EDDY AKIM AYRIŞTIRICISI. MİSYONUMUZ, VİZYONUMUZ, TEMEL İLKE VE DEĞERLERİMİZ Atatürk ilke ve inkılâplarının rehberliğinde; sanayici, veli, esnaf ve sanatkârlarıyla.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÖMER DERİNDERE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ Osmancık/ÇORUM
Advertisements

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI YUSUF BAYIK İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
Gün Kitabın Adı ve Yazarı Okuduğu sayfa sayısı
Şekillendirme ve üretim teknikleri konularında, klasik yöntemler yanında günümüz bilgisayar programları ve yazılımları kullanılarak donanımlı.
Kilis 7 Aralık Üniversitesi
Patlangıç Ortaokulu Tanıtım Sunusu.
M.E.B. ALİ KARAY ORTAOKULU
IŞIKLI İLKÖĞRETİM OKULU
Yalı Mahallesi Uzun Mustafa Sokak No : 1 Erdek/BALIKESİR
Konak Anadolu Lisesi.
MEHMET TUZA PAKPEN TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ
EYLÜL 2013 T.C. KORGAN KAYMAKAMLIĞI Çiftlik Çok Programlı Lisesi Müdürlüğü.
Yunus emre ortaokulu İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsen, bu nice okumaktır. Yunus Emre.
Brifing Dosyası Üstay İlkokulu.
BARBAROS ORTAOKULU BİRİFİNG DOSYASI
EMET ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ
TC İZMİR VALİLİĞİ Cumhuriyet İlkokulu BRİFİNG DOSYASI
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım
TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ABDULLAH GÜNAYDIN ORTAOKULU/ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ
ŞEHİT İBRAHİM CENGİZ İMAM HATİP ORTA OKULU
ŞAHİNBEY-GAZİANTEP ÖZEL İDARE ANADOLU LİSESİ
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TİCARET VE SANAYİ ODASI EĞİTİM VAKFI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
İSMET PAŞA ANADOLU LİSESİ
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ÇUKUROVA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
YAVUZ SULTAN SELİM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
TERCAN M.KUTSİ BEĞDEŞ İLKOKULU
CEBELER ANADOLU LİSESİ
T.C. Ağrı-Patnos SÜTLÜPINAR İLKOKULU
AKYURT ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
Brifing Dosyası Üstay Ortaokulu.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MUSTAFA KEMAL İLKOKULU
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
Günümüzde Hüseyin Gürkan Lisesi adı verilen Arhavi Lisesi, 1967 yılında ”Arhavi Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği”nin öncülüğünde Arhavi halkı tarafından.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MÜRÜVVET FAİK UĞUZ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG BRİFİNG DOSYASI
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI İBNİ SİNA ÖZEL EĞİTİM MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI EYÜP AYGAR ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ
BAKIRKÖY KARTALTEPE MESLEKİ Ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ
OKUL MÜDÜRÜ 31 ÖĞRETMEN1 MEMUR 4 YARDIMCI PERSONEL BULUNMAKTADIR. 3 MÜDÜR YARDIMCISI.
DİCLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DURABEYLİ İLKÖĞRETİM OKULU
OKULUMUZUN TARİHÇESİ   Okulumuz ilk defa 1942–1943 öğretim yılında Atatürk Bulvarında, şimdiki Arı Sineması’nın yerinde, eski durumuyla Ali KAYAALP’ın.
TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI İBNİ SİNA ÖZEL EĞİTİM MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ
HALİM FOÇALI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Hasan Özbay İmam Hatip Ortaokulu
MANYAS ANADOLU LİSESİ.
CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU VİZYONUMUZ Öğrencilerimizin, Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı görev ve sorumluluklarını bilen, sürekli gelişen ve değişime.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI HALKKENT İLKOKULU/ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
ABDULKADİR KONUKOĞLU ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ. OKULUN TARİHÇESİ Abdulkadir Konukoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi Eğitim Öğretim yılında Şehitkamil.
HAKKI PINAR İLK OKULU EĞİTİM ÖĞTETİM YILI
OKULUN KISA TARİHÇESİ 1 Aralık 1949 tarihinde kız okulu olarak açılmıştır yılında İstasyon Caddesindeki şimdiki binasına taşınmıştır
Okulumuz tarihinde Kırıkhan Cumhuriyet Ortaokulunun 3 ve 4. Katında öğretime başladı. Aralık 2013’den itibaren Kırıkhan Anadolu İmam Hatip.
MEHMET AKİF ERSOY TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ Okulumuz Eğitim Öğretim yılında açılmış olup, halen 3 Teknik lise ve Endüstri Meslek lisesinin.
AKYURT ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
LALA İLKOKULU. Lala Köyünde ilkokul 1930 yılında açılmıştır.Bu okul şimdiki cami arası üzerindeki iki katlı ahşap bina olup 1950 yılına kadar hizmet görmüştür.
19/06/1986 tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Çıraklık ve Mesleki Eğitim Kanunu bugün 167 meslekte faaliyet göstermektedir.
LALA İLKOKULU. Lala Köyünde ilkokul 1930 yılında açılmıştır.Bu okul şimdiki cami arası üzerindeki iki katlı ahşap bina olup 1950 yılına kadar hizmet görmüştür.
OKULUMUZDAN SUNGURLU KI Ş GÖRÜNÜMÜ-ÇORUM YOLU.
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 21 Öğrenci Sayısı : 314 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 16 Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar)
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MÜRÜVVET FAİK UĞUZ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
GOSB TADIM JALE YÜCEL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek
HÜSNÜ M.ÖZYEĞİN ANADOLU LİSESİ
elazığ organize sanayi bölgesi maden meslek yüksekokulu
Rıza Ertuğrul Eryılmaz Anadolu Lisesi Tanıtım Semineri
ŞEHİT YAKUP SÜRÜCÜ ANADOLU LİSESİ
ŞEHİT YAKUP SÜRÜCÜ ANADOLU LİSESİ
ÖĞRETİM YILI CUMHURİYET İLKOKULU ORTAOKULU
TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
Sunum transkripti:

EDDY AKIM AYRIŞTIRICISI

MİSYONUMUZ, VİZYONUMUZ, TEMEL İLKE VE DEĞERLERİMİZ Atatürk ilke ve inkılâplarının rehberliğinde; sanayici, veli, esnaf ve sanatkârlarıyla birlikte ahlaklı, disiplinli, başarılı, saygılı, üretken, teknolojiyi kullanabilen ve kendini sürekli yenileyen bireyler yetiştirmektir. Mesleki ve teknik eğitim alanında lider kabul edilen, model alınan ve tercih edilen dinamik bir okul olmak.

EDDY AKIM AYRIŞTIRICISI TEMEL İLKE VE DEĞERLERİMİZ  Mesleki ve Teknik Eğitimi AHİLİK felsefesinde sunmak,  Toplumsal sorumluluk bilincinde olmak,  Gelişen teknolojileri takip ve transfer etmek,  Katılımcı, hoşgörülü, yapıcı olmak,  Dürüstlüğü ve hoşgörüyü en büyük erdem saymak,  Yenilikçi ve gelişmeye açık, üretken bir kurum olmak,

EDDY AKIM AYRIŞTIRICISI  Takım çalışmasının önemine inanmak,  Eğitimde kaliteyi artırmaya çalışmak,  Kendisiyle ve çevresiyle barışık olmak,  Hayat boyu öğrenmeyi yaşam tarzı haline getirmek,  Çevreye duyarlı olmak,  AR-GE ve teknolojiyi etkin kullanmak,  Evrensel değerler ve insan haklarına saygı duymak,  Özgür düşünceli ve yüksek iletişim becerileriyle donanımlı olmak, temel değerlerimizi oluşturmaktır.

EDDY AKIM AYRIŞTIRICISI

Ali Nevzat Tiryaki, oğlunu elim bir kaza sonucu kaybetmesinden sonra ismini yaşatmak ve eğitime katkıda bulunmak üzere okulumuzun şu anki mevcut arsasını Milli Eğitim Bakanlığına bağışlamıştır. 28/05/2008 tarihinde firma ile sözleşme yapılarak okulun inşaatına başlanmıştır. Okulumuz, 27/08/2010 tarih ve B.08.0.ETÖ /160.01/2822 sayılı Bakanlık Onayı ile Akyurt Çok Programlı Lisesi binasında; Endüstri Meslek Lisesi programı Bilişim Teknolojileri ve Elektrik-Elektronik Teknolojisi alanları ile eğitim-öğretime başlamıştır. 07/10/2010 tarihinde binasının geçici kabulü yapılmış olup, donatım eksikliği ve doğalgaz bağlanmaması sebepleri ile yeni binasına taşınamamıştır öğretim yılının 2.döneminde (14/02/2011 tarihinde) yeni binasına taşınmıştır. Çevredeki fabrikaların çokluğu ve sanayinin gelişmiş olması, sanayicilerin okulumuzdan teknik eleman beklentisini arttırmıştır. Bu nedenle 2011 yılı mayıs ayında işletmelerle yapılan anket sonucunda Endüstri Meslek Lisesi programında Metal Teknolojisi, Mobilya ve İç Mekân Tasarımı ve Motorlu Araçlar Teknolojisi alanlarının Bakanlık Makamına teklifleri yapılmış ve yılından itibaren bu alanlar eğitim-öğretime açılmıştır. 15/07/2011 tarihinde okulumuza asaleten atanan Emin ASLAN, 28/04/2012 tarihine kadar görev yapmıştır. Okulumuza 26/06/2012 tarihinden itibaren Okul Müdürü İlhan DEMİR atanmış ve halen görevini yürütmektedir.

EDDY AKIM AYRIŞTIRICISI

Okulumuzun A Bloğu (Ana Bina) 3 katlı olup; 1 Adet Müdür Odası 4 Adet Müdür Yardımcısı Odası 1 Adet Öğretmenler Odası 1 Adet Memur Odası 1 Adet Rehberlik Servisi 1 Adet Kütüphane 1 Adet Fizik Laboratuvarı 1 Adet Kimya-Biyoloji Laboratuvarı 1 Adet Toplantı Odası 1 Adet Harita Odası 1 Adet Spor Odası 1 Adet Hizmetli Odası 1 Adet Arşiv Odası 5 Adet Malzeme Deposu 1 Adet Sığınak 20 Adet Derslik 1 Adet Kantin

EDDY AKIM AYRIŞTIRICISI Okulumuzun B Bloğu 2 katlı olup; 2 Adet Alan Şefi Odası 1 Adet Öğretmenler Odası 5 Adet Atölye 3 Adet Derslik 7 Adet Malzeme Deposu Okulumuzun C Bloğu tek katlı olup; 4 Adet Atölye 2 Adet Derslik Okulumuzun D Bloğu tek katlı olup; 2 Adet Atölye bulunmaktadır.

EDDY AKIM AYRIŞTIRICISI BİNALARIN ÖZELLİKLERİ A Blok Binası: 3 katlı olup, binada 20 derslik mevcuttur yılında hizmete girmiştir. Betonarme özelliğindedir. Isınma için doğalgaz kullanılmaktadır. B Blok Binası: 2 katlı olup, binada 5 atölye ve 3 derslik bulunmaktadır yılında hizmete girmiştir. Betonarme özelliğindedir. Isınma için doğalgaz kullanılmaktadır. C Blok Binası: Tek katlı olup, binada 4 atölye bulunmaktadır yılında hizmete girmiştir. Betonarme özelliğindedir. Isınma için doğalgaz kullanılmaktadır. D Blok Binası: Tek katlı olup, binada 2 atölye bulunmaktadır yılında hizmete girmiştir. Betonarme özelliğindedir. Isınma için doğalgaz kullanılmaktadır.

EDDY AKIM AYRIŞTIRICISI