Yalnızlık Çemberi Ruhumu Sardı

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Alt tarafı bir fincan kahve deme!
Advertisements

Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
AŞK YARASI SESLİDİR.
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
YAPRAKLARIN PEŞİNDEN AĞLAYAN ADAM!!!
Benim biricik Canım Babacığım
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Sesli İzleyin..
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
BİR KADINI BEKLEMEK ATAOL BEHRAMOĞLU
YA Ğ KAR YA Ğ ……. MÜZİK:ADAMO-HER YERDE KAR VAR Sesi açınız,kendi seyrine bırakınız.
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
Kar ve Hüzün Ahmet Ünal ÇAM.
ANıLaRıM.
BİR DALDA İKİ KİRAZ alperen dizgi Sesli dinleyiniz ya da tıklayınız.
Ben bir Eylül sen bir Haziran
Yıktın Mavi Hayallerimi
Gelmeyişim sanma sendendir Sanma sevgisizliktendir Sanma sevgisizliktendir Korku denen şeytanın Korku denen şeytanın Yaşam denen tuzağın Yaşam denen tuzağın.
UNUT BENİ CAN Bu kaçıncı gece hasretinle yandığım kaçıncı gece yıldızları yıkadığım göz yaşlarımla? Mesafeler yırtıldı hıçkırıklarımla Bosnalı kadınlar.
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
Haberin olsun Bugünlerde suskunum Özlemin prangalamış sözcüklerimi
Eğer Ne olur Ne olur bir gün gideceksen alıştırma beni aşkına
ş i i r : T ü l i n H a t i p o ğ l u Aşk'a Sitem (I)
TÜRKÇECİNİN AŞKI Sevgilim( ) Zamirlerin isminin yerini tutamayacağı bir gecedeyim( ) Her şey karanlık ve darmadağın. En kral yapıbilimci gelse yine de.
Tlg
AĞıTLaR YaKMaLıYıM Ağıtlar yakmalıyım,acılarımın üstüne Kokun gelmeli,puslu havalardan Bir nefes olmalı,şiirlerime Keder dolu bakışlarıma,yüzüme Siyahın.
Yaşanan tüm güzel anlar bitmiş meğer gözünde…
Cemal Şimşek HÜZÜN YAĞMURLARI Venüs'ten GELİYORDU.
Lütfen slaytı sesli ve kendi akışında izleyiniz.
LÂL BİR MASAL.
Hülya Büyüköner Cansıla
Geceydi seni bana taşıyan. sen geceye yakındın, bende sana..
Halil KANARGI’dan BEN TUTSAĞIM YÜREĞİNDE SENİN
BABAM.
Yürekten gelir hani Duygular. Satırlara dökmek istersin
Anılar aşklar Soluyor dünya gözümde Hiç umut kalmadı içimde
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
Sonbaharımsın Artık
AYDINLATMAYACAKTIN SABAHLARIMI... Tam da kara kışlara yakalanmışken, unutmuşken baharı. Tam da örselenmişken yüreğim acılarla, örslerde dövülmüşken...
GÖZLERİN KAL DİYOR Bu nasıl ayrılık, bu nasıl veda Gözlerin kal diyor dudakların git Bakışın anahtar, gözlerin kilit Ellerin aç diyor, dudakların git.
BEŞ VAKTE BEŞ YAZI. BEŞ VAKTE BEŞ YAZI Sabah Namazı ; Vakit seher Sabah Namazı ; Vakit seher? Zamanın rahmine sabahın nutfesi düştü az önce. Gün doğuyor.
YAĞMURLA GELEN MAZİM Birol Yiğit.
Üşüyorum Üşüyorum inat inat Sen
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
HASRETİM SANA ....
Umudun mahzenindeyim SESİ AÇIN.. ...
Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün
ZORDU NE ZORDU GECELERİ GÜNDÜZE BAĞLAMAK SENSİZ
VAR MI ÖTESİ…? VAR MI ÖTESİ…? Yoktu ki ötesi seni seviyordum Sevda diye yüreğimde seni doğurmuştum Sevdamı büyütmeye dair hayaller kurmuştum Seninle.
Bir bedende atan kalp gibiydik!
Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde günler gecelere yağarak günler gecelere yağarak Bir çığlık çağlıyor Bir çığlık.
MEÇHUL54 SELAMLAR.
HoŞgeldİn Hayatımın Mavİsİ
SENDEN BAŞKA KİMSE BİLMESİN İSTİYORUM
Konuş sevdiğim Yüreğinin şarkısını söyle bana Gece karanlık,
GiTTiĞiN YeR.
Elinin arkasında güneş duruyordu
Boynumda tütün esen nefesin Boynumda tütün esen nefesin ürperiyor. Mevsimin sert soğuğunda Mevsimin sert soğuğunda karışıyor Saç tellerime sarılan sıcaklığı.
Ne kadar zaman geçti bilmiyorum,
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
ZORUMA GİDİYOR.
Bilir misin yalnızlık ne demek? Bilir misin
SIFIRA BÖLÜYORUM SENİ İsyansa kaynayıp duran içimde sensizliğime Bir serzeniş varsa, sessiz çırpınışlarımda Avazım çıktığı kadar susuyorsam, haykırırken.
KAVGAYI ağacın yaprağına yaz; Sonbahar gelsin yaprak KURUSUN diye.
Seni Sevdiğimi Söyleyeceğim Sen bilmiyorsun Bugün ben, Bende olan seni anlatacağım sana! Bazen sevgiyle Bazen acıyla harmanlayacağım sözcüklerimi Ama.
Sevdiğime söyle Hazırlayan ::: SAHİN65.
ŞİMDİ EN AÇIK RENGİNDE GÖZLERİN
Bırakta Gözlerinde Ölüp Gideyim
Arkamdan Bir Silah Sesi,
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
Sunum transkripti:

Yalnızlık Çemberi Ruhumu Sardı şiir : Zeynep Eroğlu

Yine kahrolası hüzün dolu gecemdeyim Darmadağın olan yüreğimi, Avuç avuç topluyorum yavaşça Yarım kalan hayallerim, umutlarım, Kayıp giden günlerim, gecelerim, Sanki kördüğüm olmuş yarınlarım. Yüreğimi azar, azar eriten sensizliğim Sol yanıma bıraktığın acı sızım Beni içten içe vuruyor, çırpınıyor

Dindiremiyorum acılarımı, ve sızılarımı İsyanlardayım anlıyormusun? Şimdi her şeye isyan eden yüreğime soruyorum. Ben kimim

Ben neyim? Ey vicdansız! Sahte sevgine esir düşen biriyim, Sen benim tek sevdiğim, Bitmesini istemediğim sevdamdın! Senin yüreğindi benim mekanım Ne yazık ki o mekanın içinde yarım nefesle kaldım, Dilimin ucunda, bir tatlı sözcük bırakmadan.

Çıkıp gittin, arkana bakmadan. İşte şimdi sensizim Tıpkı yere düşen, hazan yaprağı gibi. Solgun suskun, Yorgun ve bitkin Nerdemiyim? Çisil, çisil yağan yağmurların, Kaldırımları ıslattığı yerdeyim

Bir o yana bir bu yana sürükleniyorum Öylece bıraktım kendimi, yağmurlara Arada bir savruluyorum derinlere Bazen takılıyorum bir kenara Artık durmak yok çıktım yola Daha, daha derin sulara. Denizlere boğulmak istercesine Belki de sular nereye götürürse

Durdum düşünüyorum kendi kendime Durdum düşünüyorum kendi kendime... Bir anda dönüyorum geriye, Yaşamak varken ölmek niye Bir ışık bir sevgi ışığı doğsa yeniden, Ruhuma neşe saçacak bir tutam ışık Bir yudum sevgi bekliyorum aniden Bir korku kaplıyor içimi Ne yazık ki yalnızlık çemberine sarılıyor bedenim Korkuyorum çok korkuyorum

Bir bulutun yorgun ve sızlanmasından sonra. Gözyaşlarını döktüğü gibi Bir bulutun yorgun ve sızlanmasından sonra. Gözyaşlarını döktüğü gibi. İşte ben de içimdeki sızılarla Ağlıyorum, ağlıyorum Yalnızlığıma ve aldanmışlığıma. 01 02 2010 Zeynep Eroğlu

Hazırlayan :levent KARAKAŞ levenetKarakas44@hotmail.com