Bana kad ı n oldu ğ umu g ö ster! Modern bir hikaye.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
DEĞERLER EĞİTİMİ: ADALET
Advertisements

Grup A Stratejik Araştırma Servisi Sunar
KUMDA AYAK İZLERİ
ÖZGÜVEN; kendimize yönelik iyi duygular geliştirmemiz sonucu, kendimizi iyi hissetmemiz demektir. Başka bir deyişle kendimiz olmaktan memnun olmak ve bunun.
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Sesli İzleyin..
Maddenin Değişimi Ve Tanınması
GÖZLERİN(Nazım Hikmet)
Türevin Geometrik Yorumu Kim korkar matematikten?
AHMET NAFİZ DEMİR * * 2005 a.g.b k.g.b z.g.e a.g.b a.g.b o.l.m a.g.b
Anadolu’nun orta vilayetlerinden bir köyde, yavaş yavaş güneş batmaya hava kararmaya başlar. Karanlık iyice çöker köyün üzerine. Evlerden birinde bir kadın.
Sevgi Koleji Türkçe Dersi Ödevi 7/B Sınıfı Kübra MENEKŞE.
Şerife duran bilmeceler
DÜNYA’MIZ NASIL OLU Ş TU? Güne ş Sistemi'nin Güne ş 'e uzaklık açısından üçüncü sıradaki gezegeni. Üzerinde ya ş am barındırdı ğ ı bilinen tek do ğ al.
Ahmet Efe kitap oku. …Egitimhane.com….
Anneme Mektup Ben bu gurbete ile düştüm düşeli, Her gün biraz daha süzülmekteyim. Her gece, içinde mermer döşeli, Bir soğuk yatakta büzülmekteyim. Böylece.
Yaşlı bir adam emekliye ayrılır ve kendine bir lisenin yanında küçük bir ev alır. Emekliliğinin ilk bir kaç haftasını huzur içinde geçirir ama sonra ders.
MUSTAFA KEMAL' İ DÜ Ş ÜNÜYORUM Mustafa Kemal' i dü ş ünüyorum Yeleleri alevden al bir ata binmi ş A ş ıyor yüce da ğ ları, engin denizleri Altın saçları.
Içimdeki sevda çiçeklerimi soldurdular anne soldurdular gülen yüzünü kızının ayırmazdın bir şey gelmesin kızına diye yanından dizinin şimdi küçük yüreği.
Bana kadin oldugumu goster!
YAŞAMIMIZDAKİ ELEKTRİK
VEFA SADECE BİR SEMT ADI DEĞİLDİR!
ÜÇ İHTİYAR MİSAFİR ÖYKÜSÜ
SERBEST OKUMA METİNLERİ
Problem 6 adet kibrit çöpü ile 4 adet ‘eşkenar üçgeni’ nasıl elde edebiliriz?
Çok önemli bir toplantıya katıldınız. Toplantı büyük bir konferans salonunda, herkes pür dikkat sunumu dinliyor.
SES İ M REH İ N denizin durgunlu ğ u öyle bir vuruyordu ki. suskunlu ğ umu yüzüme.
Eğer sen benden önce ölecek olursan ,

Bir Ülke, Bir Bayrak.
LÂL BİR MASAL.
Sen hangisini seçerdin?
İHTİYAR BALIKÇI İhtiyar balıkçı, Karayibler'de 85 gün olta salladıktan ve eve eli boş döndükten sonra bir gün iyice açılıp "büyük balık"ı yakalar.
HAYATIN HER ANINDA BİR MATEMATİK / MANTIK GİZLİDİR……
Okulun ilk günü, ilk derste profesörümüz, önce kendini tanıttı, sonra 'Bu yıl, yepyeni bir öğrencimiz var. Çok ilginç biri bakalım bulabilecek misiniz'
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
BAĞLAÇ Cümleler veya eşit görev ve türdeki kelimeler arasında anlamca bağ kuran kelimelere bağlama edatı (bağlaç) denir. Bağlaçlar yapım ve çekim eki almaz,
GÖNÜL KÖPRÜSÜ.
TOP SEKTİRME UYGULAMASI-2
YEŞİM BAYKAL
Uykuların kaçar geceleri
Rüyamda yaratıcı ile bir konuşma geçti aramızda
Danko'nun Kalbi.
İHTİYAR BALIKÇI İhtiyar balıkçı, Karayibler'de 85 gün olta salladıktan ve eve eli boş döndükten sonra bir gün iyice açılıp "büyük balık"ı yakalar. Lâkin.
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
CİN ALİ FACEBOOK İLE TANIŞIYOR
MEÇHUL54 SELAMLAR.
Anlar Gibiydin… …. Oysa sen, onlar gibi degildin... Anlar gibiydin.
İBRETLİK BİR HİKAYE.
Kulağınıza küpe olacak sözler.
Bir bilge adam öğrencileriyle otururken demişki;"Gece ile gündüzü nasıl ayırt edersiniz? Tam olarak ne zaman karanlık başlar,ne zaman ortalık aydınlar?"
YA KİMSEYE GÜVENEMESEYDİK
MOMO.
Ahmet Efe kitap oku. Batuhan yazı yaz. Yusuf biraz gül.
EVLİLİK VE AŞK SESLİ İZLEYİN. EVLİLİK VE AŞK SESLİ İZLEYİN.
ÖMER VE EL. Bu Ömer Ve Ömer’in yanında gördüğünüz onun arkadaşı El. Şimdi şöyle düşünün el nasıl iyi bir arkadaş olabilir? Daha fazla düşünün….
KURABİYE HIRSIZI.
Görev: “Zara’dan bir gömlek al!” Zara ErkekKadın Kahve Molası Maliyetler: TL Süre: 12 dakika Maliyetler TL Süre 198 dakika.
GENÇLERDE UYUM.
Sen hangisini seçerdin?
KARDELEN Sinopsis : Ataerkil bir sistemde yetişen bireyin kend i kızının eğitim hakkını elinden alması ve kızının daha sonrasındaki başarı hikayesi.

Hızlı Okuma Egzersizleri
 Çevremizdeki cisimleri sahip oldu ğ umuz be ş duyu organımızla tanıyıp algılamaya çalı ş ırız. Görme olayı ise tamamen ı ş ıkla gerçekle ş ir. 2.
İsimlere Özellik Verelim mi?
GENEL H İ JYEN E Ğİ T İ M İ. EL H İ JYEN İ.
LOHUSALıK DÖNEMI. LOHUSALıK DÖNEMINDE BAKıM DO Ğ UM SONRASı EVE DÖNEN KADıN, DO Ğ UM ŞEKLI NE OLURSA OLSUN MÜMKÜN OLDU Ğ U KADAR DINLENMELIDIR. DINLENME.
Sunum transkripti:

Bana kad ı n oldu ğ umu g ö ster! Modern bir hikaye

Bir uçak yolculuğunda, uçak okyanusu geçerken korkunc bir sallantı olur. Uçak korkunç bir şekilde sallanır, kanadının biri kopar.

O sırada, bir kadın bütün kontrolunu kaybeder. Ayağa kalkar, uçağın en ucuna gider ve bağırmaya başlar...

Ölmek için çok gencim !

Eğer ölmek zorundaysam, hayatımın son anlarında unutulmaz dakikalar yaşamak istiyorum ! Bir yığın avantürüm oldu, ama hiç bir adam bana gerçekten kadın olduğumu hissettiremedi. Kadınlığımı hissetmek istiyorum. Bu uçakta bana kadın olduğumu gösterecek bir erkek var mı ?? !!

Bir an uçaktaki bütün gürültü kesilir. Herkes tehlikeyi unutur ve ümitsiz bir şekilde kadına bakmaya başlar. Uçağın en arkasında bir adam kalkar.

Der ki : Sana kadın olduğunu göstereceğim.

Adam rüyalardaki erkeklere benzer. İri, esrarengiz, simsiyah parlak saçlar mavi gözler. Yavaş yavaş koridorda ilerler, gömleğinin düğmelerini birer birer sökmeye başlar.

Uçakta herkes hareketsiz bekler. Adam yaklaştıkca kadının nefesi hızlanır.

Adam gömleğini çıkarır. Kadına iyice yaklaşır, göğüs kasları kıpırdar. Çok seksi bir hareketle gömleğini kadına uzatır ve der :

Ütüle şunu !!! byEFSaNe byEFSaNe