SUSTAINABLE MANAGEMENT OF ISTANBUL LOCAL GOVERNMENTS SMILOG İSTANBUL,ZEYTİNBURNU,BÜYÜKÇEKMECE,ADALAR STOCKHOLM,NACKA.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
MERKEZİ FİNANS VE İHALE BİRİMİ Sivil Toplum Diyaloğu - AB-Türk Odalar Forumu-II: AB-TÜRKİYE ODALARI ORTAKLIK HİBE PROGRAMI ETCF-II is co-funded by the.
Advertisements

VELİ GURUR MEKTUBU PROJESİ
Mesleki Eğitim Ögrenci ve Çalışan Hareketlilik Bütçeleri Katılımcı ve rafakatçi için seyahat edilecek ülkeye gidiş dönüş için Seyahat Edilen mesafe 100.
HUKUKTA ALTERNATİF UYUŞMAZLIK ÇÖZÜM YOLLARI İSVEÇ’TE UZLAŞMA MÜESSESESİ VE TÜRK HUKUKUNDA BENZERİ UYGULAMALAR SEMİNERİ İzmir Eylül 2011.
Meriç Belediyeler Birliği
12.MAG ÇALIŞTAYI 7 Ocak 2010 Maltepe Yılı Faaliyetleri.
2007 / 30 SAYILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMDE TANITIM VE YÖNELTME ÇALIŞMALARI GENELGESİ DOĞRULTUSUNDA İLÇEMİZ İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARINDA YAPILMASI.
“Küçükçekmece Perakende Balık Pazarı’nda AB Standartlarının Uygulanması” Projesi
Sağlık Bakanlığı ve Ankara Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilmesi planlanan Obezite ile Mücadele Programı kapsamında; 1- Sayın Emniyet Müdürümüz.
G E L E C E Ğ İ N İ Z M İ R İ N İ Y A R A T I Y O R U Z
Kamu Personeli Verimlilik Projesi
Kırsal Kalkınma Destek Ekibi EU Turkish Cypriot community support Doğu Mesarya Bölgesi Yerel Kalkınma Stratejisi Hazırlanma Süreci Serdarlı, 01 Nisan 2011.

TRABZON KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ
MERKEZİ FİNANS VE İHALE BİRİMİ Sivil Toplum Diyaloğu - AB-Türk Odalar Forumu-II: AB-TÜRKİYE ODALARI ORTAKLIK HİBE PROGRAMI ETCF-II is co-funded by the.
Türk Oda ve Borsaları Akreditasyon Projesi 2009 John Lockett.
V. TÜBİTAK EKUAL Yıllık Toplantısı Mayıs 2009 Antalya HOŞGELDİNİZ…
PROENİN ORTAYA ÇIKIŞ GEREKÇESİ PROJENİN UYGULAMA AŞAMALARI
UNCCD COP HAZIRLIK TOPLANTISI 8 Eylül New York Toplantısı 20 Eylül 2011 Salı günü New York’ta Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda “Sürdürülebilir.
TR R3. TR R3 Bu Eylem 5.1 Projesi (Ulusal Gençlik Toplantısı) AB Gençlik Programı tarafından desteklenmiş ve Türk Kızılayı.
T.C. ANKARA KALKINMA AJANSI DOĞRUDAN FAALİYET DESTEK PROGRAMI-2010 ANKARA İLİ SEKTÖREL REKABET ANALİZİ FİZİBİLİTE PROJESİ ANKARA TİCARET ODASI 15 NİSAN.
OKUL AİLE İŞBİRLİĞİNİN ÖNEMİ & OKUL-AİLE BİRLİĞİ.
İSTANBUL, ZEYTİNBURNU, BÜYÜKÇEKMECE, ADALAR
TÜRKİYE-AB KATILIM SÜRECİ VE KADIN İSTİHDAMI I
OCAK 2014 OCAK T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE MİLLİ E Ğ İTİM MÜDÜRLÜĞÜ.
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
Çalıştay: Başbakanlık Uzmanları için DEA 13 Ekim 2009 EuropeAid/125317/D/SER/TR Oturum 1 DEA Projesi Bileşenleri ve Çıktılar.
EU EU (PROGRAMLAR-BÖLGESEL TARİFLER) FEDERAL HÜKÜMET (FEDERAL TANIMLAR-BÖLGESEL TANIMLAR) EYALET HÜKÜMETİ EYALET EKONOMİ BAKANLIĞI-KALKINMA ŞİRKETLERİ.
ZEYTİNBURNU BELEDİYESİ AKILLI ŞEHİR UYGULAMALARI
Yerel ihtiyaçlara uygun kalite güvencesi:
TÜRKİYE KİMYA PETROL LASTİK VE PLASTİK SANAYİ İŞVERENLERİ SENDİKASI Cem KILINÇ Çevre Mühendisi Kasım 2008 Ankara.
Belediye Ortaklık Ağları Projesi TUSENET – Türk –İsveç Belediye Ortaklık Ağları / Turkish – Swedish Municipal Network.
Kurumsal Proje Yönetimi Geçiş Süreci. Üst Yönetimin Tam Desteğinin Sağlanması Şirket genelinde Proje Yönetimi gereksinimleri konusunda üst yönetimin inancı.
Yetişkin Öğrenimi İçin Avrupa Uygulamaları YETİŞKİN ÖĞRENME GÜNDEMİ-2
Kıyı ve kumsallarımızda günübirlik tesis düzenlemeleri Köyceğiz-Dalyan Özel Çevre Koruma Bölgesi İztuzu kumsalı İlandan önce İlandan sonra
OKUL GELİŞİMİ YÖNETİM EKİBİ (OGYE) TOPLANTISI
Çalıştay: Başbakanlık Üst Düzey Yöneticiler için DEA Oturum 2: DEA Projesi Bileşenleri ve Çıktılar 14 Ekim 2009 EuropeAid/125317/D/SER/TR.
İSMMMO İSTANBUL VALİLİĞİ AB PROJELERİ İŞBİRLİĞİ HAZİRAN 2009.
EĞİTİM ORTAMLARINDA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ VE AZALTILMASI
MOTİVASYONU VE BAŞARIYI ARTTIRMA PROJESİ
Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi. Hacettepe Üniversitesi – Eğitim Fakültesi STRATEJİK AMAÇLARIMIZ Vizyon ve misyonumuza dayalı olarak oluşturulan.
4. GELENEKSEL BAHAR TOPLANTIMIZA HOŞGELDİNİZ AKDENİZ SAĞLIK İDARECİLERİ DERNEĞİ.
STRATEJİK YÖNETİM VE PLANLAMA
STRATEJİK PLANI Silivri İlçe MEM Stratejik Planı
DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR
OKULLARDA BAŞARIYI ARTIRMA PROJESİ (OBAP)
YAŞAMA EN İYİ BAŞLANGIÇ PROJESİ
Proje, İstanbul Kalkınma Ajansı (ISTKA)’nın Kar Amacı Gütmeyen Kuruluşlara Yönelik Bilgi Odaklı Ekonomik Kalkınma Mali Destek Programı çerçevesinde desteklenmektedir.
12/03/ / 09 / 2009 HEDEF: HEDEF: Atık Elektrik ve Elektronik Ekipmanlar (AEEE) konusunda AB ile uyum standartlarını sağlamak AMAÇ: AMAÇ: Bu.
KAHRAMANMARAŞ BİLGİYLE BULUŞUYOR
İNSAN KAYNAKLARI POLİTİKASI İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRLÜĞÜ İnsan Kaynakları Müdürlüğü 1 KARİYER İMKANI ÇALIŞAN BİLGİLERİ STAJ BAŞVURUSU SOSYAL İMKANLAR AÇIK.
1. Uyuşturucuyla mücadele kapsamında eğitim
ARITILMIŞ EVSEL ATIKSULARIN YENİDEN KULLANIMI PROJESİ
Seyhan Havzası Sektörel Su Tahsis Planı Hazırlanması Projesi Seyhan Havzası Sektörel Su Tahsis Planı Hazırlanması Projesi 3. Yönlendirme Komitesi Toplantısı.
MEB İLKÖĞRETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Okul Gelişim ve Rehberlik Şubesi İKS Proje Sorumlusu Program Geliştirme Uzm: Bahar KÜÇÜKTEPE Haziran 2010 İLKÖĞRETİM KURUMLARI.
… Bölümü Öğretim Elemanının İsmi Sunum tarihi../../2016 Gidilen Kurumun Fotografı Olacaktır … Bölümü/Birimi Erasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliği.
Buraya Başlık Gelecek. İlçe Teşkilatları Şeması Daire Başkanı 1- Artuklu İlçe Md. 2- Kızıltepe İlçe Md. 3- Nusaybin İlçe Md. 4- Midyat İlçe Md. 5- Derik.
T. C. BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI MÜSTEŞARLIĞI BÖLGESEL GELİŞME VE YAPISAL UYUM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 29 Aralık 2010, Diyarbakır.
SUZAN MEHMET GÖNÇ TİCARET MESLEK LİSESİ 02/09/2013.
GIDA GÜVENLİĞİ PROJESİ KOBİ EĞİTİM SEMİNERİ
2017 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
REHBER ÖĞRETMEN YOL HARİTASI
2017 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLMESİ PLANLANAN ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
Aracı Şehirler MEWA Bölgesel Forumu 22/09/2017 Nevşehir
2017 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME
YEREL YÖNETİMLER PAYLAR
2018 yılında gerçekleştirilmesi planlanan çevre eğitim ve etkinlikleri
2019 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLMESİ PLANLANAN ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
2019 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
Sunum transkripti:

SUSTAINABLE MANAGEMENT OF ISTANBUL LOCAL GOVERNMENTS SMILOG İSTANBUL,ZEYTİNBURNU,BÜYÜKÇEKMECE,ADALAR STOCKHOLM,NACKA

PROJENİN GENEL AMACI Türkiye ve İsveç arasında belediyeler nezdinde işbirliğini arttırmak

PROJENİN ÖZEL AMAÇLARI Çevre konusunda İstanbul’daki 4 belediye ile Stockholm ve Nacka Belediyeleri arasında işbirliğini geliştirmek, İstanbul’daki 4 belediyede çevre konusunda çalışan personelin eğitim seviyesini arttırmak, Stockholm ve Nacka Belediyelerinden alınan bilgilerin Türk tarafındaki belediyelere aktarmak

2008 ve 2009 İÇİN PLANLANAN ÇALIŞMALAR Faaliyet 1: Atık dönüşümünde belediye personelinin bilinçlendirilmesi için eğitim faaliyetleri 1.1. Bu personelin İsveç’te düzenlenecek bir seminer programına katılması 1.2. Edinilen bilgi birikimini İstanbul’un tüm ilçe belediyelerine düzenlenecek toplantılarla aktarılması

2008 ve 2009 İÇİN PLANLANAN ÇALIŞMALAR Faaliyet 2: Eğitim alan personelin belediyelerinde geri dönüşüm konusunda çalışan diğer personeli eğitmesi Faaliyet 3: Stratejik plan hazırlanması 3.1. İsveç Stratejik Planının anlatılacağı ve iyi uygulama örneklerinin verileceği eğitim 3.2. İhtiyaç ve SWOT Analizleri yapılması 3.2. Her ilçe belediyesinin kendi stratejik planını hazırlaması

Planlanan çalışmaların gerçekleştirilmesi Stockholm-Nacka grubu tarafından temin edilecek olan bütçeye bağlı olarak devam ettirilecek ve 2009 yılı sonunda tamamlanacaktır.

TEŞEKKÜRLER…