HüLYaMa Hülyaların hep gerçek olsun Üzüntüler senden çok  çok uzak dursun Lacivertler düşmesin yüreğine Yaşamın hep beyaz gül olsun Arkadaşım,canım dostum,bacım.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
A TEMASI OKUL HEYECANIM
Advertisements

CANIM ANNECİĞİM Müzik:Kibariye(eller kader Kıymet bilmiyor ANNE
HEPİMİZİN ARADIĞI DOSTLUK
DOSTLUK DOSTLUKLAR ÖNEMİ DOSTLUKLA İLGİLİ GÜZEL SÖZLER.
İstemek Deniz mavisine çalan gözlerinde Sandal olup içinde gezmek isterdim Nurlu yüzünden akan yaşlarında Damla olup derya ya düşmek isterdim Dilindeki.
En iyi biçimde yaşlanmanın gizemi Türkçeleştiren: Onur AYANGİL
CANIM ANNEMİZ İÇİN… SENİ SEVİYORUZ.
Kendimizi evlenince, bir bebek sahibi olunca, sonra bir tane daha olunca yaşamın daha güzel olacağına inandırmışızdır. Sonra çocuklarımızın yeterince yetişkin.
ARKADAŞIM BADEM AĞACI ADINI AŞK KOYDUM SENİN.
Ben ZİYA LEVENT TOPÇUOĞLU.
Bana Biraz İstanbul Verin SESİ AÇIN VE TIKLAYIN Bana biraz İstanbul verin arkadaşlar, İstanbul’un en güzel yerlerinden olsun. İçinde çocukluğum olsun;
SÖZCÜKTE ANLAM.
İngilizceden çeviri : Orkideler İngilizceden çeviri : Müzik: Autumn Rose.
İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ.
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
DEĞERLER EĞİTİMİ KASIM AYI DEĞERİ ARKADAŞLIK
Hayatta, birinin eksikliğini hissettiğimiz
Seslidir BANA ÖYLE BİR GÖNÜL VER BANA ÖYLE BİR GÖNÜL VER Kİ: Bir kuruluşun tepe noktasında yetkili olsam bile, bunu asla başka şekilde kullanmamalıyım.
Arkadaşım Badem Ağacı Aziz Nesin.
MASAL KAHRAMANLARI Oyhan Hasan BILDIRKİ SEVGİYE SUSAMAK.
AĞıTLaR YaKMaLıYıM Ağıtlar yakmalıyım,acılarımın üstüne Kokun gelmeli,puslu havalardan Bir nefes olmalı,şiirlerime Keder dolu bakışlarıma,yüzüme Siyahın.
Uyandırılma tedirginliği olmadan huzur içinde dalınan uykudadır.
C A N I M Y A N I Y O R. Dağhan H O S T A ŞİİR Slayt Edebiyatcim.com
AŞKLaRıM.
Ömer Hayyam rubailer Ömer Hayyam
Sarı Yumak ile Kara Yumak arkadaş olmuşlardı
SeNi SeVMeK BiR GüL KoKuSuYDu..
Hülya Büyüköner Cansıla
ANNECİĞİM.
Seni seviyorum, Çünkü, Her sabah kalktigimda
mavi Parlak, mavi bir sabah; sakin, sessiz...
ARKADAŞLIK MEHMET BILGE MANAV.
KÜSMEYELİM KÜSTÜRMEYELİM
Hayatta,birşeyin eksikliğini hissettiğimiz
Ben Bu Sebze ve Meyveleri Bir Yerden Tanıyorum Ama Nerden?
ARKADAŞIM BADEM AĞACI SEN AĞAÇLARIN APTALI, BEN İNSANLARIN.... ARKADAŞIM BADEM AĞACI SEN AĞAÇLARIN APTALI, BEN İNSANLARIN.... SENİ KANDIRIR HAVALAR.
Canım Annem Hz begüm taktak.
Gece yarısı parka bir baykuş geldi.Ağaçları tek tek
Karanlıklar uzaklaştı
Gözlerine Selam Söyle gözlerine selam söyle benden Selamlarımı söyle benden O güzel gözlerine Dalıp dalıp gidersem.
BAŞLA. KARŞI CİNSTEN BİRİNİN ADINI DÜŞÜNÜN VE YÜREĞE TIKLAYIN.
Kendini tanıyınca; ağaçları, kuşları tanırsın, sonbaharları, altın sarısı yaprakları, uzaktan gelinliği giymiş kızlara benzeyen, karlar düşmüş dağları,
A NNELER G ÜNÜN K UTLU O LSUN ANNEME KÜÇÜK BİR HEDİYEM…
GiTTiĞiN YeR.
ARKADAŞLIK PROJE SUNUMU
Hazırlayan;Asli PelinGEZER
ARKADAŞLIK İyi dostu olanın aynaya gereksinimi yoktur. Mevlana.
DOST DOSTUN   Dost, dostun sözlerinden değil, gözlerinden anlamalı susuzluğunu, açlığını-tokluğunu, varlığını-yokluğunu, derdini-sevincini…. Dost, dostun.
UMUTUN DOĞUM GÜNÜ ! Bugün beIki de çok kişiden doğumgünü mesajı aIacaksın, ancak şu an okuduğun en farkIısı çünkü tümüyIe sevgiyIe yazıImış bir mesaj.
Biz Türküyüz, Türküyü söyleyende biz Türküler bizi,biz kendimizi anlatırız.Bizi tanımadan anlamaz Kimse söylediklerimizden, Hatta birde “ GÜZEL “ derler.
Gece gökyüzünü incelediniz mi? Neler gördünüz?
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
Hikmet SIRMA.
FEDAKARLIK.
Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem. Ilık esen bahar yeli, Sensin, benim güzel annem.
ŞÜKRAN AŞKINCI1 MODA İLKOKULU. ŞÜKRAN AŞKINCI2 3.
Karanlık bir geceye doğan aydınlıktın sen,
Anne Aslan ve Yavruları
Güzellikle yaşlanmanın yaşlanmanınsırrı Emekli dostlarıma Cool.
DOSTLAR Zaman geçer. Hayat uçup gider. Mesafeler bizi uzaklaştırır. Çocuklar büyürler. İşler, şöyle böyle olur.
SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.
Türk Kadınlar Birliği ülkemizde her yıl çocukları için büyük fedakarlığa katla­nan annelerden birini yılın annesi seçer. Yılın annesinin kişiliğinde tüm.
Müzik Ağrı Dağı Efsanesi Dost, dostun sözlerinden değil, gözlerinden anlamalı susuzluğunu, açlığını-tokluğunu, varlığını-yokluğunu, derdini-sevincini….
Raßi$h-CéM meLeğinden biricik kocasıNa…. oNsuz bir hiç oLduğum insan! Bugün en mutlu günüm.. Seninle ‘kocamla’ beraber geçirdiğim ilk doğum günüm eminim.
Metinleri Okuyalım.
AÇELYA. "Bazen ihtiyacın olan tek terapi, en yakın arkadaşınla saatlerce konuşmaktır. "
CANIM ANNEM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN SENİ ÇOK SEVİYORUM
HEPİMİZİN ARADIĞI DOSTLUK
ÖĞRETMENİM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.
İSMAİL ACUN. ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜZ KUTLU OLSUN Başarımda sen varsın…Kalbim ismini ansın…Saygılar seninle olsun…Sevgili öğretmenim’miz 5 yaşında başlarsın.
Sunum transkripti:

HüLYaMa Hülyaların hep gerçek olsun Üzüntüler senden çok  çok uzak dursun Lacivertler düşmesin yüreğine Yaşamın hep beyaz gül olsun Arkadaşım,canım dostum,bacım Mavilere tutun maviler umudun olsun  Bir beyaz gül gibisin El değil artık bana can gibisin Yoluna gülleri sereyim Ağlamasın o güzel yüzün hep gülsün Zerre yaş gelirse gözünden,mutluluktan olsun  Gecelerin gündüze dönsün Üzmesin seni hayatta hiç bir şey Leke sürülmesin mutluluklarına Üfür soluğunu dünyaya hesapsızca Mutlu aç gözlerini her doğan yeni sabaha MıSRa

Bir kıvılcım düştü önce,büyüdü yavaş yavaş.. SeVGiLi HüLYaMa Bir kıvılcım düştü önce,büyüdü yavaş yavaş.. Uzaktan tanıdım önce seni,ne kadar içten,dostça ve barışçıl bir tavrı var diye düşündüm. Zaman ilerledikçe arkadaşlığın kıvılcımları düşmeye başladı.. Paylaşımlarımız arttıkça baktım dostluğa doğru adım atmaktaydık ikimiz.. Adımlarımız çoğaldı mesafelerimiz kısaldı.. Bir baktım yürek yüreğe olmuşuz,bir baktım konuşmadığımız gün eksiklik duyuyorum,bir baktım seni üzen şeyler benide üzer olmuş... Arkadaşımdın ,dostum oldun, dostumdun bacım oldun.. İyiki tanıdım,iyiki bu dostluğu kazandım gözümüzün görmediği  yüreğimizle gördüğümüz bu dostluğu çok seviyorum seni çok seviyorum can dostum... Bu şarkıyı ikimiz için seçtim,bizim şarkımız olsun  Sen iyi bir arkadaş,iyi bir dost,iyi bir eş,iyi bir annesin anneler günün kutlu olsun meleğim...