DEÜ İZİSYÖM İzmir İli Stratejik Planlama Yönetişim, Araştırma ve Uygulama Merkezi Geri Kazanılmış Atık Suların Kullanımı ve İzmir’de Uygun Stratejiler.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Bozok Üniversitesi Bologna Süreci Uyum Çalışmaları
Advertisements

BAPGRAFİKLERİBAPGRAFİKLERİ. ZİRAAT FAKÜLTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ.
BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ
HACETTEPE MALİYE TOPLULUĞU
Prof.Dr.Erdal BEŞER ADÜ Tıp Fakültesi ADÜ SEM Müdürü
Erasmus Staj Hareketliliği Oryantasyon Toplantısı
G E L E C E Ğ İ N İ Z M İ R İ N İ Y A R A T I Y O R U Z
HÜKAM Hitit Üniversitesi Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi

AB FONLARI VE PROJE YAZIMI SEMİNERİ
1/8 Bologna Sürecinde Yönetişim Kırklareli Üniversitesi 3 Ekim 2012 Yrd.Doç.Dr. Mustafa Turan
LLP/ERASMUS BİRİM VE BÖLÜM KOORDİNATÖRLERİ TOPLANTISI Doç. Dr. Yılmaz ARI ULAUM Müdürü Balıkesir, T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER.
STRATEJİK YÖNLENDİRME
SAĞLIKTA DEĞİŞİM: DEĞİŞİMİN YÖNETİMİ SEMPOZYUMU
Mesleki Uzmanlık Alanlarının Gelişiminde Kurumsallaşmanın Önemi
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDA ETKİLİ YÖNETİM
IV. MEME KANSERİ HEMŞİRELİĞİ KURSU HAZİRAN 2014
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDA ETKİLİ YÖNETİM
KATKI SAĞLAYAN TÜM PERSONELİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ…
ADÜ TIP FAKÜLTESİ TEB MÜFREDAT VE ENTEGRASYON ALT BİRİMİ Başkan Doç.Dr. Mustafa ALTINIŞIK.
“Kümelenme ve Uluslararasılaşma”
Gölcük Vizyon 2023  Kocaeli Üniversitesi bulunduğu kentle bütünleşmek adına, Gölcük Belediyesi ve Gölcük Kent Konseyi ile bir işbirliği içine girerek,
IN VITRO KOŞULLARDA HASTALIKSIZ BİTKİ MATERYALİ ÜRETİMİ
“Sürdürülebilir Kalkınma Açısından İklim Değişikliği Politikaları” 16 Mayıs 2012 Rektörlük – Hünkar Dairesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Beşiktaş YTÜ İKTİSADİ.
NÜKLEER TIP TRAKYA BÖLGE TOPLANTILARI-6
1 İSTANBUL EKONOMİK ARAŞTIRMALAR DERNEĞİ “Hocaların Gözüyle 2012 Yılında Türkiye Ekonomisi Araştırması” Kantitatif Araştırma Özeti Ocak 2012 İstanbul.
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ AFET TIBBI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
Yrd.Doç.Dr. Arzu ÜLGEN AYDINLIK
“DÜADEKK Paylaşım Toplantıları” Ekim 2009, DİYARBAKIR
Yeditepe Hukuk Günleri
Kilis 7 Aralık Üniversitesi
ANNE ÖLÜMLERİNİ ÖNLEME SEMPOZYUMU
Erzurum Teknik Üniversitesi Erzurum Teknik Üniversitesi’nin Misyonu Prof. Dr. Muammer YAYLALI Erzurum Teknik Üniversitei Rektörü.
İşletmelerde Kriz Yönetimi
BODRUM YAT İMALATI İŞ KÜMESİ ROTASINI ÇİZİYOR PROJESİ
Öğrencilerin Üniversite Sağlık Merkezleri Aracılığıyla Cinsel Sağlık/Üreme Sağlığı Konularında Bilgilendirilmesi Projesi Dokuz Eylül Üniversitesi Deneyimi.
ANNE ÖLÜMLERİNİ ÖNLEME SEMPOZYUMU
DEÜ İZİSYÖM İzmir İli Stratejik Planlama Yönetişim, Araştırma ve Uygulama Merkezi İNSAN KAÇAKÇILIĞI VE İNSAN TİCARETİ OLGUSU 18. FARKINDALIK TOPLANTIMIZI.
13 Mart 2012, Rektörlük Konferans Salonu, Boğaziçi Üniversitesi “Türkiye Üniversitelerinde Sınai Mülkiyet Hakları (SMH) Bilgisinin Yaygınlaştırılması”
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON OFİSİ BİRİMİ
BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DEU-ADEK Yürütme Kurulu Üyesi
Hayat Boyu Öğrenme –LLP (Lifelong Learning Programme) ERASMUS PROGRAMI Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları DEÜ Mühendislik Fakültesi 2011/2012.
2013 YILI ETKİNLİKLERİ. Hacettepe Üniversitesi Stratejik Araştırmalar Merkezi (HÜSAM) tarafından davet edilen Dr. Eugene Kogan tarafından "Armenian Foreign.
Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilgi Sistemi Toplantısı, 29 Nisan 2011, SAU Kültür ve Kongre Merkezi Öğretim ve Ölçme Değerlendirme Yöntemi Neden Belirlenmeli.
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalı Stratejik Planı Misyon
Akademik Değerlendirme Koordinatörlüğü. Devlet Konservatuvarı Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim Fakültesi Fen Edebiyat Fakültesi Güzel Sanatlar Tasarım ve.
BÜTÜNLEŞİK KIYI YÖNETİMİ
Dokuz Eylül Üniversitesi Çevre Araştırma ve Uygulama Merkezi
Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi. Hacettepe Üniversitesi – Eğitim Fakültesi STRATEJİK AMAÇLARIMIZ Vizyon ve misyonumuza dayalı olarak oluşturulan.
DEÜ İZİSYÖM İzmir İli Stratejik Planlama Yönetişim, Araştırma ve Uygulama Merkezi İNSAN KAÇAKÇILIĞI VE İNSAN TİCARETİ OLGUSU 18. FARKINDALIK TOPLANTIMIZI.
Özyeğin Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi. Kuruluş : 18 Mayıs 2007 Açılış : 15 Eylül 2008 Kampüs : Çekmeköy, Türkiye’nin ilk LEED Sertifikası alan.
Özyeğin Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi. Kuruluş : 18 Mayıs 2007 Açılış : 15 Eylül 2008 Kampüs : Çekmeköy, Türkiye’nin ilk LEED Sertifikası alan.
İKTİSAT BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI NORMAL ÖĞRETİM. İKTISADI VE İDARI BILIMLER FAKÜLTESI İKTİSAT GÜZ DÖNEMI NORMAL ÖĞRETIM DERS PROGRAMI I.SINIF.
SPİNA BİFİDA DERNEĞİ EDİRNE TEMSİLCİĞİ Yrd. Doç. Dr. Neşe ÖZKAYIN Trakya Üniversitesi, Pediatrik Nefroloji Bilim Dalı, EDİRNE.
ORGANİZASYON (TEŞKİLAT) ŞEMASI
Prof. Dr. F. Duygu ÖZEL DEMİRALP
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Üniversite Yönetim Kurulu Rektörlüğe Bağlı Bölümler
VİZYON MİSYON AMAÇ-4 AMAÇ-3 AMAÇ-2 AMAÇ-1 AMAÇ-5 HEDEF-1 HEDEF-2 HEDEF-3.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ KALİTE ÇALIŞMA SÜREÇLERİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Prof. Dr. F. Duygu ÖZEL DEMİRALP
İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ TANITIMI
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sunum transkripti:

DEÜ İZİSYÖM İzmir İli Stratejik Planlama Yönetişim, Araştırma ve Uygulama Merkezi Geri Kazanılmış Atık Suların Kullanımı ve İzmir’de Uygun Stratejiler 30. FARKINDALIK TOPLANTIMIZI ONURLANDIRMANIZI DİLERİZ 26 Mart 2014 Saat: DEÜ REKTÖRLÜĞÜ- DESEM BORDO SALONU Cumhuriyet Bul. No.144, Rektörlük Binası. Alsancak İZMİR

Geri Kazanılmış Atık Suların Kullanımı ve İzmir’de Uygun Stratejiler - 26 Mart 2014 Sunumlar: Toplantı Yürütücüsü: Prof.Dr. Adem Özer DEÜ Mühendislik Fakültesi -Yrd.Doç.Dr. Süleyman Akdemir, “ Su ve Suyun Önemine İlişkin Müktesebat” Yeni Yüzyıl Üniversitesi Hukuk Fakültesi İdare Hukuku Ana Bilim Dalı -Yrd.Doç.Dr.Sevgi Tokgöz Güneş, “ Suyun Geri Kazanımı/Kullanımı_ Teknik Yaklaşım ve Uluslararası Temel İlkeler” DEÜ Mühendislik Fakültesi -Dr. Mahmut Demir, “ Dini Metinlerde Suyun Kullanımı ve Kullanılmış Suyun Durumu” Diyanet İşleri Başkanlığı, Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanlığı -Dr Gülsan Özdemir, “TAV İzmir Terminal İşletmeciliği Şirketinde Atık Su Kullanımı Uygulamaları” TAV İzmir Terminal İşletmeciliği Not: TOPLANTI KATILIMLARI HERKESE AÇIKTIR

DEÜ İZİSYÖM (İzmir İli Stratejik Planlama Yönetişim Araştırma ve Uygulama Merkezi ) ÇALIŞMA EKİBİ: Prof.Dr. Zerrin Toprak KARAMAN; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi-MÜDÜR Doç.Dr. İlkim S. KAYA; Mimarlık Fakültesi-MÜDÜR YARDIMCISI Prof. Dr. Oğuz SANCAKDAR; Hukuk Fakültesi –MÜDÜR YARDIMCISI Prof.Dr. Ömür TİMURCANDAY ÖZMEN; İşletme Fakültesi Prof.Dr. Ayşe FİLİBELİ; Mühendislik Fakültesi Prof. Dr. Zeynep ARIKAN; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Prof.Dr. Nurselen TOYGARr; Ege Üniversitesi Yrd. Doç. Dr. Gökhan TENİKLER; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi MİSYON: İzmir ili stratejik planlama sürecinde ilgi gruplarıyla Üniversite arasında iletişim ortamı hazırlamak, yerel eylem planlarının oluşturulması ve yapılabilir kılınmasını eşgüdümle geliştirmek, ulusal ve uluslararası politikalara açılım sağlamak. VİZYON: Yerel ve bölgesel düzeyde elde edilen bilgi ve deneyimlerin ulusal ve uluslararası düzeylere taşımak.