Senin şu an benden uzak olduğun gibi.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Suyun Serüveni Hava bazen yağmurlu, sisli veya karlı olur. Yağmurun, sisin ve karın nasıl oluştuğunu hiç düşündünüz mü?
Advertisements

Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
BEBEK Bir bebek gibi şımartsam seni Ellerimle beslesem Yıkasam
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer... Dayanılması o kadar da zor.
AŞK YARASI SESLİDİR.
SON NEFESİME KADAR SEN…
KIYAS Aşağıdaki göz kamaştırıcı kıyasa dikkatle bakın
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
Orhan Veli Şiirler: Müzik: Ezginin Günlüğü
Kırk Satır.. Ziya Levent Topçuoğlu.
YAPRAKLARIN PEŞİNDEN AĞLAYAN ADAM!!!
Oyhan Hasan Bıldırki İyi günler diler.
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
Kış arıyorsun karların arasındaki Şu anda işyerinde değilsin... Hadi durma hayal et, Bir dağ kulübesinde,
SU DAMLASININ ÖYKÜSÜ.
Paris ve sen Yağmur yağıyor Bu sonbahar Eskiden olduğu gibi
onca gerçek; (ses düğmesini açabilirsiniz) onca düş varken…
YA Ğ KAR YA Ğ ……. MÜZİK:ADAMO-HER YERDE KAR VAR Sesi açınız,kendi seyrine bırakınız.
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
ANıLaRıM.
ÇANTA. Süslü püslü dışı Kocaman içi Fermuarı var Ceket değil Bil bakalım nedir?
Ben yaşamın adını İSTANBUL koydum!
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
Okuyucu, öğretici metni inceledikten sonra metnin yapısı, düşüncesi, anlatımı, yazılış amacıyla sezdirdiği anlamı, metnin anlamının zaman içinde değişip.
Emin misin? Yağmurun bir gün kesilmeyeceğinden, hiç bitmez görünen hayat ırmağının bir gün kurumayacağından, seni alıp diyârdan diyâra gezdiren rüzgârın.
Emin misin? Yağmurun bir gün kesilmeyeceğinden, hiç bitmez görünen hayat ırmağının bir gün kurumayacağından, seni alıp diyârdan diyâra gezdiren rüzgârın.
SUYUN SERÜVENİ.
 Şiiri yorumlamak için önce şiir dikkatle okunmalıdır.Bunun yanında şiirin en doğru ve en gerçek yorumu söz konusu değildir.Çünkü bir şiirin gerçekte.
SUSARAK Güneş altında söylenmedik söz yokmuş.. Bu yüzden geceleri söylüyorum sevdiğimi.. Ne gece ne gündüz yokmuş söylenmemiş söz.. Bende söylenmişleri.
Korkmuyorum Seni Sevmekten
AĞıTLaR YaKMaLıYıM Ağıtlar yakmalıyım,acılarımın üstüne Kokun gelmeli,puslu havalardan Bir nefes olmalı,şiirlerime Keder dolu bakışlarıma,yüzüme Siyahın.
Özboyacı İlköğretim Okulu Hazırlayan Faruk YAVUZ.
Dünyanın Bütün Renkleri Bir Araya Toplanmışlar ve Hangi Rengin En Önemli En Özel Olduğunu Tartışmaya Başlamışlar:
Bal Arılarında İletişim
HüLYaMa Hülyaların hep gerçek olsun Üzüntüler senden çok  çok uzak dursun Lacivertler düşmesin yüreğine Yaşamın hep beyaz gül olsun Arkadaşım,canım dostum,bacım.
Herkes Ve Birkaç Kişi.
Yağmurun bir gün dinmeyeceğinden, hiç bitmez görünen hayat ırmağının bir gün kurumayacağından, seni alıp diyardan diyara gezdiren rüzgârın bir gün duruvermeyeceğinden.
P a z a r S a b a h l a r ı.
Devamını okumadan önce bir dilek tutmalısın! Tuttun mu dileğini?...
KANDIRILABİLİRİM.
SAF MADDELER Kömür, pirinç, tuz, toprak ve cam kavanoz gibi maddeleri katı madde olarak sınıflandırmıştık. Süt, zeytinyağı, gaz yağı, meyve suyu gibi maddeleri.
UNUTMA Ki ….
Bilesin Dedim Hiç sevmedim seni şehir, hiç ama hiç. Ne ışıklarını, ne gökyüzünü, ne yağmurunu, gökkuşağını bile.
Sevdamızın pembe zamanlarında Sevdamızın pembe zamanlarında Griliğinden aydınlık çaldığımız Griliğinden aydınlık çaldığımız Çok bulut geçti üzerimizden.
YAĞMURLA GELEN MAZİM Birol Yiğit.
Yansımaları dünün güne Devasa aynalarda olabildiğine net
Sayfa no yok Cilt no yok Hane no yok
Bir yürekte Cannn olabilir misin? O yüreğe Can Katabilir misin? Bir Cannn’ımmm kelimesine o yürekte bin anlam katabilir misin? Gözlerde ışıltılar, pırıltılar.
HASRETİM SANA ....
SU HALDEN HALE GİRER.
ZORDU NE ZORDU GECELERİ GÜNDÜZE BAĞLAMAK SENSİZ
SENI SEVDIM BEN BIR TEK SEYI UNUTMA
Bir bedende atan kalp gibiydik!
HANİ BANA SÖZLER VERMİŞTİN GİDEMEZDİN HİÇ BİR YERE NE OLDU BİZE BÖYLE EN DERİNDE Kİ O BÜYÜK SEVGİYE
GiTTiĞiN YeR.
Ağzın dudaklarımda AğzınAğzın Seninle paylaşmak uykularda en büyük günahları Seninle paylaşmak uykularda en büyük günahları Seninle uyanmak nice çılgın.
Alıntı. Slaytı kendi akışında ve sesli izleyiniz.
Ne kadar zaman geçti bilmiyorum,
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer. Dayanılması o kadar da zor değildir,
Bilir misin yalnızlık ne demek? Bilir misin
Adı yok.
Karanlık bir geceye doğan aydınlıktın sen,
Sevdiğime söyle Hazırlayan ::: SAHİN65.
SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.
bitmeyen sevgi Genç adam ellerinde bir buket çiçek, sahile koşarak geldi... Gözleri şöyle bir sahilde gezindi, aradığını göremeyince ilk gördüğü banka.
SEN DAHA DOĞMAMIŞTIN AYŞE TURKUAZ-CAN AKIN
Arkamdan Bir Silah Sesi,
TSK DA YÜKSELEN ÇIĞLIK ASİM-SEN DE BİRLEŞELİM
YAĞIŞIN OLUŞUMU. HAVADAKİ NEM Havadaki Nem: Okyanuslarda, göllerde, nehirlerde ve topraklarda bulunan su buharlaşarak; bitkiler ve hayvanlardaki su ise.
Sunum transkripti:

Senin şu an benden uzak olduğun gibi. Bir yer düşün Çok uzaklarda Senin şu an benden uzak olduğun gibi. Sahildeyim Sensizim Yağmur yağıyor Ve Üşüyorum Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil Songül

Nefessiz kalıncaya kadar koşmadık seninle . . . El ele dolaşmadık hiç ! Dans etmenin mutluluğunu yakalayamadık ! YAĞMURDA Nefessiz kalıncaya kadar koşmadık seninle . . . Sana uzattığım ellerimi tutmadın . . . Sarılıp Beni Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil Öpmedin ki !..

Yağmur damlalarına karışmış olan Islak saçlarıma dokunup, Tenimin sıcaklığını hissetmedin hiç ! Başımı omzuna dayayıp, Yağmur damlalarına karışmış olan Gözyaşlarımı Göremedin ki! Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil

YAŞAYAMAYACAĞIMIZ Martıların çığlıklarını dinlemedik seninle. Ne yakamozu Ne güneşin batışını Ne de lodoslu bir havada Denizin kayalarla buluşmasını göremedik seninle ! Aslında ne çok şey vardı yaşayamadığımız ve bir daha asla YAŞAYAMAYACAĞIMIZ Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil Songül Ok 07.12.2001 - 20.00

Nil Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil