Amy kendini iyi hissetmiyordu ama okula gitti. Başağrısı ve nezlesi vardı. Okula geldiğinde sınıfta Natasha’nın yanına oturdu. Ancak Natasha nin da iyi.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
AMAN BU OYUN HİÇ BİTMESİN... Berber, sokakta oynayan çocuklardan birini çağırdı ve o gelince cebinden biri beş milyonluk, öteki beşyüzbinlik iki banknot.
Advertisements

KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ.
Çok samimi iki dost ve arkadaşlardı
…Bu sunuda anlatılan olaylar gerçekten yaşanmıştır…
A) Zilin çalmasıyla yarışma başladı.
Hayat ertelenemez… Ümit Aydemir.
Yabancı! Ben doğmadan birkaç ay önce, babam Tennessee’de bizim küçük kasabamıza gelen bir yabancı ile tanışmış. Babam, ilk gördüğü andan itibaren bu yabancıya.
Çok samimi iki dost ve arkadaşlardı
Aşkta Sınırlar ve Sinirler
NOKTALAMA İŞARETLERİ.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ANNE …
Mümkün Olmuyor Ağlamak Ama
SES DÜĞMESİNİ AÇABİLİRSİNİZ
Duygularımızı Nasıl Kontrol Edebiliriz?
Anne Mümkün Olmuyor Ağlamak Ama Sol Yanım Acıyor Necdet YILMAZ 2008
ANNE BEN NASIL DOĞDUM? Ooo! Hayır tatlım, sen benim içimde büyüdün. Sonrada…… Anne ben bu yumurtadan mı çıktım?
Antibiyotik Direnci Harry’nin Hikayesi.
Vaktiyle bir Keloğlan varmış… Bütün ailece çiftlikle meşgul olurlarmış
KÜLKEDİSİ.
(BELİRTEÇ) ZARF.
TIKANDI BABA Seval KEMERTAŞ tarafından düzenlenmiştir.
OSMAN EFENDİ (Bir Yönetim Dersi).
Neler oluyor bize, neler oluyor gülüm.
1/20 Zamir A B C D Aşağıdaki cümlelerin hangisinde şahıs ( kişi ) zamiri vardır? Akşam dayımlar geldiğinde uyuyordum. Durmadan yağan kar çocukları heyecanlandırdı.
KABUL EDEMEM.
 Merhaba Öğretmenler,  O hiç bitmek tükenmek bilmeyecek merhabalardan bir tanesi daha...  Hatırlarmısın öğretmenim gittiğin günü?Hani okulun yanındaki.
OLAYLARI OLUŞ SIRASINA KOYMA Mustafa BİLGE Yenişehir/MERSİN
1/20 Zarf – Edat – Bağlaç - Ünlem A B C D Aşağıdaki dizelerin hangisinde “böyle” sözcüğü ötekilerden farklı bir görevde kullanılmıştır? Böyle ferman etti.
Temel, arkadaşıyla yolda giderken elindeki çakısıyla parmağını kesti
Bir yaz günü üçgen tek başına parkta oynuyordu.
…Bu sunuda anlatılan olaylar gerçekten yaşanmıştır…
HİKMET SIRMA.
BİR BABANIN ENGELLİ OĞLUNA MEKTUBU
İŞTE MASALIMIZ BAŞLIYOR.
KÜÇÜK FİL.
Sarı Yumak ile Kara Yumak arkadaş olmuşlardı
NASREDDİN HOCA ‘ DAN FIKRALAR
HAYIR DEMEYİ ÖĞRENELİM Erkan İLGÜN Rehber Öğretmen
HATALARIMIZ ve SONUÇLARI
EDATLAR.
CÜMLEDE ANLAM.
SEVGİ ZENGİNLİK BAŞARI
KÜL KEDiSi-SINDRELLA Hazırlayan: Emine KOÇAK- 7/A
DÜRÜSTLÜK BİR ERDEMDİR
Annemin yalnızca bir gözü vardı
T.C MEB MUSTAFA PARS İLKOKULU EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI
TAVŞAN KUZU VE SERÇE Çalı dibinde bir tavşan. Kulaklarını dikmiş bakıyor. Çimen üstünde bir kuzu. Başını eğmiş,ot yiyor.
MERHAMET ŞEVKAT FEDAKARLIK
ELİF’İN VÜCUDU.
PARA BİRİKTİRİYORUM.
ÖZEL EĞİTİM GÜZEL GELECEK
Bir varmış, bir yokmuş…Evvel zaman içinde Kırmızı Başlıklı Kız ailesi ile birlikte ormanda mutlu bir şekilde yaşarmış.Ormanın diğer ucunda ise anneannesi.
ŞÜKRAN AŞKINCI 1-C SINIF ÖĞRETMENİ
Etkili İletişim Beden Dili Yrd. Doç. Dr. Kenan TAŞTAN
O’ nun adı Noktaydı. Üzgündü. Ağlayarak yolda giderken öğretmenle karşılaştı. Öğretmen ona neden üzüldüğünü sordu. Noktada öğrencilerin onu unuttuğunu.
DÜZENLİ OLMAK.
O’ nun adı Noktaydı. Üzgündü. Ağlayarak yolda giderken öğretmenle karşılaştı. Öğretmen ona neden üzüldüğünü sordu. Noktada öğrencilerin onu unuttuğunu.
Adların Yerini Tutan Sözcükler
KIRMIZI FİL NEREDE ?.
CANIN KUŞLARI Can, o gün annesine ne kadar çok sıkıldığını anlatıyordu: — Neden oyuncaklarınla oynamıyorsun? diye sordu annesi. — Ama onlar benimle oynamıyorlar.
BİRİKİM YAPACAĞIM.
Zülal şenlik DUYGULARıMı KONTROL EDIYORUM.  BUGÜN ANNEM BANA YENİ BİR ÇANTA ALDI ÇOK MUTLU OLDUM AĞZIM KULAKLARIMA VARDI.
DUYULARIMLA ANLAŞIYORUM. Bugün okul servisini beklerken arkadaşım ve annesini gördüm.
HAYIR DİYEBİLİRİM.
GÜRKAN’IN YALANI Elif Emine BALCI. Gürkan ve Semih adında birbirlerine çok yakın iki arkadaş vardı. İkisi de sekiz yaşında ve aynı sınıftalardı. Bir hafta.
Metinleri Okuyalım.
 Ülkenin  batısındaki küçük bir mahallenin  bir sokağının neredeyse tamamı  ressamlardan oluşmaktaydı.  Bu mahallede, üç katlı bodur bir tuğla yığınının.
Duygularımızı Nasıl Kontrol Edebiliriz (Öfkeyle Başetme)
İÇİNDEKİLER TEMİZ OLALIM (ÖYKÜLEYİCİ) BESLENME (BİLGİLENDİRİCİ) YAĞ SATARIM (BİLGİLENDİRİCİ) SAĞLIKLI YAŞAMAK(ŞİİR) KÜÇÜK YEŞİL SABUN (ÖYKÜLEYİCİ)
HAZIRLAYAN:EMİR TOPRAK ÖKSÜZ 2/B NO:538
Sunum transkripti:

Amy kendini iyi hissetmiyordu ama okula gitti. Başağrısı ve nezlesi vardı. Okula geldiğinde sınıfta Natasha’nın yanına oturdu. Ancak Natasha nin da iyi hissetmedigini farketti. Nasılsın İyimisin Natasha? İyi değilim ama annem okula gitmemi istedi *öksürük* Bende. Ancak ben öksürmüyorum. Ağzını gerçekten kapamalısın.

Öğle zamanı, Amy ve Natasha tuvalete gittiler. Natasha çok acıkmıştı ve yemeğe yetişmek için acele ediyordu. Haydi Amy, Acıktım! Bekle, Ellerimi yıkamam lazım. Aldırma. Ben hiç yıkamam hiç zararını da görmedim.

Yemek yerken Amy arkadaşı Harry’ye başağrısından ve nezlesinden bahsediyordu. Bayağı rahatsız ediyor sanırım öksürükte başlayacak. Evde alabileceğin antibiyotikler yok mu? İyi fikir. Kız kardeşimin kulak iltihabından kalan bazı antibiyotikler var. Anneme sorayım.

Haydi, Gel Mrs Warren’ i görelim Oh canım. bakayım. Fazla kötü görünmüyor gel üstüne bir yara bandı yapıştıralım. Owww dizim kanıyor. Yemekten sonra, çocuklar oynamak için dışarı çıktılar. Harry düştü ve dizini epey derince kesti.

Eve gidip dinlenin, başın ağrıdığında şu ağrı kesicilerden alın. Fakat o hasta, ona antibiyotik vermeniz lazım! Üzgünüm, ancak gerek yok. Amy eve gittiğinde, annesi onu doktora göstermeye karar verdi. Doktor onun şiddetli bir üşütme olduğunu söyledi.

Okula gelmedin bugün. İyimisin? Hayır, gece dizim çok kötü ağrıdı, annem beni doktora götürdü. Doktor yaranın enfeksiyon kaptığını söyledi. Oh hayır, ağrı kesici mi verdi? Hayır, bana enfeksiyonu yok etmek için antibiyotik verdi ve hepsi bitene kadar kullanmamı istedi. Harry ertesi gün okula gelmedi, Amy okuldan eve giderken onu görmek için evine uğradı.