El Eterno Amante En Tu Corazón Traductor: Zulma Lujan – Can Akın.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
AUXILIO, AUXILIO; NOS ESTÁN ASESINANDO
Advertisements

It seems Impossible! - Olmaz gibi görünüyordu, ama!
Besame Mucho.
Dünya Güneş Ay.
( Güvercin ) La Paloma Akışına bırakın
Hazların peşinde koşmaktan Nice tükenmiş sevdalarda, G ö n ü l h i ç y o r u l m a d ı s e v m e k t e n v e " s e n i s e v i y o r u m " d e m e k t.
AŞK YARASI SESLİDİR.
CAN AKIN Terör size ulaşmadan anlayamadığınız o acıyı,
KAİNATIN NERESİNDEYİZ?
Hz. Mevlana Celaleddin Rumi'den Bismillahirrahmanirrahim
ADINI AŞK KOYDUM SENİN.
Bismillahirrahmanirrahim
SESLİDİR with the hope you to feel the pain before that you have not realized until the teror had reached to you. Terör size ulaşmadan anlayamadığınız.
Yavaş yavaş ölürler Seyahat etmeyenler, Yavaş yavaş ölürler okumayanlar, müzik dinlemeyenler, vicdanlarında hoş görmeyi barındıramayanlar.
Carlos Alberto Bau 6/2/2010 6/2/2010anısına Fare kullanmayın Yayıncı: Luis Castro Yayıncı: Luis Castro Carlos Bau foto ğ raflarıyla Türkçeleştiren : Onur.
(ses düğmesini açabilirsiniz) Kağıtlara bakarak ciddi ciddi konuşmam mümkün değil söyleşilerde, hatta konuşmanın nereye gideceğini de bilmem. Ama bildiğim.
İstemek Deniz mavisine çalan gözlerinde Sandal olup içinde gezmek isterdim Nurlu yüzünden akan yaşlarında Damla olup derya ya düşmek isterdim Dilindeki.
Arama motorları; internette aradığımız bir bilgiye ulaşmayı kolaylaştıran ve internetteki bilgileri mümkün olduğunca indeksleyen web sayfalarıdır. Günümüzde.
MEDYA TAKİP RAPORU KASIM 2011.
YÜREĞİNLE ANNE..! Çıkmazlıklar içinde gidiyorum, Anne..! Çelişkiyi yaşadığım, renksiz acılarla.. Kaderi, tan yelinden gökkuşağına kadar, Perişanlığın.
The Story Of The Butterfly La Lección De La Mariposa Bir Kelebeğin Dersi LÜTFEN OKU VE HEMEN ARKADAŞINA GÖNDER ZİNCİRİ BOZMA…
“Sonsuza Dek” sesli.
DÖNGÜLER.
BAHAR GETİRDİM SANA Bu yazının bana ulaşmasını sağlayan
METODLAR Canan Işıl. 1 İçindekiler Açıklamalar, Örnekler, Sorularınız? Kaynakça, Teşekkürler..
OLMAYI İSTERİM. I would like to be. MR CAN AKIN DUSSELDORF
Bu hikaye bir babanın para ve değerli bir eşyayı kaybettiği için 5 yaşındaki kızına ceza verdiği zaman meydana geldi. Paranın bulunamadığı zor zamanlardı.
Mazi Kalbimde Yaradır Sesli Dinleyiniz.
HüLYaMa Hülyaların hep gerçek olsun Üzüntüler senden çok  çok uzak dursun Lacivertler düşmesin yüreğine Yaşamın hep beyaz gül olsun Arkadaşım,canım dostum,bacım.
The Most ( En çok ) The most selfish one letter word... "I" Avoid it. ( En bencil tek harfli kelime ) ( Ben ) ( Ondan sakın )
EY CAN, GİTME BENSİZ… SESLİDİR..SESİ AÇINIZ… OTOMATİK ÇALIŞIR..
GÜVENLİ İNTERNET.
EY CAN, GİTME BENSİZ… SESLİDİR..SESİ AÇINIZ… OTOMATİK ÇALIŞIR..
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
SENDEN BAŞKA KİMSE BİLMESİN İSTİYORUM
HAYATI ANLAMLANDIRMAK
ses düğmesini açabilirsiniz - ilerlemek için mouse’u tıklayınız.
HAYAT CAN DÜNDAR.
Ortaokul Öğrencilerine Yönelik Eğitsel İçerikler
FOTOĞRAF YARIŞMASI 2006 SESLİDİR.
GELECEK KUŞAKLAR ORMAN YOK DEMESİN ! GELECEK KUŞAKLAR ORMAN YOK DEMESİN !
Rize Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özge Kurtgöz
Foto Manipülasyon (5. Hafta çalışması).
HAZIRLAYAN: ÖZKAN ÖZÇELİK 4/c 519
En güzel internet resimleri (Her kategori için ayrı yapılan oylamaya göre)
2 ZİYA IŞIK 3 4 eşyalara poşetleri AliMerve ZiyaVeli’ye Orhan Şu testi o testte Annemin 4 öğrenci.
The Story Of The Butterfly La Lección De La Mariposa Bir Kelebeğin Dersi LÜTFEN OKU ARKADAŞINA GÖNDER ZİNCİRİ BOZMA…
Edición: Luis C. Avance automático DECLARACION OFICIAL DE LA UNESCO: PRESENTACION DE BUENOS AIRES Y MONTEVIDEO EN LOS EMIRATOS ARABES El tango ya es.
Hazırlayan: Filiz BİLİCİ Hatice Seyit Çeker İlkokulu Nizip/Gaziantep
Eternal Lover In Thy Heart While creating the galaxies And defining the endless time.. And covering the unknown, with the known I dreamt of you. What.
Gracias A La Vida… Thanks to Life… Hayata Teşekkür Ederim...
KIRMIZI ÇİZGİ Can AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI.
Searching Thy Lover, To Be One Looking at the sky.. Behind every cloud and over the wings of the birds.. I always dreamt of you. You were looking for.
SEN GELMEDİKÇE Si tú no regresas Traductor: Zulma Lujan.
“ AŞK NEREDE “ ¿ DÓNDE ESTA EL AMOR? SESLİDİR Black Eyed Peas
ÜZEYİR GARİH DOSTLUK İLKÖĞRETİM OKULU 1-A SINIFI SAKARYA/ ARİFİYE
Balıkesir Parkında ( Hatırla Sevgilim) CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF
Profesör Doktor CAN ALİ GÜRGÜÇ
...HAYAL EDİN... DÜNYANIN EN ÜNLÜ BARIŞ ŞARKISI John Lennon CAN AKIN.
“CAN” CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI.
Seni Benim Gibi CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI SESLİDİR.
AUXILIO, AUXILIO; NOS ESTÁN ASESINANDO
Beklerim Seni Urla’ya Geleceksin Diye
Evlenir misin? ( Hadi Koş Gel… )
ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI
Yavaş yavaş ölürler Seyahat etmeyenler, Yavaş yavaş ölürler okumayanlar, müzik dinlemeyenler, vicdanlarında hoş görmeyi barındıramayanlar.
Yavaş yavaş ölürler Seyahat etmeyenler, Yavaş yavaş ölürler okumayanlar, müzik dinlemeyenler, vicdanlarında hoş görmeyi barındıramayanlar.
OLMAK İSTERİM… I WOULD LIKE TO BE… QUIERO SER...
Reglas de Bill Gates.
Sunum transkripti:

El Eterno Amante En Tu Corazón Traductor: Zulma Lujan – Can Akın

Mientras se creaban las galaxias Y se definia el infinito... Y se cubría lo desconocido, con lo conocido Yo soñaba contigo. Fué lo que fué Eso se fue perdiendo... Eso no se pudo unir... Eso no pudo ser UNO. Yo vivía en mi interior Cuando tú estabas afuera.

El momento en que nos abrazamos... Ese final, fue el comienzo. Pero sólo eso éramos... Cómo el observador que no se puede ver a si mismo, Cómo la espada que jamás se cortará a si misma. No pudimos hacer esa danza eterna Asi que el silencio se hizo entre las galaxias Y fue tan armonioso y ritmico como volar. Oh pobre de mi, cuán esclavo fui en tiempo y espacio. Mientras meditaba todo Con mi velo sobre los ojos Y un sello sobre mi corazón. Mientras la creación se personificaba gloriosamente en ti. Yo no pude dejar el brillo de tu luz.

¡ Oh. TU... ¿ Desde cuándo... Las galaxias bailan en tus ojos..? Tu corazón las ama a todas, Tu otorgas las mas profundas pasiones, No hay final ni tampoco un comienzo... Contigo, la creación completa está llena... ¿Cómo puedes caber en mi corazón Con todo tu infinito Ser...? Oh, TU... la eterna amante... Tu estás en mi corazón Mientras creas gloriosamente las galaxias en tus sueños

Sevgi hayatın neresindedir? Sevgi nedir ne değildir? Sevgi sınırsız, sorgusuz, hesapsız ve nedensiz olabilir mi? Aşk bütün evrene yayılacak kadar çekime sahip midir? Şu küçük kalbimiz bütün bu nedenleri kaldırabilir mi? Aşk sonsuzluğun ücra bir köşesinde olsa bile gidip yaşanması mı gerekir? Sevgi ve Aşk, herkesin gözlerinde aradığımız, o huşu verici titreşim, kendimizi aradığımız "Yol" mudur? Biz aslında farklı gözlerde hep aynı şeyi mi aradık? Hep tek bir kıvılcımı mı gördük? Sizler de bu soruların cevaplarını arıyorsanız ve aradığınız o huşu verici titreşimin sonsuz derinliklerinde, haritasız ve pusulasız savrulmaya hazırsanız, doğru yerdesiniz. Sonuçta ya sonsuzlukta kaybolacağız, ya da orada, o derinlikte kalmayı ve varlığımıza sahip çıkmayı öğreneceğiz. Ve onunla yaşama yeni ve meraklı gözlerle bakacağız. Size sonsuzun derinliğinden sevgiyle armağan ediyoruz.. Sevgi ve ışıkla Nilgün Nart - Can Akın

id=1038&mid=8373&ItemID=4945&ItemIndex=51 Can AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI