Bu sabah karar ver Yeni “ image maker “ ın Mevlana olsun.. O’nun dediği gibi görün O’nun dediği gibi davran.. Göreceksin ki Yağmur suları ile yıkanmış.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
BİRLİK VE BERABERLİK.
Advertisements

“İnsanoğlu hakkında en çok ney şaşırtır sizi?…”
Gürültü ve patırtının ortasında sükunetle dolaş
VATAN SEVGİSİ.
İLERLEMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ
BOŞANMA SEBEBİ.
Her bildiğini söyleme, ama
kıymetli bir hazinedir...
Zeytİnburnu kIz anadolu İmam hatİp lİsesİ
HZ. ALİ’DEN GÜZEL ÖĞÜTLER
29.mayıs.1976 milliyet gazetesi günün şiiri İLKAN SAN
 Başarı denilince genellikle servet, şöhret, makam gibi konularda herkesin varmak istediği hedefler gösterilir. Ve bunlara sahip olunca mutlu olacağımız,
P a z a r S a b a h l a r ı.
Bu India’dan gelen TANTRA.
Atasözlerindeki tezat
HAZRETİ ALİ’NİN VASİYETNAMESİ (Hazreti Ali’den oğlu Hasan’a)
Cömertlikte ve yardım etmede akarsu gibi ol.
Hayatta, birinin eksikliğini hissettiğimiz
PAYLAŞMA VE YARDIMLAŞMA İBADETİ OLARAK ZEKAT VE SADAKA
SEVİLMEK İÇİN 6 YOL GÜLÜMSEYİN İSİMLERİ HATIRINIZDA TUTUN
Pes ettim... Daldaki yapraktım yaşamda, Hayat denilen ağacın dallarından, En yalnız olanında bir küçük yaprak, Yalnızdı üzerinde bulunduğum dalım,
BAŞKENT İKTİSATÇILAR DERNEĞİ GENEL MERKEZİ
4. SINIF II. ÜNİTE: TEMİZ OLALIM
GÜZEL YAŞAMIN 10 ANAHTARI
ARKADAŞLIK, KARDEŞLİKTİR!
Nasıl Genç Kalırsınız?.
“İnsanoğlu hakkında en çok neye şaşırırsın?…”
DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ MAYIS-HAZİRAN VEFA VE SADAKAT
Hayatta,birşeyin eksikliğini hissettiğimiz
DAYANIŞMA VE YARDIMSEVERLİK
Sesli izleyin Geçişler için tıklayın Olmasa da olur dedi ğ imiz insanlarla doludur hayatımız; tanı ş tı ğ ımız, selamla ş tı ğ ımız; klasik cümlelerle.
Allah , doğru insanla karşılaşmadan önce
Kim olduğunu Başına gelen Değil, Senin hareket Tarzın belirler, .
YILLAR SONRA ÖĞRENDİM Kİ
Hoşgörü, her şeyi anlayışla karşılayarak olabildiği kadar hoş görme durumudur. Hoşgörülü olabilmek için insanın öncelikle karşısındakini anlaması, ona.
AHMET ERDEM ANADOLU LİSESİ NİLÜFER /BURSA B. Ayça Turan 11-E -250
1.Yaş, kilo ve boy dahil tüm işe yaramaz rakamları unut. Bırakın bunlara doktorlar üzülsün. Onlara bunun için para ödemiyormusun?
Mutluluk kapısı bir yerde kapanıyorken,başka bir mutluluk
Değerli Dostlar, diğer ülkelerde gezip dolaşma fırsatım olduğunda, mümkün olduğunca tarihi bölgelerini gezip görmeye çalıştım. Hele USA’da yıllık.
- Kumar Oynamak KUMAR OYNAMAK.
VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ
Sen benim susuzluğumu dindirecek yağmurunu bulamadın!...
Değerler Eğitimi Yardımlaşma
VATAN SEVGİSİ VATAN KONUSUNDA SÖYLENMİŞ ŞİİRLER VE SÖZLER.
MUSTAFA AY Rehber Öğretmen Ergenle iletişim kurmak neden bu kadar zor?Acaba ergenlerin bize mesajlarını iletmekte zorlanması da aynı nedenlerden kaynaklanıyor.
Vefa; insana duyulan sevgidir..
.Evde bir değişiklik yapmaya kalktığımda, her şeyin düşünülenden iki misli daha pahalıya geldiğini ve iki misli daha uzun zaman aldığını öğrendim. Yaş:
ERDEMLİLİK.
BORUSAN ASIM KOCABIYIK TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ 2013/2014
ASIL EKSİKLİK.
Kütüphane ile ilgili özlü sözler
BOŞANMA SEBEBİ.
Vefa ve samimiyet ilk prensipleriniz olmalıdır. (Konfüçyus)
Yakın zamanda yaşanan bir doğal afet:. İNSANLIĞIN YARDIMLAŞMASI.
AİLE OLMAK DEĞERLER EĞİTİMİ.
DEĞERLERİMİZ İYİLİK VE HOŞGÖRÜ
ADNAN ÇAKMAN MATEMATİK ÖĞRETMENİ
Güzellikle yaşlanmanın yaşlanmanınsırrı Emekli dostlarıma Cool.
Toplumsal Yardımlaşma
 Toplum içinde insanların belirlediği bir "iyilik" kavramı vardır. Yolda gördüğü dilenciye para veren, insanlara sürekli güleryüz.
OLUMLU DÜŞÜNCE NEDİR? Hayatın her alanında, bizi her konuda etkileyen aslında bizim olaylara nasıl baktığımızdır. Şunu unutmamak gerekir ki; meydana.
TÜM İZMİRLİLER‘ SEÇİME HAZIR OLUN, " SESSİZ, DURGUN BAŞI EĞİK KALMAYINIZ UYANINIZ MİLLİ BAĞIMSIZLIĞIMIZI ÇİĞNİYORLAR HAKLARINIZI SAVUNMAK İÇİN BİRLEŞİNİZ.
KIRMIZI ÇİZGİ Can AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI.
Hayatımın bir parçası olduğun için teşekkür ederim... teşekkür ederim...
Her bildiğini söyleme, ama
BİR HAYAT REHBERİ! ♫ Lütfen sesi açınız!.
P a z a r S a b a h l a r ı.
OKULUMUZDA UYGULANMAKTA OLAN DEĞERLER EĞİTİMİ KAPSAMINDA AYIN DEĞERİ OLAN İYİLİK VE YARDIMLAŞMA İLE İLGİLİ HAZIRLADIĞIMIZ SUNUMU SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİK.
Sunum transkripti:

Bu sabah karar ver Yeni “ image maker “ ın Mevlana olsun.. O’nun dediği gibi görün O’nun dediği gibi davran.. Göreceksin ki Yağmur suları ile yıkanmış Taze yapraklar gibi Kendini tertemiz hissedip Terapi olacaksın...

Sana diyecek ki ; İnsanlar güzelse sen de güzelleş İnsanlar başkaysa sen de başkalaş.. Hiç değişmeden kendinle kalma... Cömertlikte ve yardımda Akarsular gibi ol.. Suyun gürül gürül akıyorsa Çeşmenin başında Kimseye susuzluk çektirme...

Körler kadar görmesini beceremeyenler Seni bir cam parçası zannederse Kendini öyle görme.. Bakmasını bilenler için Bir elmas parçası kadar Değerli olduğuna kendini inandır..

Yeni fırsatlara,yeni insanlara Kendini hazırla.. Ve aklın varsa Başka akıllardan da geçin İşlerini onlara danışarak yap.. İç dünyandaki toprağına ; İnsan aklından ve insan sevgisinden Başka bir tohum ekme...

Birilerinin zengin,makam sahibi ya da Çok bilgili olmaları yetmez.. Bütün bunlar Deniz kıyısına düşen köpüklerdir.. Asıl deniz ; Verilen sözün tutulması Edilen yeminin yerine getirilmesi Ve dostlara,kardeşlere olan Vefa duygusudur..

Para ve hırs için sağlığını yitirme Yoksa sağlığını geri getirebilmek için Daha çok para ödersin.. Önemli olan hayatta en çok Paraya ve mala sahip olmak değil Bunları mutlu olabilecek kadar sağlayabilmektir.. Mutluluğu ve maksadı çok aşan Para ve hırs sonunda mutsuzluk getirir..

Yaşamın gerçeklerini arayıp bulmak Sana zor gelmesin.. İç huzurun buna bağlıdır.. Eğer kılavuzun ihanet içersindeyse Seni gerçeklerden uzaklaştırıp İç huzurunu bozacaktır.. İyi bir insan İnsanlar arasındaki kavgaya üzülür Kötü bir insan ise İnsanları birbirine düşürür..

İnsanlar hakkında iyi düşünmek, Baskı altında tutulanları ve suçlananları Koruyup, savunmak Dostların düşman olmalarını önlemek Düşmanları ise dost olmaya razı etmek Senin görevlerin arasındadır.. Bunları yapabilmen için Önce kendi hırslarını kontrol edip Sabırlı ve dirençli olmalısın..

Yaşamında “ image maker “ ın Mevlana olsun..O’nun dediği gibi görün.. Ama asıl çağdaş “image maker “ ımız Mustafa Kemal Atatürk’tür.. Şimdi yaşasaydı vatanımızdaki dört yüz yıllık çınarlara bakıp derdi ki ; “..Bu ulu çınarlar toprağa dikildiklerinde Bu günün büyük ve güçlü devletleri daha Kurulmamıştı..Bu ulu çınarları içten içten Çürütmesinler..dikkatli ve uyanık olun...”