TANITIM SUNUMU. BİZ KİMİZ? İş geliştirme şirketi olarak Projes, kurumların yatırım ve Ar-Ge proje ihtiyaçlarını uygun hibe ve destek programlarıyla ilişkilendirir.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Devlet Hibe ve Teşvikleri Enerji Sektörü
Advertisements

1507 KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı.
EKONOMİ BAKANLIĞI HİBE DESTEK PROGRAMLARI
ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
TÜBİTAK TÜBİTAK 1513 Teknoloji Transfer Ofisleri Destekleme Programı Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB)
1513 Teknoloji Transfer Ofisleri Destekleme Programı Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB)
HİBE DESTEĞİ VEREN KURUMLAR
İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı
Üniversite - Sanayi İşbirliği Destek. Programa Etken Olan Temel Sorular
TÜBİTAK 1512 Girişimcilik Aşamalı Destek Programı
Sanayi Ar-Ge Proje Destek Başurusu Hazırlama Becerileri Geliştirme Çalıştayı ArGe_Projesi_Hazirlama_Calistayi (061110)
Ulusal Ar-Ge Proje Destekleri
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Dairesi 3 Aralık 2010 GEBZE T.C.
11 11 Mayıs 2012 YATIRIM ORTAMINI İYİLEŞTİRME KOORDİNASYON KURULU (YOİKK) ÇALIŞMALARI.
AR-GE, İNOVASYON ve ENDÜSTRİYEL UYGULAMA
TÜRKİYE’NİN İLK, EN BÜYÜK VE EN YENİLİKÇİ TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ;
BÖLGESEL KALKINMANIN ÜÇ TEMEL SÜTUNU Three Pillars of Regional Development.
GÜNCEL EKONOMİK GELİŞMELER VE 2008 OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ MERKEZİ YÖNETİM BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI KEMAL UNAKITAN MALİYE BAKANI 10 Temmuz 2008 T.C. MALİYE.
Ahmet ÖZBEKLER, KOSGEB Çankırı Hizmet Merkezi
KİM. KİM MİTRA KİMDİR? HİNT VE PERS MİTOLOJİLERİNİN EN GÜÇLÜ TANRISI, BİLGELİĞİN ve IŞIĞIN MİTRA, HİNT VE PERS MİTOLOJİLERİNİN EN GÜÇLÜ TANRISI,
Hibe ve Destek Programları Süreçler ve Fırsatlar Temmuz 29, 2010.
T-TTO İstanbul ticaret üniversitesi ve TTO yapılanması
2010/8 SAYILI ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ DESTEĞİNE YÖNELİK URGE PROJE YÖNETİMİ EĞİTİM PROĞRAMI T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
Mayıs 2013 GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ (TTO)
Üniversite Sanayi işbirliği ile başarmak Prof. Aytül Erçil Sabancı University
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
SANAYİ ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
KOSGEB ENDÜSTRİYEL UYGULAMA PROGRAMI KOSGEB AR-GE İNOVASYON PROGRAMI.
BÖLGESEL BAŞVURU / AVRUPA PATENTİ BAŞVURUSU
LOGO TÜBİTAK Uluslararası Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah.
TÜBİTAK TEYDEB Ar-Ge ve Yenilik Destek Programları.
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
NANOMAM® a. ş www. nanomam
PROJE BAŞLIĞI ENDÜSTRİYEL DANIŞMANAKADEMİK DANIŞMAN STAJYER Firma Logosu ‘’PTS Proje Posteri’’ Powerpoint şeklinde adresine.
İLLER BANKASI.
XII. TEKNOLOJİ ÖDÜLLERİ TANITIM TOPLANTISI Deniz Bayhan Teknoloji Ödülleri Yürütme Kurulu Üyesi Üyesi.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
Teknoloji Transfer Ofisleri ile İşbirlikleri Abdurrahman TÜRK Sabancı Üni. AİA-İstanbul, Proje Yöneticisi 15 Eylül 2015, Ankara NMP ALANI GENEL BİLGİLENDİRME.
Özyeğin Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi. Kuruluş : 18 Mayıs 2007 Açılış : 15 Eylül 2008 Kampüs : Çekmeköy, Türkiye’nin ilk LEED Sertifikası alan.
Özyeğin Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi. Kuruluş : 18 Mayıs 2007 Açılış : 15 Eylül 2008 Kampüs : Çekmeköy, Türkiye’nin ilk LEED Sertifikası alan.
1 Yeni bir destek programı İŞBİRLİĞİ - GÜÇBİRLİĞİ DESTEK PROGRAMI 3 yılda 121 adet proje başlatılmış, TL destek sağlanmıştır. 27/08/2013.
KOSGEB ve KOBİ’ler. KOSGEB KOSGEB, 1990 yılında 3624 sayılı Kanun ile kuruldu. Amacı; ülkenin ekonomik ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanmasında küçük.
PROJE KONULARI KOBİ’lerde Kurumsallaşmanın Geliştirilmesi KOBİ’lerde Markalaşmaya Geçiş.
Ar-Ge ve İnovasyon Merkezi TÜTED AGİM Nedir? Ar-Ge ve İnovasyon katalizör etki Firmaların Ar-Ge ve İnovasyon yeteneklerini arttırıcı ve hızlandırıcı.
KOSGEB KONYA SELÇUK TEKNOLOJİ GELİŞTİRME MERKEZİ (TEKMER) 2006.
İHRACATA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ 2010/8 sayılı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi.
TÜRK ODA GELİŞTİRME PROJESİ (TOGP)-2 PROJE SONUNDA UZUN DÖNEM ETKİLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ 07/02/2008 – TOBB - ANKARA.
KOSGEB ve Kuruluş Amacı KOSGEB, 1990 yılında 3624 sayılı Kanun ile kuruldu. Düzce’de 2012 yılında faaliyete başlamıştır. Amacı; ülkenin ekonomik ve sosyal.
T. C. BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI MÜSTEŞARLIĞI BÖLGESEL GELİŞME VE YAPISAL UYUM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 29 Aralık 2010, Diyarbakır.
1501 TÜBİTAK Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı.
- 1 - ESKI Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortaklaşa finanse edilmektedir.
AB PROGRAMLARI VE TÜRKİYE Çisel İLERİ 28 Mart 2017.
TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı
KREDİ GARANTİ FONU
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
KREDİ GARANTİ FONU
Tarımsal Üretici Örgütlerin Rekabet Gücünün Geliştirilmesi Projesi Kasım 2015-Şubat 2023 İzmir, Adana.
KREDİ GARANTİ FONU
AB-TÜRKİYE ODA FORUMU PROJESİ HİBE PROGRAMI
TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı
KOSGEB DESTEK PROGRAMLARI SUNUMU
Kaynak göstererek kullanabilirsiniz.
Endüstri mühendisliği.
Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı
KOSGEB DESTEK PROGRAMLARI
Sunum transkripti:

TANITIM SUNUMU

BİZ KİMİZ? İş geliştirme şirketi olarak Projes, kurumların yatırım ve Ar-Ge proje ihtiyaçlarını uygun hibe ve destek programlarıyla ilişkilendirir.

YAPI KREDİ İLE DAHA FAZLA KAYNAK Yapı Kredi Bankası’yla işbirliği içinde hareket ederek proje sırasında ortaya çıkacak kaynak ihtiyacı uygun faiz koşullarıyla sağlanır.

%67 BAŞARI ORANI 2004 yılından bu yana 600’ün üzerinde firmaya hizmet vermiştir. TÜBİTAK toplam başvuruların %50’sine destek verirken, Projes 2009 yılını %67 başarı oranıyla tamamlamıştır. Bu oran her geçen yıl artmaktadır.

ENTEGRE ÇALIŞMA SİSTEMİ Bu başarı hikayesinin ardında 19 kişiden oluşan stratejik planlama, proje yönetimi ve satış departmanlarının entegre çalışma sistemi yer almaktadır.

DOĞRU: BRIEF > ÇÖZÜM > HİZMET Kurumdan doğru briefi alarak, doğru çözümü belirlemek ve doğru hizmet üretmek temel prensiptir.

DENEYİMİ > ULUSAL PROGRAMLAR 1507 KOBİ ARGE 1501 SANAYİ ARGE IPARD KKYDP BÖLGESEL GELİŞME KOBİ HİBE PROGRAMLARI KALKINMA PROJELERİ AR-GE PROJELERİ ÇEVRE PROJELERİ

DENEYİMİ > ULUSLARARASI PROGRAMLAR

İŞ ORTAKLARI

YAPI KREDİ GEN. MÜD. YRD. YAPI KREDİ BAŞ EKONOMİSTİ PROJES GEN. MÜD. KOÇ.NET SATIŞ MÜD. ANKARA PATENT GEN. MÜD. KADİR ÇÖPDEMİR HİBE VE DESTEK PROGRAMLARI EĞİTİM TOPLANTILARI

HİZMET KAPSAMI PROJE YÖNETİMİTEKNİK DANIŞMANLIKEŞ FİNANSMAN Kayıt İşlemleriDenetim HizmetleriAr-Ge Kredisi Proje YazımıProje YönetimiTeminat Mektubu Takip İşlemleriDış Kaynak Yönetimivb. Dönem Raporları (Mali / Teknik) Tacil (Süreç Hızlandırma) Hizmetleri Süreç YönetimiTest

PROJES İŞ GELİŞTİRME > HİZMET KAPSAMI PROJE YÖNETİMİ Kayıt İşlemleri > Proje yetkilendirmesinin açılması için için her türlü evrak takibi, başvuru işlemleri Proje Yazımı > Proje fikrinin olgunlaştırılması, program mevzuatına uygun yazılması, bütçelendirilmesi Takip İşlemleri > Hakem ziyaretlerinde firmanın asiste edilmesi, proje sunumların hazırlanması Dönem Raporları > Teknik ve mali raporların hazırlanması. YMM’lerin asiste edilmesi, firmanın en yüksek fayda sağlayacak şekilde onay işlemlerinin tamamlanması Süreç Yönetimi > Proje süresi uzatılması, kapsam ve kaynak değişikliği gibi süreçlerde firmanın bilgilendirilmesi, gerekli önlemlerin alınması – dilekçe yazımı, tebliğlerle yayınlanan olanaklar hakkında firmanın fayda sağlaması (transfer ödemeleri, vergi mahsuplaşma imkanları vb.)

TÜBİTAK PROJELERİ BAŞVURU SÜRECİ

TTGV PROJELERİ BAŞVURU SÜRECİ

ADVACONS > HİZMET KAPSAMI Doğru bilgi, ürün ve rekabetçi işler yaratmayı amaçlayan kurumlara yüksek kalitede teknik danışmanlık ve mühendislik hizmetleri vermektedir*. *Petrol&Gaz, İmalat, Gıda, İnşaat, Mühendislik ve Tasarım Endüstrileri için.

TEŞEKKÜR EDERİZ.