Uluslararası Rotary 10.Zone 2420.Bölge 5. Grup

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SİLİVRİ ROTARY KULÜBÜ 2011– 2012 YILI 1. ASAMBLE
Advertisements

Herkes İçin Acil Sağlık Derneği
AİLELERİN EĞİTİM SÜRECİNE KATILIM ÇALIŞMALARI
Uluslararası Rotary 10.Zone 2420.Bölge 9. Gurup 2420.Bölge 9. Gurup İSTANBUL SUADİYE ROTARY KULÜBÜ BAŞKANIN MEKTUBU 24 Uluslararası Rotary Başkanı John.
BAŞKAN: UFUK TUFAN KARARLI GÜVENLİ DEVAMLI
Uluslararası Rotary 10.Zone 2420.Bölge 5. Grup
Meriç Belediyeler Birliği
ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TARİHİ
BAŞKAN: SALİH KUZU ROTARY’İ HİZMETLERİNİZLE KUTLAYIN
Uluslararası Rotary 10.Zone 2420.Bölge 5. Grup
kıymetli bir hazinedir...
Bugün... Küçük güzelliklerin günü olsun...
BAŞKAN: RAFET SALTIK GÖREVİMİZ İNSANLIĞA HİZMET
Uluslararası Rotary 10.Zone 2420.Bölge 9. Gurup 2420.Bölge 9. Gurup İSTANBUL SUADİYE ROTARY KULÜBÜ BAŞKANIN MEKTUBU 25 Uluslararası Rotary Başkanı John.
Rotary TITLE Şafak Alpay UR Gelecek Dönem Direktörü , Zone 20
District 2420 Liderlerin Liderliğine Hoşgeldiniz H.Tahsin Tuğrul GDG, Liderlik Eğitimi.
Mart 2010 Web Sitemizde Bu ay DERNEĞİMİZDEN HABERLER Derneğimizin tanıtımı Medimagazinde. Ülkemizde Tıp Dünyasının en çok takip edilen sağlık magazin dergisi.
Uluslararası Rotary 10.Zone 2420.Bölge 9. Gurup 2420.Bölge 9. Gurup İSTANBUL SUADİYE ROTARY KULÜBÜ BAŞKANIN MEKTUBU 35 Uluslararası Rotary Başkanı John.
İSTANBUL SUADİYE ROTARY KULÜBÜ 11.Grup Guvernör Yardımcımız
BALIKESİR ROTARY KULÜBÜ 2014 HAZİRAN- ARALIK DÖNEM ETKİNLİKLERİ
Uluslararası Rotary 10.Zone 2420.Bölge 9. Gurup 2420.Bölge 9. Gurup İSTANBUL SUADİYE ROTARY KULÜBÜ BAŞKANIN MEKTUBU 33 Uluslararası Rotary Başkanı John.
BAŞKAN: ATEŞ KIVILCIM Bilinçlendirin Öncü olun… Kulübünüzde..Yörenizde Ülkemizde ve Dünyamızda Frank J.Devlyn Uluslararası Rotary Başkanı Dr.Hatice Şarizi.
Mutlu olmak için atılacak 10 adım
İSKENDERUN AK PARTİ KADIN KOLLARI FALİYETLERİ
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİ KULÜBÜ
BAŞKAN: Özlem Erdem DÜŞLERİ GERÇEKLEŞTİRİN…..
Uluslararası Rotary 10.Zone 2420.Bölge 9. Gurup 2420.Bölge 9. Gurup İSTANBUL SUADİYE ROTARY KULÜBÜ BAŞKANIN MEKTUBU 22 Uluslararası Rotary Başkanı John.
Uluslararası Rotary 10.Zone 2420.Bölge 5. Grup 2420.Bölge 5. Grup İSTANBUL SUADİYE ROTARY KULÜBÜ BAŞKANIN MEKTUBU 13 Uluslararası Rotary Başkanı John KENNY.
Uluslararası Rotary 10.Zone 2420.Bölge 9. Gurup 2420.Bölge 9. Gurup İSTANBUL SUADİYE ROTARY KULÜBÜ BAŞKANIN MEKTUBU 32 Uluslararası Rotary Başkanı John.
……….. Rotary Kulübü Rtn. …….. ……. Kulüp Başkanı.
Uluslararası Rotary 10.Zone 2420.Bölge 9. Gurup 2420.Bölge 9. Gurup İSTANBUL SUADİYE ROTARY KULÜBÜ BAŞKANIN MEKTUBU 31 Uluslararası Rotary Başkanı John.
Eğitim Üst Kurulu Toplantısı
Dilenci Kız Sunum: Ahmet YORDAM.
ROTARY’NİN GELECEĞİ SİZİN ELLERİNİZDE
Uluslararası Rotary 10.Zone 2420.Bölge 9. Gurup 2420.Bölge 9. Gurup İSTANBUL SUADİYE ROTARY KULÜBÜ BAŞKANIN MEKTUBU 30 Uluslararası Rotary Başkanı John.
Uluslararası Rotary 10.Zone 2420.Bölge 5. Grup 2420.Bölge 5. Grup İSTANBUL SUADİYE ROTARY KULÜBÜ BAŞKANIN MEKTUBU 17 Uluslararası Rotary Başkanı John KENNY.
ARAŞTIRMA - UYGULAMA MERKEZİ BİLGİ SİSTEMİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ
GID Ekibinin Ardından Adapazarı Rotary Kulübü 13/05/2009.
Bilgi Topluluğu Tanıtımı:
Başkan: Barış POLAT ROTARY’ nin geleceği sizin ellerinizde..ROTARY’ nin geleceği sizin ellerinizde.. John KENNY - UR Başkanı Nuri Özgür - Ur Guvernörü.
Su Arıtma Oscar arıtma cihazları
Uluslararası Rotary 10.Zone 2420.Bölge 5. Grup 2420.Bölge 5. Grup İSTANBUL SUADİYE ROTARY KULÜBÜ BAŞKANIN MEKTUBU 18 Uluslararası Rotary Başkanı John KENNY.
bir tatlı huzur (sesli) DİZİDE, TARTIŞMADA, TRAFİKTE, TELEFONDA, İŞTE, OKULDA, TOPLANTIDA, ALIŞVERİŞ KUYRUĞUNDA; HANGİ KAPIYI ÇALSAN, BURUK ACI GİBİ.
Değerli Dostar, Ankara’da 2009 baharı kadar yağışı bol bir baharı son 20 yıldır yaşamamıştık. Bol yağışların sayesinde de floranın inanılmaz bir canlılığına.
BAŞKAN: YÜKSEL KARABACAK SEVGİ TOHUMLARI EKİNİZ…..
Uluslararası Rotary 10.Zone 2420.Bölge 9. Gurup 2420.Bölge 9. Gurup İSTANBUL SUADİYE ROTARY KULÜBÜ BAŞKANIN MEKTUBU 28 Uluslararası Rotary Başkanı John.
Uluslararası Rotary 10.Zone 2420.Bölge 9. Gurup 2420.Bölge 9. Gurup İSTANBUL SUADİYE ROTARY KULÜBÜ BAŞKANIN MEKTUBU 21 Uluslararası Rotary Başkanı John.
Uluslararası Rotary 10.Zone 2420.Bölge 5. Grup 2420.Bölge 5. Grup İSTANBUL SUADİYE ROTARY KULÜBÜ BAŞKANIN MEKTUBU 15 Uluslararası Rotary Başkanı John KENNY.
Bugün küçük mucizelerin günü olsun..
MESLEKLER AMAÇ &Haberleşme araçlarını tanıma &Yararlarını bilme &Haberleşme ile ilgili meslekleri tanıma
Ağ Nedir IP Adresi DNS Sunucu
Izdırabımın sırrı kördüğüm bilmecede Hatıralar tutuşur alevden bir gecede Üşüyorum Kan sızar yüreğimden halimi bilmez fertler Kambur üstüne.
Bugün küçük mucizelerin günü olsun..
Türkiye Psikoloji Öğrencileri Çalışma Grubu
İmza: Kızın Babamıza söylemek isteyip de söyleyemediklerimiz... İmza : Kızın.
BİLGİ VE DUYURU PANOSU. BİLGİ VE DUYURU PANOSU.
Atatürk'ün çocuk sevgisi herkes tarafından bilinmektedir.
KAVGAYI ağacın yaprağına yaz; Sonbahar gelsin yaprak KURUSUN diye.
PROJENİN HEDEFİ İstanbul’da faaliyet gösteren, eğitilebilir öğretilebilir düzeyde zihin engeline sahip çocuk ve gençlerin öğrenim gördüğü 2 İş Okulu’nda.
Aile Atölyeleri Projesi
RAVI RAVINDRAN UR Başkanı REHA AKIN Bölge Guvernörü BERKAY ESKİNAZİ V. Grup Guvernör Yardımcısı ⌘ AHMET ÖZKEN Çiiğli RK. Dönem Başkanı LEVENT DOLMEN.
İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ
RAVI RAVINDRAN UR Başkanı REHA AKIN Bölge Guvernörü BERKAY ESKİNAZİ V. Grup Guvernör Yardımcısı ⌘ AHMET ÖZKEN Çiiğli RK. Dönem Başkanı LEVENT DOLMEN.
Güzellikle yaşlanmanın yaşlanmanınsırrı Emekli dostlarıma Cool.
BAHÇEŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEM FAALİYETLERİ Başkan: Çetin KOLUKISA UR Başkanı : Kalyon&Binota BANERJEE “ İNSANLIĞI İÇİNDEKİ GÜÇLE KUCAKLAYIN ”
Hayatımın bir parçası olduğun için teşekkür ederim... teşekkür ederim...
MEZUNLAR TOPLULUĞU BİRİMİ
YILDIZ SINIFI OKULUM VE BEN Tarih/Sayı: Ekim 2017/1
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BİLGİ TOPLULUĞU
Sunum transkripti:

1261 50 Uluslararası Rotary 10.Zone 2420.Bölge 5. Grup İSTANBUL SUADİYE ROTARY KULÜBÜ BAŞKANIN MEKTUBU 16 1 Aralık 1930 Atatürk Ege Vapuru'nda İstanbul'u seyrederken Toplantı Yeri, Tarihi, Saati Toplantı No Geçen Toplantı Yüzdesi Büyük Kulüp Çiftehavuzlar. İST 01.12.2009 Salı 20:30 1261 50 Uluslararası Rotary Başkanı John KENNY 2420. Bölge Guvernörü Mehmet Nuri ÖZGÜR Guvernör Yrd. Cengiz GÖKHAN YÖNETİM KURULU Başkan İrfan KOÇ Sekreter Mehmet ÖZARSLAN Sayman Kemal TEKEL Geçmiş Dönem Başkanı Mehmet BALDÖKTÜ Gelecek Dönem Başkanı Erdal BALABAN Haberleşme Tel : 0555 502 7374 Fax: 0212 417 4486 E-mail mozarslan@tmpak.com Web Adresi http://www.rotarysuadiye.org Haber Grubu rotarysuadiye@yahoogroups.com Bülten Sorumluları Alev M.ÖZGÜL Nadir GÜRELMAN Toplantı Sorumluları Mustafa MAKTALAN Değerli Dostlarım; 2009 yılının son ayına bugün başladık. Hepimize sağlık, güzellik ve mutluluk dolu bir ay dileyerek bugünkü yazıma başlamak istiyorum. Öncelikle yoğun iş seyahat dönemim nedeniyle katılamadığım geçen 2 toplantımızda yerime vekaletinden dolayı Gelecek Dönem Başkanımız M.Erdal BALABAN’A teşekkürlerimi sunuyorum. Geçen hafta “Süryanilik ve Türkiye’de Süryaniler” konulu ilginç konuşmasıyla bizleri aydınlatan Dr. Sait ŞİRAZİ’ye teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca bir önceki hafta konuşmacı olarak toplantılarımızı onurlandıran ve değerli paylaşımları ile bizleri mutlu eden Dr. Kadri MİRZE’ye teşekkürlerimi sunuyorum. 5-6 Aralık da Işık Lisesi Nişantaşı kampusunda düzenlenecek kermese eşya göndermek adına başta eşlerimiz olmak üzere katkı sağlayan herkese gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerle paylaşmak istediğim üzücü ve bizden yardım bekleyen bir önemli konu daha var değerli dostlarım. Fenerbahçe’de eski Demiryolları kampında iskan edilmiş Çeçenler ülkemizin en lüks mahallesinde suntalar ve naylonlardan oluşan derme çatma mekanlarda perişan halde yaşam mücadelesi vermekteler. Bu kamp şehrimizdeki üç kamp arasında en perişan olanı. 190 kişilik kamp sakinlerinin 100 tanesi çocuk. Büyüklerin de çoğu harp malulü ve hasta. Açlık, sağlık ve ameliyat problemlerine çözüm oluşturmak adına Karaköy Rotary Kulübü destek ve katkılarımızla bir proje oluşturmaya çalışmakta. Bölgeye en yakın kulüplerin oluşturduğu 9.Grup’un kulüplerinden biri olarak bizim de Suadiye Rotary adına yapabileceklerimizi ilk fırsatta hep birlikte paylaşmamızı rica ediyorum. ROTARY’NİN GELECEĞİ SİZİN ELLERİNİZDE Değerli dostlarım, bu hafta biz bizeyiz, bildiğiniz gibi gelecek hafta olağan genel kurulumuzu yapacağız ve fikir alışverişinde bulunmamız hedeflerimizi bir kez daha tayin etmemiz için bu toplantımız bir fırsat olacaktır. Katılımlarınızı ve paylaşımlarınızı bekliyor, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. İrfan KOÇ BAŞKAN

GEÇEN HAFTADAN GÖRÜNTÜLER MUTLU GÜNLERİMİZ 1 Aralık- Ümran Gülekli’nin kızı Yeşim Hanım’ın doğum günü 2 Aralık- Özer Öneren’in doğum günü 4 Aralık- Ahmet Başaran’ın doğum günü 5 Aralık- Ayşın ve Akın Aydınceren’in evlilik yıldönümleri Tebrik ediyor, sağlık ve mutluluklar diliyoruz