KANAL-TV.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Pazarlama ve İletişim Dünyasında Sosyal Medya Trendleri Araştırması
Advertisements

MetroPort AVM.
.com İletişimde Kökten Çözüm...
SIGN İSTANBUL 2011 Uluslararası 13. Açıkhava Reklamcılığı Fuarı ARALIK 2011 TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi İSTANBUL.
Serkan UĞUR Business Sunumu 2. Kısım Paranız nasıl geri döner?
Engelliler Eğitim Enstitüsü Derneği
Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü
Prof. Dr. Aysel Aziz İstanbul Arel Üniversitesi
Radyo ve Televizyon Teknolojisi Programı
Toyota Motor Marketing Europe TRABZON GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU TRABZON GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU YAPILANMA TOPLANTISI ŞUBAT 2013.
İzpark İşyerleri Kamera Sistemi Projesi
Yazılı Basının Tütün Kontrolu Konusunda Algı ve Tutumunun İncelenmesi
“ PAYLAŞTIĞIMIZ AVRUPA-OUR SHARED EUROPE” PROJE YARIŞMASI.
2014 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü.
TOKKDER Operasyonel Kiralama Sektör Raporu 2012 Yıl Sonu
TİM VE İHRACATÇI BİRLİKLERİNİN YAPISI Haziran 2008.
TOR YAPIM ZEYNEP TOR Firuzağa Mah. Ağahamamı cad. No:5/3 Cihangir/İstanbul.
Tanışma Toplantısı 19 Mart 2009 Değişim Sürecinde Gerekli Bilgiler Doç.Dr.Nagihan OKTAYER Erasmus Koordinasyon Komitesi Üyesi
SINO 314 Topluma Hizmet Uygulamaları
GELECEĞİ TAHMİN ETMENİN EN İYİ YOLU ONU YARATMAKTIR…
REW İSTANBUL Uluslararası 7. Geri Dönüşüm, Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarı 8-11 Haziran 2011 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi İSTANBUL.
TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Nüket YETİŞ’in Takdimi , İstanbul.
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
GİRİŞİMCİLİK Ahmet AYDIN.
Türkiye / Bölüm II Her alışverişte para kazanın..
TÜRKİYE’de TÜTÜN SALGINI BOYUTLARI ve ÇÖZÜMLER Prof. Dr. Nazmi Bilr Hacettepe Tıp Fakültesi 28 Mayıs 2008.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu faaliyetlerinde Kort kenarlarında 80 Reklam Panosuna İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri.
AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI
REKLAM OLANAKLARI Uluslararası Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı 6 – 10 Ekim 2010 TÜYAP, Istanbul Fuar Ana Sponsoru Organizatör.
ALEXANDER KÜHNEL Genel Müdür HİFAŞ
Digital Signage teknolojisini ülkemize getiren ilk kuruluşlardan biri olan Sistem 9 Medya, Türkiye’nin en geniş, en yaygın, en güvenli ve işlevsel Digital.
ORHAN EREN İLKOKULU 1-A.
ARALARINDA ASAL SAYILAR
1 YASED BAROMETRE 18 MART 2008 İSTANBUL.
Matematik 2 Örüntü Alıştırmaları.
SİTE TEMİZLİĞİ.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Çok Amaçlı Toplum Merkezleri Badminton Eğitimi İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları:
AVM’LERİ FARKLILAŞTIRAN ETKİNLİKLERİ GELİŞTİRMEK VE YÖNETMEK
99 CHAPTER İLETİŞİM VE AĞLAR. © 2005 The McGraw-Hill Companies, Inc. All Rights Reserved. 9-2 İletişim nedir? İki veya daha fazla bilgisayar arasında.
1/20 GRAFİKLER Yandaki grafik, hangi çeşit grafiktir? Şekil Sütun Çizgi Daire KIZ ERKEK   Her resim 4 öğrenciyi gösteriyor A B C D.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi “Badminton Federasyonu Ana Sponsorluk” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Badminton.
Spor’un Gelişmesini İstiyorsak…
ULUSAL KİMYA MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİ PLATFORMUNA HOŞGELDİNİZ
TELEVİZYON GAZETECİLİĞİ VE SAĞLIK İLETİŞİMİ Esra Kazancıbaşı Öztekin.
E-Ticaret (Rakamlarla Giriş) Sunu İçerik Kaynağı: İyiler, Z. (2009). Elektronik Ticaret ve Pazarlama, T.C. BAŞBAKANLIK Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı.
2. Pazarlama Planının Hazırlanması
15 MAYIS 2013 ÇARŞAMBA YER: BELEDİYE ÖNÜ (TRAFİĞE KAPALI ALAN) SAAT: 16:00-20:00 SPORTİF ETKİNLİKLER ANA MEHTERAN EKİBİ GÖSTERİSİ HALK OYUNLARI GÖSTERİLERİ.
F1 YARIŞLARI VE TOYOTA Ahmet Murat DEMİR Salih Onur KASAP
Sağlık Provizyon Sistemleri SASDER 1. Ulusal Kongresi Kasım 2012.
Televizyon Program Türleri
AMAÇ BELİRLEME.
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
Medya karması Eylem Ö.Tufan.
İstanbul Su ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği 2015
PROGRAM ADI : SİHİRLİ MUTFAK PROGRAM YAYIN GÜNÜ : CUMARTESİ YAYIN SAATİ : 12:30-13:15 PROGRAM SÜRESİ : 45 dakika YAYIN KANALI : FOX PROGRAM SUNUCUSU :
VAL D’EUROPE - ETUDE CLIENTELE - Juin 2008
2 SİSTEM 9 DÜNYADA SİSTEM ülkede, 6500’den fazla tamamlanmış proje.
ETMD LİGİ NEDİR ? Her yıl Mart-Mayıs aylarında İstanbul’da düzenlenen kurumsal şirket çalışanlarının katılımıyla, hizmetleri ve katılımcı kitlesiyle Türkiye'nin.
SGK PROTOKOL SÜRECİ VE AFAD. 09 Mart 2016’da AFAD ile ilgili Mart ayında; Kurum başkan yardımcısı ziyaret edildi. 22 Mart 2016’da basın açıklaması yapıldı.Basın.
IDEF'15 12'nci Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı Vestel Savunma Yansıma Raporu Mayıs 2015.
Ufuk Bayram ile Business Class 3 AĞUSTOS’tan itibarenHaftaiçi hergün saat 20:20’de Kanal Yani elevizyonda.
Kar Gıda İnşaat Spor Malzemeleri Giyim San. ve Tic. Ltd. Şti
ÜRÜN YERLEŞTİRME NEDİR?
Sektör Profesyonelleri Danışmanı
SEMİNER TİM AKADEMİ 2023 – İNGİLTERE PAZARI 3 MAYIS GAZİANTEP
Türkiye’nin İnsan Kaynakları Sitesi
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
HE-KİM SOSYAL? TODUP D-1 GRUBU.
DİYARBAKIR TANITIMI. İZLEDİĞİNİZ VE DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
Sunum transkripti:

KANAL-TV

NURSELİ İDİZ İLE SEKTÖREL HABER MERKEZİ Bugüne kadar yayınlanan ve sadece ev hanımlarının izlediği magazin programlarına yada sadece bussiness çevrelerin izlediği sektör programlarına paydos! Artık Türkiye’nin de Bir Sektörel Haber Merkezi Var! Ünlü Tiyatro Sanatçısı ve Sunucu Nurseli İDİZ’ in Sunuculuğunu Yaptığı Programımız ‘A’ - ‘B’ - ‘C’ Kategorisi İzleyicilere hitap ediyor.

Sektörel Haber Merkezinde Haber Olmak… Sektörel Haber Merkezi. Programa Katılmayı Kabul Eden Firmanın Hem Televizyonumuzda Haberini Yapacak Hem de Hizmetinizi En İyi şekilde Anlatacak! Firmanız Kamuoyunda Haber Olan Firma Konumunda Tanınacak Hiçbir Yasağa Tabi Olmayacak ( İletişim bilgileri verebilecek ) Sizle her bölüm yapılan röportajlarda alt kısımda bant şeklinde sürekli iletişim bilgileriniz olacak. Profesyonel Yapım Ekibinin Çekmiş Olduğu Tanıtım Bandı Hem T.V.’de Yayınlanacak Hem de Firmaya Gönderilecek.

Muhabirle katılım bedeli Programa Muhabirle katılım bedeli 850TL + KDV Haftalık Canlı yayın : Firmanız için 5 dk (1 bölüm) = 5 dk. Haftalık Tekrar yayın : Firmanız için 5 dk (3 tekrar) = 15 dk. TOPLAM : Ekran paylaşımı = 20 dk. Haftalık canlı yayın : Cumartesi : 19:00 -- 22:30 Haftalık tekrar yayın : Pazar : 13:30 -- 16:30 REKLAM ve SPONSORLUK için bilgi alınız.

ÇALIŞMALARIMIZDAN BAZILARI Florence Nightingale Honda Dünya Göz Hastanesi Opel Prof. Dr. Orhan Kural. Arslanlı English time Prof. Dr. M.Kerem Doksat. Doç. Dr. Volkan Aydın. Atrium Avm Karekök Dershanesi & Basım yayım. Dolphin Park. Worldbi (İş zekası) Maraton Etc. Prof.Dr Harun Özkan. Cecile Kozmetik Pronet Güvenlik. Drycar & Care Av. Cevat Kazma. Yaşam Hastanesi. Chevrolet İglo Gıda Fikri Örme San. Aş. Prof . Dr. Murat Öncel Rgs Group. Aday Dergisi & Dershanesi. Res Telecom. Karaköy Güllüoğlu. Kanyon Avm Md. Bilim Spor Ayak Fonk. Mrk. Op. Dr. Feridun Kubilay. Seba Ülgen. Mısırlı Bilisim. Prof.Dr. Ali Gürlek. Drywhite. Sonax. Cevahir Avm Av. Özlem Çokkeskin Özel Kızılırmak Eğitim ve Rehb. Merk. Global Game Center. Permoda mobilya

SEKTÖREL HABER TV MERKEZİ Kanal TV SEKTÖREL HABER TV MERKEZİ MÜŞTERİ HİZMETLERİ DEVRİM DEMİR 00-90-535 305 88 49 0212-sorunuz