Oyunlar. THE SİMS UNLEASHED Sims oyunları iyice abartı.Unleashed’da hayvanlara bakıyorsunuz.Bence serisinin en kötü oyunu olmasına rağmen insanı eylendiriyor.Grfiği.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Aşk, Dostluk ve Güven... Lütfen sesli izleyiniz.
Advertisements

Lütfen SESLİ izleyiniz...
HERKES İÇİN BİRAZ MUTLULUK
OKTAY TUNCER hayatımızda noktalama işaretleri....
Hazırlayan: Ömer gökçeoğlu.
KUMDA AYAK İZLERİ
Çağdaş mektup (!) Dear Ceyn,
TÜRKÇE NEDEN YOZLAŞTI ???.
Çocukların ev hayvanlarına ve sürüden ayrılmış hayvanlara bakış açısı The Grammare Junion School Sınıf 6B.
TÜRKÇEMİZİ KİRLETMEYELİM
Neler oluyor bize, neler oluyor gülüm.
VEFA SADECE BİR SEMT ADI DEĞİLDİR!
3. ULUSLARARASI ANTRENÖR GELİŞTİRME SEMİNERİ HAZİRAN 2007 HAKEM-ANTRENÖR/OYUNCU İLİŞKİLERİ A.KADİR ÖZÇELİK-RECEP ANKARALI.
Çok önemli bir toplantıya katıldınız. Toplantı büyük bir konferans salonunda, herkes pür dikkat sunumu dinliyor.
İŞTE MASALIMIZ BAŞLIYOR.
ÇİRKİN ÖRDEK YAVRUSU …
Edebiyat kendimizi daha iyi anlamamıza nasıl yardım eder?
Temiz Su Türleri Koruyucuları
Güvenli limanlarda, Coşkulu bir yaşamın olsun Nehirler gibi taşsın istiyorum Engel olmasın taşlar,ağaçlar Salınarak aksam diyorum Bir kuytu limanlarda.
=>SES BİLGİSİ
Mustafa Kemal YALINKILIÇ
UPUZUN BIR KUMSAL BOYUNCA YANINDA TANRI ILE YÜRÜYORMUS. ONLAR YÜRÜRKEN TAM KARSISINDAKI GÖKYÜZÜNDEN BIR FILM SERIDI GIBI ADAMIN HAYATINDAN SAHNELER GEÇIYORMUS.
yumurtanın hep sarısı, hep beyazı bildiklerimiz; ya olmazsa olmaz mavisi?? sesli.
Quest Atlantis Çok-Kullanıcılı Sanal Ortamları Kullanan Eğitsel Bir Bilgisayar Oyunu Örneği: Quest Atlantis Projesi Öğr. Gör. Dr. Hakan Tüzün Hacettepe.
Sosyal ve Kültürlerarası Beceriler
ZIT KAVRAMLAR
ARALIK -OCAK AYI BÜLTENİMİZDE
Storytelling Özge GİRAY KARADAĞ
BALONUM OKUMA – ANLAMA.
YA Ş ASIN TÜRKÇE ÖĞRENDİM. HAZIRLAYANLAR MEHMET İLHAN ORAL ŞEYHMUS TARKAN AFİF ALTUNKAYA.
MÜZİK Ebru Fidan DRAMA Osman Dursun MODERN DANS Dinçkal Tunca BİLGİSAYAR Sibel Kara BALE Seçil Akbaş BEDEN EĞİTİMİ Selim Kuruoğlu YÜZME Selim Kuruoğlu,
TELİF HAKKI.
SORUN YOKTUR BAKIŞ AÇILARI VARDIR.
VERİMLİ DERS ÇALIŞMA.
EXCEL 1 İNTERNET ORTAMINDA YAZARLIK DİLLERİ Dr. Hakan TÜZÜN (Ankara,2005)
Farklı CD‘ ler FarklI Yazılımlar
Beyoğlundan Dolmabahçe'ye Taşınan Bir Aralık Akşamı,,, Sus pus olmuş puslu bir istanbulmuydu yüzün yoksa, çok bildik hüzünler mi taşınmıştı yüzüne Dolmabahçe'de,
1986’da çekilmiş bir fotoğraf..Dalgalar metre uzunluğunda ve dikkatli bakın yaşlı bir adam denizde yatıyor gibi..Kaynak kesin montaj yok..
Oyuncu Kadrosu ZEHRA SADIÇ İLKNUR BİLEN GAMZE KAÇMAZ
MÜZİK Ebru Fidan DRAMA Osman Dursun MODERN DANS Dinçkal Tunca BİLGİSAYAR Sibel Kara BALE Seçil Akbaş BEDEN EĞİTİMİ Selim Kuruoğlu FEN LABORATUVARI George.
ÇİVİ.
SLAYT GEÇİŞLERİ İÇİN… LÜTFEN TIKLAYINIZ… SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER… Sesli İzleyiniz.
Patron merak ederek Saate bakıyor, çünki yanında çalışan işçi hala ortada yok……… ve 10 dakika sonra önemli bir toplantıda olmaları gerekiyor.. Bu yüzden.
Küçük bir erkek çocuk, annesine sordu: "Niçin ağlıyorsun
Uzak bir ormanın yamacında bir ördek yaşarmış
Tatlı – Tuzlu Yiyecek Kategorisi
CANIN KUŞLARI Can, o gün annesine ne kadar çok sıkıldığını anlatıyordu: — Neden oyuncaklarınla oynamıyorsun? diye sordu annesi. — Ama onlar benimle oynamıyorlar.
Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi
KONU : BEN DE KATILMAK İSTİYORUM KAZANIM :
SINIF : 1 DERS : HAYAT BİLGİSİ ÜNİTE : OKUL HEYECANIM
KONU : YAPABİLDİKLERİM,
KONU : HATA YAPABİLİRİZ KAZANIM :
BALON Küçü k çocuk, baloncuyubüyülenmişgibi takipederken,şaşkınlığınıgizleyemiyordu. Onuhayretedüşürenşey, ‘ Bizim eve bilesığmaz ’ dediğiogüzelimbalonların.
SINIF : 1 DERS : HAYAT BİLGİSİ ÜNİTE : OKUL HEYECANIM
Sesi açın ve sayfayı değiştirmek için fareyi tıklayın… …LÜTFEN SONUNA KADAR İZLEYİN.
Mehmet ÖZ / Türk Dili ve Edebiyatı Öğreetmeni
Sulu Oyunlar. Birbirinden e ğ lenceli ve güzel oyunlarımızı sizlerle payla ş mak istiyoruz. Sulu ş ekerler Diyarı Şekerler diyarını sular altında görevimiz.
Kötü dokunmalara örnekler Kötü dokunmalara örnekler.
ADAMIN BiRi BiR GECE BiR RÜYA GÖRMÜS
Film Gösterim Proğramı (MART 2017)
TÜRKÇEMİZ YOZLAŞMASIN
FİLm Gösterİm ProğramI (ŞUBAT 2017)
YAZILIM KURULUMU VE YÖNETİMİ TEAMSPEAK nedir?
TEST ÇÖZELİM.
MEL GİBSON (CESUR YÜREK)
HERKES İÇİN BİRAZ MUTLULUK
Küçük kız babası ile ormanda yürüyüş yaparken, ayağı takılıp yere düşüyor. Can acısıyla "Ahhh" diye bağırınca ilerideki dağın tepesinden "Ahhh" diye bir.
Eğitsel Bilgisayar Oyunları Tasarımı
Sunum transkripti:

Oyunlar

THE SİMS UNLEASHED Sims oyunları iyice abartı.Unleashed’da hayvanlara bakıyorsunuz.Bence serisinin en kötü oyunu olmasına rağmen insanı eylendiriyor.Grfiği ve sesleri fena olmayıp eğlenceci baya iyi. Sims oyunları iyice abartı.Unleashed’da hayvanlara bakıyorsunuz.Bence serisinin en kötü oyunu olmasına rağmen insanı eylendiriyor.Grfiği ve sesleri fena olmayıp eğlenceci baya iyi.

007 James Bond Filmi çok tutan bu oyun filmde ne yapaıyorsa james Bond anısını oyunda yapa biliyorsunz.Grafiği ve sesleri iyi olan eğlencesi ortalarda gezen bir oyun. Filmi çok tutan bu oyun filmde ne yapaıyorsa james Bond anısını oyunda yapa biliyorsunz.Grafiği ve sesleri iyi olan eğlencesi ortalarda gezen bir oyun.

Hitman 2 Hitman 2 tamamen bir baş yapıt.Hitman 1’de papaza söz verip bir daha hiç adam öldürmeyeceğim diyor ama 2’de bu sözü yerine getirmiyor.Grafiği harika olan bu oyun sesleride bir o kadar iyi.Eğlencesi bütün oyun heyecanla dolu. Hitman 2 tamamen bir baş yapıt.Hitman 1’de papaza söz verip bir daha hiç adam öldürmeyeceğim diyor ama 2’de bu sözü yerine getirmiyor.Grafiği harika olan bu oyun sesleride bir o kadar iyi.Eğlencesi bütün oyun heyecanla dolu.

NBA 2004 Serisinin en iyi oyunu olan NBA yine yapacağını yaptı.Herkesin kendine has hareketlerinde bulunduğu bu oyunda sunucu sizi çoşturuyor.Grafiği ve ses sistemi bir harika.Eğlencesi ise sevgilisinden ayrılmış bir adamı eğlendirecek kadar iyi. Serisinin en iyi oyunu olan NBA yine yapacağını yaptı.Herkesin kendine has hareketlerinde bulunduğu bu oyunda sunucu sizi çoşturuyor.Grafiği ve ses sistemi bir harika.Eğlencesi ise sevgilisinden ayrılmış bir adamı eğlendirecek kadar iyi.