GÜN GELİR BİR BİR SÖNER UMUTLAR.GÜNEŞ GİZLENİR SANKİ BULUTLARIN ARKASINA. KÖR BİR KARANLIK GELİR, YÜREKLERİ İÇİN İÇİN YAKAN BİR KOR MİSALİ. NE DÜŞÜNMEKTEN.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
semahat resmi BAZEN SICAK, YUMUŞAK UZANAN, OKŞAYAN ELLERDE, BAZEN GÜZEL BİR BAKIŞTA,
Advertisements

Kokun hasretimin özlemin ızdırabı gibi sardı
AŞK YARASI SESLİDİR.
DÜNYA’NIN HAREKETLERİ
Benim biricik Canım Babacığım
Diyelim başınıza istemediğiniz bir olay geldi. Yıkık, perişansınız.
BİR KADINI BEKLEMEK ATAOL BEHRAMOĞLU
SU DAMLASININ ÖYKÜSÜ.
Paris ve sen Yağmur yağıyor Bu sonbahar Eskiden olduğu gibi
BİLMECELER.
Dostluğa Dair Sesli İzleyin.
Şair Yahya yahşiden babasına sesi açınız tıklayarak geçiniz.
MEVSİMLER.
Kar ve Hüzün Ahmet Ünal ÇAM.
UNUT BENİ CAN Bu kaçıncı gece hasretinle yandığım kaçıncı gece yıldızları yıkadığım göz yaşlarımla? Mesafeler yırtıldı hıçkırıklarımla Bosnalı kadınlar.
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
MUMLARIN ÖYKÜSÜ.
SANA MUHTACIM.
Papatya.... Papatya... Tutku, aşk ve sevgi ( anonim )
Hazırlayan:Gözde Haznedar 6/B 987
Eğer Ne olur Ne olur bir gün gideceksen alıştırma beni aşkına
sesli “yabancı” lisan? kaç yabancı dil bilirse bilsin insan…
Hayatta, birinin eksikliğini hissettiğimiz
BAYKUŞ KARDEŞİN PARTİSİ.
Tlg
Cemal Şimşek HÜZÜN YAĞMURLARI Venüs'ten GELİYORDU.
MEVSİMLER
MUMLARIN ÖYKÜSÜ.
Hülya Büyüköner Cansıla
İşte bu TUTKU... Bir papatya tarlası düşün... İlkbahar ayı...
HERCAİ Çok uzun yıllar önce iki kır çiçeği birbirlerine aşık olurlar. Her bahar diğer çiçekler gibi onlarda açıp güneşe merhaba derler. Fakat bir bahar.
UZAKLIKLAR KÜÇÜK SEVGİLERİ YOK EDER,
MEVSİMLER
BEN YOKUM Sesli dinleyiniz.
Yılın Şiiri. Yılın Şiiri Temizlik yaptım bugün. Hem de tüm benliğimde Temizlik yaptım bugün.. Hem de tüm benliğimde. Bütün kaslarımı, sinirlerimi,
YANIMDA OLSAN YİNE ÖZLERDİM VE BİLKİ BU KADAR SEVMEM SENDEN DEĞİL
ZORDU NE ZORDU GECELERİ GÜNDÜZE BAĞLAMAK SENSİZ
Uzaklara Apansız Bil ki sesleniyorum
Dalga ile kıyının aşkını bilir misin?
HANİ BANA SÖZLER VERMİŞTİN GİDEMEZDİN HİÇ BİR YERE NE OLDU BİZE BÖYLE EN DERİNDE Kİ O BÜYÜK SEVGİYE
Yalnızlığa Çağrı Namusum üzerine yemin ederim,bu şehri bu evleri bu sokakları sevmiyorum. Tiksiniyorum bu iğrenç kalabalıktan,yalnızlığı özlüyorum. Yalnızlıkta.
SENDEN BAŞKA KİMSE BİLMESİN İSTİYORUM
YILDIZLARIN VE AYIN GİTTİĞİ YERE GİDEN SEVGİLİYE...
Konuş sevdiğim Yüreğinin şarkısını söyle bana Gece karanlık,
GiTTiĞiN YeR.
BİLMEZLER İÇİNE ATILARAK BÜYÜTÜLEN KAYIP AŞKLARIN ADRESLERİNİ
Dön Dön Sen Dön Dön Sen gittin gideli yüreğim kan ağlıyor
Nedense bu akşam Nedense bu akşam tadım tuzum tadım tuzum yok Sözlerim tükenmiş Sözlerim tükenmiş dilim dönmüyor dilim dönmüyor Gözlerim takılmış Gözlerim.
BEN SENİ SEVDİM Mİ? BEN SENİ SEVDİM Mİ?SEVDİM, KİME NE TUTTUM,TA İÇİME OTURTTUM SENİ ALDIM,OKŞADIM SAÇLARINI,ÖPTÜM İÇTİM YUDUM YUDUM GÜZELLİĞİNİ.

Ağlamak için gözden yaş mı akmalı...¿ Dudaklar gülerken, insan ağlayamaz mı...¿ Sevmek için güzele mi bakmalı...¿ Çirkin bir tende güzel bir ruh, kalbi.
Bazen yıllar öncesine ait bir şeyler takılıverir aklımıza, ya da bir şarkı dolanıverir dilimize….Öyle eskiye götürür ki bizi, bulunduğumuz yeri ve zamanı.
Emeğe saygısı olmayan bir kişi tarafından çalınan
Biz Türküyüz, Türküyü söyleyende biz Türküler bizi,biz kendimizi anlatırız.Bizi tanımadan anlamaz Kimse söylediklerimizden, Hatta birde “ GÜZEL “ derler.
SEVİLDİM DÜŞÜN, NİCE GÜNLER GEÇECEK ARADAN NİCE YILLAR GEÇECEK DÜŞÜN FARKINDA BİLE OLMAYACAKSIN NASIL BİR GİRDABA DÜŞTÜĞÜMÜZÜN ALTIN SARISI SAÇLARIN AK.
Ne kadar zaman geçti bilmiyorum,
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
ZORUMA GİDİYOR.
ZAMANSIZ….! Zamansız başlar her şey hayatımda, Aşık olurum zamansız , Yatarım zamansız, Kalkarım zamansız. Zamansız yer, zamansız içerim. Zamanlı şeyler.
Kardelen Çiçeğimsin SEN...
Cemal Granda Atatürk’ün Hizmetkârı’nın Anılarından
Dostluğa Dair Sesli İzleyin.
Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem. Ilık esen bahar yeli, Sensin, benim güzel annem.
Sevdiğime söyle Hazırlayan ::: SAHİN65.
Bekle beni… hazırlayan : levent karakaş yazı:alıntı
BENİ TANIDIN MI? BEN HALA SUYUM
Beklerim Seni Urla’ya Geleceksin Diye
Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının pencerene vurduğu Soğuk bir gecede yatağına uzanıp hayalini kurduğun Ve keşke dediğin bütün güzellikler.
MEVSİMLER
Sunum transkripti:

GÜN GELİR BİR BİR SÖNER UMUTLAR.GÜNEŞ GİZLENİR SANKİ BULUTLARIN ARKASINA. KÖR BİR KARANLIK GELİR, YÜREKLERİ İÇİN İÇİN YAKAN BİR KOR MİSALİ. NE DÜŞÜNMEKTEN VAZGEÇEBİLİR İNSAN,NE DE ÇEKTİĞİ ACIDAN..... İSTERİZ Kİ;DÖNSÜN ÖZLENEN,BEKLERİZ Kİ;‘ÇOK ÖZLEDİM VE GELDİM’ DESİN.DAĞITSIN BULUTLARI,GÜNEŞİ TÜM SICAKLIĞI İLE ÇIKARSIN YENİDEN.ÇİÇEKLER DAHA BİR GÜZEL KOKACAKTIR O GELDİĞİNDE. SOĞUK ESEN RÜZGAR YÜREĞİMİZİ ÜŞÜTMEYECEKTİR O OLMADIĞI ZAMALARDA Kİ GİBİ.YAĞMUR KAVSET VERMEYECEKTİR... GÜNLERCE,HAFTALARCA,AYLARCA BİR ÜMİTTİR BEKLER DURURUZ.DÖNECEKTİR NASILSA.BİZ NASIL ÖZLÜYORSAK, O DA ÖZLÜYORDUR,O DA DÜŞÜNÜYORDUR.EN AZINDAN ŞARKIMIZ ÇALDIĞINDA MUTLAKA HATIRLIYORDUR.

VE UNUTMAYA YATARIZ,ÖZLENENİ BİR GECELİK UYKUDA HAYATIMIZDAN ÇIKARMAYA. KİMİMİZ BAŞARIRIZ UNUTMAYI,KİMİMİZ ACILI AMA SESSİZ DEVAM EDERİZ SEVMEYE İÇİN İÇİN. GELECEĞİNİ ÜMİT ETMEKTEN VAZGEÇEREK... VE BİRGÜN ANLARIZ Kİ;ÖZLEMİYORDUR ÖZLENEN,BİZ GİBİ GİBİ SEVMİYORDUR BEKLENEN. BİZ KARDELEN O HERCAİ MİSALİ,SARHOŞ EDEN BİR AŞKLA GELİP, KAHREDEN BİR SESSİZLİKLE ÇEKİP GİTMİŞTİR. İŞTE BÖYLE BİRGÜN DE KARAR VERİRİZ UNUTMAYA...

VE BİRGÜN DÖNÜVERİR BEKLEDİĞİMİZ.KİMİMİZ REDDEDERİZ,İKİ KİŞİLİK SEVGİYİ.ALIŞMIŞIZDIR DÖNMESİNİ BEKLEMEDEN SEVMEYE.... VE KİMİMİZ AÇAR YÜREĞİNİ SONUNA KADAR.ZATEN HİÇ KAPATMAMIŞDIR Kİ. BEKLEMEDİĞİMİZ BİR ANDA,DÖNÜP GELEN TÜM SEVGİLİLERE İTHAF OLUNUR.....

VE UNUTMAYA YATARIZ,ÖZLENENİ BİR GECELİK UYKUDA HAYATIMIZDAN ÇIKARMAYA. KİMİMİZ BAŞARIRIZ UNUTMAYI,KİMİMİZ ACILI AMA SESSİZ DEVAM EDERİZ SEVMEYE İÇİN İÇİN. GELECEĞİNİ ÜMİT ETMEKTEN VAZGEÇEREK... VE BİRGÜN ANLARIZ Kİ;ÖZLEMİYORDUR ÖZLENEN,BİZ GİBİ GİBİ SEVMİYORDUR BEKLENEN. BİZ KARDELEN O HERCAİ MİSALİ,SARHOŞ EDEN BİR AŞKLA GELİP, KAHREDEN BİRSESSİZLİKLE ÇEKİP GİTMİŞTİR. İŞTE BÖYLE BİRGÜN DE KARAR VERİRİZ UNUTMAYA Hazırlayan :