T.C. MURATLI KAYMAKAMLIĞI HACI RAFET GÜMÜŞ İMAM-HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÇAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Advertisements

METAB ENCÜMEN TOPLANTISI
METAB ENCÜMEN TOPLANTISI
ARAZİ TOPLULAŞTIRMADA MESLEK GRUPLARI
İMAR , PLANLAMA ve KENTSEL DÖNÜŞÜM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
altyapI VE KENTSEL DÖNÜŞÜM HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ YILI ÇALIŞMALARI
Kadastro Haritalarının Yeniden Düzenlenmesi ve Tapu Sicilinde Gerekli Düzeltmelerin Yapılmasında Uyulacak Usul ve Esaslara İlişkin Yönetmelik (Yüklenici.
ProJe Şube Müdürlüğü görev ve faalİyetlerİ
BOLU ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
Kurum, Bir toplumda sosyal yaşamımızı birbirimize benzer şekilde gerçekleştirdiğimizi ifade eden ve sağlayan kültürel süreçlerdir.
Çevre ve Orman Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
OCAK 2014 OCAK T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. GÜLYALI BELEDİYE BAŞKANLIĞI.
İmar ve Planlama Şube Müdürlüğü
İMAR VE PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
PLANLAMA VE PROJE FAALİYETLERİ
“TÜRKİYE SAĞLIKLI BESLENME VE HAREKETLİ YAŞAM PROGRAMI İL EYLEM PLANI”
YARIN SİZDEYİZ PROJESİ
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ). İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ) Belediye meclisimizin muhtelif oturumlarında gündeme alınarak komisyonumuza havale.
PROJE VE YAPIM İŞLERİ.
EYLÜL 2013 T.C. KORGAN KAYMAKAMLIĞI Çiftlik Çok Programlı Lisesi Müdürlüğü.
BARBAROS ORTAOKULU BİRİFİNG DOSYASI
EĞİTİM ORTAMLARINDA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ VE AZALTILMASI
Türkiye’de Hayat Boyu Öğrenmenin Geliştirilmesi Projesi Paul Weide Ekip Lideri.
MOTİVASYONU VE BAŞARIYI ARTTIRMA PROJESİ
2014 YILI KUTLU DOĞUM HAFTASI KAPSAMINDA -SAKARYA İL MÜFTÜLÜĞÜ VE – SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİ İLE ORTAOKUL, İMAM HATİP ORTAOKULU, LİSE.
Gönen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
 Cazibe Merkezi Okullar  Hacı Rafet Gümüş Lisesinin Dönüşümü  Arzulu İlk Öğretim Okulunun Durumu.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TİCARET VE SANAYİ ODASI EĞİTİM VAKFI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
İNCİ ŞENER İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI 2013/2014.
TEMEL EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
BOLU ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
BİNA –ARSA ve DONANIM BİLGİLERİ
STRATEJİK PLANI Silivri İlçe MEM Stratejik Planı
TEOG SINAVI VE TERCİH İŞLEMLERİ
PROJE ve YAPIM İŞLERİNDEN SORUMLU ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 1.
TOPLANTI GÜNDEMİ Açılış Sunum Soru-Cevap Kapanış.
KÜTAHYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 1. İLİN TARİHİ-COĞRAFİ- EKONOMİK VE KÜLTÜREL DURUMU …… İlinin kuruluşu …….
Okulumuz tarihinde Kırıkhan Cumhuriyet Ortaokulunun 3 ve 4. Katında öğretime başladı. Aralık 2013’den itibaren Kırıkhan Anadolu İmam Hatip.
EROZYONLA MÜCADELE EYLEM PLANI
BİLECİK ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ İMAR VE PLANLAMA ŞUBESİ
Çevre ve Doğa Bilimleri Uygulama Araştırma Merkezi Bülteni Ekim-Kasım-Aralık 2015.
TOKAT İL MERKEZİNDE BULUNAN ORTAÖĞRETİM KURUMLARI
Proje Adı Proje Yürütücüsü Proje Ortağı
1 BRİFİNG “” Mustafa Kemal Atatürk “En büyük sava ş, cahilli ğ e kar ş ı yapılan sava ş tır.” Mustafa Kemal Atatürk Dursunbey İlçe Milli Eğitim.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi 07/10/2015.
ÖĞRETİM YILI TANITIM YÖNELTME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ.
1 Altunkaya ÇAVUŞ Amasya MÜLGA TEBLİĞ İLE REVİZE TEBLİĞ ARASINDAKİ ÖNEMLİ FARKLAR 2.
1 Osman Özdemir MÜLGA TEBLİĞ İLE REVİZE TEBLİĞ ARASINDAKİ ÖNEMLİ FARKLAR 2.
İmar ve Planlama Şube Müdürlüğü
KULLANIM AMAÇLARINA GÖRE HARİTALAR 1)SİYASİ(İDARİ) HARİTALAR
ADAY ÖĞRETMEN YETİŞTİRME SÜRECİ
YASALARDA ve YASA YAPIMINDA İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ 1. İklim değişikliğine uyum (negatif/pozitif uyum) Yasa içeriklerinde iklim değişikliği Milletvekilleri.
KADASTRO
Ekim 2015 KİRALAMA DOSYALARININ KOMİSYONA SUNULMASI.
Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 64 Öğrenci Sayısı : 951 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 34 Fen Laboratuarı.
İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 44 Öğrenci Sayısı : 703 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 28 Fen Laboratuarı Sayısı :2 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Müdürü
Çankaya Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ).
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ).
KANUNİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ
GEBZE ATATÜRK ANADOLU LİSESİ
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Rıza Ertuğrul Eryılmaz Anadolu Lisesi Tanıtım Semineri
VİZYON BELGESİ RAPORU OCAK 2018
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ
DİKİLİ BELEDİYESİ DİKİLİ KENT MERKEZİ KORUMA AMAÇLI 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI VE 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Sunum transkripti:

T.C. MURATLI KAYMAKAMLIĞI HACI RAFET GÜMÜŞ İMAM-HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

BÜTÜN İLÇE OKULLARININ AYNI ALANDA TOPLAMAYA YÖNELİK PROJE OKULLAR KAMPÜSÜ ” “

PROJENİN ADI OKULLARKAMPÜSÜ

Proje Paydaşları Bütün okul müdürlükleri, İlçe Tarım Müdürlüğü, Tapu Kadastro Müdürlüğü, Belediye Başkanlığı, Tarım İl Müdürlüğü Projeyi yönetecek Kurum Kuruluşlar - Sekretarya Hacı Rafet Gümüş İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü İzleme Ve Değerlendirme Muratlı Kaymakamlığı tarafından yapılır. Proje Süresi

KAPSAM Muratlı İlçesindeki Tüm Okullar DAYANAK Eğitim Kampüsleri Yönergesi

TANIMLAR A) Eğitim Kurumu: Millî Eğitim Bakanlığına bağlı her tür ve derecedeki okul ve kurumların her birini, B) Kampus: Millî Eğitim Bakanlığına bağlı değişik tür ve derecedeki birden fazla okul ve kurumlar ile bunlara bağlı pansiyon, yatakhane, yemekhane, laboratuar, kütüphane, spor alanları, rehberlik ve sağlık ünitesi, konferans salonu, çok amaçlı salon ve benzeri yerleri içerisinde bulunduran alanı ifade eder.

PROJENİN GEREKÇESİ  Türkiye genelindeki tüm il ve ilçelerde dağınık olarak sürüp giden okul sistemini toplu okul sistemine dönüştürmek ve bu sayede eğitimi tek elden toplu ve daha iyi bir şekilde idare etmek  Bu sayede öğrencilerin daha sosyal, daha donanımlı ve daha güvenilir ortamda ve birçok açıdan daha olumlu özelliklere sahip okul ortamında gelişimini sağlamaktır.

PROJENİN ÖZETİ  Muratlı genelindeki dağınık olarak sürüp giden okul sistemini toplu okul sistemine dönüştürülerek öğrencilerin daha sosyal, daha donanımlı ve daha güvenilir ortamda ve birçok açıdan daha olumlu özelliklere sahip okul ortamında gelişimini sağlamak.

 Bu projenin içinde birçok aksaklığı, pürüzü kökten giderecek çözüm sunuları var. Okulu, öğrencinin, “okuldan bir an önce gidelim.” demeyeceği sosyal bir yaşam merkezine dönüştürmek. Aynı zamanda bu okulları olağanüstü zamanlarda kullanılabilecek sığınma evleri olarak tasarlamak.

 Eski usullerle süregelen eğitim durumunu son dönem geliştirilen eğitim felsefelerine göre uyarlamak, ezberci eğitim sisteminden analitik ve sosyal yönü ağır eğitim durumunu oluşturmaya çalışmak. Ancak bu projenin uygulanması belki zaman alabilir ama eğitim sistemi sağlam dayanağa oturtulmuş olacaktır.

PROJENİN AMACI  Çağın gereksinimlerine uygun, sosyal tesisleri olan, eğitimde fırsat eşitliğini sağlayan, öğrencilerin kişisel gelişimlerini destekleyen, eğitimdeki verimi arttıran eğitim ortamları oluşturmak. Bütün bunlarla birlikte dağınık halde bulunan eğitim kurumlarını bir kampüste toplayarak eğitime harcanan giderleri azaltarak ülke ekonomisine katkı sağlamak.

FAALİYETLER GÖREVLER 1- İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden konuyla alakalı bilgilerin alınması 2- Varsa daha önceki yazışmaların incelenmesi. 3- Arsanın mevcut durumunun incelenmesi. 4- Paydaşlarla proje hakkındaki görüşmeler. a) Kadastro Şefliği'nden alanın koordineli çapının alınması b) Belediye Başkanlığı'ndan imar durumu belgesinin alınması c) Tarım İl Müdürlüğünün görüşüne göre "Toprak Koruma Projesi"nin hazırlattırılması. 5-İmar planı yapımına esas teşkil edecek jeolojik-jeofizik etüt raporunun jeoloji mühendislerine hazırlatılarak Çevre VE Şehircilik İl Müdürlüğüne onaya sunulması

7- Belediyenin a) Tarım İl Müdürlüğünden b) Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğünden c) Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğünden d) Kültür Ve Turizm İl Müdürlüğünden e) Meteoroloji İl Müdürlüğünden f) Sağlık İl Müdürlüğünden görüşlerini alarak ve hazırlanan çevre düzen planı ile birlikte Belediye Meclisine sunulması 8- Projenin gerekli makama teslimi 6- Harita mühendisi ve şehir plancısı tarafından hali hazır haritaların hazırlanması ve 1/ ölçekli çevre düzen planı hükümlerine göre 1/ /1 000 ölçekli uygulama planının hazırlanması

YAPILACAK İŞ A Ç IKLAMA TAHMİNİ MALİYET Jeolojik-jeofizik et ü t raporunun hazırlanması İmar planı yapımına esas teşkil edecek jeolojik-jeofizik et ü t raporunun jeoloji m ü hendislerine hazırlatılarak Uygulama planının hazırlanması Harita m ü hendisi ve şehir plancısı tarafından hali hazır haritaların hazırlanması ve 1/ ö l ç ekli ç evre d ü zen planı h ü k ü mlerine g ö re 1/ /1 000 ö l ç ekli uygulama planının hazırlanması

Hulusi TATAR Proje Koordinatörü PROJE EKİBİ Mustafa BEKTAŞ Din Kültürü ve AHL Bil. Öğrt. Olcay ÇEŞMEBAŞI Tarih Öğretmeni M. Çağatay ARDIÇ Matematik Öğretmeni Mustafa ŞAHİN T. Dili ve Edebiyatı Öğrt. TESEKKÜRLER