YÜKSEK SADAKAT KONSERİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
MURATOĞLU ÇARŞISI WEB TASARIM PROJESİ
Advertisements

Online İletişim Eğitimi
DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ
İZLEME VE DEĞERLENDİRME BİRİMİ
ODTÜ KARİYER PLANLAMA MERKEZİ ve MEZUNLARLA İLETİŞİM
14 Mayıs 2013 Swissotel The Bosphorus. Women to Watch 1997 yılından beri dünyanın en büyük pazarlama iletişimi dergisi Advertising Age tarafından pazarlama,
PRIME AJANS m.
HAYATI PAYLAŞMA VE DAYANIŞMA MERKEZİ
MESLEKÎ VE TEKNİK ORTA ÖĞRETİM KURUMLARI MEZUNLARININ İZLENMESİ PROJESİ.
Tanıtım Olanakları 0 5 – 0 8 ARALIK Growtech Eurasia Fuarı'nda yer alan katılımcı firmaların ürün, hizmet ve adres bilgilerinin yer aldığı fuar.
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
Tanıtım Etkinlikleri. Promosyon malzemesi dağıtımı Yer: kayıt masası Kapasite: maks. 5 firma Ücret: 5,000 Euro* / adet Üretim maliyeti dahil değildir.
TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU
Sabancı Üniversitesi Yelken ve Denizcilik Kulübü
STREETBALLİSTANBUL 26 TEMMUZ – 1 AĞUSTOS BOSTANCI SAHİL 2010 DÜNYA BASKETBOL ŞAMPİYONASI ÖNCESİNDE.
Squash Federasyonu Sponsorluk Teklifi Squash Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Engelliler Okulunda Badminton Eğitimi ve Engelliler Türkiye Şampiyonası yapılması. İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Milli, Başarılı, İhtiyaç sahibi “BİR SPORCUYA DA SEN BURS VER” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
Türk Beyin Takımı Temsilcilik Sistemi
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi “Badminton Federasyonu Ana Sponsorluk” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Badminton.
Spor’un Gelişmesini İstiyorsak…
7. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri 21 – 24 Mart 2009 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, İstanbul.
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi “ 81 ilde 1500 Spor Salonlu Okulda Sponsor’un adı ile Badminton Spor Okulları” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun.
ALACA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
Sponsorluk 1.
. ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Nedir ? ? ? Gençlik Gündemi Derneği’nin Dünya Bankası'nın Yaratıcı Kalkınma Fikirleri Yarışması için proje sunmuştur. 792 proje.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Milli Takımları Malzeme, Kıyafet, Burs,Yemek, İçecek, Kargo, Sağlık,Ulaşım vb. Sponsorluğu İsim Hakkı.
Eğitim Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı
Tanımı: Bilgisayar sistemlerinin donanım ve yazılım kurulumu, ağ sistemlerinin kurulumu, yönetimi ve ağ ortamı üzerinde yaşanabilecek sorunlar, çözüm.
SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİ
Akademik Danışmanı Yrd.Doç.Dr. Aslan KAPLAN Topluluk Başkanı
Web 2.0 araçlarI MERYEM KAYA AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Mahalleler arası Badminton Turnuvası İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Projenin İsim.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu Badminton Online Oyun CD’si İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü - Sponsor.
WEB 2.0’nin tanıtılması Yrd.Doç.Dr.Nuray GEDİK ÜNAL ATACAN.
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
KİTLE İLETİŞİM ARAÇLARI VE MESLEKİ AMAÇLAR
2014 – 2015 ÖĞRETİM YILI TANITIM VE YÖNELTME KOMİSYONU TOPLANTISI
SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİ
DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ ETKİNLİK VE ÇALIŞMALARI ( )
Medya ile ilişkiler Webinar-3 Kütüphan-e Türkiye Projesi Tanıtım Çalışma Grubu 23 Ekim 2014.
TARİHLER: 25 OCAK – 29 OCAK (1.DÖNEM) 1 ŞUBAT – 5 ŞUBAT (2.DÖNEM)
KAHRAMANMARAŞ BİLGİYLE BULUŞUYOR
* Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Mayıs raporundan alınmıştır fizy.com PV : imp / ay UV : kişi / ay.
Sosyal Medya Nedir? Çağlar GÜLCEK.
Mezun Web Yönetimi Mezun Veri Tabanı Yönetimi Mezun Bilgi Güncelleme Mezun Analizleri oluşturulması ABD Mezunlar Buluşması Müzede Buluşma Mezunlar Algı.
SPORDA KULLANILAN İLETİŞİM ARAÇLARI
SPOR ETKİNLİK ENDÜSTRİSİNİN ÖZELLİKLERİ
ELMADAĞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM –ÖĞRETİM YILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ TANITIM VE YÖNELTME KOMİSYONU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI.
SOSYAL MEDYANIN ETKİSİ - KOZMETİK ÜRÜNLERİN SATIN ALINMASINDA BİR UYGULAMA Danışman Unvan İsim Öğrenci İsim, Numara.
İSMEK 14. Genel Sergi ve Festivali 31 Mayıs – 14 Haziran 2011 Feshane Kültür Merkezi / Eyüp – İstanbul ORGANİZASYON Dünyanın En Büyük El Sanatları Sergisi’nde.
RİSKLİ YENİDOĞAN BEBEKLERDE HEMŞİRELİK BAKIMI VE GÜVENLİ TABURCULUK
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ OKUL TANITIMLARI. MERKEZ ZÜBEYDE HANIM MESLEKİ TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2.
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 18 Öğrenci Sayısı : 358 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 24 Fen Laboratuarı Sayısı :3.
OKULUN GENEL GÖRÜNÜM RESMİ VE OKULUN AMBLEMİ KONULACAK.
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ OKUL TANITIMLARI. BATMAN SPOR LİSESİ 2.
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ (TEOG)
MEZUNLAR TOPLULUĞU BİRİMİ
GOSB TADIM JALE YÜCEL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
KANUNİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ
Numarabiz nedir? Nasıl Kazandırır?. 3 BASİT ADIMDA BAŞLA! 2 Üye Ol Numar a Talep Et Reklam Yap & Kazan.
connect to the virtual world
ODTÜ MEZUNLARI DERNEĞİ
Ahmetcan Beyin Tümörü İle Mücadele Derneği
TEZ SUNUMU AVRUPA YAKASINDA BULUNAN ULUSLARARASI OTEL VE OTEL ZİNCİRLERİNDE SOSYAL MEDYA KULLANIMI Hazırlayan Gizem KEÇECİ Danışman Dr. Meltem T. Kayhan.
Sunum transkripti:

YÜKSEK SADAKAT KONSERİ 60. YIL ANADOLU LİSESİ 29 MAYIS MARTI ŞENLİĞİ YÜKSEK SADAKAT KONSERİ

MARTI ŞENLİĞİ NEDİR? Okulumuzun kuruluşundan beri süregelen, her sene gerçekleştirilen geleneksel şenlik Öğrenciler tarafından organize edilip, spordan müziğe birçok etkinliğe ev sahipliği yaptığı için farklı okullardan da öğrencilerin ilgisini çeken organizasyon

GEÇMİŞ SENELERDE MARTI ŞENLİĞİ 2014 yılında Martı Şenliğine Başıbozuk grubunu konser verdi. Gün boyu açık olan standlarda hem tanıtımlar hem de yemek servisleri yapıldı. 1000’e yakın katılımla çeşitli sponsorlar tarafından kurulan standlarda ürün satışı yapıldı.(Pizza Pizza vb.)

MARTI ŞENLİĞİ ETKİNLİKLERİ TANITIM STANDLARI YÜKSEK SADAKAT KONSERİ ÖN GRUPLAR TURNUVALAR YARIŞMALAR SPONSOR ADI GEÇEN SÜRPRİZ HEDİYE ÇEKİLİŞİ

KONSER ALANI

OKULUMUZ 60. Yıl Anadolu Lisesi 1984-1985 yılında eğitime başlamıştır. İlk mezunlarını 1989-1990 yılında vermiştir. Bu yıldan bugüne toplam 3500 mezun vermiştir. İzmir’in en başarılı öğrencilerine ev sahipliği yapan okulumuz günümüzde 800’e yakın öğrencisi ve 70’e yakın öğretim görevlisiye eğitim öğretime devam etmektedir.

OKULUMUZUN IZMIR GENELI BAŞARILARI

MARKAYA SAĞLANACAK FAYDALAR Banner, flyerda, spiderlar, roll up’larda logo (Etkinlik boyunca) Etkinlik boyunca okul içi ve dışındaki brandada logo, çevreye asılacak afişlerde sponsor adı Firma adının, logosunun; Facebook, Twitter ve okulun resmi sayfasında güncellenerek döndürülmesi. Basın ilanları(yerel gazeteler, web tv), şenlik afişlerinde logo. Mithatpaşa caddesi üzerinde bulunan okulumuz üzerine asılacak brandalar üstünde marka adının bulunması.

NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ? İzmir’in en başarılı Anadolu Lisesi Genç kitlelere ulaşmak 2000’e yakın katılımcıyla gerçekleşecek konser Geniş katılımcı profili İnternetten canlı yayın Okulumuzda yapılcak olan tanıtımlarda yer almada öncelik Katılımcılara dağıtılacak formlardan sponsora katılımcıların email adresleri, iletişim bilgilerinin sunulması ve bu doğrultuda sponsorun katılımcılara direk ulaşmasını sağlamak İzmirdeki her liseden öğrenci 60. Yılın öğrencileri Yüksek mertebelerde çalışan mezun kitlesi

ANA SPONSORLUKLAR GOLD SPONSORLUK SILVER SPONSORLUK BRONZ SPONSORLUK

GOLD SPONSOR Basın Çalışmaları ve Sosyal Medya: Basın ve sosyal medya için hazırlanan tüm dökümanlarda Gold Sponsor’un logosu yer alacaktır. Etkinlik Alanı: Gold Sponsor’a etkinlik alanında afiş ve bayrak asma hakkı, Martı Şenliği kapsamında ve şenlik saatleri içinde okulda açılacak standlarda tanıtım imkanı verilecektir. Konferans Salonu: Tüm okul öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek panel yapma hakkına sahip olacaktır. İsim Hakkı: Sponsora etkinliğin isim hakları verilecektir. (Örn: ….. Üniversitesi Martı Şenliği) Elektronik Ortamlar: Tanıtım videosunda yer alma Etkinlik Biletleri: Konser biletinde Gold Sponsor logosu kullanılacaktır.

SILVER SPONSOR Etkinlik Alanı: Silver Sponsor’a etkinlik alanında afiş ve bayrak asma hakkı, Martı Şenliği kapsamında ve şenlik saatleri içinde okulda açılacak standlarda tanıtım imkanı verilecektir. Konferans Salonu: Tüm okul öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek panel yapma hakkına sahip olacaktır. İsim Hakkı: Sponsora etkinliğin alt dallarında isim hakları verilecektir. (Örn:…. Üniversitesi En Tarz Yarışması vb.) Elektronik Ortamlar: Tanıtım videosunda yer alma ve web sitesinde bannerda logo bulundurma hakkına Silver Sponsor sahip olacaktır. Etkinlik Biletleri: Konser biletinde Silver Sponsor logosu bulunacktır.

BRONZ SPONSOR Etkinlik Alanı: Bronz Sponsor’a etkinlik alanında afiş ve bayrak asma hakkı, Martı Şenliği kapsamında ve şenlik saatleri içinde okulda açılacak standlarda tanıtım imkanı verilecektir.. İsim Hakkı: Sponsora etkinliğin alt dallarında isim hakları verilecektir. (Örn:…. Üniversitesi ile En Tarz Yarışması vb.) Elektronik Ortamlar: Tanıtım videosunda yer alma ve web sitesinde bannerda logo bulundurma hakkına Bronz Sponsor sahip olacaktır. Etkinlik Biletleri: Konser biletinde Bronz Sponsor logosu bulunacktır.

BASIN ÇALIŞMALARI VE SOSYAL MEDYA Okul tanıtım videosunda yer alma. Twitter Instagram vb. sosyal ağlarda sponsor adının geçtiği hashtag oluşturma Gazetelerin ve internet gazetelerinin sitelerinde bulunma Google Ads de şenlik sitesi linkinde isim bulunma

ÖNCEKİ ETKİNLİKLER BAŞIBOZUK NASUH MAHRUKİ

BİLGİ YARIŞMALARINDA ÜSTÜN BAŞARILAR MESLEK TANITIM KONFERANSLARI

ANA SPONSORUMUZDAN TALEBİMİZ 8.000 ₺