Önce, rahat olmayı dene... Ben, bir karış mesafeden, gözbebeklerinde kendi mimiklerimi ve tebessümümü görerek, bu tonda konuşuyorsam seninle; gülümsemeni.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Bu sözleri hiç duydunuz mu?
Advertisements

Bir baba evlenmek üzere olan oğluna tavsiyelerde bulunuyormuş
Bunu okursanız iyi olur
Bir süre önce, başka bir kadınla çıkmaya başladım ve bu aslında
Hazırlayan: ömer faruk özer.
BİRLİKTE YAŞAMA VE KARDEŞLİK
Tanrı, melek ve bebek:.
SORUMLUSU BENİM. Selim okulunun ve sınıfının eşyalarını çok dikkatsiz kullanıyordu.Bir gece çok ilginç bir rüya gördü. Rüyasında okulunun ve sınıfının.
HEPİMİZİN ARADIĞI DOSTLUK
Sorularla Gerçeğe Çağrı Merkezi.
Sesli izleyiniz. Slayt geçişleri için tıklamayınız.
Ay’ ın Evreleri Merhaba! Beni tanıdınız mı?Ben her gece gökyüzünde farklı şekillerde dolanan AY. Benim aslında 4 tane adım var.Bunları öğrenmek ister misiniz?
BUGÜN BEN İ M GÜNÜM. YEMEK YEMEGİ ÇOK SEVİYORUM ÇÜNKÜ BENİM BÜYÜMEM İÇİN EN DOĞAL HAKKIM.
KENDİNİ DÜŞÜN. KENDİNİ DÜŞÜN Kimi istersen onu seç, ama önce kendini seç. Kendin için yaşa, Kendin için sev, kendin için aşık ol. Kendini beğen ve.
TIKANDI BABA Seval KEMERTAŞ tarafından düzenlenmiştir.
HEPİMİZİN ARADIĞI HUZUR
23 NİSAN GÜNÜNÜ İÇİNE ALAN HAFTA
Zihninizin takılmaması dileğiyle
Hayatta, birinin eksikliğini hissettiğimiz
FEN VE TEKNOLOJİ VÜCUDUMUZ BİLMECESİNİ ÇÖZELİM TEKRAR.
BAYKUŞ KARDEŞİN PARTİSİ.
NE SBS’DİR NE YGS’DİR GAYEMİZ İLK HEDEFİMİZ;KABEMİZ… 2012 ÇOCUK HACILARI.
YARATICI DÜŞÜNME VE YARATICILIK
Ali Barsal 5N 1K Anne ne çok soru soruyorsun aklım karıştı ya…
Eğer sen benden önce ölecek olursan ,
ZAMİRLER (ADILLAR). ZAMİRLER (ADILLAR) Bu konuda seni uyarmıştım. Şunları bahçeye bırakır mısın? Aşağıdaki cümlelerdeki zamirleri bularak türlerini.
sizin de şarkınız var mı?
HAYVANLAR VE İNSANLAR ARASINDAKİ FARK NEDİR?
FİİL ÇEKİMLERİ.
Aile İçi İletişim ve Anlama Eşikleri
EY CAN, GİTME BENSİZ… SESLİDİR..SESİ AÇINIZ… OTOMATİK ÇALIŞIR..
Farklılıklara Saygı.
GELECEĞİN SUÇLUSUNU YETİŞTİRMENİN  8 BASİT KURALI
BEŞ VAKTE BEŞ YAZI. BEŞ VAKTE BEŞ YAZI Sabah Namazı ; Vakit seher Sabah Namazı ; Vakit seher? Zamanın rahmine sabahın nutfesi düştü az önce. Gün doğuyor.
PEER SUPPORT TEAM.
Bir zamanlar Dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk varmış
YARDIM ETME Amaç : Öğrencilerin yardım etme duygularının geliştirilmesi Düzey : 1. sınıf ve üstü Materyal: Yazı tahtası,kalem,fon kağıdı Süre.
T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük İLETİŞİM VE İNSANİ İLİŞKİLER
Arkadaşlık Haftası Ask ve arkadaslık bir gün yolda karşılaşırlar aşk, kendinden emin bir şekilde sorar; ben senden daha samimi ve daha cana yakınım sen.
Düzeltebileceğin Tek Şey Kendinsin.
FİİLLER.
Öğrenci her ne yaşta olursa olsun onlara geleceğin büyükleri gözüyle bakılmalı ve öyle davranılmalıdır.
AĞLATAN TEVEKKÜL Sesli İzleyiniz.
Alıntı. Slaytı kendi akışında ve sesli izleyiniz.
YA Ş ASIN TÜRKÇE ÖĞRENDİM. HAZIRLAYANLAR MEHMET İLHAN ORAL ŞEYHMUS TARKAN AFİF ALTUNKAYA.
KİP AİLESİ.
FİİLLER. 1. I. İlkokul öğretmenimiz oldukça yaşlanmış. II. Behçet Necatigil’in şiirlerini okuyorum. III. Yaz tatilin de boyun nasıl da uzamış? IV. Hastalıktan.
HUKUK: kişilerin birbirleriyle ve toplumla olan ilişkilerini düzenleyen ve devlet gücüyle uyulması zorunlu hale getirilmiş kurallardır . Kanunların esas.
ÇOCUK İSTİSMARINI ÖNLEME
Hikmet SIRMA.
SORUN YOKTUR BAKIŞ AÇILARI VARDIR.
Merhaba gülen gözlü arkadaşım,dudağındaki gülümsemeyi yitirmemişsin daha.Ne güzel dünyaya gülen gözlerle bakabilmek ve insanlara gülücükler.
Seni görmek sesini duymak
YALAN (2).
Buluş Yoluyla Öğrenme.
ERGENLİK DÖNEMİ VE GENÇLERLE İLİŞKİLER
Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem. Ilık esen bahar yeli, Sensin, benim güzel annem.
ERGENLE İLETİŞİM Rehberlik servisi.
Uzak bir ormanın yamacında bir ördek yaşarmış
O kitap okumakokuyor. O masada oturmakoturuyor. O kapı açmak açıyor. O ekmek almak alıyor. O gelmek geliyor. O dışarıda beklemek bekliyor. O şarkısöylemek.
Kapattık kapılarımızı dostlarımıza Mesafeler koyduk araya... Not bıraksınlardı,sonra arardık, Başka zaman... Bir merhaba demek için, Girmeleri gerekti.
Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk varmış.
DAHA İYİ BİR İLETİŞİM İÇİN…
Kapattık kapılarımızı dostlarımıza Mesafeler koyduk araya... Bir merhaba demek için, Girmeleri gerekti sıraya... Bize çok ihtiyaçları olduğu an meşguldük.
HEPİMİZİN ARADIĞI HUZUR
HEPİMİZİN ARADIĞI DOSTLUK
sizin de şarkınız var mı?
Mağaza Satış Danışmanlarına Taşpınar Akademi Altın Tavsiyeler.
Önce, rahat olmayı dene... Ben, bir karış mesafeden, gözbebeklerinde
Sunum transkripti:

Önce, rahat olmayı dene... Ben, bir karış mesafeden, gözbebeklerinde kendi mimiklerimi ve tebessümümü görerek, bu tonda konuşuyorsam seninle; gülümsemeni beklemeye hakkım var, değil mi?.. Kendini iyi hisset... VE GÜLÜMSE…

Gülümseyen insanlarla mı yoksa gülümsemeyen insanlarla mı vaktini geçirmek isterdin? İşyerinde, verimin yükselir miydi yüzüne baktığın herkes gülümsüyor olsaydı? Ve sokaktaki problemler insanlar gülümsediğinde mi gülümsemediğinde mi daha kolay çözüme ulaşırdı? Kendini iyi hisset... HADİ GÜLÜMSE…

Gülümsediğinde kendini daha da iyi hissedeceksin. Günün birinde yeni bir işyeri açmaya kalkarsam, benimle çalışan herkes önce gülümsemeyi bilenlerin arasından seçilecek. Ve sonra onlar problemlerin üzerinden gülümseyerek atlamayı öğrenecekler.. Bütün kapıların üzerinde notlar olacak, kocaman: HADİ GÜLÜMSE"

Güler yüzlü insanlar işsiz kalmaz, aşksız kalmaz... Güler yüzlü insanlar eşsiz kalmaz, arkadaşsız kalmaz. GÜLÜMSE … Dikenlerin elbette var ve olmalı. Ama gül isen, önce gülen yüzünü göster... HADİ GÜLÜMSE…

Sen "farkını" göstermek istiyorsan sıradan insanlardan; gülümsemen yeter!.. Gücün, düşünme şeklin ve olumlu yapın gözükecek gülümserken yüzünde. İnsanların içi yüzlerinden okunur... Ve içine göre değil,yüzüne göre davranılır sana! Farkını göster, herkes somurturken: "Kar hepimizin başına yağıyor ama ben gülümseyebiliyorum..." Çevrende güler yüzlü birini görsen sen de ona tebessüm ederdin değil mi? HADİ GÜLÜMSE….

İnsanlar hazır aslında gülümsemeye, kucaklaşmaya; bir kıvılcım bekliyorlar... Ama herkes bekliyor! Ödül olmanın "ödülünü" sun kendine, insanlara tebessümünü sunarak... Ve bu onuru "yüzünde" taşı, HADİ GÜLÜMSE…

Gülümseyerek hatırlayacağınız bir gün geçirmeniz dileğiyle...