Her anın güzelliği.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
PREMATÜRİTE Dr. Esra Önal.
Advertisements

Verimli İş Hayatının Sırrı : Stres
İki İşlemli Problemler
ZARFLAR (BELİRTEÇLER)
2.SINIF OKUL HEYECANIM.
FOTOĞRAF ÇEKMEYİ SEVİYORUM
HOŞGELD İ N İ Z MEHMET YILMAZ REHBER Ö Ğ RETMEN Dünyanın en güzel bebeği bir tanedir. O da bütün annelere aittir Çin Atasözü.
ANNE BEN NASIL DOĞDUM? Ooo! Hayır tatlım, sen benim içimde büyüdün. Sonrada…… Anne ben bu yumurtadan mı çıktım?
ERKEN ANNELER GÜNÜ Anneler Prematüre Bebekleri için Anneler Gününden bir hafta erken yürüdüler. Basın Yansımaları Mayıs 2012 Kurumsal İletişim Türkiye.
Kendimizi evlenince, bir bebek sahibi olunca, sonra bir tane daha olunca yaşamın daha güzel olacağına inandırmışızdır. Sonra çocuklarımızın yeterince yetişkin.
ZAMAN YÖNETİMİ ©Elif Saral Mutlu-VKV Koç Özel İÖO, 2003.
tüm öğrencilere başarılar dileriz.
Neler oluyor bize, neler oluyor gülüm.
SORUNLARIM VE ÇÖZÜMLERİM
TOPLAMA İŞLEMİ Toplanan Toplam =
ZAMAN....
DÜN BUGÜN YARIN.
Yüksek Türk!Senin için yüksekliğin sınırı yoktur.İşte parola budur.
ANNELER BABALAR/ÇOCUĞUNUZ SINAVA GİRİYOR …. Çocuklarımızı çok severken kişisel isteklerimizin, beklentilerimizin onlar için belki de aşırı bir yük olacağını.
Bir hikayede iki arkadaşın çölde yürüdügünü anlatır.
ZARFLAR (BELİRTEÇ).
ANNECİĞİM.
HERCAİ Çok uzun yıllar önce iki kır çiçeği birbirlerine aşık olurlar. Her bahar diğer çiçekler gibi onlarda açıp güneşe merhaba derler. Fakat bir bahar.
DÜŞÜK DOĞUM TARTILI VE PREMATÜRE BEBEĞİN BAKIMI
DİLEK VE DUALARIMIZDA DİNİ İFADELER
Hayatın Anlamı üzerine
“İnsanoğlu hakkında en çok neye şaşırırsın?…”
KÜTÜPHANECİLİK HAFTASI
Adam 3 yaşındaki kızını, pahalı bir hediyelik kaplama kağıdını ziyan ettiği için azarlamıştı. Küçük kız, koskoca bir paket altın yaldızlı kağıdı bir kutuyu.
ZARFLAR (BELİRTEÇ) Burak SÖKÜCÜ
ZAMAN YÖNETİMİ.
BÜTÜN İSRAİL SEVER DOSTLARIMIZA AÇIK TEŞEKKÜRDÜR Bugüne kadar yahudi markalarımızı kullanarak, izleyerek, yiyerek,içerek alışveriş ederek, okuyarak verdiğiniz.
BAŞKALARININ İNANÇLARINA HOŞGÖRÜLÜ OLMAK
VERİMLİ DERS ÇALIŞMA TEKNİKLERİ HASAN ARGUN REHBER ÖĞRETMEN.
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
Yaşlılara Saygı Haftası
VERİMLİ DERS ÇALIŞMA TEKNİKLERİ
ANNELER BABALAR/ÇOCUĞUNUZ SINAVA GİRİYOR …
40 Yaşımda ben….
DERS:BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMEN: YUSUF ZİYA KINACI
ÇOCUKLARIMIZ Çarşılarda bir şey Biz pazar aramazdık, çocuklar olmasaydı. Kasaplarda, manavlarda bazı yorgun kadınlar Hep de tenha saatleri seçerler Sonra.
MEB tarafından açıklanan YENİ SINAV SİSTEMİ Eğitim-öğretim yılında,  8.Sınıf öğrencilerine Kasım ve Nisan ayının sonunda, 6 dersten Merkezi.
=>YAZIM KURALLARI<=
ZAMAN YÖNETİMİ Zaman aslında herkes için sabittir, diğer bir deyişle herkes için 1 saat 60 dakika 1 günde 24 saat 1440 dakika, haftada 7 gün 168 saat vardır.
ISI VE SICAKLIK.
Sbs 2013 Yeni Seviye Belirleme Sınavı Bilgilendirme Sunusu.
SBS 2013 YENİ SEVİYE BELİRLEME SINAVI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ KASIM 2012.
BUGÜNE DÖNÜŞ ses düğmesini açabilirsiniz Evet; en yaşanası dönemiydi kocamış dünyanın, 1960’lı yıllar. Yazmakla bitmezdi, o rengarenk siyah-beyaz detaylar,
BEN Mİ?... EVET... Ben mi?evet... Bir gün çıkıp gideceğim kapıları,evleri,dergileri,hüzünleri bırakarak... Bir çiçek merhaba diyecek... Hoş geldin.
ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ (OGES) YEŞİLGİRESUN İLKÖĞRETİM OKULU PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK SERVİSİ Psikolojik Danışman FİDAN YILDIZ.
OKULUMUZDA KAN BAĞIŞI KAMPANYASI
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ Aykut Yiğit Ortaokulu Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi KASIM 2014 ? ? ?
ÇAKIR ORTAOKULU Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan TEOG ile yerleştirileceklerdir.
Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan TEOG ile yerleştirileceklerdir.
Ortak s ı navlar Neslihan HEPATEŞKAN Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen.
YGS-LYS SINAV SİSTEMİ Suat ESER Okul Psikolojik Danışmanı YGS-LYS klavuzuna göre hazırlanmıştır. PSIKOLOJIK DANıŞMAN SUAT ESER.
GAZ İ PA Ş A ORTAOKULU.  Milli Eğitim Bakanlığının Tebliğler Dergisinde yayınladığı genelgeye göre Yeni SBS Sistemiyle sadece 8. sınıflar sınava girecek.
SBS Artık Tek Sınav! Yeni SBS Neler Getiriyor? TOK İ MEHMET AK İ F ERSOY OKULU.
BÜYÜDÜKÇE DEĞİŞİYORU Z. Bugün birazdan göreceğiniz oyuncaklarla oynayacak, beslenme saatinde resimde göreceğiniz besinlerle karnınızı doyuracak, evinize.
1) Yiğit bu yıl 7 yaşına girdi. Yiğit 5 yıl sonra kaç yaşında olacaktır?
ŞİMDİ Bugün, içinde yaşadığımız zamandır. Geçmiş, yaşanmış ve bitmiş, geride kalmış zamandır.
FİİLLERDE KİP.
Kendimizi evlenince, bir bebek sahibi olunca, sonra bir tane daha olunca yaşamın daha güzel olacağına inandırmışızdır. Sonra çocuklarımızın yeterince yetişkin.
Bir sayfa üzerinde,sözcüklerin yan yana dizilmiş şekli. Artık satırların arasını boş bırakmıyoruz. Satır:
2013 SBS SİSTEMİ.
ZAMAN YÖNETİMİ TEKNİKLERİ
ZAMANI ETKİLİ KULLANMA
TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU
Sunum transkripti:

Her anın güzelliği

Bir SENE' nin değerini anlamak için sınıfta kalan bir öğrenciye sorun . Bir AY' ın değerini anlamak için prematüre bir bebeği dünyaya getiren anneye sorun .

Bir HAFTA' nın değerini anlamak için haftalık bir derginin editörüne sorun . Bir SAAT' in değerini anlamak için birbirini görmek için sabırsızlanan aşıklara sorun .

Bir DAKİKA' nın değerini anlayabilmek için treni henüz kaçırmış bir yolcuya sorun .

Bir SANİYE' nin değerini anlayabilmek için bir kazayı kılpayı atlatmış birine sorun . Bir MİLİSANİYE' nin değerini anlamak için olimpiyatlarda gümüş madalya kazanan birine sorun .

Zaman kimseyi beklemez. Sahip olduğunuz her anı değerlendirin. Onu değer verdiğiniz kişilerle paylaşın ki daha da değerli olsun .

Bugün ise bize sunulmuş bir armağandır .. Dün artık mazi oldu , yarın hiç bilinmiyor . Bugün ise bize sunulmuş bir armağandır ..

Her anın güzelliğini doya doya yaşamaya çalışın ... Kıymetini bilin . Her anın güzelliğini doya doya yaşamaya çalışın ... Bol Şanslar !