UPUZUN BIR KUMSAL BOYUNCA YANINDA TANRI ILE YÜRÜYORMUS. ONLAR YÜRÜRKEN TAM KARSISINDAKI GÖKYÜZÜNDEN BIR FILM SERIDI GIBI ADAMIN HAYATINDAN SAHNELER GEÇIYORMUS.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Bu sözleri hiç duydunuz mu?
Advertisements

ANLATIM BOZUKLUKLARI UYGULAMALAR
İNSAN ÜZERİNE….
HERKES İÇİN BİRAZ MUTLULUK
Felsefeye bir pencere açmak...
Erkek Dükkanı.
BİR ÖYKÜMÜZ VAR.
KUMDA AYAK İZLERİ
Tanrı, melek ve bebek:.
Ay’ ın Evreleri Merhaba! Beni tanıdınız mı?Ben her gece gökyüzünde farklı şekillerde dolanan AY. Benim aslında 4 tane adım var.Bunları öğrenmek ister misiniz?
Anadolu’nun orta vilayetlerinden bir köyde, yavaş yavaş güneş batmaya hava kararmaya başlar. Karanlık iyice çöker köyün üzerine. Evlerden birinde bir kadın.
HAZIRLAYAN NAZMİYE TAŞER
ÖĞRETMENİM'E
YA ÖĞRENİRSİNİZ Ya da….
Vaktiyle bir Keloğlan varmış… Bütün ailece çiftlikle meşgul olurlarmış
Kırlangıcın biri, bir adama aşık olmuş
Fiillerde Çatı Fiil kök ya da gövdeleri üzerine birtakım türetme ekleri getirilerek fiillerin özne ve nesnelerine göre göstermiş oldukları durumlara “fiillerde.
1 HUKUK ve SİYASET OKULU – 8 Şubat 2008 X BAYAN: Biz uluslar arası ilişkilerde… ( Montaj Arası ) Birol BAŞARAN: Ben bütün toplumlarda hukuka ihtiyaç olduğunu,
Saklı objeleri Bulun.
3. ULUSLARARASI ANTRENÖR GELİŞTİRME SEMİNERİ HAZİRAN 2007 HAKEM-ANTRENÖR/OYUNCU İLİŞKİLERİ A.KADİR ÖZÇELİK-RECEP ANKARALI.
Sesli sunu.
Kadın erkeğe karşı....
BİR KORUYUCU MELEĞİ VARDIR
ÜÇ İHTİYAR MİSAFİR ÖYKÜSÜ
Problem 6 adet kibrit çöpü ile 4 adet ‘eşkenar üçgeni’ nasıl elde edebiliriz?
Merhaba! Beni tanıyabildiniz mi? Aslında hepiniz beni çok iyi tanıyor, ben her gece farklı şekillerde gökyüzünde gezinen AY. Şimdi benim hareketlerimi.
Oyunlar. THE SİMS UNLEASHED Sims oyunları iyice abartı.Unleashed’da hayvanlara bakıyorsunuz.Bence serisinin en kötü oyunu olmasına rağmen insanı eylendiriyor.Grfiği.
Çok önemli bir toplantıya katıldınız. Toplantı büyük bir konferans salonunda, herkes pür dikkat sunumu dinliyor.
Eğer sen benden önce ölecek olursan ,
Nasrettin Hoca
AŞKLaRıM.
Ömer Hayyam rubailer Ömer Hayyam
KONU: İSİM: SINIF: NO: MATEMATİK TARİHİ Konu analİzİ Konu anlatIMI
PROBLEM ÇÖZME VE TEKNİKLERİ
Sen hangisini seçerdin?
Okulun ilk günü, ilk derste profesörümüz, önce kendini tanıttı, sonra 'Bu yıl, yepyeni bir öğrencimiz var. Çok ilginç biri bakalım bulabilecek misiniz'
ANNECİĞİM.
Seni seviyorum, Çünkü, Her sabah kalktigimda
Hayatın Anlamı üzerine
CÜMLEDE ANLAM.
Fiillerde Çatı Fiil kök ya da gövdeleri üzerine birtakım türetme ekleri getirilerek fiillerin özne ve nesnelerine göre göstermiş oldukları durumlara “fiillerde.
KÜÇÜK KAPLUMBAĞA.
Bir zamanlar Dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk varmış
Canım Annem Hz begüm taktak.
10.katta çok iyi sevgili bilinen ciftin birbirlerini dövdüğünü gördüm.
İKİ MÜHENDİS İki mühendislik ögrencisi kampus içerisinde yürürken biri diğerine sorar, - Bu muhteşem bisikleti de nereden buldun ? Diğeri cevap verir,
HAYATIN ANLAMI.
DÜNYANIN HAREKETLERİ.
ARKADAŞLIK PROJE SUNUMU
BİR KELEBEĞİN DERSİ. Bir Kelebegin Dersi “Bir gun, kozada kucuk bir delik belirdi; bir adam oturup kelebegin saatler boyunca bedenini bu kucuk delikten.
BİRAZ DA BİZ ÖLELİM Merve ÖZDEMİR - DEM.
MÜHENDİS DEYİP GEÇME.
SEVGİ ZENGİNLİK BAŞARI
Hep gördüğümüz çizginin gerçek yüzü ! 1 6 Selam arkadaşlar. Geçtiğimiz yıldan beri beni kesirler konusunda pay ve paydanın arasında görüyorsunuz. Ama benim.
Bir varmış bir yokmuş.Kaf dağının ardında bir köy varmış.Bu köyde Nasreddin Hoca ‘da varmış.Nasreddin Hoca bir gün pazardan koyun almaya karar vermiş.Hanımı.
Izleyecekleriniz gercegin ta kendisidir..
EDİP CANSEVER’İN ŞİİRİNDE HAZ NESNESİ OLARAK KADIN
Sisyphus (Sisifos) Miti.  Sisyphus Teselyalı Kral Aeolus,un oğludur.  Ephyra,nın kurucusu ve ilk kralıdır.  Bellerophon,un da dedesi.
"Mendelssohn" By space.
Sokrates.
Dünya Çocuk Günü.
Uzak bir ormanın yamacında bir ördek yaşarmış
Hz. Peygamberin Selâmı Dini Hikayeler serisi 2.

FOTOĞRAF: MR.CAN AKIN Bugün İstanbul’da hayat bir başka Sevgililer, aşıklar kıskandıramıyor beni! Sevmiyor deniz, görmüyor gökyüzü, Beni ve sevdiğimi.
ADAMIN BiRi BiR GECE BiR RÜYA GÖRMÜS
Saklı objeleri Bulun.
İKİ MÜHENDİS İki mühendislik ögrencisi kampus içerisinde yürürken biri diğerine sorar, - Bu muhteşem bisikleti de nereden buldun ? Diğeri cevap verir,
PEYGAMBERİN HAYATI SUNU.
Sunum transkripti:

UPUZUN BIR KUMSAL BOYUNCA YANINDA TANRI ILE YÜRÜYORMUS. ONLAR YÜRÜRKEN TAM KARSISINDAKI GÖKYÜZÜNDEN BIR FILM SERIDI GIBI ADAMIN HAYATINDAN SAHNELER GEÇIYORMUS. KUMSAL ADAMIN HAYAT YOLU IMIS SANKI... By space UPUZUN BIR KUMSAL BOYUNCA YANINDA TANRI ILE YÜRÜYORMUS. ONLAR YÜRÜRKEN TAM KARSISINDAKI GÖKYÜZÜNDEN BIR FILM SERIDI GIBI ADAMIN HAYATINDAN SAHNELER GEÇIYORMUS. KUMSAL ADAMIN HAYAT YOLU IMIS SANKI... By space

ADAM KUMDA IKI ÇIFT AYAK IZI KALDIGINDA DIKKAT ETMIS... BIR ÇIFTI KENDISININ BIR ÇIFTI TANRININ. HAYATININ SON SAHNESIDE GÖKYÜZÜNDEN GEÇTIKTEN SONRA ADAM, KUMDAKI AYAK IZLERINE BOYDAN BOYA BIR DAHA BAKMIS VE BIRDEN BIRSEY DIKKATINI ÇEKMIS. ADAM KUMDA IKI ÇIFT AYAK IZI KALDIGINDA DIKKAT ETMIS... BIR ÇIFTI KENDISININ BIR ÇIFTI TANRININ. HAYATININ SON SAHNESIDE GÖKYÜZÜNDEN GEÇTIKTEN SONRA ADAM, KUMDAKI AYAK IZLERINE BOYDAN BOYA BIR DAHA BAKMIS VE BIRDEN BIRSEY DIKKATINI ÇEKMIS.

HAYAT YOLUNUN PEK ÇOK BÖLÜMÜNDE KUMDA SADECE BIR ÇIFT AYAK IZI GÖRÜLÜYORMUS ADAM DEHSET IÇINDE FARKETMIS KI, AYAK IZLERI TEKE, HAYATININ EN KÖTÜ, EN ACI ANLARINDA INIYOR. BU KESFI ONU FENA HALDE RAHATSIZ ETMIS VE TANRIYA SORMAYA KARAR VERMIS. HAYAT YOLUNUN PEK ÇOK BÖLÜMÜNDE KUMDA SADECE BIR ÇIFT AYAK IZI GÖRÜLÜYORMUS ADAM DEHSET IÇINDE FARKETMIS KI, AYAK IZLERI TEKE, HAYATININ EN KÖTÜ, EN ACI ANLARINDA INIYOR. BU KESFI ONU FENA HALDE RAHATSIZ ETMIS VE TANRIYA SORMAYA KARAR VERMIS.

TANRIM...; EGER SANA INANIRSAM SENIN YOLUNDA GIDERSEM HERZAMAN YANIMDA OLACAGININ HER ZAMAN YANIBASIMDA YÜRÜYECEGINI SÖYLEMISTIN...OYSA HAYAT YOLUMA BAKIYORUM. EN ZORLU, EN KÖTÜ, EN ACILI ANLARIMDA SADECE BIR ÇIFT AYAK IZI GÖRÜYORUM KUMDA... TANRIM...; EGER SANA INANIRSAM SENIN YOLUNDA GIDERSEM HERZAMAN YANIMDA OLACAGININ HER ZAMAN YANIBASIMDA YÜRÜYECEGINI SÖYLEMISTIN...OYSA HAYAT YOLUMA BAKIYORUM. EN ZORLU, EN KÖTÜ, EN ACILI ANLARIMDA SADECE BIR ÇIFT AYAK IZI GÖRÜYORUM KUMDA...

ANLAYAMIYORUM TANRIM, ANLAYAMIYORUM... HAYATIN KOLAY GÜNLERINDE YANIMDA YÜRÜYORSUNDA SANA EN MUHTAÇ OLDUGUM ANLARDA BENI NIYE TERKEDIYORSUN? ANLAYAMIYORUM TANRIM, ANLAYAMIYORUM... HAYATIN KOLAY GÜNLERINDE YANIMDA YÜRÜYORSUNDA SANA EN MUHTAÇ OLDUGUM ANLARDA BENI NIYE TERKEDIYORSUN?

TANRI GÜLÜMSEYEREK CEVAP VERMIS: SEVGILI, ÇOK SEVGILI KULUM...BEN SENI ÇOK SEVDIM VE HIÇ TERK ETMEDIM. HAYAT YOLUNDAKI O ZORLU SINAV GÜNLERINDE YANI EN ACILI EN KÖTÜ ANLARINDA KUMDA HEP BIR ÇIFT AYAK IZI GÖRDÜN. TANRI GÜLÜMSEYEREK CEVAP VERMIS: SEVGILI, ÇOK SEVGILI KULUM...BEN SENI ÇOK SEVDIM VE HIÇ TERK ETMEDIM. HAYAT YOLUNDAKI O ZORLU SINAV GÜNLERINDE YANI EN ACILI EN KÖTÜ ANLARINDA KUMDA HEP BIR ÇIFT AYAK IZI GÖRDÜN.

ATILLA ILHAN