Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Mitat Zorlu 1 Adı ve Soyadı: ……….……………………………. 31 Mart 2009 Salı Matematik Benim boyum … parmaktır. Benim boyum ….. parmaktır. Benim boyum … parmaktır.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Mitat Zorlu 1 Adı ve Soyadı: ……….……………………………. 31 Mart 2009 Salı Matematik Benim boyum … parmaktır. Benim boyum ….. parmaktır. Benim boyum … parmaktır."— Sunum transkripti:

1

2 Mitat Zorlu 1 Adı ve Soyadı: ……….……………………………. 31 Mart 2009 Salı Matematik Benim boyum … parmaktır. Benim boyum ….. parmaktır. Benim boyum … parmaktır. 1. yol 2. yol Yasemin nine, kedisi Tırmık’ı çağırıyor. Tırmık birinci yolu takip ederek … parmak sonra Yasemin ninenin yanına vardı. İkinci yolu kullanarak … parmak sonunda vardı. En uzun yol.. yol, en kısa yolun ise … yol olduğuna karar verdi. Boyu (uzunluk) En(genişlik) Bu halıyı geçen gün aldım. Boyu … parmak, genişliği ise … parmaktır. Aşağıdaki kurdelelerin uzunluklarını parmakla ölçelim.

3 Mitat Zorlu 2 Ayten, mağazadaki en pahalı elbiseyi almaları için anne ve babasına baskı yapıyordu. Ayten’in yapığı davranış aile ………………… zorlayacağı için anne ve babası onun bu isteğini kabul etmediler. Fakat ona … Bütün geceyi titreyerek yorgan altında geçirdik. Çünkü …. İsteklerini ve ihtiyaçlarını belirlerken neye dikkat ediyorsun? Evim Masadaki kırık vazonun içinde beyaz güller, kırmızı laleler ve turuncu papatyalar vardı. Mis kokan bu güzel çiçekleri, büyük ağabeyim Mertcan, doğum günüm için almıştı. Duvara asılı duran kırık sazı ise küçük dayım Turgay almıştı. Sakar kardeşim Tuğçe, sazımı yere düşürüp kırmıştı. Bir gün ailece pikniğe gitmiştik. Dönüşte küçük evimizin yıkıldığını gördük. O kırık vazo ile içindeki mis kokulu çiçekleri hiç unutmadım. Kırık sazım ise unutulacak gibi değil. Mitat zorlu Yukarıdaki metinde geçen, “özellik bildiren” kelimeleri sarıya boyamanı istiyorum. Türkçe Hayat Bil.


"Mitat Zorlu 1 Adı ve Soyadı: ……….……………………………. 31 Mart 2009 Salı Matematik Benim boyum … parmaktır. Benim boyum ….. parmaktır. Benim boyum … parmaktır." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları