PERFORMANS YÖNETİM SİSTEMLERİ DERSİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
8. SINIF 3. ÜNİTE BİLGİ YARIŞMASI
Advertisements

BBY 252 ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ DERS HAKKINDA BİLGİ.
EĞİTİM DENETİMİ VE SORUNLARI
TALEBE HİZMETLERİ  GAYE VE HEDEFLERİMİZ  EĞİTİM ALANLARI  PROGRAMLARIMIZ  KAYIT ŞARTLARI.
İKT 108- Uluslararası İktisat TOBB ETÜ Bahar 2014
Erasmus Staj Hareketliliği Oryantasyon Toplantısı
BİL Temel Bilgisayar Bilimleri
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ’NDE
BÜLENT ALTOP İLKÖĞRETİM OKULU
ÜNİTE DEĞERLENDİRMESİ 1.Sınıf Türkçe
E- İ MZA KULLANIM REHBER İ 1- E-imza pin numarasını öğrenme 2- Doküman Yönetim Sisteminde E-imza’nın kullanımı.
Yasal Yönleri ile Açık Erişim İlkay Holt, Kütüphane Direktörü 50. Kütüphane Haftası, Panel: Bilimsel Bilgiye Erişimin Sorunları ve Açık Erişim Hareketi.
Zamanı Ölçme Yıl Ay Hafta Gün
MÜRACAAT VE EĞİTİM SÜRECİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 17.EKİM.2009
1/8 Bologna Sürecinde Yönetişim Kırklareli Üniversitesi 3 Ekim 2012 Yrd.Doç.Dr. Mustafa Turan
Decision Making and Performance Management in Public Finance Kamu Maliyesinde Karar Alma ve Performans Yönetimi TR08IBFI Kamu Değeri ve Politika.
Tanışma Toplantısı 19 Mart 2009 Değişim Sürecinde Gerekli Bilgiler Doç.Dr.Nagihan OKTAYER Erasmus Koordinasyon Komitesi Üyesi
ELEKTRONİĞE GİRİŞ LABORATUVARI /BAHAR DÖNEMİ
Nevşehir Üniversitesi Bologna Süreci DERS PLANLARINDASIKLIKLA YAPILAN HATALAR Funda NALBANTOĞLU YILMAZ Eğitim Öğretim Planlamacısı Nevşehir,
YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ DİL HAZIRLIK OKULU
AB-TÜRKİYE ODA FORUMU PROJESİ 1/51 DEĞERLENDİRME TABLOSU Başvuru Rehberi içinde yer alan ve proje tekliflerinin hangi kriterlere göre değerlendirileceğini.
SÜTÇÜ İNEKLERDE DÖL TUTMA
“Ülke ekonomisinin verimlilik ilkelerine uygun olarak gelişmesini sağlamak, işçi, işveren ve hükümet kesimlerine eğitim ve danışmanlık desteği sağlamak.
BBY Bilgi Teknolojisi ve Yönetimi
ODTÜ KİŞİSEL GELİŞİM TOPLULUĞU TANIŞMA TOPLANTISI 7 Ekim 2009.
Matematik Ödevi.
RESEARCHMODEL RESEARCH LAYOUT ARASTIRMAMODELI LOYALTY.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ AFET TIBBI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
TEST – 1.
Üsküdar Halk Eğitim Merkezi Eczane Çalışanlarının Eğitimi
1/20 GRAFİKLER Yandaki grafik, hangi çeşit grafiktir? Şekil Sütun Çizgi Daire KIZ ERKEK   Her resim 4 öğrenciyi gösteriyor A B C D.
“DÜADEKK Paylaşım Toplantıları” Ekim 2009, DİYARBAKIR
Okul Deneyimi Dersi Eser Çeker (Uz.). Okul Deneyimi Dersi Kaynakça: Aday Öğretmenler İçin Okul Deneyimi ve Öğretmenlik Uygulaması Editör: Yrd.Doç.Dr.
2 ve 1’in toplamı 3 eder..
İŞLETME YÖNETİMİ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMINA ÖĞRENCİ KABULÜ.
8 ? E K S İ L E N EKSİLEN _ 5 5 ÇIKAN FARK(KALAN) 8.
Çiğdem EROL HAYATBOYU ÖĞRENME ERASMUS WEB SİTESİ 13 Mart 2008 Tanışma Toplantısı.
3/A SINIFI 2.VELİ TOPLANTISI
Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi
Okul Deneyimi Dersi Eser Çeker (Uz.).
SINIF GEÇME.
DERS İÇERİĞİ 1.hafta = Beslenme, yeterli ve dengeli beslenme, spor ve beslenme 2.hafta = Egzersizde enerji sistemleri, enerjinin hesaplanması, enerji dengesi.
Akademik & Bilimsel Performans Değerlendirmesi Çalıştayı InCites (Web of Science) Marmara Üniversitesi 27 Kasım, 2014 Dr. Metin TUNÇ.
Study Turkish Sayılar... Study Turkish
Çocuklar,sayılar arasındaki İlişkiyi fark ettiniz mi?
Okul Deneyimi Dersi Eser Çeker (Uz.).
Koordinatörler Toplantısı - 29 Kasım 2007 Yerleştirme (Staj) Hareketliliği Yrd.Doç.Dr.Sevinç HATİPOĞLU Erasmus Öğrenci Sorumlusu
13 Mart 2012, Rektörlük Konferans Salonu, Boğaziçi Üniversitesi “Türkiye Üniversitelerinde Sınai Mülkiyet Hakları (SMH) Bilgisinin Yaygınlaştırılması”
INF 101 Basic Information Technologies
BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DEU-ADEK Yürütme Kurulu Üyesi
UĞUR DERSHANELERİ REHBERLİK BİRİMİ EYLÜL 2004
Kareköklü Sayılar KAREKÖKLÜ BİR İFADE İLE ÇARPILDIĞINDA SONUCU DOĞAL SAYI YAPAN ÇARPANLAR.
ÜNİTE 17 HİSSE SENEDİ DEĞERLEMESİ
İç Hastalıkları Klinik Stajı GİRİŞ DERSİ
Genel Öğretim Yöntemleri [Öğretim Stratejileri]
YARD.DOÇ.DR.HAYRİ BARAÇLI
ENM 307 YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ Dersin Koordinatörü:. Prof. Dr
Lojistik Bilgi Sistemleri Lojistik Organizasyonu
Bölümün Amacı Bu bölümün amacı, örgütlerin peşinde koştukları hedeflerin türlerini ve yöneticilerin bu hedeflere ulaşmak için kullandıkları rekabetçi.
PERFORMANS YÖNETİMİ -1. Hafta-
BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Öğr.Gör. Naci KANATLAR.
Doç. Dr. Yusuf KARACA Afyon Kocatepe Üniversitesi
BAŞVURU VE HAZIRLIK SÜRECİ
Yrd.Doç.Dr. Çağdaş Erkan AKYÜREK
Performans ve Ücret Yönetimi Yrd. Doç. Dr. Özlem BALABAN
SÜREÇ YÖNETİMİ İNŞAAT ŞİRKETLERİ İÇİN PERFORMANS DEĞERLENDİRME VE YÖNETİMİ.
İnternet Programcılığı II
SLAYT.
Eğitim İhtiyaç Analizinin tüm örneklerini sayfamızda bulabilirsiniz.
Sunum transkripti:

PERFORMANS YÖNETİM SİSTEMLERİ DERSİ YARD.DOÇ.DR.MUSTAFA İME CUMA SAAT -14.00-16.50 (G1) CUMA SAAT-17.00-18.50(G2) Dersi alanlar herhangi bir gurubu takip edebilirler. Kanuni devam zorunluluğu aranır.

Ders Değerlendirmesi Dönem İçi Sınavı (Vize 1) % 40 %40 Diğer (Devam, Ödevler ve Uygulama) % 20 Dönem İçi Toplam % 60 Dönem Sonu Toplam

Ders için önerilen yardımcı kitaplar : Performans Yönetimi;Ümit Öztürk Performans Yönetimi;Richard Luecke(Çev:Aslı Özer) Performansı Ölçmek; Otimist yayınları Organizasyonlarda Performans Yönetimi;Ümit Öztürk Kalite Yönetimi;Mihittin Şimşek Ders Slaytlardan işlenecektir. Slaytları Yarbiste bulabilirsiniz İletişim ime@yildiz.edu.tr mustafaime@hotmail.com Telefon : 0532 231 14 06 Ders notları kitap olarak baskısı yapılmaktadır 2 hafta sonra gelecektir:

HAFTALIK DERS PROĞRAMLARI TANIŞMA, İŞLENECEK KONULAR HAKKINDA BİLGİLENDİRME, ÖDEV HAKKINDA BİLGİ PERFORMANS HAKKINDA TARİF VE TANIMLAR -Performans -performans yönetimi -Performansı etkileyen faktörler -Yönetim performansı ve süreci -organizasyon yapısının durumu A-Kültür B-uygulanabilirlik C-İş dizaynı D-takım çalışması E-organizasyonel gelişme F-Amaç ve Değerler G-Stratejik yönetim H-İnsan kaynakları

Performans Yönetimi Tarihçesi Başarı Ölçme ve Performans Değerlemesi 2. HAFTA-Mart 1. Haftası Performans Yönetimi Tarihçesi Başarı Ölçme ve Performans Değerlemesi Hedeflere Göre Yönetim Sistemi Hedeflere Göre Yönetim Sistemine Eleştiriler Kritik Olay Tekniğinin Uygulaması Davranışsal değerleme göstergeleri Performansın yönetimi

3 ve 4. Hafta (Mart 2 ve 3 haftası haftası) İŞLETMELERDE PERFORMANS A-İşletmelerin Finansal Boyutunun Performansının Analizi ve Değerlendirilmesi 5, 6 ve 7. Hafta Mart 4 ve 5. hafta ile Nisan 1 hafta B-İşletmelerin Müşteri Boyutunun Performansının Analiz ve Değerlendirilmesi 8. Hafta Nisan 2. Hafta C-İşletmelerin Operasyonal boyutunun Performansının Analiz ve değerlenirmesi (Süreç Yönetim ve analizi) 9. Hafta 1. vize Nisan 3 hafta 10. Hafta Nisan 4. Haftası D-İşletmelerin Öğrenme ve Gelişme Boyutunun Performansının değerlendirilmesi

11ve 12 Hafta Mayıs 1. ve 2. Haftası İşletmelerin Performansını Tümden Değerleme Yöntemine Göre Değerlendirilmesi ve Örnek Uygulamalar 13. Hafta 2. vize 14. Hafta EFQM Modeli ile işletmelerin performansının değerlendirilmesi