Kurşun Yarası ve Elveda… Sensiz ak ş amları kur ş un gibi içime sıktın! Kalbim yenik, kalbim bo ş, kalbimde kur ş un yarası Kırık kaldırımlarda yürüyorum,

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
Advertisements

Bu bölüme yazı yazılmaz.
Dinleme Metni ( Şiir ) Uçurtma Şenliği
AŞK YARASI SESLİDİR.
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
GÖZLERİN(Nazım Hikmet)
Sunu: akie
Her kahve aynı tadı taşımaz... Nerede içiyorsan, kiminle içiyorsan ona
AHMET NAFİZ DEMİR * * 2005 a.g.b k.g.b z.g.e a.g.b a.g.b o.l.m a.g.b
Şerife duran bilmeceler
BİLMECELER.
HAZIRLAYAN: G ü lsel ALADA Ğ HZ-B ı ATATÜRK’E... Bugün yine 10 kasım Aklımda senin yaptıkların Kalbimde yaşadıkların Gözlerimde hatıraların...
Anneme Mektup Ben bu gurbete ile düştüm düşeli, Her gün biraz daha süzülmekteyim. Her gece, içinde mermer döşeli, Bir soğuk yatakta büzülmekteyim. Böylece.
BÜYÜK ÜNLÜ UYUMU.
Bahar, yalvarırım çek git isine!..
Bir Kutu Dolusu Yaşam Gönderiyorum Sana...
MUSTAFA KEMAL' İ DÜ Ş ÜNÜYORUM Mustafa Kemal' i dü ş ünüyorum Yeleleri alevden al bir ata binmi ş A ş ıyor yüce da ğ ları, engin denizleri Altın saçları.
BİR KIZIM OLSAYDI ADI ZEYNEP.
0-6 Yaş Arası Çocukların Temel Gelişimsel Özellikleri
ISTE HAYAT! PowerPoint-Dünyasi ©Hasret A Problemlerinin oldu ğ unumu dü ş ünüyorsun? PowerPoint-Dünyasi ©Hasret A
VARLIKLARIN ÖZELLİKLERİNİ BİLDİREN KELİMELER
SERBEST OKUMA METİNLERİ
ş i i r : T ü l i n H a t i p o ğ l u Aşk'a Sitem (I)
Tlg
SES İ M REH İ N denizin durgunlu ğ u öyle bir vuruyordu ki. suskunlu ğ umu yüzüme.
HİKAYEMDEKİ SEN Bir hikayem var Adını hayat koyduğum sayfalar Hiç kimsenin bilmediği, duymadığı Her sayfada iki gözün ağladığı Gözyaşlarıyla sayfaların.
Yaşanan tüm güzel anlar bitmiş meğer gözünde…
ANASINIFI YAZ TATİLİ ÖDEVİ
GİTME VAKTİ Şiir: Emine TOKGÖZ.
ÇİRKİN ÖRDEK YAVRUSU …
LÂL BİR MASAL.
Bu kaçıncı gece hasretinle yandığım,
OLTA İLE BALIK TUTMA UYGULAMASI
K İ M L İ K. “Cem, 16 Eylül 2009 seninle kar ş ıla ş mamızın 10. yılına giriyoruz. Kalbi(m/n) 33 ya ş ında, tenim 64 … Doktorlar, kalp naklinden sonra.
I h l a m u r l a r Ç i ç e k A ç ı n c a G e l Ses Düğmesini Açınız.
Senden sonraydı... Hayvansız kalmış bir orman gibi ağlamaklıydı kainat; Hangi dağda ateş yansa O yana ağlardı atlar, ve bir kartal bir kartala dayıyorsa.
NERDESİN İSHAK SAKA.
YAPIM VE ÇEKİM EKLERİ.
Daire Grafiği.
SENDEN GİTTİM Slayt otomatiktir kendi haline bırakınız
OLTA İLE BALIK TUTMA UYGULAMASI
Günü Sevgiyle Başlat.
Sonbaharımsın Artık
SORULAR.
RASYONEL SAYILAR.
Aklımıza esti ş u «Rodos'u» bir görelim dedik. Kalktık Marmaris'ten bir saatlik dalgalı bir deniz otobüsü yolculu ğ u sonunda, oraya vardık.. Bizi orada,
Yalnızlık Çemberi Ruhumu Sardı
DRAMA.
GÜNCEL DE Ğ ERLER ÜRET İ P YA Ş IYORUM….  Ça ğ ımızın problemlerinden biri olan payla ş ma konusunda ben ne yapabilirim? Bu sorunun cevabını bulmaya.
GRUBUMUZUN WEB SAYFASI YAYINA GİRMİŞTİR: Bu sunuşu Çözüm Paylaşım Grubuna Üye olduğunuz için aldınız. Benzer sunuşları düzenli.
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
ses düğmesini açabilirsiniz ilerlemek için sadece “mouse”u tıklayınız Leyla ve Gece.
SENI SEVDIM BEN BIR TEK SEYI UNUTMA
Bir bedende atan kalp gibiydik!
2 Anacıgım ve Babacıgım, Sizden ayrılmak her ne kadar içimi acıtsa da sevdanın dili yoktur, engel tanımaz. Sevda kimi seve ğ imi söylemez, laldir. Bilirim.
Ne kadar zaman geçti bilmiyorum,
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
DÜ Ş ÜNÜYORUM, OYNUYORUM Projenin Amaçları; Öğrencilerimizin akıl yürütme muhakeme etme becerilerini geliştirmek Off! Düşünmek ten başım ağırıyor.
VARLIKLARIN ÖZELLİKLERİNİ BİLDİREN KELİMELER
Bil ki Apansız uyanırsan gecenin bir yerinde Gözlerin uzun karanlı ğ a dalarsa Bir sıcaklık duyarsan ü ş üyen ellerinde Ve saatler gecikmi ş zamanları.
Kazanım : Öğrenci renkleri tanır.
Uzak bir ormanın yamacında bir ördek yaşarmış
Atık kağıtlardan dünya haritası !. Farklı ülkelerdeki insanların temiz suya eri ş im yüzdelerinin ne oldu ğ unu ara ş tırdık. Atık ka ğ ıtları kullanarak.
Renk Kavramı.
AYRILDIK, GÖREMİYORUM GÖZLERİNİ
ESKİ ANTAKYA SOKAKLARI, EVLERİ, ÇARŞISI.Hatay/Antakya'nın Tarih Kokan Evleri, Tarihçesi.

ÇARŞAMBAYI SEL ALDI. HİKAYE Çar ş amba Ovasında, Ye ş il Irma ğ a kadar uzanan Abdal deresinin kıyısındaki köylerden birinde, yoksul bir ailenin o ğ.
Sunum transkripti:

Kurşun Yarası ve Elveda…

Sensiz ak ş amları kur ş un gibi içime sıktın! Kalbim yenik, kalbim bo ş, kalbimde kur ş un yarası Kırık kaldırımlarda yürüyorum, tökezliyorum Yerlere dökülmü ş sonbahar ne acı İş te yerde bir kırık ceviz kabu ğ u,

Sonbaharın efsanesi bir kestane ve onun yanık kokusu O kokuyu İ çime çekiyorum Ba ş ımı kaldırıyorummm, kaldırıyorummm Yalnızlı ğ ıma de ğ iyor bulut gözlerin

Ba ş ımı e ğ iyorum; arkada ş oluyor bir gazoz kapa ğ ı ezik, büzük Aynı kaderi payla ş ıyoruz. Yanlısız Balonlar uçurabilseydim ke ş ke diye dü ş ünüyorum renk, renk Mavi, sarı, ye ş il, beyaz balonlar Çocuksu bir sevinçle

Uçurtmalar yarıştırsaydım diye düşünüyorum Upuzunnnn kuyrukları olan Kâğıt helvalar yeseydim keşke çıtır, çıtır Ama olmamış fark ediyorum Çok geç kalmışım anlamamışım büyüdüğümü Yazıyorum daha doğrusu yazamıyorum Hüzün kaplıyor anlamsız satırları

Kıpkırmızı; kalemimden akan mürekkep Kan doluyor boş sayfalar Veda ediyorum geçmişe Veda ediyorum geleceğe

Ben sayamadım! bu kaçıncı ELVEDA bilmem ki Ne söylesem unutamam ki O kurşun öyleee bir saplanmış

Taaaa derinde. Çıkartıp atamam ki

Emine Tokgöz