Hayattan Anlar   Hayatınızda bazı anlar vardır Birini öylesine özlersiniz ki rüyalarınızdan çıkarıp ona sarılmak istersiniz!

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Denemekten, çabalamaktan yorulup cesaretin kırıldığında,
Advertisements

Onlara sahip olduklarınızın en iyisini veriniz.”
Arkadaşlarıma.
KÜÇÜK İTFAİYECİ lütfen sesi açıp Tıklayınız..
Bunu okursanız iyi olur
Nazik olmak için bir gülümseme beklemeyin...
“İyice Düşün...”.
Lütfen Bu iletiyi okuyun.
BİR ÖYKÜMÜZ VAR.
BAŞARI VE MUTLULUK Ramazan BERKEBAN Psikolojik Danışman
ﻙ Çikolata Hakkında Gerçekler.
değerli bir hazine !... Arkadaşlığın ...;
Başlamak için tıklayın. 92 yaşlarında, kısa, çok iyi görünümlü, görünümüne aşırı derecede önem veren bir adam, bugün yaşlı insanların evine taşınıyor.
HER ŞEYİNİZ YETERLİ OLSUN EĞER YETENEK YOK İSE SENDE NE FAYDA ŞEYHİN KERAMETİNDEN.
Türkiyenin en büyük mail grubu
Allah , doğru insanla karşılaşmadan önce
Aşk ve arkadaşlık....
92 yaşlarında,kısa,çok iyi görünümlü,görünümüne aşırı derecede önem veren bir adam,bugün yaşlı insanların evine taşınıyor. 70 yaşındaki karısı yakın geçmişte.
Hayatta, birinin eksikliğini hissettiğimiz
MATRIX memory REIMPRINTING
SEVMEK Büyük,ağdalı,abartılı sözler değil,
AH,ŞU BASIT HAYAT! AH,ŞU BASIT HAYAT! -- ANONIM -- ANONIM.
İskoçya’da yoksul mu yoksul bir çift yaşardı. Fleming'di adı
MISIR TARLASINDAN Mektup Var… Sesli izleyin lutfen….
ÇOCUĞUN ANNE VE BABASINA MEKTUBU
Öyle bir yaşam sürdür ki; Yazanı bilinmiyor...Hazırlayan: Koray K.
BİR HAYAT REHBERİ! ♫ Lütfen sesi açınız!.
Belki doğru insanla tanışmadan önce yanlış insanlarla tanışmamız gerektiği doğrudur... Böylelikle en sonunda doğru insanla tanıştığımız zaman bu hediye.
Hayatta,birşeyin eksikliğini hissettiğimiz
Sayfa no yok Cilt no yok Hane no yok
Allah , doğru insanla karşılaşmadan önce
Birine sevginizin tümünü sunmak, , asla sizi de aynı şekilde
HER BAŞARILI ERKEĞİN ARKASINDA , ONUNLA GURUR DUYAN BİR KARISI VE BU İŞE ŞAŞAKALMIŞ BİR KAYINVALİDESİ VARDIR . BROOKS HAYS.
Kurbağanın Hikayesi ... Hayatın Dersi N. 1
Hiç bitmeyecekmiş gibi görünen zamanın herkes için
TAKILMALI OLTANA MUTLULUK Yok etmeli kurutmalısın tüm acıları kalbindeki noktada, Ümitle dağıtmalısın heyecanını bedenine, her dokuna Uzaklaşmalısın her.
Bu belge ile resmi olarak yetişkinlikten istifa ettiğimi bildiririm. Tekrar 8 yaşın tüm sorumluluklarını kabul etmeye hazırım.
Hayat.
Arkadaşlık Haftası Ask ve arkadaslık bir gün yolda karşılaşırlar aşk, kendinden emin bir şekilde sorar; ben senden daha samimi ve daha cana yakınım sen.
Gözlerine Selam Söyle gözlerine selam söyle benden Selamlarımı söyle benden O güzel gözlerine Dalıp dalıp gidersem.
BAŞLA. KARŞI CİNSTEN BİRİNİN ADINI DÜŞÜNÜN VE YÜREĞE TIKLAYIN.
BİR HAYAT REHBERİ! BİR HAYAT REHBERİ! ♫ Lütfen sesi açınız! ♫ Lütfen sesi açınız!
Mutluluk kapısı bir yerde kapanıyorken,başka bir mutluluk
Haftanın hangi 2 gününü kafana hiçbir şey takmadan yaşamalısın? "Cumartesi-Pazar“ dediysen, yanıldın.
Bir bilge adam öğrencileriyle otururken demişki;"Gece ile gündüzü nasıl ayırt edersiniz? Tam olarak ne zaman karanlık başlar,ne zaman ortalık aydınlar?"
Hz. Peygamber (s.a.v) şöyle buyurmuştur:
YAĞMUR İclal AYDIN Ses Düğmesini Açınız.
EFT TEKNİĞİ UYGULAMASI GEÇMİŞİ YENİDEN YAZMAK
Küçük kız babası ile ormanda yürüyüş yaparken, ayağı takılıp yere düşüyor. Can acısıyla "Ahhh" diye bağırınca ilerideki dağın tepesinden "Ahhh" diye bir.
SEVGİ ZENGİNLİK BAŞARI
GENÇ RESSAM.
Görmek istiyorsan, üç gün yaşayan kelebegi, beklemelisin baharı, kışın bagrında sakladıgıni.. Dayanmalısın kışa! Gökkuşagını gormek istiyorsan, gelen barana.
Yüküm ağır,çok yorgunum, Gel birde sen yorma! Olan oldu giden gitti,
Pencereler Pencere asla basit bir şey değildir… Pencere duvardan ışığın girmesine izin veren ve güzelliklere açılan bir açıklık…
MERHAMET ŞEVKAT FEDAKARLIK
B A K I Ş A Ç I S I.
BİLGELERİN GÖZÜYLE YAŞAMA BAKIŞ Waltz of the butterfly.
Lütfen Bu iletiyi okuyun. Bir zamanlar oldukça kırıcı karaktere sahip bir çocuk vardı. Bir gün babası çocuğa bir çuval dolusu çivi vererek, her sinirlendiğinde.
ŞAH VE PİYON sesli
Göreceğiniz iki banknot Türkiye de ilk ele geçirilen sahte banknotlardandır. Ama yok böyle bir şey adamlar resmen elleriyle çizmişler kopmamak elde değil.
SLAYT GEÇİŞLERİ OTOMATİKTİR… LÜTFEN TIKLAMAYINIZ… SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER… Sesli İzleyiniz.
Mutlu olmak için atılacak 10 adım Bitki büyütün, sevdiklerinizle sohbet edin, her gün kahkaha atın basit yöntemle mutlu olunabileceğini kanıtlayan.
Hayattan Anlar   Hayatınızda bazı anlar vardır Birini öylesine özlersiniz ki rüyalarınızdan çıkarıp ona sarılmak istersiniz!
Gis.gazi.edu.tr.
BİR HAYAT REHBERİ! ♫ Lütfen sesi açınız!.
DÜŞLER Bazen, tüm dünyayı kurtarabileceğimizi düşünürüz, elimizden gelen çok şey olmaz ama yine de moral bozukluğuna bire birdir..... ** M U D I A S classics.
Mutluluk kapısı bir yerde kapanıyorken,başka bir mutluluk
Allah , doğru insanla karşılaşmadan önce
Hayatta,birinin eksikliğini hissettiğimiz
değerli bir hazine !... Arkadaşlığın ...;
Sunum transkripti:

Hayattan Anlar   Hayatınızda bazı anlar vardır Birini öylesine özlersiniz ki rüyalarınızdan çıkarıp ona sarılmak istersiniz!

  Mutluluk kapısı kapandığı zaman bir diğeri açılır; Fakat çoğunlukla kapalı kapıya O kadar çok bakarız ki Açılmış yeni kapıyı görmeyiz  

Dış görünüşe bakmayın aldatabilir. Zenginliği aramayın o bile solabilir. Sizi gülümseten birini arayın, Çünkü sadece bir gülümseme Karanlık bir günü aydınlatır. Yüreğinizi gülümsetecek insanı bulun.  

  Ne istiyorsanız onun hayalini kurun; Gitmek istediğiniz yere gidin; Olmak istediğinizi olun, Çünkü sadece bir hayatınız var Ve bütün yapmak istediklerinizi yapmak için Bir şansınız var.

Dilerim sizi tatlılaştırmak için yeterince mutluluk Güçlendirmek için yeterince tecrübe İnsan olarak muhafaza etmek için yeterli acı Mutlu etmek için yeterince umudunuz olsun.

    İnsanların en mutluları Her şeyin en iyisine sahip olanlar değildir; Onlar sadece yollarına çıkan her şeyden en iyi şekilde faydalanırlar.

    En parlak gelecek daima Unutulmuş geçmişin üzerine bina edilecektir; Geçmiş başarısızlıklar ve kalp kırıklıklarını bırakmadan Hayatta ileri gidemezsiniz.

Doğduğunuz zaman ağladınız VE size bakanlar gülümsüyordu   Doğduğunuz zaman ağladınız VE size bakanlar gülümsüyordu. Hayatınızı öyle yaşayın ki sonunda, Etrafınızdakiler ağlarken Gülümseyen siz olun.

  Lütfen bu mesajı Sizin için değeri olanlara gönderin Hayatınıza bir şekilde temas etmiş olanlara; İhtiyacınız olduğunda sizi güldürmüş olanlara; Yıkılmış olduğunuzda her şeyin parlak tarafını gösterenlere; Arkadaşlığını takdir ettiklerinize; Hayatınızda değerli olanlara.

Yılları saymayın Anıları sayın Anı yaşayın! Diğer byEFSaNE PPS Sunum dosyaları için TIKLAYIN   Don't count the years - count the memories!