ANNECİĞİM.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
HAYATIN İÇİN TALİMATLAR :  Çavdar ye.  İnsanlara istediklerinden fazlasını ver, ve bunu kalben isteyerek yap.  En sevdiğin şiiri ezberle.  Duyduğun.
Advertisements

Çokk güzelll....
“ANNELER GÜNÜ” İÇİN DERS SUNUMU
CANIM ANNECİĞİM Müzik:Kibariye(eller kader Kıymet bilmiyor ANNE
KUMDA AYAK İZLERİ
Tanrı, melek ve bebek:.
NOKTALAMA İŞARETLERİ.
ŞİMDİ İZLEYECEĞİNİZ SUNU CUMHURİYET OKULUNUN ÖĞRENCİLERİNİN ANNELERİNE YAZDIKLARI DUYGU VE DÜŞÜNCELERİDİR. KESİNLİKLE YAZDIKLARINA MÜDAHALE EDİLMEMİŞTİR.
Ilk göz ağrım.
BUGÜN BEN İ M GÜNÜM. YEMEK YEMEGİ ÇOK SEVİYORUM ÇÜNKÜ BENİM BÜYÜMEM İÇİN EN DOĞAL HAKKIM.
»HAZIRLAYAN Yasemin DOĞAY 21 KASIM 2012
CANIM ANNEMİZ İÇİN… SENİ SEVİYORUZ.
NOKTALAMA İMLERİ.
ARKADAŞIM BADEM AĞACI ADINI AŞK KOYDUM SENİN.
Hayatla yüzleşmeyi dene!
Ben ZİYA LEVENT TOPÇUOĞLU.
Bu sabah kalktığında...sana dikkatle baktım...bana konuşmanı umdum....
İŞTE ANNELERİMİZ.
ANNEM SEN BENİM BİTANEM CANIM ANNEM GÜLKOK ULU BAHAR YELİ ANNEMSİN
Ben yaşamın adını İSTANBUL koydum!
I . BÖLÜM Slaytı SESLİ ve kendi akışında izleyiniz
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ.
BİR KORUYUCU MELEĞİ VARDIR
ANASINIFI YAZ TATİLİ ÖDEVİ
Korkmuyorum Seni Sevmekten
MASAL KAHRAMANLARI Oyhan Hasan BILDIRKİ SEVGİYE SUSAMAK.
sizin de şarkınız var mı?
Yarım kalmış öyküler.
HüLYaMa Hülyaların hep gerçek olsun Üzüntüler senden çok  çok uzak dursun Lacivertler düşmesin yüreğine Yaşamın hep beyaz gül olsun Arkadaşım,canım dostum,bacım.
MUMLARIN ÖYKÜSÜ.
ANNELER GÜNÜ... Anneler günü Mayısın 2.Haftası
Yalnız sana borçluyum bugün dünyada varsam:
EY CAN, GİTME BENSİZ… SESLİDİR..SESİ AÇINIZ… OTOMATİK ÇALIŞIR..
4/B SINIFININ SEVGİ ÇİÇEKLERİ
Seni seviyorum, Çünkü, Her sabah kalktigimda
MELEK GİBİ ( ŞİİRİ ) Melek oldum rüyamda, İpekten kanatlar taktım.
Boya sandığına saklı düşler
ALLAH VARDIR SUNUYU LÜTFEN KENDİ AKIŞINDA İZLEYİNİZ…
DEĞERLER EĞİTİMİ AİLE VE ANNE Hazırlayan : İrfan KARA
Yılın Şiiri. Yılın Şiiri Temizlik yaptım bugün. Hem de tüm benliğimde Temizlik yaptım bugün.. Hem de tüm benliğimde. Bütün kaslarımı, sinirlerimi,
ARKADAŞIM BADEM AĞACI SEN AĞAÇLARIN APTALI, BEN İNSANLARIN.... ARKADAŞIM BADEM AĞACI SEN AĞAÇLARIN APTALI, BEN İNSANLARIN.... SENİ KANDIRIR HAVALAR.
Canım Annem Hz begüm taktak.
Karanlıklar uzaklaştı
MEÇHUL54 SELAMLAR.
YILDIZLARIN VE AYIN GİTTİĞİ YERE GİDEN SEVGİLİYE...
Hazırlayan;Asli PelinGEZER
Bir bilgeye sormuşlar:
UMUTUN DOĞUM GÜNÜ ! Bugün beIki de çok kişiden doğumgünü mesajı aIacaksın, ancak şu an okuduğun en farkIısı çünkü tümüyIe sevgiyIe yazıImış bir mesaj.
Bu sabah kalktığında...sana dikkatle baktım...bana konuşmanı umdum....
ANNE Sen baharda nazlı çiçek, Ben çiçekte tombul böcek,
SeNDeN SoNRa.
Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi, tarif et desen bana herhalde sadece ′anne′ derdim. dersimiz.com.
1 CANSAN İLKÖĞRETİM OKULU. 2 “Dünyanın en güzel insanlarına” Sevgili anneme ve babama mektup.
Seni Sevdiğimi Söyleyeceğim Sen bilmiyorsun Bugün ben, Bende olan seni anlatacağım sana! Bazen sevgiyle Bazen acıyla harmanlayacağım sözcüklerimi Ama.
DEĞERLER EĞİTİMİ Konu: Sevgi ve Saygı.
Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem. Ilık esen bahar yeli, Sensin, benim güzel annem.
ŞÜKRAN AŞKINCI1 MODA İLKOKULU. ŞÜKRAN AŞKINCI2 3.
Bilal BİLGİN - Gazi Anaokulu- Rehber Öğretmeni
Sevdiğime söyle Hazırlayan ::: SAHİN65.
Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk varmış.
Türk Kadınlar Birliği ülkemizde her yıl çocukları için büyük fedakarlığa katla­nan annelerden birini yılın annesi seçer. Yılın annesinin kişiliğinde tüm.
Raßi$h-CéM meLeğinden biricik kocasıNa…. oNsuz bir hiç oLduğum insan! Bugün en mutlu günüm.. Seninle ‘kocamla’ beraber geçirdiğim ilk doğum günüm eminim.
Tel: işte gidiyorum İşte gidiyorum... Karşılıksız bir aşka kurban ettim ömrümü! İşte gidiyorum, Toprak alsın benim de bu hazin öykümü...
SEVGİ BAHÇESİNİN EN NADİDE ÇİÇEĞİ SENSİN BENİM CANIM ANNECİĞİM…
CANIM ANNEM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN SENİ ÇOK SEVİYORUM
Emre ,Aleyna İyi seyirler….
ÖĞRETMENİM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.
ANNECİM ; Seni çok sevdiğimi çok iyi bilirsin, sen
Sunum transkripti:

ANNECİĞİM

Gücüme güç, umuduma umut katan annem. Anneler günün kutlu olsun Gücüme güç, umuduma umut katan annem.. Anneler günün kutlu olsun!! Bütün acılar üstüme yağınca sen bana açılan şemsiyesin annem.. Seni çok seviyorum. Beni benden çok sevdiğine inandığım tek insan, ANNEM. Ellerinden öperim. Hırçınlığımın tesellisi, şefkatine sığındığım, hayatımı gönüllü paylaşan annem.. hakkını nasıl öderim.. . Beni benden çok tanıyansın, bilensin. Bana sarıldığın zaman tüm dertlerimi yok edensin. Anneler günün kutlu olsun ey aziz , annem

Senin kucağın, senin merhametin beni yaşama bağlıyor sevgili anneciğim Senin kucağın, senin merhametin beni yaşama bağlıyor sevgili anneciğim. Anneler günün kutlu olsun.. En güzel insan, en güzel annem, koruyucu meleğim.. Ellerinden öperim. Annem.. annem.. ben sensiz hep eksiğim.. Yanında olmasam da, sen yine benimlesin. Gökyüzünden bir yıldız kayar, dilek tutarız. Annem gözlerini kapar bütün dilekleri benim içindir. Ellerinden öperim. Her zaman senin karşında masum ve sevgine muhtaç bir çocuk ruhuyla dururum. Çünkü sen benim annemsin

Kuzey rüzgarı da esse, kopsa da fırtına, sığınacağım tek liman sensin annem. Hakkını nasıl öderim.. Başımı dizlerine koymaya geldim. Anneler günün kutlu olsun ANNEM! Her zaman söylemesem de seni çok sevdiğimi bir tek sen biliyorsun. Biricik annem.. Anneler günün kutlu olsun. Her zaman senin küçük bebeğinim.. Seni bir gün değil her canım yandığında, başım sıkıştığında seni çağırıyorum. Sesimi duyan tek insan sensin. Anneler günün kutlu olsun ANNECİĞİM. Sana binlerce kez teşekkür etsem azdır. Sen benim hayat ışığımsın.Annemsin. Varlığımın tek nedeni.. Anneler günün kutlu olsun.

Dün, bugün ve yarın. daima seni sevdim, hep seveceğim Dün, bugün ve yarın..daima seni sevdim, hep seveceğim. Bizimki bitimsiz, tanrısal bir sevgi.. Anneciğim anneler günün kutlu olsun. Karşılıksız tek sevgi ananın çocuğuna duyduğu sevgidir. Ben kendi çocuklarımda senin sevgini buldum. Ve seni ne çok sevdiğimi bir daha anladım . İyi ki seninle varım annem. Ellerinden öperim. Bana verdiğin sevgiyle bütün dünyam çiçek açtı. Onları hiç soldurmadım annem. Anneler günün kutlu olsun. Benim bitanecik tatlı annem, senin çocuğun olduğum için her zaman gurur duydum. Ellerinden öperim. Dünyanın en güzel, en iyi annesi, anneler günün kutlu olsun.