Bin yıldan uzak bir hasrete bulanıyorum Kaos günlerinden hırpalanmış kalbimle Durup düşünmeden dönüyorum aynı yerde Kızıl bir gece bekliyor beni kan.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÇOCUK NASIL ÖĞRENİR?.
Advertisements

KAVGA sk - per KONTROL İZLEYİCİDE.
Aşağıdakilerin hangisinde altı çizili sözcük soyut addır?
KUYUDAKİ BİLMECE O ile O
Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
Yaşamak için zaman kalmıyor
Rubailer Ömer Hayyam Her sabah yeni bir gün doğarken, Bir gün de eksilir ömürden; Her şafak bir hırsız gibidir Elinde bir fenerle gelen.
GÜNEŞLERİN BATTIĞI YER!
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
YAPRAKLARIN PEŞİNDEN AĞLAYAN ADAM!!!
Oyhan Hasan Bıldırki İyi günler diler.
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
GÖZLERİN(Nazım Hikmet)
Sanat Danışmanlığı’nı Tan Sağtürk’ün üstlendiği Dans Projemiz: “Rüya ve Maskeler” Rüya ve Maskeler; Engellenerek yaşamaya, zorunlu bırakılmış amatör bir.
ANıLaRıM.
Türkiyenin en büyük mail grubu
Hüzünlü akşamlar düşüyor,sol yanımın sensizliğine Yoksul cümlelerim var, kuramadığım dilimde Ilığımsın,sıcağımsın,düşlerine yattığımsın Sevdalı sözlerim.
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ.
Haberin olsun Bugünlerde suskunum Özlemin prangalamış sözcüklerimi
Pes ettim... Daldaki yapraktım yaşamda, Hayat denilen ağacın dallarından, En yalnız olanında bir küçük yaprak, Yalnızdı üzerinde bulunduğum dalım,
Problem 6 adet kibrit çöpü ile 4 adet ‘eşkenar üçgeni’ nasıl elde edebiliriz?
ORHAN VELİ KANIK
MASAL KAHRAMANLARI Oyhan Hasan BILDIRKİ SEVGİYE SUSAMAK.
Mazi Kalbimde Yaradır Sesli Dinleyiniz.
BİR ÖMÜR VERENLERİN ANISINA
Yağmurun bir gün dinmeyeceğinden, hiç bitmez görünen hayat ırmağının bir gün kurumayacağından, seni alıp diyardan diyara gezdiren rüzgârın bir gün duruvermeyeceğinden.
GELMEZMİYİM BEN? Seyhan Süzer. GELMEZMİYİM BEN? Seyhan Süzer.
Anılar aşklar Soluyor dünya gözümde Hiç umut kalmadı içimde
ses düğmesini açabilirsiniz ilerlemek için sadece “mouse”u tıklayınız.
Seni seviyorum, Çünkü, Her sabah kalktigimda
GÖZLERİN KAL DİYOR Bu nasıl ayrılık, bu nasıl veda Gözlerin kal diyor dudakların git Bakışın anahtar, gözlerin kilit Ellerin aç diyor, dudakların git.
Copright:Bu slayt Yahya Yahşi’nin Sabır Çiçeği adlı şiir kitabından oluşturulmuştur. Her hakkı mahfuzdur. Dağıtımı kaynak adı değiştirmemek şartıyla.
Sevdamızın pembe zamanlarında Sevdamızın pembe zamanlarında Griliğinden aydınlık çaldığımız Griliğinden aydınlık çaldığımız Çok bulut geçti üzerimizden.
BEŞ VAKTE BEŞ YAZI. BEŞ VAKTE BEŞ YAZI Sabah Namazı ; Vakit seher Sabah Namazı ; Vakit seher? Zamanın rahmine sabahın nutfesi düştü az önce. Gün doğuyor.
İSLAM’A GÖNÜL VERMİŞ BİR KADININ HİKAYESİDİR.
Hiç bitmeyecekmiş gibi görünen zamanın herkes için
BIRAK GEL HER ŞEYİ BEN KAÇIP GİTMEYE HAZIRIM
LÜTFEN slaytı sesli ve kendi akışında izleyiniz.
Uzaklara Apansız Bil ki sesleniyorum
Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde günler gecelere yağarak günler gecelere yağarak Bir çığlık çağlıyor Bir çığlık.
YILDIZLARIN VE AYIN GİTTİĞİ YERE GİDEN SEVGİLİYE...
Yıldızlar uzakta, sabahlar uzakta, uzakta memleket Sen uzaktasın
,,,,,,, ,,,, KARANLIK GECEDE KARASUDAN ZAP SUYUNA GİDEN YOL.
GiTTiĞiN YeR.
İnsan hayatının bir yerinde durup düşünmeden bilemez gerçekte neler olup bittiğini. Çoğu zaman yorgun mu, yoksa mutlu mu olduğunu bile anlamayabilirsin...
Boynumda tütün esen nefesin Boynumda tütün esen nefesin ürperiyor. Mevsimin sert soğuğunda Mevsimin sert soğuğunda karışıyor Saç tellerime sarılan sıcaklığı.
adım an bugün Beni sev Hep hayaller kurarak geçiyor zaman
Bu sabah kalktığında...sana dikkatle baktım...bana konuşmanı umdum....
SEN İSTANBUL GİBİSİN Şiir: Müslüm KIZIL GÜFTE: Necdet Rüştü Efe TARA
SEVDALILARIN.
Bil ki Apansız uyanırsan gecenin bir yerinde Gözlerin uzun karanlı ğ a dalarsa Bir sıcaklık duyarsan ü ş üyen ellerinde Ve saatler gecikmi ş zamanları.
251.b. Sana bakîyorum. 1.Sana bakîyorum Rabbim, Sana bakîyorum Rabbim, Arkama bakmadan! (:Izlerim yolunu, Rabbim, Izlerim sevincile Rabbim, Izlerim durmadam,
EŞYALARIMIZI NASIL KULLANALIM?
Sevdiğime söyle Hazırlayan ::: SAHİN65.
Siz beni halâ anlayamadınız Ve anlamayacaksınız çağlarca da
Dünya Dönüyor Şarkı Dünya dönüyor, Sen ne desen de. Yıllar geçiyor ,
Hayattan Anlar   Hayatınızda bazı anlar vardır Birini öylesine özlersiniz ki rüyalarınızdan çıkarıp ona sarılmak istersiniz!
EŞYALARIMIZI NASIL KULLANALIM?
Yaşamak için zaman kalmıyor
Sevdan Beni Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım, Hayın, karanlıktı gece, Can garip, can suskun, Can paramparça... Ve ellerim,kelepçede,
“CAN” CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI.
Sevdan Beni Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım, Hayın, karanlıktı gece, Can garip, can suskun, can paramparça... Ve elerim kelepçede,
Arkamdan Bir Silah Sesi,
BÖLÜKLER VE BASAMAKLAR
Beklerim Seni Urla’ya Geleceksin Diye
Adını duyarım Adını duyarım, ürperirim Bilmezsin sen bunu çünkü ben.
AD:Tolga Soyad:Süren SINIF:9\A NO:3197. cam yeşili bir kız çok kirpikli saçları nasıl karanlık bir kızıl örtülü bir güzellik benzeri olamaz dudaklarındaki.
Sunum transkripti:

Bin yıldan uzak bir hasrete bulanıyorum Kaos günlerinden hırpalanmış kalbimle Durup düşünmeden dönüyorum aynı yerde Kızıl bir gece bekliyor beni kan ter içinde

Şaşırmaya bie firsatım kalmıyor nedense Bir yanım hep ayrılıktan yana akıyor Fırtınalar geçiyor üzerimden Sevda yüklüyken Bir bir yitiriyorum herşeyi tükenerek Ansızsın Bin yıldan uzak bir hasrete bulanıyorum Birden düşüyorum karanlığa birden

Bir bir yitiriyorum herşeyi tükenerek Bir vurgun bir vurgun daha derken Bir yanım hep ayrılıktan yana akıyor Kapalı kapılar ardında Yeni ilmekler örüyorlar Her gece bir yanımı toprağa gömüyorum Ölüler diyarından sesleniyorum Hep kısa çöpü çekiyorum hayatta

Yaşıyorum öylesine diyerek, emir büyük yerden Sabah diye birşey vardı biliyorum Kızıl bir gece bekliyor beni Kan ter içinde Huzura çıkıyorum Başka bir emrin varmı diye Seçiyorum kaybederekte olsa yaşamayı

gömüyorum Hayat başka bir emrin varmı ? Suskunluğa alıştırmışken kendimi Ağlıyorum Kalbimi gömüyorum Ey 24 kasım Kendimi

Nurettin pektaş temmuz 2004