Karanlıklar uzaklaştı

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Sunumda izleyecekleriniz gerçek bir dramdır
Advertisements

KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ.
Boş ver be yaşı başı. gönlün ne kadar şık sen ondan haber ver
“ANNELER GÜNÜ” İÇİN DERS SUNUMU
İzci Şarkıları 1.
23 NİSAN BİZİM BAYRAMIMIZ
Anadolu’nun orta vilayetlerinden bir köyde, yavaş yavaş güneş batmaya hava kararmaya başlar. Karanlık iyice çöker köyün üzerine. Evlerden birinde bir kadın.
HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ
1- İki kanadı , birde küçük gagası var . Cik cik deyip durmadan uçar..
ARKADAŞIM BADEM AĞACI ADINI AŞK KOYDUM SENİN.
1/20 Cümle Bilgisi A B C D İşine her sabah erkenden giderdi. Çocuklar akşama kadar bizde kalırdı. Bahçeye gözü gibi bakardı. Evinin her köşesi tertemizdi.
İyi Günler. H - h Ğ - ğ V - v F - f J - j her hep hal ham haz hap hak hiç hoş hop hür Hakan dağ yağ bağ.
Çetin Çan çan çikolata. Çetin içti limonata. Osman zil çaldı. Çetin maça çıktı. Maçta çok çalım attı. Kaçma Çetin kaçma.
ÖZEL VE TÜR (CİNS) ADLARI
ÖZEL VE TÜR (CİNS) ADLARI
Cömertlikte ve yardım etmede akarsu gibi ol.
İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ.
Meslekleri Tanıyalım.
Yıktın Mavi Hayallerimi
KOŞMA KAYIKÇI KUL MUSTAFA.
Kırlangıcın biri, bir adama aşık olmuş
KaDıN.
Neler oluyor bize, neler oluyor gülüm.
BİR KIZIM OLSAYDI ADI ZEYNEP.
KAFİYE VE REDİF ÖRNEKLERİ
SANA MUHTACIM.
UYUMAK İSTEMEYEN ZÜRAFA
OLAYLARI OLUŞ SIRASINA KOYMA Mustafa BİLGE Yenişehir/MERSİN
Çanakkale zaferi Çanakkale şehitleri.
UYUMAK İSTEMEYEN ZÜRAFA
PAPATYANIN SEVGİSİ AKREP.
MASAL KAHRAMANLARI Oyhan Hasan BILDIRKİ SEVGİYE SUSAMAK.
dünyanın “NEHİR”lerindeki her damla su...
ANKARA TİCARET MESLEK VE ANADOLU TİCARET MESLEK LİSESİ
HAYVANLAR Hazırlayan: F.D. .
türkçe performans ödevi
HüLYaMa Hülyaların hep gerçek olsun Üzüntüler senden çok  çok uzak dursun Lacivertler düşmesin yüreğine Yaşamın hep beyaz gül olsun Arkadaşım,canım dostum,bacım.
SAKSIM SAKSIM Önce toprak doldurdum Önce toprak doldurdum
24 KASIM Öğretmenler Günü
MaiL_Lovers MaiL Grubu
ANNECİĞİM.
10 KASIM TÜRKÜSÜ Atatürk! Anıtkabir devrimlerini söyler, Bozkır ovalarına, Erciyes'e Ağrı'ya, Ulusun egemen olduğunu, Özgür olduğunu. Haykıracağım haykıracağım.
ATATÜRK OLMASAYDI ÇAĞDAŞ, BAĞIMSIZ LAİK VE DEMOKRATİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ OLMAZDI.ONUN İLKE VE DEVRİMLERİNE OLAN DERİN İNANCIMIZ VE GURURLA 2013 CUMHURİYET.
Benim adım Balerin Bebek.
ARKADAŞIM BADEM AĞACI SEN AĞAÇLARIN APTALI, BEN İNSANLARIN.... ARKADAŞIM BADEM AĞACI SEN AĞAÇLARIN APTALI, BEN İNSANLARIN.... SENİ KANDIRIR HAVALAR.
DÜNYAÇEVRE HAFTASI.
Gece yarısı parka bir baykuş geldi.Ağaçları tek tek
23 Nisan Çocuk Bayramı Kutlu Olsun 
  Sevgili TEDP ;    Başlangıçta sen benim için angarya bir çalışmaydın. Sabah uyan, evin işini yap, TEDP etkinliklerine katıl, okulda ders yap…Çok yoğun.
,,,,,,, ,,,, KARANLIK GECEDE KARASUDAN ZAP SUYUNA GİDEN YOL.
BİRAZ DA BİZ ÖLELİM Merve ÖZDEMİR - DEM.
Öğretmenler Günü.
Gece gökyüzünü incelediniz mi? Neler gördünüz?
ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN ANISINA..
1.
BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
DEĞERLER EĞİTİMİ Konu: Sevgi ve Saygı.
Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem. Ilık esen bahar yeli, Sensin, benim güzel annem.
İbrahim hakkı i.ö.o. Hazırlayan:abdulkadir otlaca.
Dünya Çocuk Günü.
Karışık olarak verilen kelimeleri anlamlı cümle olarak yazalım …
Tombik ormanda.
Türk Kadınlar Birliği ülkemizde her yıl çocukları için büyük fedakarlığa katla­nan annelerden birini yılın annesi seçer. Yılın annesinin kişiliğinde tüm.
Emre ,Aleyna İyi seyirler….
Üç Sesli Tek Heceli Sözcükleri Okuyalım
10 KASIM TÜRKÜSÜ Atatürk! Anıtkabir devrimlerini söyler, Bozkır ovalarına, Erciyes'e Ağrı'ya, Ulusun egemen olduğunu, Özgür olduğunu. Haykıracağım haykıracağım.
ATATÜRK.
İSMAİL ACUN. ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜZ KUTLU OLSUN Başarımda sen varsın…Kalbim ismini ansın…Saygılar seninle olsun…Sevgili öğretmenim’miz 5 yaşında başlarsın.
OKUMA BAYRAMI ETKİNLİKLERİMİZ
Sunum transkripti:

Karanlıklar uzaklaştı OKUL VAKTİ Sabah oldu, gün doğdu Artık uyan geç oldu Güneş çıktı ufuk açtı Okul vakti yaklaştı Sütçü köşeyi döndü Bütün lambalar söndü Karanlıklar uzaklaştı Sürü gitti ovaya Kuşlar uçtu havaya Uykunun da tadı kaçtı

ANNEMİZ Güneşin alası çok Her evin çilesi çok Analar çeker yükü Kimsenin bilesi yok Gelin çiçek derelim Yollarına serelim Sevgi dolu türkülerle Annemize verelim Anamız başımızda Her öğün aşımızda Ananın emeği var Her iyi işimizde Çocuğa bakar anne Evine tapar anne Gece gündüz çalışır Yarını yapar anne

YAŞASIN OKULUMUZ Daha dün annemizin Kollarında yaşarken Çiçekli bahçemizin Yollarında koşarken Şimdi okullu olduk Sınıfları doldurduk Sevinçliyiz hepimiz Yaşasın okulumuz Okul yurt güneşidir Bize bilgiler saçar Annemizin eşidir Severek kucak açar Okul insanlık yolu Her yanı şeref dolu

Bir vatan bırakın biz çocuklara Islanmış olmasın göz yaşlarıyla BİR DÜNYA BIRAKIN Bir vatan bırakın biz çocuklara Islanmış olmasın göz yaşlarıyla Oynaya oynaya gelin çocuklar El ele el ele verin çocuklar Bir bahçe bırakın biz çocuklara Göklerde yer açın uçurtmalara Bir barış bırakın biz çocuklara Uzansın şarkımız güneşe ve aya Bir dünya bırakın biz çocuklara Yazalım üstüne “SEVGİLİ DÜNYA”

23 Nisan geldi. Lay lay lay lay. 23 Nisan geldi. Pırıl pırıl mavi gök Aydın yüzlü çocuklar Çiçek açtı her taraf Köyde kentte düğün var 23 Nisan geldi. Lay lay lay lay. 23 Nisan geldi. Türk ulusu egemen oldu Düşmanları yurttan kovdu Sultanlık bu gün son buldu Sevinin övünün çocuklar

Bizim eller, ne güzel eller Söylesin şirin diller Oynasın koç yiğitler Oy bizim eller ne güzel eller Bu dağda maral gezer Zülfün tarar gezer Dağ bizim maral bizim Avcı burda ne gezer Al giyer allanırsın Şekerlenir ballanırsın Giyinmiş kuşanmışsın Karşımda sallanırsın

Hoplaya hoplaya oynarmış Mini minicik mini minicik Yemyeşil kırlarda Bir yavru geyik varmış Annesinin peşinde Hoplaya hoplaya oynarmış Mini minicik mini minicik Mini mini mini mini miniminicik Mutluluk dağlarda Yerde suda gökteymiş Gündönümü gelince Yavruya sanki nazar değmiş Söyleyin siz şimdi Hep avcılar gelsin mi? Tüfeğini doğrultup Sevgili yavruyu vursun mu?

Zil çalınıyor dan dan dan dan dan Yeter çalıştık duralım artık ZİL ÇALINIYOR Zil çalınıyor dan dan dan dan dan Yeter çalıştık duralım artık Başımız ağrıyor of of of aman Oyun isteriz söyle de böyle tastamam (2) Biz hiç koşmayız, hasta olmayız Hasta br çiçek gibi solmayız

Sen de güzel sen de güzel koparma(2) Al elmanın birisi(2) Dalda duran üç elma(2) Sen de güzel sen de güzel koparma(2) Al elmanın birisi(2) Böyle güzel böyle güzel olur mu?(2) Söyle güzel söyle güzel koparma(2) YENİ YIL Yeni yıl yeni yıl hoş geldin Hoş geldin sefa geldin Aklım büyüdü bu kadar Boyum uzadı şu kadar Ya..... dünya, dünya Büyüdü büyüdü büyüdü Ta!..... Aya kadar

Alnımızda bilgilerden bir çelenk Nura doğru can atan Türk genciyiz ÖĞRETMEN MARŞI Alnımızda bilgilerden bir çelenk Nura doğru can atan Türk genciyiz Yeryüzünde yoktur olmaz Türk’e denk Korku bilmez soyumuz Şanlı yurdum her bucağın şenle dolsun Yurdum seni yüceltmeye andlar olsun Candan açtık cehle karşı bir savaş Ey bu yolda and içen genç arkadaş Öğren öğret hakkı hakka gürle coş Durma durma koş. Cevat Memduh ALTAR