Bu slayt gösterisini SESLİ ve kendi akışında izleyiniz …

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
bahaŞAH tasarım Bu slayt gösterisini SESLİ ve kendi akışında izleyiniz
Advertisements

Aşk, Dostluk ve Güven... Lütfen sesli izleyiniz.
Diyelim ki, mesai saati bitti ve siz de akşam 18:30 civarında, alışılmadık derecede zorlu bir iş gününün ardından (tabii ki tek başınıza) arabanıza binip.
Vay aslanım!.. Vay yiğidim!.. Vay ki vay!..
Gürültü ve patırtının ortasında sükunetle dolaş
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
Baba, itiraz eder, Olmaz öyle çok dost, Hakikisi belki bir, belki iki, Fazlasını bulamazsın gerçek, hakiki...
İnsanlara kendimi zorla sevdiremeyeceğimi öğrendim.
BİZİM GEZEGENİMİZ Aralarındaki benzerlik ve farklılıklara rağmen bütün insanlar aynı gezegeni paylaşırlar ve iyi bir dünyada yaşamak için her bireyin üzerine.
İstemek Deniz mavisine çalan gözlerinde Sandal olup içinde gezmek isterdim Nurlu yüzünden akan yaşlarında Damla olup derya ya düşmek isterdim Dilindeki.
Lütfen sesli izleyiniz...
Baki'ye dostları sorar; "kaç çeşit dost vardır. " diye
Nilüfer Değerler Eğitimi Projesi (Nildep)
Bil Ki Dürüstlük En Büyük Servettir
Lütfen SESLİ izleyiniz... ( Müzik: Vangelis )
Unutma. UNUTMA. SENDEN BİR TANE DAHA YOK BU DÜNYADA....
Dövüş ustası olanlar öfkelenmezler. Kazanma ustası olanlar korkmazlar
Bu PPS, ‘’bahaŞAH’’ tasarımıdır
SLAYT GEÇİŞLERİ OTOMATİKTİR… LÜTFEN TIKLAMAYINIZ… SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER… Sesli İzleyiniz.
KENDİNİ DÜŞÜN. KENDİNİ DÜŞÜN Kimi istersen onu seç, ama önce kendini seç. Kendin için yaşa, Kendin için sev, kendin için aşık ol. Kendini beğen ve.
Aşkın bir adı hüzünse, öbür adı mutluluktur.
HER GÜN BAYRAM Zamanla anlıyor insan:
Dostlar, çeşitli renklerde olur
İnsanlara kendimi zorla sevdiremeyeceğimi öğrendim.
PAYLAŞMA VE YARDIMLAŞMA İBADETİ OLARAK ZEKAT VE SADAKA
Dünyadaki herkes için herhangi birisin ama her hangi biri için dünyalara degersin, yüregimde mahkumsun cezan sonsuza kadar sevilmek hem de sevildigini.
Lütfen Sesli İzleyin.
YAŞAMAK İÇİN NELERE İHTİYACIMIZ VAR?
Namaz, İnsanı Terkederse…
Tasarım: magirbas © Sesli Akışında İzleyiniz Yüreğimin sürgün korkuları cebimde Gözlerimin şafaklarında iki büklümüm Hangi şamar acıtır özlemli gönlümü?
DEMLİDİR SEVDAM MARVAN OĞUZ
Unutma Senden bir tane daha yok bu dünyada. Gülümsemeyi asla unutma.
4/B SINIFININ SEVGİ ÇİÇEKLERİ
İnsanoğlu mutluluğu hep hor kullanıyormuş...
DÜNYA’MIZIN ŞEKLİ NEYE BENZER?
mavi Parlak, mavi bir sabah; sakin, sessiz...
Copright:Bu slayt Yahya Yahşi’nin Sabır Çiçeği adlı şiir kitabından oluşturulmuştur. Her hakkı mahfuzdur. Dağıtımı kaynak adı değiştirmemek şartıyla.
İ.B.B.PROF.DR.SEBAHATTİN ZAİM İLKOKULU
Boya sandığına saklı düşler
Dostlarıma………………….. y.poyraz S OUVENANCE DE TOI - ALAIN MORISOD Sesli ve Kendi akışında izleyin.
SAYGI.
TORLAKON ÖĞRETİLERİ ( EGZERSİZ 3 )
Şiir : Berat Bahure ANTEPLİOĞLU Sesli Akışında İzleyiniz.
DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ
SEVGI.
Lider dediğin… Sesli İzleyin….
Bir bilgeye sormuşlar:
Dostluğa Dair Sesli İzleyin.
"Rakı helal midir, haram mı
İnsanlar Müzik Brave Heard Film Müziği Şiir: Can Yücel Hazırlayan:
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ
Gökyüzünde Gördüklerimiz Dünya’mız Yeryüzü
DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ OCAK-ŞUBAT TAKIM RUHU
Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem. Ilık esen bahar yeli, Sensin, benim güzel annem.
Adı yok.
Yağmur.
SEVG İ HER BOYUTTA OLAB İ L İ R. Dostlarımız bizi destekler…
ADI : YİĞİT ATICI : SOYADI 2018 NO : 10\C SINIF :.
İnsanlara kendimi zorla sevdiremeyeceğimi öğrendim.
HEPİMİZİN ARADIĞI HUZUR
Bu slayt gösterisini SESLİ ve kendi akışında izleyiniz …
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
PERSPEKTİFPERSPEKTİF. PERPEKTİF (İZDÜŞÜM) 1)Cisimlerin yükseklik, genişlik ve derinlik boyutları ile ön, üst ve yan görünüşleri aynı anda birlikte görünecek.
PERSPEKTİFPERSPEKTİF. PERPEKTİF (İZDÜŞÜM) 1)Cisimlerin yükseklik, genişlik ve derinlik boyutları ile ön, üst ve yan görünüşleri aynı anda birlikte görünecek.
1 DÜNYA ve UZAY A. Gökyüzünde Gördüklerimiz B. Dünya’mız C. Yeryüzü Hazırlayan Galipsercan Aslan 5B No 172 Öger Ortaokulu Manavgat Sorgun.
Bu slayt gösterisini SESLİ ve kendi akışında izleyiniz …
SLAYT.
Diyelim ki, mesai saati bitti ve siz de akşam 18:30 civarında, alışılmadık derecede zorlu bir iş gününün ardından (tabii ki tek başınıza) arabanıza binip.
Lütfen Sesli İzleyin.
Sunum transkripti:

Bu slayt gösterisini SESLİ ve kendi akışında izleyiniz … 5846 sayılı Fikir ve sanat eserleri kanununa göre tasarım hakki, noterlikçe bahaŞAH TASARIM adına onaylanmıştır.

dostlar ırmak gibidir Can YÜCEL 5846 sayılı Fikir ve sanat eserleri kanununa göre tasarım hakki, noterlikçe bahaŞAH TASARIM adına onaylanmıştır. Can YÜCEL

5846 sayılı Fikir ve sanat eserleri kanununa göre tasarım hakki, noterlikçe bahaŞAH TASARIM adına onaylanmıştır. DOSTLAR IRMAK GiBiDiR… KiMiNiN SUYU AZ, KiMiNiN ÇOK , KiMiNDE ELLERiNiZ ISLANIR YALNIZCA, KiMiNDE RUHUNUZ YIKANIR BOYDAN BOYA …

iNSANLAR VARDIR; ÜSTÜ NiLÜFERLERLE KAPLI, BULANIK BiR GÖL GiBi… 5846 sayılı Fikir ve sanat eserleri kanununa göre tasarım hakki, noterlikçe bahaŞAH TASARIM adına onaylanmıştır. iNSANLAR VARDIR; ÜSTÜ NiLÜFERLERLE KAPLI, BULANIK BiR GÖL GiBi… NE KADAR UĞRAŞSANIZ GÖRÜNMEZ DiBi. UZAKTAN GÖRÜNÜŞÜ ÇEKiCi, ALDATICI, iÇiNE DALDIĞINIZDA NE KADAR YANILTICI.... NE ZAMAN NE GELECEĞiNi BiLEMEZSiNiZ; SOKULMAKTAN KORKARSINIZ, GÜVENEMEZSiNiZ!

DALDIKÇA TANIRSINIZ; YANINDA KENDiNiZi iÇi BOŞ SANIRSINIZ. iNSANLAR VARDIR; DERiN BIR OKYANUS... iLK ANDA ÜRKÜTÜR, KORKUTUR SiZi. DERiNLiKLERiNDE SAKLIDIR GiZi, DALDIKÇA ANLARSINIZ, DALDIKÇA TANIRSINIZ; YANINDA KENDiNiZi iÇi BOŞ SANIRSINIZ. 5846 sayılı Fikir ve sanat eserleri kanununa göre tasarım hakki, noterlikçe bahaŞAH TASARIM adına onaylanmıştır.

5846 sayılı Fikir ve sanat eserleri kanununa göre tasarım hakki, noterlikçe bahaŞAH TASARIM adına onaylanmıştır. iNSANLAR VARDIR, COŞKUN BiR AKARSU... YAKLAŞMAYA GELMEZ, ALIR SÜRÜKLER. TUTUNACAK YER GÖSTERMEZ BEYAZ KÖPÜKLER! NE ZAMAN NEREDE BIRAKACAĞI BELLi OLMAZ; BU TiP iNSANLA BiR ÖMÜR DOLMAZ.

5846 sayılı Fikir ve sanat eserleri kanununa göre tasarım hakki, noterlikçe bahaŞAH TASARIM adına onaylanmıştır. iNSANLAR VARDIR; SAKiN AKAN BiR DERE... iNSANI RAHATLATIR, HUZUR VERiR GÖNÜLLERE. YANINDA OLMAK BAŞLI BAŞINA BIR MUTLULUK. SESiNDE, GÖRÜNTÜSÜNDE TATLI BiR DURGUNLUK.

5846 sayılı Fikir ve sanat eserleri kanununa göre tasarım hakki, noterlikçe bahaŞAH TASARIM adına onaylanmıştır. iNSANLAR VARDIR; ÇEŞiT ÇEŞiT, TiP TiP. HER BiRi BAŞKA BiR KARAKTERE SAHiP. GÖRMELi, iNCELEMELi, DOĞRUYU BULMALI. HER ŞEYDEN ÖNEMLiSi iNSAN, iNSAN OLMALI...

MNP. iNSANLAR VARDIR; BERRAK, PIRIL PIRIL BiR DENiZ. BOŞA GiTMEZ NE KADAR GÜVENSENiZ. DiBiNi GÖRÜRSÜNÜZ HER ŞEY MEYDANDA. KORKMADAN DALARSINIZ, SiZi SARAR BiR ANDA. iÇi DIŞI BiRDiR ÇEKiNME ONDAN. HER SÖZÜ iÇTENDiR, HER DAVRANIŞI CANDAN... 5846 sayılı Fikir ve sanat eserleri kanununa göre tasarım hakki, noterlikçe bahaŞAH TASARIM adına onaylanmıştır. Nisan /2006 Can YÜCEL