PROVOKASYON ASLI DİNÇMAN. PROVOKASYON ASLI DİNÇMAN.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
MATEMATİĞİN HAYATIMIZDA ROLÜ VAR MIDIR?
Advertisements

TÜRKAN YÜKSEL Tıkır Top.
Aslı DİNÇMAN İzmir, 22 Aralık 2006 Son zamanlarda, ülkemiz için kaygılanan herkesin dilindeki şu ifade, tüm gerçekliğine rağmen, beni çok endişelendiriyor:
IRAK”IN İŞGAL EDİLMESİNDEN SONRA ACABA ABD NEREYE YÖNELECEK ?
ATATÜRK ALEYHİNE İŞLENEN SUÇLAR HAKKINDA KANUN Kanun Numarası: 5816
TÜRKÇE’Yİ GENÇLER ????????? ALGILAYABİLİYOR MU ? Aslı DİNÇMAN
Bunu okursanız iyi olur
KORUMAK KORUMAK Aslı DİNÇMAN İzmir, 31 Ocak 2008
"HER ŞEYİN KAYNAĞI İNSAN ZEKASIDIR..."
‘Bana hayranlıkla baktığının farkındayım…Ama bilmelisin ki,ben hep böyle değildim..Beni çektiğim sıkıntılar bu hale getirdi. Kadın şimdi hayret içindeydi.
ATATÜRK TÜRKİYE GERÇEĞİ CUMHURİYET ve aslı dinçman
…Bu sunuda anlatılan olaylar gerçekten yaşanmıştır…
ALLAH’ I NEDEN ÇOK SEVİYORUM?
Aslı DİNÇMAN İzmir, 13 Aralık 2007 Aslı DİNÇMAN İzmir, 13 Aralık 2007 ÖRNEK ALMAK ÖRNEK ALMAK.
İDEALİZM İDEALİZM Aslı Dinçman Yüce TÜRK, Türk Ulusu’na en doğal yolla, YAŞAYARAK öğrettiğin başlıca erdemlerden biri; hayal ettiğimiz ve düşündüğümüz.
ATATÜRK 125 YAŞINDA Aslı DİNÇMAN. ATATÜRK 125 YAŞINDA Aslı DİNÇMAN.
Windows 7 ile Windows Ürünleri Arasındaki Farklar
KAİNATIN NERESİNDEYİZ?
DİL- KÜLTÜR İLİŞKİSİ
Merhaba... Ben Aslı DİNÇMAN İstanbul doğumluyum.
SÖMÜRGECİLİĞİN GİZLİ HEDEFİ SÖMÜRGECİLİĞİN GİZLİ HEDEFİ Aslı DİNÇMAN İzmir, 06 Mart 2008 ( ULUS Gazetesi) Aslı DİNÇMAN İzmir, 06 Mart 2008 (
ATATÜRK ile YAŞAMAK Aslı DİNÇMAN. ATATÜRK ile YAŞAMAK Aslı DİNÇMAN.
19 MAYIS’I DİNLEMEK 19 MAYIS’I DİNLEMEK Aslı DİNÇMAN 19 Mayıs 2008 (Ulus Gazetesi) Aslı DİNÇMAN 19 Mayıs 2008 (Ulus Gazetesi)
ON KASIM’DA KAYBETTİĞİMİZ NEYDİ? Aslı DİNÇMAN İzmir,
Sunu: akie
AHMET NAFİZ DEMİR * * 2005 a.g.b k.g.b z.g.e a.g.b a.g.b o.l.m a.g.b
ULUS GAZETESİ 15 Aralık 2008 ULUS GAZETESİ 15 Aralık 2008 Aslı DİNÇMAN.
DAHA İYİ BİR İLETİŞİM İÇİN…
Şerife duran bilmeceler
GENÇLİĞE HİTABE’Sİ M. KEMAL ATATÜRK’ÜN ÜZERİNE Aslı DİNÇMAN
Aslı DİNÇMAN (1995) Aslı DİNÇMAN (1995) Son günlerde gündemde olan önemli bir konu; DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜ... Toplumumuzun her kesiminden yüzlerce insan yazıyor,
Medya  Medya, her türden sözlü, yazılı, basılı, görsel metin ve imgeleri içeren çok geniş iletişim araçlarını kapsayan bir kavramdır. Bu kavramın içine.
ASKERLİĞİMİZİ YAPTIK MI ?
Aslı DİNÇMAN İzmir, 25 Temmuz TEMMUZ GEÇTİ VE SANDIKTAN, HER NE KADAR YADSIMAK İSTEDİYSEK DE, HEPİMİZİN ÖNCEDEN KESTİREBİLDİĞİ SONUÇ ÇIKTI: “AKP”
Yüce ATATÜRK, Ölümsüz emanetin TÜRKİYE CUMHURİYETİ ile ilgili hissettiklerimi ve düşündüklerimi, onun 83. yıldönümünde seninle paylaşmak, böylelikle.
“ “Bugün olduğu gibi, ömrümün sonuna kadar milletin hizmetinde olmakla iftihar edeceğim.” Mustafa Kemal ATATÜRK “Bugün olduğu gibi, ömrümün sonuna.
Türkiyenin en büyük mail grubu
“KAHRAMAN” BEKLEME MANTIĞI Aslı DİNÇMAN Aslı DİNÇMAN.
BAĞIMSIZLIK BAĞIMSIZLIK Büyük ÖNDER, Seninle, asırları bir hamlede aştık. Tehdit altındaki bir milletin, kurtuluşa böylesine inanabilmesinin sırrı, bağımsızlık.
BİREYSEL BAĞIMSIZLIĞIN ÖTESİNE GEÇEBİLMEK BİREYSEL BAĞIMSIZLIĞIN ÖTESİNE GEÇEBİLMEK.. Aslı DİNÇMAN.
Aslı DİNÇMAN 05 Mayıs 2008 ULUS Gazetesi Aslı DİNÇMAN 05 Mayıs 2008 ULUS Gazetesi İRTİCAYI TEMİZLEMEK İRTİCAYI TEMİZLEMEK.
ÜÇ İHTİYAR MİSAFİR ÖYKÜSÜ
…Bu sunuda anlatılan olaylar gerçekten yaşanmıştır…
ANAYASADA TÜRBAN DÜZENLEMESİ İPTALİ, LAİKLİK ve DİĞER ATATÜRK İLKELERİ ANAYASADA TÜRBAN DÜZENLEMESİ İPTALİ, LAİKLİK ve DİĞER ATATÜRK İLKELERİ
DEĞİŞİKLİK DÜŞMANLIĞI DEĞİŞİKLİK DÜŞMANLIĞI ASLI DİNÇMAN İZMİR, 5 MAYIS 1995 ASLI DİNÇMAN İZMİR, 5 MAYIS 1995.
Sonra Adem yürüdü, tepeyi aştı vadiye indi mağarayı buldu nehri geçti
Türkân SAYLAN Fazıl SAY’ın Anılarından… SUNUM:Doğan ÖZGEZGİN.
Sen hangisini seçerdin?
Geceydi seni bana taşıyan. sen geceye yakındın, bende sana..
Günümüzde internet, en çok kullanılan haber kaynağı Gazetecilerin % 97’si haber yazmadan önce mutlaka Google’da ve sosyal medyada araştırma yapıyor.
İLETİŞİMDE KİTLE İLETİŞİM ARAÇLARININ ROLÜ
DÜŞÜNCELERİMİZİ NASIL KORUYALIM? ETKİNLİĞİ
Lütfen sunuyu kendi akışında izleyin. ULUSAL BAĞIMSIZLIĞI GENÇLERE NASIL ANLATALIM ? ULUSAL BAĞIMSIZLIĞI GENÇLERE NASIL ANLATALIM ? ASLI DİNÇMAN ASLI.
MÜLAKAT (GÖRÜŞME) Ünlü kişileri çeşitli yönleriyle tanıtmak veya toplumu ilgilendiren önemli bir konuyu aydınlatmak için ünlü kişi yahut uzmanlarla.
İ LKELER İ M İ Z Ö ğ rencilerin ilgi, ihtiyaç ve yeteneklerinin birbirinden tamamen farklı oldu ğ unun bilincindeyiz ve ö ğ rencilerimizden aynı başarıyı.
ATATÜRK’ e MEKTUPLAR ATATÜRK’ e MEKTUPLAR ASLI DİNÇMAN.
GÜZEL DİLİMİZ TÜRKÇE aslı dinçman. GÜZEL DİLİMİZ TÜRKÇE aslı dinçman.
“O tatile gidiyormuş.” Reported Statements talebe U32  
AYDINLANMA Nasıl anlatsam bilmiyorum Düşündükçe şaşırıyorum. Dün akşam bir haller yaşadım Aydınlanıverdi sonra aklım. Yarı uykulu yarı uyanık Oda oldukça.
HoŞgeldİn Hayatımın Mavİsİ
“DUYARLILIK” ATATÜRK’e MEKTUPLAR Aslı DİNÇMAN. “DUYARLILIK” ATATÜRK’e MEKTUPLAR Aslı DİNÇMAN.
Tıkır Top
SINAV KAYGISI VE BAŞA ÇIKMA YÖNTEMLERİ
Aslı DiNÇMAN i RT i CA NASIL i LERL i YOR ? i RT i CA NASIL i LERL i YOR ?
BEN BU SEVDAYI BU YÜREĞİMDE ESKİTTİM
Fotoğraflar ve sunum: Öykücü ERIC CLAPTON Istanbul’da Sesi açınız.
Anket değerlendirmesi
TÜRK BEŞLERİ.
ATATÜRK’ÜN HAYATI EMİN EGEMEN GENÇGÖNÜL.
T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük KİTLE İLETİŞİM ARAÇLARI – ATATÜRK ve İLETİŞİM 1.
Sunum transkripti:

PROVOKASYON ASLI DİNÇMAN

“TÜRKİYE BİTTİ, MAHVOLDU...” Son günlerde gerek e-posta grupları, gerekse medyada, beni çok endişelendiren bir eğilim gözlemliyorum: “TÜRKİYE BİTTİ, MAHVOLDU...” paranoyası ve bu idefiksin sonucu olarak; KESİNTİSİZ, ABARTILI ve ÜRKÜTÜCÜ felaket haberleri/senaryoları...

Türk’ü umutsuzluğa gömmek için hazırlanmış Adeta Türk’ü umutsuzluğa gömmek için hazırlanmış bir KOMPLO bu...

“TÜRK, ÖĞÜN, ÇALIŞ, GÜVEN...” Üstelik ne acıdır ki bu oyuna gelenler, kendilerini karanlığa mahkûm edenler, dolayısıyla da bizi karanlığa sürüklemek isteyenler değil; Atatürkçülüğe gönül vermiş, Büyük Önder’in aydınlık yolundan yürümeyi hedefleyenler... ATATÜRK yaşasaydı, eminim, kendisini bu kadar umutsuzlukla takip etmemizi istemez ve “TÜRKİYE BİTTİ, MAHVOLDU...” felsefesini körükleyenlere, “TÜRK, ÖĞÜN, ÇALIŞ, GÜVEN...” derdi.

Söz konusu tehlikeyi fark etmek için entelektüel olmaya da gerek yok. Tirajı ve reytingi yüksek yayın organlarına sade vatandaş gözüyle bakın. Neredeyse tümünde HALKA KORKU VE GÜVENSİZLİK SALMA POLİTİKASI güdülüyor. Özellikle de herkesin anlayabileceği bir dil kullanılıyor ki, her kültür düzeyinden insanın ruhuna girilebilsin...

İŞTE ÖRNEKLER... LÜTFEN DİKKATLE İNCELEYELİM MERKEZ BANKASI BAŞKANLIK DÜĞÜMÜ ÇÖZÜLEMİYOR ACİL KODLU ZİRVE Bir Paşa’dan ÖZKÖK’e: Mücadelemize çete suçlaması yapılıyor.... “7 bin şehit verdik. Tavır alın.” İlköğretim okullarında yaşanan bıçaklama olayları BU BIÇAKLAR GELECEĞİMİZE Adana ve İstanbul’da 4 öğrenci bıçaklandı. dün de hız kesmedi. Diyarbakır’da PKK’lı teröristlerin cenaze törenini fırsat bilip kenti savaş alanına çeviren teröristler, dün de BATMAN’da ortaya çıktı. BUNU DA MI GÖRECEKTİK Türkiye’ye yapacağı küçük bir hibenin anlaşmasına “Rüşvet almayın” şartını koydu. Japonya, VAN’DA PROVOKASYON Van dün sabah güne patlama ile uyandı... Her yer kan ve ceset parçası doluydu... ...... LİSELİLERİN RANDEVULU KAVGASINDA 7 YARALI Okulda polis olduğu için kavga edemeyen öğrenciler, birbirlerini kavga için, pazar yerine çağırdı.

GIDA BOYALARI, TARIM İLAÇLARI ZARAR VERİYOR BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI, İL BAŞKAN YARDIMCISINI DÖVDÜ YAVAŞ YAVAŞ ÖLÜYORUZ Ağır ağır da olsa, arsenik, civa ve kurşun gibi metallerle zehirleniyoruz. Bunları besinlerle, suyla ve havayla alıyoruz. TİNERCİLER DEHŞET SAÇTI. Döner bıçaklı tinerciler Saraçhane Meydanını birbirine kattı. Dört polis memuru yaralandı. 200 AYRI SUÇTAN GÖZALTINA ALINAN SUÇ MAKİNESİ ÇOCUK VURULARAK YAKALANDI MÜEBBET YİYEN KAPKAÇÇI: “YİNE YAPACAĞIM.” Hakan CANIDEMİR’i trenden atan sanığa ağırlaştırılmış müebbet verildi. Ümit ÇİĞDEM: “Çıkınca yine aynısını yapacağım.” dedi. POLİSLE ÇATIŞTI SERBEST KALDI İTHAL MAL ÇÖPLÜĞÜ Uzakdoğu malları sağlığı tehdit ediyor. KANSER YAPAN 188 KİMYASAL SOLUYORUZ

Bu ve benzeri haberleri her gün okuyor, izliyoruz. Her habere inanmak elbette ki akılcı değil. Ne var ki, bilinç süzgecimiz devrede olsa da, bilinçaltımıza hükmetmek elimizde değil. Özellikle de, eğitim düzeyinin düşük olduğu yörelerde güvensizlik ortamının nasıl sonuçlar doğuracağını önceden kestirmek mümkün olamaz... Umutsuzluk, mutsuzluk doğurur. Mutsuz bir toplumda ise, başarısızlık ve korku egemendir...

görsel medyada da aynı provokasyon yaşanıyor. Sadece yazılı değil, görsel medyada da aynı provokasyon yaşanıyor. Özellikle ev hanımları tarafından çok izlenen özel kanallardaki ana haber bültenlerine dikkatinizi çekmek istiyorum. Lütfen bir akşam, sabır sınırlarınızı zorlayın ve oturup izleyin. Cinayet ve korku filmlerine taş çıkartacak sahneleri dehşetle görecek ve “Türkiye ne hale gelmiş...” diye hayıflanacaksınız... Bunları “RTÜK” bilmiyor mu? Elbette biliyor, görüyor. Ancak bu, sistemli bir “KORKU SALMA POLİTİKASI” olduğu için, ses çıkarmıyor...

çok geniş bir kitle tarafından izleniyor ve “O kanalları ben izlemiyorum. Uzaktan kumanda diye bir alet var...” gibi söylemler gerçekleri yansıtmıyor. Çünkü bu programlar çok geniş bir kitle tarafından izleniyor ve ilgi çekici hale getiriliyor.

gazetelerde en ücra köşelere, küçücük basılıyor. İyi haberler gazetelerde en ücra köşelere, küçücük basılıyor. Çünkü ilgi çekmiyor... Türkiye olarak “BATTIĞIMIZA” öylesine inandırılıyoruz ve bu provokasyona öylesine kendimizi kaptırıyoruz ki, iyi haberlere algılarımızı neredeyse tümüyle kapattık; GÖRMÜYOR, DUYMUYOR, OKUMUYORUZ...

ÇEVREMİZİ DE UYANDIRALIM... ARTIK UYANALIM, ÇEVREMİZİ DE UYANDIRALIM...

TÜRKİYE BATMADI, BATMIYOR ve ASLA BATMAYACAK... BİZLER ATATÜRK’ÜN ÇOCUKLARIYIZ. HER BİRİMİZDE O BÜYÜK ÖNDER’DEN, O ÇOK ÖZEL İNSANDAN BİR PARÇA VAR...

ATATÜRK BİZİMLEYSE, İÇİMİZDE YAŞADIĞINA GERÇEKTEN İNANIYORSAK, ÖYLEYSE, UMUTSUZLUK NEDEN? NEDEN BU KARAMSARLIK? ATATÜRK BİZİMLEYSE, İÇİMİZDE YAŞADIĞINA GERÇEKTEN İNANIYORSAK, SİLKİNİP KENDİMİZİ TOPARLAYALIM...

ATATÜRK ’ün ÇOCUKLARIYIZ... YER YOK UMUTSUZLUĞA. KARAMSARLIK, EN BÜYÜK DÜŞMANIMIZ... ENGELLERİ BİR HAMLEDE AŞIP, KARANLIKLARI AYDINLATIRIZ... ÇÜNKÜ BİZ ATATÜRK ’ün ÇOCUKLARIYIZ...

İnönü Cd. No:402 Petek Apt. D-20 35290 Göztepe - İZMİR -TÜRKİYE www.aslidincman.wordpress.com aslidincman@mynet.com İLETİŞİM İnönü Cd. No:402 Petek Apt. D-20 35290 Göztepe - İZMİR -TÜRKİYE TEL:+90 (232) 244 42 96