya devam ediyoruz

ÖSYM 2013 VERİLERİNE GÖRE EN BAŞARILI OKUL TÜRLERİ                                                                                                                                                                                                                                              Okul Türü    140 puan üstü % 180 puan üstü% YGS Puan Ort 1-Fen Liseleri 99,9 5 99,86  400,802 2-Özel Fen Liseleri  98,99 368,995 3-Sosyal Bilimler Liseleri 100,00 342,168 4-Anadolu Öğretmen Liseleri  99,87 99,33 326,157

SOSYAL BİLİMLER LİSESİNİN ÖZELLİKLERİ Ağırlıklı olarak TÜRKÇE MATEMATİK öğrencisi yetiştirmektedir. Çünkü Eşit Ağırlık alanın en önemli belirleyici dersi MATEMATİK dersidir. Bu ders saati, Fen Liselerinde olduğu gibi her sınıf seviyesinde, haftalık 6 ders saatidir.

SOSYAL BİLİMLER LİSESİNİN ÖZELLİKLERİ SÖZEL ve DİL alanında da öğrenci isterse tercih imkanına sahiptir. Dil alanında sınava girmek isteyen öğrencilerimize imkânlar ölçüsünde alanında yetişmeleri sağlanacaktır.

SOSYAL BİLİMLER LİSESİNİN ÖZELLİKLERİ Sınıf mevcutları 30 kişiyi geçemez. Kız ve erkek öğrenci pansiyonumuz mevcuttur. Öğrencilerimizin ders dışı zamanlarda faaliyet yapabilecekleri kapalı spor salonu ve hobi odaları vardır. Sene başında okulumuz öğretmenleri tarafından yapılacak dil sınavında başarılı olan öğrenciler 9. sınıftan başlayabilirler.

TM ALANINDAN TERCİH EDEBİLECEĞİ ÇEŞİTLİ BÖLÜMLER YIL ALAN Hukuk   4 TM-3 İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı TM-1 Psikoloji Çocuk Gelişimi (Fakülte) Sosyal Hizmet (Fakülte) Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bilgi ve Belge Yönetimi Sağlık Kurumları Yöneticiliği (Fakülte) BÖLÜM YIL ALAN Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği 4 TM-2 Sınıf Öğretmenliği Kamu Yönetimi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bankacılık ve Finans (Fakülte) TM-1 İktisat İşletme Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik (Fakülte)

TS ALANINDAN TERCİH EDEBİLECEĞİ ÇEŞİTLİ BÖLÜMLER YIL ALAN Göresel İletişim - Göresel Sanatlar ve İletişim Tasarımı 4 TS Sinema ve Dijital Medya Sinema ve Televizyon Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Tarih Bölümü Basın ve Yayın Coğrafya Bölümü Gastronomi ve Mutfak Sanatları BÖLÜM YIL ALAN Rekreasyon Yönetimi Bölümü 4 TS Halkla İlişkiler Bölümü Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Medya -Görsel Sanatlar ve İletişim Radyo - Sinema ve Televizyon Reklamcılık - Reklam Tasarımı ve İletişimi Türkçe öğretmenliği

Öğrencimiz Etkileşimli Tahtada…..

Veli Toplantımız….

Yangın Tahliye Tatbikatı….

Erkek Futsal Takımımız Maçı…

Spora hep destek, tam destek…

İl Birinciliğimiz…

Nevruzda dağıtacağımız döner hazırlığı…

Yeni bir toplu organizasyonumuz…

Nevruz ateşimiz…..

Gezilerimizden bir kare…..

112 Yıldız daha mezun oluyor….

2014/2015 Öğretim Yılı Karne Töreni…

2014/2015 Öğretim Yılı Karne Töreni…

İletişim…. Çankırı Nevzat Ayaz Sosyal Bilimler Lisesi Telefon : 0376 2132190 Belgegeçer : 0376 2124810 Adres: A.H. Renda Mah. Ankara Yolu 2. Km ÇANKIRI İl Merkezine Uzaklık :1,5 Km Ulaşım :Yaya - Midibüs hatlı İsmail Yıldız (Okul Müd.) :05052178394 Abidin Ak (Müd.Baş Yard.) :05053221998 Murat Çakmak (Müd.Yard.) :05056356915