MİS GİBİ KOKTU. MİS GİBİ NE KOKTU? GÜZEL BİR YAZ GÜNÜYDU AİLEMLE MAKBULE TEYZEME GİTMİŞTİK. EVE GİRMEDEN BİNANIN KAPISINDAN MİS GİBİ BİR ŞEY KOKUYORDU.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
A TEMASI OKUL HEYECANIM
Advertisements

5 EKİM Bu gün var edildim, buradayım, varım. Müthiş bir
İngilizce’den Çeviren Dr. M. Fatih Taşar
Kedilerin görevleri 1.
EVİMİ VE AİLEMİ SEVİYORUM
Annesini Arayan Kardan Adam
Bugün... Küçük güzelliklerin günü olsun...
MUDURNU’nun “RAMAZAN TOPU” Mudurnu denince aklınıza “Tavuk” mu geliyor? Anayol üstünde olmayan bu kasabanın başka güzellikleri de var. Feridun ÖZHAN
MORFOLOJİYE GİRİŞ.
(BELİRTEÇ) ZARF.
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ANTALYA HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ
Bugün... Kücük mucizelerin günü olsun...
Duyu organlarımız , dünyaya açılan penceremizdir.
Temel Temizlik Kurallarımız
Papatya.... Papatya... Tutku, aşk ve sevgi ( anonim )
NİCE NİCE YILLARA... CANIM BABACIĞIM SENİ SEVİYORUM AYSUN ASAR
Psikolojik Danışman Yıldıray ÇAMDEVİREN
ANASINIFI YAZ TATİLİ ÖDEVİ
MİKROP NEDİR ? Gözle görülemeyecek kadar küçük, her yerde
4. SINIF II. ÜNİTE: TEMİZ OLALIM
NASIL SOLUK ALIP VERİRİZ?
ANASINIFI YAZ TATİLİ ÖDEVİ
WC Temizliği.
Doktor ve Hemşire Odaları Temizliği
ASLAN’IN SARAYI Aslan ormandaki hayvanları SARAYINA DAVET ETMİŞ HEM ONLARLA TANIŞMAK HEMDE ORMANIN SORUNLARINI KONUŞMAK İSTİYORMUŞ.
İşte bu TUTKU... Bir papatya tarlası düşün... İlkbahar ayı...
P a z a r S a b a h l a r ı.
ÇOCUKLAR İÇİN BEŞ SEVGİ DİLİ
HASTANELERDE KULLANILAN DEZENFEKTANLAR
TIRTILIN DEĞİŞİMİ.
Mitat Zorlu 1 Adı ve Soyadı: ……….……………………………. 31 Mart 2009 Salı Matematik Benim boyum … parmaktır. Benim boyum ….. parmaktır. Benim boyum … parmaktır.
Hayatta,birşeyin eksikliğini hissettiğimiz
DAYANIŞMA VE YARDIMSEVERLİK
ZAMİR (ADIL).
CÜMLEDE ANLAM.
HAYATIN ANLAMI.
Bugün...
ÇİFT KOVALI PASPAS ARABASI KULLANIMI
Temiz su kendi etkinliğimiz Temiz temizleyici. Deterjanların kullanılması sularımızı oldukca kirletmektedir.bizde bu yüzden kirletmeyen doğal ürünlerle.
SEVGİ ZENGİNLİK BAŞARI
DÜRÜSTLÜK BİR ERDEMDİR…
Kİmya Temizlik Maddeleri.
DONDURMAMA NE OLDU?.
 Attack on itan adlı japon dizisinde insaların titalara karşı verdiği savaşı anlatıyor, Eren adlı ana karakter 40 metrelik duvarlar arasındaki bir.
GÖZ KULAK BURUN DİL DERİ
KİŞİSEL HİJYEN EĞİTİMİ
Mutfak Temizliği ve Hijyeni
MORFOLOJİYE GİRİŞ.
MİSAFİRLİKTENEZAKET ve GÖRGÜ KURALLARI
CANIN KUŞLARI Can, o gün annesine ne kadar çok sıkıldığını anlatıyordu: — Neden oyuncaklarınla oynamıyorsun? diye sordu annesi. — Ama onlar benimle oynamıyorlar.
KURUMSAL KOKULANDIRMA SİSTEMLERİ
Eğlenceyi çok seven bir ağustos böceği varmış.
KOLLARI SIVAYALIM.
ŞİMDİ Bugün, içinde yaşadığımız zamandır. Geçmiş, yaşanmış ve bitmiş, geride kalmış zamandır.
ZÜLAL ŞENL İ K. BURUN Burun, koku alma duyusu organımızdır. Burnumuzla dışarıdan temiz hava alırız. Yeni pişen bir kekin, güzel bir çiçe ğ in, annemizin.
Zülal şenlik DUYGULARıMı KONTROL EDIYORUM.  BUGÜN ANNEM BANA YENİ BİR ÇANTA ALDI ÇOK MUTLU OLDUM AĞZIM KULAKLARIMA VARDI.
DOĞADA NELER OLUYOR Biz insanlar çevreye bakmıyoruz oysa ki baksak çevremizdeki yeşillikleri nasıl pisletiyoruz. Biz insanlar çevreye bakmıyoruz oysa.
MESLEK HASTALIKLARINDAN KORUNMA
Ekoloji evden başlar. Çevrenin korunmasına yönelik küresel bir mücadele devam ederken bizler kendi evlerimizde EKO-yaklaşım prensiplerini uygulamaya başladık.
Etkin Cami Halıları Temizliği. Türkiye’de Cami Zeminleri Birçok cami ve ibadethanede yer alan halılar; Tarihi Yüksek kaliteli, Uzun ömürlü ve Genellikle.
Yeni ofis kırtasiye malzemeleri ve aksesuarları satın.
Kuru Halı Temizliği
endüstriyel temizlik ürünleri
BENİ TANIDIN MI? BEN HALA SUYUM
TEMİZLİK YÖNTEMLERİ.
TEMİZLİK ARAÇLARI.
YÜZEYLERİN TEMİZLİĞİ.
İngilizce’den Çeviren Dr. M. Fatih Taşar
Kazancınıza Kazanç Katacak Yeni Ürünleri Tanımaya Hazır mısınız?
TEMİZLİK MADDELERİ. Pek çok temizlik ürünü çeşidi vardır.Sabun ise eskiden beri temizlikte kullanılmaktadır. Günümüzde ise ; sabun, kireç giderici, yağ.
Sunum transkripti:

MİS GİBİ KOKTU

MİS GİBİ NE KOKTU? GÜZEL BİR YAZ GÜNÜYDU AİLEMLE MAKBULE TEYZEME GİTMİŞTİK. EVE GİRMEDEN BİNANIN KAPISINDAN MİS GİBİ BİR ŞEY KOKUYORDU.

BU KOKUNUN MAKBULE NTEYZEMDEN GELDİĞİNİ TAHMİN ETTİM. İÇERİ GİRDİĞİMİZDE TAHMİNİM DOĞRU ÇIKTI.ANNEME SÖYLEDİM. EVİMİZE GİTTİM VE ANNEME MAKARNA YAPMASINI İSTEDİM. ANNE HERALDE BENİM BURNUMDA BUGÜN BİRŞEY VAR DEĞİŞİK DEĞİŞİK MİS GİBİ KOKULAR ALIYORUM.

Mis kokan evler Temizliğe önem veriyor, ama deterjan kokularından da rahatsız oluyorsanız, birbirinden güzel kokan sıvı temizlik malzemelerini keşfedin. Hijyen sağlarken aromaterapiye zemin temizliğinden başlayabilirsiniz.

Ev işleri arasında en fazla zamanı alan temizlik, işi kolaylaştıran cihaz ve yardımcı malzemeler sayesinde artık daha kısa sürüyor. Üstelik şimdi mis kokulu deterjanlar sayesinde temizlik yaparken aromaterapi bile uygulayabiliyorsunuz.

Doğaya saygılı, % 100 hijyen sağlayan deterjanlarla artık evinizde çiçek kokuları ile bahar havası ya da egzotik kokular sayesinde sımsıcak yaz havasını keyifle yaşayabilirsiniz.

İŞİNİZ ÇOK DAHA KOLAY Eski yıllara göre günümüzde temizlik yapmak çok daha kolay. Yeni nesil deterjanlar tek sefer de bile zeminleri pırıl pırıl yapabiliyor. Bazıları ise durulamaya gerek kalmadan kuru temizlik sağlıyor. Eğer paspas yapacak kadar zamanınız yoksa sprey deterjanları tercih edebilirsiniz.

Kirin üstüne direkt sıkmanız ve ıslak bir bezle silmeniz yeterli. Anında hijyen ve temizlik sağlıyor. Cila mı? Bazılarınız belki hatırlamayabilir ama bir zamanlar temizlik sonrası zeminlere cila uygulanıyordu. Üstelik her tip zemin için farklı cila türü seçmeniz, elle ovarak uygulamanız ve parlatmanız gerekirdi.

Oysa günümüz deterjanları temizlerken cila da uyguluyor ve parlatıyor. Ayrıca işlem sonrası eviniz mis gibi kokuyor.