Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Şiirlerde yolculuk Hazırlayan: NÜZHET AKGİRAY.
Advertisements

Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
SENİ SEVİYORUM Oyhan Hasan BILDIRKİ Sesli İzleyin.
AŞK YARASI SESLİDİR.
Boş ver be yaşı başı. gönlün ne kadar şık sen ondan haber ver
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
Benim biricik Canım Babacığım
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Sesli İzleyin..
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
PAMUK PRENSES YEDİ CÜCELER
I am a student. Ben öğrenci-y-im. Ben hasta-y-ım.
Gözlerini severim en çok, Gökteki yıldızlardan parlak; Bir parça da ba ş tan çıkarak. Dans edelim gel! Ne halleri vardı, sahiden, Bedbaht a ş ı ğ ı berbat.
Şerife duran bilmeceler
Gönül gözüyle baksan göreceksin şaşırma
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
ANıLaRıM.
Anneme Mektup Ben bu gurbete ile düştüm düşeli, Her gün biraz daha süzülmekteyim. Her gece, içinde mermer döşeli, Bir soğuk yatakta büzülmekteyim. Böylece.
Türkiyenin en büyük mail grubu
Cömertlikte ve yardım etmede akarsu gibi ol.
Ben bir Eylül sen bir Haziran
Yıktın Mavi Hayallerimi
Gelmeyişim sanma sendendir Sanma sevgisizliktendir Sanma sevgisizliktendir Korku denen şeytanın Korku denen şeytanın Yaşam denen tuzağın Yaşam denen tuzağın.
UNUT BENİ CAN Bu kaçıncı gece hasretinle yandığım kaçıncı gece yıldızları yıkadığım göz yaşlarımla? Mesafeler yırtıldı hıçkırıklarımla Bosnalı kadınlar.
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
Eğer Ne olur Ne olur bir gün gideceksen alıştırma beni aşkına
Orhan Veli Fotoğraf ve metinler: Ö y k ü c ü Şiirler: Müzik: Ezginin Günlüğü.
ş i i r : T ü l i n H a t i p o ğ l u Aşk'a Sitem (I)
Tlg
AĞıTLaR YaKMaLıYıM Ağıtlar yakmalıyım,acılarımın üstüne Kokun gelmeli,puslu havalardan Bir nefes olmalı,şiirlerime Keder dolu bakışlarıma,yüzüme Siyahın.
AŞKLaRıM.
Cemal Şimşek HÜZÜN YAĞMURLARI Venüs'ten GELİYORDU.
Lütfen slaytı sesli ve kendi akışında izleyiniz.
Bu kaçıncı gece hasretinle yandığım,
Hülya Büyüköner Cansıla
I h l a m u r l a r Ç i ç e k A ç ı n c a G e l Ses Düğmesini Açınız.
tövbe fatih5245 Google Grup Seslenme ardımdan gidiyorum Siyahlar içinde ayağım çıplak.
NERDESİN İSHAK SAKA.
Halil KANARGI’dan BEN TUTSAĞIM YÜREĞİNDE SENİN
SENDEN GİTTİM Slayt otomatiktir kendi haline bırakınız
Gidiyorum ben... Bugüne kadar yaşanılanlardan ne artmışsa Alarak sessizce içime... Aramayın, ve istemeyin beni Hiç öpmeyin artık Işığa pusu kurmuş alnımdan!
Sen de Yan Canım.
Anılar aşklar Soluyor dünya gözümde Hiç umut kalmadı içimde
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
Günü Sevgiyle Başlat.
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
Zaman geçiyor her geçen zaman bendeki seni daha çok çoğaltıyor
Demek ki geceler bensiz de güzel Yoklu ğ um canına tesir etmemi ş Ha benim ellerim ha ba ş ka bir el Gariplikler garibine gitmemi ş Demek ki.
Yalnızlık Çemberi Ruhumu Sardı
Üşüyorum Üşüyorum inat inat Sen
HASRETİM SANA ....
Umudun mahzenindeyim SESİ AÇIN.. ...
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
VAR MI ÖTESİ…? VAR MI ÖTESİ…? Yoktu ki ötesi seni seviyordum Sevda diye yüreğimde seni doğurmuştum Sevdamı büyütmeye dair hayaller kurmuştum Seninle.
Bir bedende atan kalp gibiydik!
Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde günler gecelere yağarak günler gecelere yağarak Bir çığlık çağlıyor Bir çığlık.
HoŞgeldİn Hayatımın Mavİsİ
Konuş sevdiğim Yüreğinin şarkısını söyle bana Gece karanlık,
GiTTiĞiN YeR.
Ne kadar zaman geçti bilmiyorum,
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
ZORUMA GİDİYOR.
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer. Dayanılması o kadar da zor değildir,
SeNDeN SoNRa.
Ama Sen Yoksun.... Şiir : Tülin Hatipoğlu.
Seni Sevdiğimi Söyleyeceğim Sen bilmiyorsun Bugün ben, Bende olan seni anlatacağım sana! Bazen sevgiyle Bazen acıyla harmanlayacağım sözcüklerimi Ama.
Gitme Hazan Altun Gitme..... A ş kımın baharında kı ş olurmu? Hayallerimiz hiç,kabus olurmu? Zaman akmadan sabit dururmu? Boynum omzuma e.
SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.
Arkamdan Bir Silah Sesi,
BiLMeZSiN.
Sunum transkripti:

sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere dargın yüreğim, yalnız hasretine sürgün, sana sürgün yüreğim… Ayrılığın Arefesinde

Yorgun,çıldırmış bir gündeyim yine. Gözlerim kan çanağı,ellerimse titremekte. Benden gidişinin,yası vurmuş bedenime. Erguvanlar boyun bükmüş,ayrılığın arefesinde. O küçük resmini büyütüp, Boş odamın duvarına astım… Yalnızlığıma isyanıma canıma, Yüreğime umut ettim…

Çığlıklarım düğüm,boğazıma tıkanmış. Yaşamın omzuma külfet olduğu andayım. Dağılmış saçlarımı habire yolmakta avuçlarım. Sevgim can çekişiyor,ayrılığın arefesinde.. Sen ki dinmeyen bir göz yaşım, Ağrısı hiç tükenmeyen yüreğimsin… Sen bitmeyen çilem, Yüreğimin ilk yangını HASRETİMSİN…

Şimdi gitmektesin,sana tutkun bu yürekten. Sen ki dinmeyen bir göz yaşım, Ağrısı hiç tükenmeyen yüreğimsin… Sen bitmeyen çilem, Yüreğimin ilk yangını HASRETİMSİN… Şimdi gitmektesin,sana tutkun bu yürekten. Acım kanımı dondurmuş,gör bak üşümekteyim. Gitme! Desemde gideceksin.biliyorum. Bırakıyorsun beni hasretlere,ayrılığın arefesinde...

Gidiyorsun madem,umursuzca,ardına bakmadan. seni unutamıyorum ki sensizliğe alışayım, Her an her zaman akımdasın… hepte sen olacaksın aklımda, Güneşin doğuşunda, Kuşların uçuşunda, Çiçeklerin açışında; Çocukların gülüşünde… Gidiyorsun madem,umursuzca,ardına bakmadan. Kopar bendeki seni,savur anılara acımadan, Sensiz olmak iyidir,seninle umutsuz yaşamaktan. Umutlar,hayaller gömüldü öfkene,ayrılığın arefesinde.

Sen olacaksın aklımda…! Hep sen,sen olacaksın aklımda… Nerede mutlu bir çift görsem, Sen olacaksın aklımda… Özleyip kavuşamadığım”…! Hasretinle yandığım… Sesimi duyuramadığım, Derde çare bulamadığım, Sen olacaksın aklımda…! Belki bir daha yarınım hiç olmayacak. Sevdamın küllerine,başka ateş konmayacak. Yarım gelmiştin bana,gidişin tam olacak. Zaman aleyhimde,istanbul gri,güneş doğmayacak. Keder incileri boynumda,ayrılığın arefesinde.......

Aşkından yana: 11.05.2009 saat:02.45 istanbul Şiir : Hazan Altun Eğer unutur gibi olmuşsam bir gün seni , Bil ki aklımı yitirmişimdir… Aklını yitirmiş birini görürsen; Aşkından yana: Bil ki o zaman,ben düşeceğim yüreğine, Ben Geleceğim aklına”… 11.05.2009 saat:02.45 istanbul Şiir : Hazan Altun

levent karakas44@hotmail.com Hazırlayan : levent karakaş leventkarakas44@hotmail.com levent karakas44@hotmail.com