KENDİSİNİ İZMİR'Lİ HİSSEDENLERE

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÜÇ FİLTRE SOKRATES. ÜÇ FİLTRE SOKRATES SOKRATES (M.Ö ) “Kendi kendini tanı" özdeyişinin felsefesinin temel kuralı olduğuna inanmış, “Hiç bir.
Advertisements

Iletişimde üç filtre
1 yaşınızdayken 2 yaşınızdayken 3 yaşınızdayken
proSuccess - Yaşam Değiştiren Organizasyon
Bunu okursanız iyi olur
Fundam’a.
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
Yabancı! Ben doğmadan birkaç ay önce, babam Tennessee’de bizim küçük kasabamıza gelen bir yabancı ile tanışmış. Babam, ilk gördüğü andan itibaren bu yabancıya.
KASIM AYI DEĞERİMİZ DOĞRULUK
BOŞANMA SEBEBİ.
2.Element ve BileŞikler Okul bahçemizi çevreleyen demir parmaklıklar, mutfakta kullandığımız bakır cezve ve alüminyum tencereler sırasıyla çok sayıda demir,
SENİ ÇOK SEVİYORUM ANNE …
Mümkün Olmuyor Ağlamak Ama
Ilk göz ağrım.
her zaman çözümün bir parçasıdır,
Kızıl meydan bomboştu Nathalie önümde yürüyordu.
Anne Mümkün Olmuyor Ağlamak Ama Sol Yanım Acıyor Necdet YILMAZ 2008
3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ
Yavrum ve ben.
ÖZEL VE TÜR (CİNS) ADLARI
KABUL EDEMEM.
Aşk ve arkadaşlık....
Kadın erkeğe karşı....
ANASINIFI YAZ TATİLİ ÖDEVİ
Yorumla-Yansıt İfadeleri (YYİ)
ANLATMAYA BAĞLI EDEBİ METİNLERDE BAKIŞ AÇISI
ANASINIFI YAZ TATİLİ ÖDEVİ
Sen hangisini seçerdin?
SINAVA İLİŞKİN DUYGULAR
VARLIKLARIN ÖZELLİKLERİNİ BİLDİREN KELİMELER (SIFAT-ÖN AD)
ADAMIN BIRI YAŞLI GÖRÜNMEKTEN ŞİKAYETÇİYMİŞ.
7 YAŞ DÖNEMİ ÇOCUKLARI.  Harflerin her birini, tüm sesleri doğru olarak çıkarabilir.  Kendine sorulan sorulara cevaplar verebilir.  Kendisiyle göz.
ÖLÜMCÜL HASTALIK... Doğan Cüceloğlu'nun eğitimindeki katılımcılarla bir konuşmasından: Doğan Cüceloğlu: - Arkadaşlar, aranızda ölümcül hastalığı olan var.
“ Ortağı Olmak … ''günümüz ergenleri” ile erişkinler arasındaki uzaklık daha da artacaktır. Günümüzün ''ergen dünyası'' nı, bu dünyada geçerli.
“Hayatın Ortağı Olmak…”
Arkadaşlık Haftası Ask ve arkadaslık bir gün yolda karşılaşırlar aşk, kendinden emin bir şekilde sorar; ben senden daha samimi ve daha cana yakınım sen.
HATALARIMIZ ve SONUÇLARI
Bizler bugüne kadar, Kurtuluş Savası denince aklımıza hiç
Kaygı bitiyoooor ! YEŞİLKÖY ORTAOKULU REHBERLİK SERVİSİ.
EGE’NİN İNCİSİ İZMİR.
Türkiye’den sıkıldığım zaman İzmir’e giderim ben
BİR AŞK HİKAYESİ Bizimkisi bir aşk hikayesi
Kaynak : United States Department of Agriculture (ABD Tarım Bakanlığı) (USDA) ABD Büyük Elçiliği’nin mektubuyla kullanım izni alınmıştır.
ÖMER VE EL. Bu Ömer Ve Ömer’in yanında gördüğünüz onun arkadaşı El. Şimdi şöyle düşünün el nasıl iyi bir arkadaş olabilir? Daha fazla düşünün….
PARA BİRİKTİRİYORUM.
BOŞANMA SEBEBİ.
Kim korkar matematikten?
TURİZM HAFTASI.
DÜZENLİ OLMAK.
Ben Tavuk Değilim (Okuma Metni 8) MEB Türkçe Ders Kitabı 1
BİRİKİM YAPACAĞIM.
İletişim zor bir süreç midir?
Zülal şenlik DUYGULARıMı KONTROL EDIYORUM.  BUGÜN ANNEM BANA YENİ BİR ÇANTA ALDI ÇOK MUTLU OLDUM AĞZIM KULAKLARIMA VARDI.
Çocuklar gibi sevindi kadıncağız. (durum zarfı) Nermin gibi güzel bir kızım var benim de. (sıfatın zarfı) Küçük kızım dün hasta gibiydi. (yüklem) Senin.
BATMAN YUNUS EMRE ANADOLU LİSESİ
Marangozluk kolay değildir.Çünkü;önce çizim,sonra tahtaları kesip,sonra birleştirip.Son olarak boyama yapılır.Yani marangozlukta polisin görevleri.
İlk sigarayı Alsancak - Karsıyaka vapurunda içmişsen artık ne zaman sigara içsen rűzgar esecek sanırsın. İzmir de bűyűműş isen yolların er yada geç denize.
İBADET VE NAMAZ EY İNSANLAR! İBADET EDİN. (BAKARA SURESİ, 21)
GÜVENLİ GEÇİŞ YERLERİ.
Aşk ve arkadaşlık....
Arkadaşlık Haftası Ask ve arkadaslık bir gün yolda karşılaşırlar aşk, kendinden emin bir şekilde sorar; ben senden daha samimi ve daha cana yakınım sen.
Sen hangisini seçerdin?
Arkadaşlık Haftası Ask ve arkadaslık bir gün yolda karşılaşırlar aşk, kendinden emin bir şekilde sorar; ben senden daha samimi ve daha cana yakınım sen.
Problemler10 Biri diğerinden 4 yaş büyük olan iki kişinin yaşları toplamı 22’dir.Küçüğü kaç yaşındadır? A- 9 B- 10 C- 11.
EŞ SESLİ ( SESTEŞ) KELİMELER
Aşk ve arkadaşlık....
Aşk ve arkadaşlık....
Sunum transkripti:

KENDİSİNİ İZMİR'Lİ HİSSEDENLERE TÜM İZMİR'Lİ VE KENDİSİNİ İZMİR'Lİ HİSSEDENLERE BEN İZMİR’LİYİM

*"geliyom""gidiyom""gelcem""yapcam""etcem“ şeklinde sürçebiliyorsa, *Eğer "kordon" dendiğinde aklınıza elektrikli ev aletlerinin dışında bir yer ismi geliyorsa, * "Körfez Kokusu" nedir biliyorsanız. * 35 ve 35,5 kavramları size bir şey ifade ediyorsa, * "Gevrek", "Çiğdem", "Domat", "Nohut" gibi kavramları kullanıyorsanız, * "Boyoz" kelimesi size bir şeyler hatırlatıyorsa, * "Arapsaçı","Turpotu", "Dalagan", "İstifno"," Ebegümeci", "Denizbörülcesi" nedir, biliyorsanız, * Konuşurken arada bir diliniz istemeseniz de *"geliyom""gidiyom""gelcem""yapcam""etcem“ şeklinde sürçebiliyorsa,

* Gördüğünüz her gökdeleni Hilton'la kıyaslıyorsanız, * Park, trafik sorunu ve karakış nedir? Bilmiyorsanız, Kar görmek için Sabuncubeli'ne ya da Spil'e gittiyseniz, * Zeybek havası duyduğunuzda içiniz cız edip kalkıp oynayasınız geliyorsa, * Kumru"nun aslında bir kuş olmadığını  ve çok da lezzetli olduğunu biliyorsanız, * Hıdrellez denince sokaklarda yakılan ateşler aklınıza geliyorsa, * Sıcakkanlıysanız,

* Çocukken Kemeraltında kaybolduysanız, * Paraşüt kulesinden atladıysanız, * Fuardaki gölde kuğulara bindiyseniz * Hiçbirzaman biryere geçkalma korkusu yaşamadıysanız İnsanlar size bir düşman gibi bakmıyorsa, * Hayatınızın önemli bir bölümü belediye otobüslerinde geçtiyse, * Nisan-Ekim ayları arasında hafta sonlarını Güzelbahçe,Seferihisar,Çeşme,İnciraltı, Sahilevleri, MKaraburun, , Kuşadası, Dikili, Foça'da geçiriyorsanız, * Çocukken Kemeraltında kaybolduysanız, * Babanız "Biz çocukken Konak'ta denize girerdik"  hikâyeleri anlatıyorsa,

Bir kere bile YKM önünde buluşup sinemaya gittiyseniz * Bir kere bile YKM önünde buluşup sinemaya gittiyseniz * Kuşadasına "Ada" diyorsanız * Mahsun Kırmızıgül ile Alişanı ayırt edemiyorsanız? * Montrö ve Lozan size avrupa şehirlerini hatırlatmıyorsa * Otobüste size biletini ya da kentkartını veren kişi karşılığında para almamakta ısrar ediyorsa * Yolda biriyle çarpışınca diğerinin hatası olmasına rağmen reflex olarak gülümseyip, özür diliyorsanız

"Yengen" denince aklınıza yiyecek bir şeyler geliyorsa "Yengen" denince aklınıza yiyecek bir şeyler geliyorsa * Ortaokula giden kızınızın erkek arkadaşı olması sizi rahatsız etmiyorsa * Evinize en fazla 100 m. Uzaklıkta bir Tansaş mağazası varsa * Başka bir şehire gittiğinizde o şehirde yaşayanlara acıyorsanız * Uzakta iken "Ahh şimdi İzmirde olsaydım" diyorsanız,

SİZ İZMİR’LİSİNİZ.