Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

P a z a r S a b a h l a r ı.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "P a z a r S a b a h l a r ı."— Sunum transkripti:

1 P a z a r S a b a h l a r ı

2 Felaketler ya da kötülükler yağdığında Çocukların,ailen,kardeşlerin Ve de ülkenin insanlarıyla Aynı şemsiyenin altında durun Ayrı ayrı yakalanmayın Sokulun birbirinize Şemsiyenizden su sızmasın..

3 Aynı şemsiyenin altında Yalnızca korunmak için değil Mutluluk için de durun Öldüğümüzde bizleri Bir keman kutusunun İçine yatırmayacaklar Bunu aklından çıkarmadan Yaşadığın sürece Keman kutusundan çıkarılmış Kemanları dinlemelisin..

4 Akşam vakitleri dinlediğin bir keman Belki de sana Gün batımlarının Elinde fenerle gelen Bir hırsız gibi Bir gününü daha çalıp Gitmekte olduğunu Anlatmaya çalışmaktadır..

5 Güneşin doğuşunu ve batışını Son defa göreceğimiz günler Bize henüz uzak ya da çok yakın Olabilir Ormanda son bir defa Ne zaman dolaşacağız O da bilinmez Kim bilir ? Gökyüzündeki yıldızları Son bir çocuksu heyecanla Ne zaman saymak isteyeceğiz ?

6 Her neyse ; Bütün bunları yaşamak için Ömrümüzün kısaldığını Düşünmek şart değil Yeter ki, Gece,gündüz Yağmur, kar, kış Felaket ve kötülükler karşısında Aynı şemsiyenin altında duralım..

7 Aynı şemsiyenin altında Yaşamın gerçek anlamını konuşmalı Beklentilerimizi ve mutluluk sırlarımızı Birbirimize açmalıyız Yoksa ; Mal mülk adına bitmeyen bir hırsla Yükselen gökdelenler karşısında Kendi dünyalarımızı Küçük görmeye başlayabiliriz..

8 Yaşamın anlamını Ve kendi dünyanın değerini Gökdelenlere bakıp da küçümseme Bilgece düşünürsen Mutluluğa Gökdelen asansörleri ile çıkılmayıp Yürüyerek Bir ilkbahar parkını Gezmekle ulaşıldığını göreceksin..

9 Mutluluk ve tatmin edici bir yaşam Hem kendine Hem de ; Aynı şemsiye altında durduğun Eşine,çocuklarına ve kardeşlerine Kalbini ve kendi dünyanı Adamakla mümkün olabilir..

10 Yaşamındaki düşünce karmaşalarını Gündeminden çıkart
Yaşamındaki düşünce karmaşalarını Gündeminden çıkart Ancak o zaman Yaşamın gerçek anlamı Senin için netleşecektir Ayrıca ; Pazar sabahlarına ve kendine iyi bak..


"P a z a r S a b a h l a r ı." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları