Satış Odağı Şık ve Renkli Tasarım 12.1mm inceliğinde ve 3,14” ekran boyutuna sahip.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
FATİH İÇİN TEMEL BT KULLANIM KURSU
Advertisements

Motion CL910 TABLET PC 1.
Google Apps. İşletme zorlukları değişiyor Aşırı bilgi yükü •Bilgi yoğunluğu hızla artıyor •Sıralama, dosyalama ve bulma kavramları giderek daha verimsiz.
Teknoloji Harikası Casio Türkiye Resmi İthalatçısı ve Distribütörü
Office 365 ve SharePoint Online'a Genel Bakış
Ders Adı: Bilgisayar Donanımına Giriş
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi Sınav Çalışması
ANDROID işletim sistemi
agk88.com Google Apps Eğitim Sürümü
ANDROİD Android, Google, Open Handset Alliance ve özgür yazılım topluluğu tarafından geliştirilen, Linux tabanlı, mobil cihaz ve cep telefonları için geliştirilmekte.
Bilgisayara Giriş Dersi
Mobil Uygulamalar ve Bilgi Hizmetleri Orçun Madran
ANDROID işletim sistemi
Volkan TOKMAK – EMO Ankara Şubesi - Ocak 2012
Merhaba ben Abdullah Alp ASLAN Globax Firması Yöneticisiyim
MAYIS AYI BİLİŞİM PANOSU General Mobile E-Tab. T ABLET Ö ZELLIKLERI İşletim Sistemi : Android Gingerbread Ekran Boyutu : 16:9 geniş ekran, 8,9"
Google Glass(GG) Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar ve Ö ğ retim Teknolojileri Ana Bilim Dalı İ nsan Bilgisayar Etkileşimi Dersi Grup Üyeleri Adem Önal.
BİT’i Kullanma ve Yönetme
Hazırlayan: Kübra AYAN
Bilişim Teknolojilerine Giriş
Bilgisayara Giriş Uzm. Murat YAZICI.
SmartWatch(SW) Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar ve Ö ğ retim Teknolojileri Ana Bilim Dalı İ nsan Bilgisayar Etkileşimi Dersi Grup Üyeleri Adem Önal Emrah.
DONANIM BİRİMLERİ.
NAVİGASYON NAV-750 TV Harita ve Yazılım Özellikleri • Türkiye adres yapısına özel MIREO Don’t Panic navigasyon yazılımı ve TELEATLAS haritası • 81 il.
ETwinning Twinspace Kullanımı Nisan 2014.
Word Programı Genel Bilgileri
Aşağıdakilerden hangisi işletim sistemi değildir?
Google Glass Nedir? "Zenginleştirilmiş Gerçeklik Teknoloji" adı verilen teknolojinin uygulandığı Google Gözlüğü sanal aleme açılan üçüncü bir göz olarak.
Hacettepe Üniversitesi
YAZILIM.
 UGUR ÖZBİLEN   TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ (İ.Ö)  2.SINIF.
Galaxy SII. Genel Bakış SUPER AMOLED PLUS Çift Çekirdek.
Winamp, Time Warner şirketine bağlı AOL tarafından satın alınan NullSoft adına tescilli ve yine bu firma tarafından geliştirilen kişiselleştirilebilir,
Hangisi bir işletim sistemi değildir?
Bilgisayara bilgilerimizi saklayabiliriz.
İÇ VE DIŞ DONANIMLAR.
Total Video Converter Nedir ? Total Video Converter, video ve ses dosyalarınızı farklı formatlara dönüştürerek PSP, iPod, iPhone, Xbox ve diğer taşınabilir.
Bilgi ve İletişim Teknolojisi Dersi
Bilgisayar (Computer) Bilgisayar, uzun ve çok karmaşık hesapları bile büyük bir hızla yapabilen, mantıksal (lojik) bağlantılara dayalı karar verip işlem.
FAYDALI PROGRAMLAR.
Hafta2 Bilgisayar Donanımı Dersi
Sosyal Medya Kişilerin internet üzerinde birbirleriyle yaptığı diyaloglar ve paylaşımlar bütünüdür.  Zaman ve mekân sınırlaması olmadan (mobil tabanlı),
Dosya, Klasör ve Sürücüler
ANLIK HABERLEŞME PROGRAMLARI. Anlık Haberleşme Nedir? Bir bilgisayar programı sayesinde, üye olarak, listenize eklediğiniz kişilerle gerçek zamanlı görüşme.
FAYDALI PROGRAMLAR.
Office ile ilgili diğer bilgiler Yrd. Doç. Dr. Altan MESUT.
Information Technology, the Internet, and You © 2013 The McGraw-Hill Companies, Inc. All rights reserved.Computing Essentials 2013.
BİLGİSAYAR TEMEL KAVRAMLAR
Querying SQL Server Data with Power BI Desktop Erdem Avni SELÇUK Microsot MVP.
Bilgisayar Donanımı Dersi
EĞİTİMDE BİLGİSAYAR UYGULAMALARI Yrd. Doç. Dr. Halil Ersoy.
Günümüzde, kullanıcılar sıradan bir akıllı telefondan daha fazlasını bekliyor ve tüm mobil görüntüleme deneyimlerini genişletmek istiyorlar. 7” genişliğinde.
*Display: 5.29" in actual measurement. Geniş ve TaşınabilirKolay Kulllanım - El Hareketi Algılama - S Planner Görüntü Alma ve OluşturmaHızlı ve Güçlü.
Satış Odağı Gelişmiş ve Rahat Mesajlaşma Geniş QWERTY klavye ve 2.8” Dokunmatik ekran.
Wave II sunduğu özellikleri ve servisleri ile çok daha rekabetçi Güçlü Özellikler HSDPA / 5MP 3.7” WVGA SUPER LCD t9 Trace Klavye 1GHz AP (Humming Bird)
Güçlü İşlemci & Performans 800MHz güçlü işlemcisi sizlere - Sorunsuz ve hızlı bir şekilde internette gezinme - Eşzamanlı uygulama kullanımı ile birden.
Mobil Uygulamalar ve Android’e Giriş Ders 1. Uygulama Kavramı  Kullanıcıların ihtiyaçları doğrultusunda istedikleri işlemleri yapmalarına imkan veren.
Sade ve Şık Tasarım Zarif görünüm ve dayanıklılık birarada
Dosyalar Birbirinden Nasıl Ayrılır?
BİLGİSAYAR Donanım ve Yazılım.
haZIRLAYAN: ELİF KARAOĞLU
FAYDALI BİLGİSAYAR PROGRAMLARI
Ares Bilişim Sistemleri
My Work İş Teknolojileri
BİLGİSAYAR Donanım ve Yazılım.
Geçmiş ile gelecek arasında köprü
Dosya Yönetimi.
FAYDALI BİLGİSAYAR PROGRAMLARI
Robot Prenses ve Zombi Cüceler
Bilgisayar Donanımı Dersi Bilgisayarın Mimarı Yapısı ve Çalışma Mantığı.
Sunum transkripti:

Satış Odağı Şık ve Renkli Tasarım 12.1mm inceliğinde ve 3,14” ekran boyutuna sahip.

Satış Odağı – Android Uygulamaları Android uygulamalarına erişmek için SlideMe ve S-Android Market

Satış Odağı Sosyal Ağ Sitelerine Kolay Erişim Social Hub Sosyal ağ siteleri ile senkronize edilebilen Rehber Facebook, Yahoo, Google, and Microsoft Exchange takvim bilgilerini kendi takvminizde birleştirin.

Satış Odağı SWYPE & TouchWiz 3.0 for Android Swype Klavye sayesinde klavye ve mesaj yazmada geliştirilen son teknolojiyle tanışın Kişiselleştirmeye uygun, geliştirilmiş kullanıcı arayüzü.

Satış Odağı Diğer Özellikler Push desteği Google Sesli Arama Özelliği 3 MP Kamera Word, Excel, PowerPoint ve PDF dökümanlarını görüntüleme

Teknik Özellikler Şebeke - HSDPA / EDGE/GPRS 850/900/1800/1900 Boyutlar x 60.6 x 12.1 mm (108.8g) Ekran ” QVGA TFT (320x240) Samsung Android 2.2 (Froyo) Samsung Apps / S-Android Market - Çeşitli Uygulamaları İndirebilme Social Hub - Tüm SNS, , ve takvim hesaplarını entegre kullanma - Takvim Senkronizasyonu(Google/Outlook) Samsung TouchWiz 3.0 Kullanıcı Arayüzü - Düzenlenebilir Çoklu Ana ekran ve menüler - Çok fonksiyonlu widgetlar İşlemci - 600MHz (Qualcomm MSM ) - RAM: 384 MB Batarya (Standart) Li-ion, 1,200mAh Kamera Megapiksel FF kamera FM Radyo + RDS BT 2.1, USB 2.0 Video - QVGA (320 x 15fps - Codec: MPEG4, H.263, H Format: 3gp(mp4) Müzik - Müzik Oynatıcı - 3.5mm Kulaklık Girişi - MP3, OGG, AAC, AAC+, eAAC+, AMR-NB, AMR-WB, WAV, MID, AC3 Hafıza - 160MB + MicroSD (32GB a kadar) Android Tarayıcı Multi-touch zoom Sensör - Hareket, Yakınlık, Dijital Pusula Dahili Push - Gmail - MS Exchange ActiveSync Ek Özellikler - A-GPS - SWYPE, Yaz & Git - Döküman Görüntüleme (Quick office) - Mobil AP

Teşekkürler