AĞıTLaR YaKMaLıYıM Ağıtlar yakmalıyım,acılarımın üstüne Kokun gelmeli,puslu havalardan Bir nefes olmalı,şiirlerime Keder dolu bakışlarıma,yüzüme Siyahın.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
‘’ O Mahur Beste …..’’.
Advertisements

Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
AŞK YARASI SESLİDİR.
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
Orhan Veli Şiirler: Müzik: Ezginin Günlüğü
YAPRAKLARIN PEŞİNDEN AĞLAYAN ADAM!!!
Ilk göz ağrım.
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Sesli İzleyin..
O Mahur beste çalar…..!!.
BUGÜN BEN İ M GÜNÜM. YEMEK YEMEGİ ÇOK SEVİYORUM ÇÜNKÜ BENİM BÜYÜMEM İÇİN EN DOĞAL HAKKIM.
ARKADAŞIM BADEM AĞACI ADINI AŞK KOYDUM SENİN.
...Son bir gece ver bana Son bir gece ver bana...
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
ANıLaRıM.
Türkiyenin en büyük mail grubu
Hüzünlü akşamlar düşüyor,sol yanımın sensizliğine Yoksul cümlelerim var, kuramadığım dilimde Ilığımsın,sıcağımsın,düşlerine yattığımsın Sevdalı sözlerim.
BİR DALDA İKİ KİRAZ alperen dizgi Sesli dinleyiniz ya da tıklayınız.
İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ.
Ben bir Eylül sen bir Haziran
Gelmeyişim sanma sendendir Sanma sevgisizliktendir Sanma sevgisizliktendir Korku denen şeytanın Korku denen şeytanın Yaşam denen tuzağın Yaşam denen tuzağın.
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
KaDıN.
ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ.
KAFİYE VE REDİF ÖRNEKLERİ
SANA MUHTACIM.

Seni anarım sevdayla Seni düşünürüm ürpermeyle Çok mısra dökülür dudaklarımdan Çok şiir geçer yüreğimden.
AyrılıkSen gidince beni terkedince, Herşey okadar değiştiki Sanki dağlar üstüme geliyor Sanki gördügüm,baktıgım her surat seni soruyor, Sanki içime.
ANASINIFI YAZ TATİLİ ÖDEVİ
ş i i r : T ü l i n H a t i p o ğ l u Aşk'a Sitem (I)
MASAL KAHRAMANLARI Oyhan Hasan BILDIRKİ SEVGİYE SUSAMAK.
Tlg
C A N I M Y A N I Y O R. Dağhan H O S T A ŞİİR Slayt Edebiyatcim.com
AŞKLaRıM.
HüLYaMa Hülyaların hep gerçek olsun Üzüntüler senden çok  çok uzak dursun Lacivertler düşmesin yüreğine Yaşamın hep beyaz gül olsun Arkadaşım,canım dostum,bacım.
I h l a m u r l a r Ç i ç e k A ç ı n c a G e l Ses Düğmesini Açınız.
Halil KANARGI’dan BEN TUTSAĞIM YÜREĞİNDE SENİN
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
DEMLİDİR SEVDAM MARVAN OĞUZ
&&&& Eyy Gönül &&&&.
Sonbaharımsın Artık
Senin şu an benden uzak olduğun gibi.
Yalnızlık Çemberi Ruhumu Sardı
mavi Parlak, mavi bir sabah; sakin, sessiz...
Gönlümü açmalıyım sana, kalbimi sana vermeliyim, mavi gecelerimizin beyaz sabahlarında.
Yaşa aşkını Yaşa aşkını ondan Ne kadar kaçarsan kaç Nafile Aşk gelip Aşk gelip Yerleşir yüreğine Yerleşir yüreğine.
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
BiR GüN.
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
VAR MI ÖTESİ…? VAR MI ÖTESİ…? Yoktu ki ötesi seni seviyordum Sevda diye yüreğimde seni doğurmuştum Sevdamı büyütmeye dair hayaller kurmuştum Seninle.
Bir bedende atan kalp gibiydik!
Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde günler gecelere yağarak günler gecelere yağarak Bir çığlık çağlıyor Bir çığlık.
SENDEN BAŞKA KİMSE BİLMESİN İSTİYORUM
GiTTiĞiN YeR.
YAĞMUR İclal AYDIN Ses Düğmesini Açınız.
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
UYAK (KAFİYE) KAFİYE ŞEMASI
Ne kartpostallar yolladım Arasına resimler koydum Arasına resimler koydum Kaç eylül daha geçti Bir cevap alamadım Bir cevap alamadım Ama ben Ama ben Ama.
SeNDeN SoNRa.
Karanlık bir geceye doğan aydınlıktın sen,
SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.
ŞİMDİ EN AÇIK RENGİNDE GÖZLERİN
Tel: işte gidiyorum İşte gidiyorum... Karşılıksız bir aşka kurban ettim ömrümü! İşte gidiyorum, Toprak alsın benim de bu hazin öykümü...
Balıkesir Parkında ( Hatırla Sevgilim) CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF
“CAN” CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI.
SEN DAHA DOĞMAMIŞTIN AYŞE TURKUAZ-CAN AKIN
AYRILDIK, GÖREMİYORUM GÖZLERİNİ
BiLMeZSiN.
Sunum transkripti:

AĞıTLaR YaKMaLıYıM Ağıtlar yakmalıyım,acılarımın üstüne Kokun gelmeli,puslu havalardan Bir nefes olmalı,şiirlerime Keder dolu bakışlarıma,yüzüme Siyahın rengi vururken, Gölgelenirken kirpiklerim Ağıtlar yakmalıyım

Oysa biz,oysa biz maviyi sevmiştik Denizler gibi,okyanuslar gibi Mavide yüzmüştük Şimdi ,tırmalıyorsam sensizliği Soluğuma sensizlik işliyorsa Ediyorsam kaderime,binlerce küfür ağıtlar yakmalıyım,

Sevgiden mahrum yağıyorsa yağmurlar Kızıyorsam martılara,sevmiyorsam artık çiçekleri, İstemiyorsam doğan güneşi Ve sen yazılıyorsan,her defasında yine şiirlerime Ağıtlar yakmalıyım

Kanatıyorsam yüreğimi sessiz çığlıklarla, Tenha düşlerim,sarıyorsa gecenin rengi gibi, İsyanlar çıkıyorsa göğsümden, boğazıma gelen, Ve ben hala suskulardaysam, Ve hala kalbimin ağrısı sensen, Canımın canı sensen Ağıtlar yakmalıyım Yazmışsam adını yüreğime, Sen gelmiyorsan,ben istiyorsam seni Sen hala yoksan Ağıtlar yakmalıyım

Silmek istiyorsam adını kalbimden, Silemiyorsam, Geçmiyorsa bu aşk yarası Sürekli kanıyorsam,kabuk tutmuyorsam Merhem olmuyorsa başka şarkılar Dilimde ki tek şarkı sensen,yine de bende değilsen Ağıtlar yakmalıyım Ellerim uzanıyorsa sana,ve tutamıyorsa seni Kaybetmişsem gözlerini,bakışların artık yoksa, Başka yerlere takılıyorsa, Göremiyorsam bakışlarında beni Ağıtlar yakmalıyım..

Ağıtlar yakmalıyım Bu kedere,bu aşka,aşk olmayan aşklara Vefasız aşıklara Bir türkü dolanmalı dilimde Yüreğimi, kanatarak almalıyım ellerime Senin adını yasak etmeliyim kendime Ve ağıtlar yakmalıyım Biten sevgilere... MıSRa