PARİS. Paris is the capital of France. Paris is known monuments, artistic and culturel life all around the world. Paris is known monuments, artistic and.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Öğrenciler nereye gidiyor ?
Advertisements

NATO Gezisi Nisan 2014.
BİRLEŞMİŞ MİLLETLER GENEL MERKEZİNDE EĞİTİM SEMİNERİ
ALTIN ORAN Yeşim Matara.
CERN.
SPOR İŞLETMECİLİĞİ: Futbol Devleri
I.M. PEI Ieoh Ming Pei.
CERN. CERN PROGRAMI Milan Geneva Paris Milano'nun merkezinde adını verdiği Piazza Del Duomo meydanında bulunur. Avrupa'nın dördüncü büyük katedralidir.
This MTV advertisement was canceled by US government. It was aired only ONCE.... Bu MTV reklamı ABD Hükümeti tarafından yasaklanmış ve yalnızca bir defa.
THE BLUE MOSQUE THE BLUE MOSQUE Sultan Ahmet Camii.
MARKA ŞEHİRİSTANBUL. Dünya Değişiyor... Neden Marka Şehir?
KENTLER VE SİMGELERİ HAZIRLAYAN Zeynep Sarah ALAM
Six Good Reasons 05/04/2015Steve Darn ITK March 2011.
ÜLKELER COĞRAFYASI.
Cem Yurtsev
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.
Dünyanın harikaları.
Heykeltraş ve ressam Bruno Torfs’un Avustralya’da Melbourne yakınlarındaki yağmur ormanlarında bulunan atölyesi ve heykellerinden bazıları. Torfs, bu ünik.
Çek Cumhuriyetinin başkenti ! Hitler’in hayran kalıp bombalatmadığı iki şehirden biri. (Diğeri Paris) Hem son derece gothic, hem de romantik bir şehir...
SİCİLYA İTALYA SICILY - ITALY MÜZİK : TOTO COTUGNO SERENATA
YUNUS EMRE.
PRIMARY SCHOOL KOZLU PRIMARY SCHOOL (Turkey) COMENİUS.
 THE 2. The, evrende tek olan ve dolayısıyla belirli olan şeylerle kullanılır: 1. The, daha önce sözü edilen ya da karşı tarafça zaten bilinen kişi.
IZDOS Scouting and Nature Sportmen Youth and Sports Club GSK ‘’ The Universe Challenges!’’ Project Camping.
MİMARİ TASARIM KURAM VE YÖNTEMLERİ
MATHS IS EVERYWHERE MATEMATİK HER YERDE MATHS AROUND US 2 ETRAFIMIZDAKİ MATEMATİK 2 GEOMETRICAL BUILDINGS GEOMETRİK ŞEKİLLER.
BEST SUMMER EVER. EMBASSY SUMMER  Campbell House.
Alp Osman Altunsoy. Ankara is located in centre of Turkey Ankara is the capital of Turkey.
RELIGIOUS TRADITIONS BAGS TO DO IN YOUR CITY T.C. Ünye Kaymakamlığı ANAFARTA ORTAOKULU.
DÜŞÜN, HAYAL ET Imagine there’s no heaven,it’s easy if you try DÜŞÜN Kİ CENNET DİYE BİRŞEY YOK, BÖYLE DÜŞÜNMEYİ BİR DENE.
PARİS EĞİTİM GEZİSİ (18 – 22 MAYIS 2016). Gezimizin amaçları Fransız dilini ve kültürünü pratikte öğrenmek. Tarihi yapıları, müzeleri ve Paris'in simgeleri.
TEOG SINAVINA BU KELİMELERİ BİLMEDEN GİRMEYİN UNIT 7.
ULUBATLI HASAN PRIMARY SCHOOL (ULUBATLI HASAN İLKÖĞRETİM OKULU) BERGAMA, İZMİR TURKEY.
MUSIC FOR COMENIUS BROTHER HOOD NEVER ENDS BROTHERHOOD NEVER ENDS…. *We are not going to give up yet *It's time for us to make our move *We fed up with.
Nasa programs for students.
1 NİSAN 2015 SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA GÜNLERİNİN 92. GÜNÜ YOKSULLUĞA SON DİYORUZ. DÜNYA DAHA GÜZEL YARINLAR İÇİN ETKİNLİKLERİNİZİ BEKLİYORLAR 14 SENE 9.
VATİKAN – VATICAN CAN AKIN Poet, Photographer.
Tipik bir gotik katedral planı
This is beak. There are feet. There are wings. There are eyes. This is tongue.
Grade 8 Unit 7 Bilginbakterim.com.
ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI
Batı Karadeniz-4.
ENGLISH QUESTIONS By: Sude Babur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. THE LIFE OF MUSTAFA KEMAL.
Located on the hill on the rigt behind Kastamonu Goverment House, one of the symbols of the city’s other important. Abdurrahman Pasha in 1885, the building,
PARİS EĞİTİM GEZİSİ 15 – 19 MAYIS 2018.
5.Sınıf adres sorma.
OMUR BELDESİ-SEFERİHİSAR ÇEVRE BİLGİSİ/ENVIRONMENTAL INFORMATION OF SEFERİHİSAR CITY Seferihisar ilçesi topraklarinda en eski yerlesim.
Turkish cuisine is very popular around the world. It has a very wide options for everyone. The variety of the recipes and the ingredients which are grown.
İstanbul Boğazı. İstanbul Boğazı İSTANBUL BOĞAZI ( BOSPHORUS) İstanbul Boğazı, Karadeniz ile Marmara Denizi’ni birleştiren su yoluna verilen isimdir.
2019 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
Before the Battle of Çanakkale. Why a Front in Çanakkale was Opened? In the summer of 1914, the war continued in Europe with all its intensity, and by.
ENGLISH PERFORMANCE HOMEWORK TOPIC: SPAIN NAME: MUHAMMET TITLE: KARA NO: 8821 CLASS: 9 / G.
ENGLISH PERFORMANCE HOMEWORK TOPIC: SPAIN NAME: MUHAMMET TITLE: KARA NO: 8821 CLASS: 9 / G.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
THE MYSTERIOUS ISLAND JULES VERNE. INFORMATION ABOUT THE BOOK  Name of the book: The Mysterious Island  Author: Jules Verne  Type: Adventure  Number.
PREPARED BY: 9-B STUDENTS. Sumerians, who laid the foundations of great civilizations and the world cultural heritage, emerged to the st The Sumerians.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Salvador Dali Dali was born May 11, 1094 in Spain. He was very talented from a young age and began taking art classes at 10 years old. Dali.
SAMSUN. WHERE İS SAMSUN? Samsun is located at the Black Sea region. It is located in Amasya, north of Samsun and south of Ordu.
CÜNEYT ÇAKIR Birth Place: Istanbul / Turkey Date of Birth:
ELİF SU KÜÇÜKKAVRUK. plants When you touch this plant, it can be like the photograph. When you let go, it becomes normal.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Zanzibarlı turist rehberim Raşid’le Forodhani Bahçeleri’nde buluşup yola koyulduk. Bu yeşil vahayı ve Hint Okyanusu’na açılan kumsalında suya dalıp çıkan.
KIZ KULESi.  Tarihi ve farklı objektiflerden manzaralar...Geçmişi 2500 yıl öncesine dayanan bu eşsiz yapı, İstanbul`un tarihine eş bir tarih yaşamış.
Where’s the post office? 1. Where is the post office? Where is the post office? It’s next to the bank. It’s next to the bank. Is there a bank next to.
Sunum transkripti:

PARİS

Paris is the capital of France. Paris is known monuments, artistic and culturel life all around the world. Paris is known monuments, artistic and culturel life all around the world.

Paris, Fransa’nın başkentidir. Paris anıtları, sanatsal ve kültürel yaşamı ile tüm dünyada bilinir. Paris anıtları, sanatsal ve kültürel yaşamı ile tüm dünyada bilinir.

Eiffel Tower Eiffel Tower introduced itself as a symbol of France to the whole world. A tower is a magnificent a work of engineering and esthetic. Eiffel Tower introduced itself as a symbol of France to the whole world. A tower is a magnificent a work of engineering and esthetic.

Eyfel Kulesi kendini Fransa'nın sembolü olarak tüm dünyaya tanıttı. Kule muhteşem bir mühendislik eseri ve estetik bir kuledir. Eyfel Kulesi kendini Fransa'nın sembolü olarak tüm dünyaya tanıttı. Kule muhteşem bir mühendislik eseri ve estetik bir kuledir.

Louvre Museum The museum opened in 1793 also France's first public museum. In its collection La Liberté Guidant le peuple, Mona Lisa, Winged Victory of Samothrace and the Venus de Milo as can be seen in many works. The museum opened in 1793 also France's first public museum. In its collection La Liberté Guidant le peuple, Mona Lisa, Winged Victory of Samothrace and the Venus de Milo as can be seen in many works.

1793'te açılan müze aynı zamanda Fransa'nın ilk devlet müzesidir. Koleksiyonunda La liberté guidant le peuple,Mona Lisa, Winged Victory of Samothrace ve Venus de Milo gibi birçok eser görülebilir. 1793'te açılan müze aynı zamanda Fransa'nın ilk devlet müzesidir. Koleksiyonunda La liberté guidant le peuple,Mona Lisa, Winged Victory of Samothrace ve Venus de Milo gibi birçok eser görülebilir.

Notre Dame Cathedral The Cathedral is located in Paris world famous. It is one of the first Gothic cathedrals. The Cathedral is located in Paris world famous. It is one of the first Gothic cathedrals. Currently, it is use as Rome the Catholic Cathedral. Currently, it is use as Rome the Catholic Cathedral.

Paris’te bulunan dünyaca ünlü katedraldir. Ayrıca ilk gotik katedrallerden biridir. Paris’te bulunan dünyaca ünlü katedraldir. Ayrıca ilk gotik katedrallerden biridir. Şu anda bir Roma Katolik Katedrali olarak kullanılır. Şu anda bir Roma Katolik Katedrali olarak kullanılır.

IRMAK DENİZ 10-C 1235