Halil KANARGI’dan BEN TUTSAĞIM YÜREĞİNDE SENİN

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
semahat resmi BAZEN SICAK, YUMUŞAK UZANAN, OKŞAYAN ELLERDE, BAZEN GÜZEL BİR BAKIŞTA,
Advertisements

Vay aslanım!.. Vay yiğidim!.. Vay ki vay!..
Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
Yıldızları süpürürsün, farkında olmadan, Güneş kucağındadır, bilemezsin. Bir çocuk gözlerine bakar, arkan dönüktür, Ciğerinde kuruludur orkestra, duymazsın.
Yıldızları süpürürsün, farkında olmadan, Güneş kucağındadır, bilemezsin. Bir çocuk gözlerine bakar, arkan dönüktür, Ciğerinde kuruludur orkestra, duymazsın.
AŞK YARASI SESLİDİR.
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
Aşk nedir?.
Siz beni hala anlayamadınız Ve anlayamayacaksınız çağlarca da Hep tutturmuş "yıl 1919, mayıs' ın 19' u" diyorsunuz Ve eskimiş sözlerle beni övüyor,övüyorsunuzu.
I h l a m u r l a r Ç i ç e k A ç t ı ğ ı Z a m a n 2
Benim biricik Canım Babacığım
Ilk göz ağrım.
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
Şair Yahya yahşiden babasına sesi açınız tıklayarak geçiniz.
...Son bir gece ver bana Son bir gece ver bana...
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
ANıLaRıM.
YANIMDA OLSAN YİNE ÖZLERDİM VE BİLKİ BU KADAR SEVMEM SENDEN DEĞİL
Hüzünlü akşamlar düşüyor,sol yanımın sensizliğine Yoksul cümlelerim var, kuramadığım dilimde Ilığımsın,sıcağımsın,düşlerine yattığımsın Sevdalı sözlerim.
YÜREĞİNLE ANNE..! Çıkmazlıklar içinde gidiyorum, Anne..! Çelişkiyi yaşadığım, renksiz acılarla.. Kaderi, tan yelinden gökkuşağına kadar, Perişanlığın.
Buğu bebeğim bugün bana Buğu bebeğim bugün bana diye seslendi diye seslendi Kanatlanıverdi yüreğim Kanatlanıverdi yüreğim bulutlara bulutlara.
BİR DALDA İKİ KİRAZ alperen dizgi Sesli dinleyiniz ya da tıklayınız.
Bir Kutu Dolusu Yaşam Gönderiyorum Sana...
Ben bir Eylül sen bir Haziran
Kıl Beni Ey Namaz !.
SLAYT GEÇİŞLERİ OTOMATİKTİR… LÜTFEN TIKLAMAYINIZ… SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER… Sesli İzleyiniz.
Gelmeyişim sanma sendendir Sanma sevgisizliktendir Sanma sevgisizliktendir Korku denen şeytanın Korku denen şeytanın Yaşam denen tuzağın Yaşam denen tuzağın.
KaDıN.
Içimdeki sevda çiçeklerimi soldurdular anne soldurdular gülen yüzünü kızının ayırmazdın bir şey gelmesin kızına diye yanından dizinin şimdi küçük yüreği.
ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ.
Eğer Ne olur Ne olur bir gün gideceksen alıştırma beni aşkına
BAHAR GETİRDİM SANA Bu yazının bana ulaşmasını sağlayan
Korkmuyorum Seni Sevmekten
Tlg
AĞıTLaR YaKMaLıYıM Ağıtlar yakmalıyım,acılarımın üstüne Kokun gelmeli,puslu havalardan Bir nefes olmalı,şiirlerime Keder dolu bakışlarıma,yüzüme Siyahın.
AŞKLaRıM.
BENİ UNUTMA.
SeNi SeVMeK BiR GüL KoKuSuYDu..
Hülya Büyüköner Cansıla
ANNECİĞİM.
Seni Seviyorum.
BAKIŞIN BİTTİĞİ YER Mahir Başpınar.
Sen de Yan Canım.
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
DEMLİDİR SEVDAM MARVAN OĞUZ
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
4/B SINIFININ SEVGİ ÇİÇEKLERİ
GÖZLERİN KAL DİYOR Bu nasıl ayrılık, bu nasıl veda Gözlerin kal diyor dudakların git Bakışın anahtar, gözlerin kilit Ellerin aç diyor, dudakların git.
Yalnızlık Çemberi Ruhumu Sardı
mavi Parlak, mavi bir sabah; sakin, sessiz...
Bir yürekte Cannn olabilir misin? O yüreğe Can Katabilir misin? Bir Cannn’ımmm kelimesine o yürekte bin anlam katabilir misin? Gözlerde ışıltılar, pırıltılar.
Yaşa aşkını Yaşa aşkını ondan Ne kadar kaçarsan kaç Nafile Aşk gelip Aşk gelip Yerleşir yüreğine Yerleşir yüreğine.
EY CAN, GİTME BENSİZ… SESLİDİR..SESİ AÇINIZ… OTOMATİK ÇALIŞIR..
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
YANIMDA OLSAN YİNE ÖZLERDİM VE BİLKİ BU KADAR SEVMEM SENDEN DEĞİL
BiR GüN.
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
Bir bedende atan kalp gibiydik!
SENİ SEVİYORUM.
Gözlerine Selam Söyle gözlerine selam söyle benden Selamlarımı söyle benden O güzel gözlerine Dalıp dalıp gidersem.
GiTTiĞiN YeR.
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
GÖNÜLLE SOHBET Elime değmemişse bir kere eli, Adım dememişse sus ise dili. Kaçırıp aklımı eylerdim deli, Ben senin yerinde olaydım gönül...
SeNDeN SoNRa.
Adı yok.
Balıkesir Parkında ( Hatırla Sevgilim) CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF
Seni Benim Gibi CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI SESLİDİR.
BiLMeZSiN.
Sunum transkripti:

Halil KANARGI’dan BEN TUTSAĞIM YÜREĞİNDE SENİN Ben, tutsağım gözlerinde senin. Yokluğuna alışamıyorum her nedense. İçi gülen gözlerinin kahvesi gelir aklıma Arzulu, yüreğimi ısıtan bakışların. Gözlerim ruhunla sevişir sen bilemezsin Ruhum, alır başını gider senin gözlerine Kirpiklerini tutup, göz kapaklarını açmak gelir Göz bebeğine dalıp dalıp uçmak gelir aklıma Uzaklara, kimsenin bilmediği uzaklara. Sessizlikler içinde gözlerim gözlerine değer. Yaşamak buysa, gözlerinde olmak yaşamaksa eğer Ben tutsağım gözlerinde senin. Tutsaklığım, yaşanmaya değer.

Halil KANARGI’dan Can, canım, canımın içi, sevdiğim, Ben, tutsağım dillerinde senin. Can, canım, canımın içi, sevdiğim, “Seni seviyorum koca yürekli adam” diyen, dillerinin esiriyim Yumuşak, kadife sesinde, yaşamın sırrına erdiğim Sevdalım, aşkım, gururum, benliğim, Sessizlikler içinde sözlerim sözlerine değer. Yaşamak buysa, sevdalı dilinde olmak yaşamaksa eğer. Ben tutsağım dillerinde senin. Tutsaklığım, yaşanmaya değer

Halil KANARGI’dan Ben, tutsağım teninde senin. Dokunuşumda parmaklarımı yakan, sıcacık Düşündüğümde beni, bedenimi ısıtan Ruhumun titreyişini benden alıp, bedenine saran Dudaklarım alnına, göz kapaklarına değdiğinde Öptüğümde dudaklarını, Binlerce iğne saplanır bedenime heyecanımı saran Ben bilmesem de ışığı görürüm Kucaklarken teninde gecelerimi Sessizlikler içinde ellerim ellerine değer. Yaşamak buysa, teninde olmak yaşamaksa eğer. Ben tutsağım teninde, bedeninde senin. Tutsaklığım, yaşanmaya değer

Halil KANARGI’dan Ben, tutsağım, yüreğinde senin Bana ait, sevdalı, delice çarpan bir yürek. Gözlerinde, aşkını, sevdasını gizleyen Dilinde, aşkını, sevdasını anlatan Teninde, bedenimi, ruhumu dinlendiren Ruhumun Gülen Yüzü Bedenimin öbür yarısı, tenim, nefesim Sessizlikler içinde yüreğim yüreğine değer. Yaşamak buysa, yüreğinde olmak yaşamaksa eğer. Ben tutsağım yüreğinde senin Tutsaklığım, yaşanmaya değer…. Yazan: Halil KANARGI 19.01.2009 halilkanargi@hotmail.com