Bu sabah kalktığında...sana dikkatle baktım...bana konuşmanı umdum....

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Bu program karakterinizi tahlil etmeye yönelik bir programdır
Advertisements

Bunu okursanız iyi olur
Canım OĞLUMA/KIZIMA Speakers On.
KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ.
Hazırlayan:ALİ TURGUT
Bir Kelebeğin Dersi Bir gün, kozada küçük bir delik belirdi;
HAYATIN İÇİN TALİMATLAR :  Çavdar ye.  İnsanlara istediklerinden fazlasını ver, ve bunu kalben isteyerek yap.  En sevdiğin şiiri ezberle.  Duyduğun.
Bir süre önce, başka bir kadınla çıkmaya başladım ve bu aslında
BİR ÖYKÜMÜZ VAR.
BOŞANMA SEBEBİ.
Tanrı, melek ve bebek:.
P a z a r S a b a h l a r ı.
Yeniden doğuş Bir dosta…..
Bugün... Küçük güzelliklerin günü olsun...
Biraz moral bulalım.
Canım oğluma... Speakers On
1/10 Zamir A B C D Aşağıdaki cümlelerin hangisinde zamir olan kelime, nesne görevindedir? Bahçede hepimiz oturuyorduk. Sınıfta kimseyi bulamadı. Hayatı.
Bugün... Kücük mucizelerin günü olsun...
Aşkı Aramak....
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
Zor elde ettiklerinizin kıymetini bilirsiniz; bu küçük öykümüz de, bir zor elde edişle, bir kıymet bilişle ilgili... (ses düğmesini açabilirsiniz)
Hersey Serbest Bir Kelebeğin Dersi
UYUMAK İSTEMEYEN ZÜRAFA
Altın Kurallar 1- Ucuz araba kullan ama, alabileceğin en güzel evi al.
UYUMAK İSTEMEYEN ZÜRAFA
Bir yaz günü üçgen tek başına parkta oynuyordu.
dünyanın “NEHİR”lerindeki her damla su...
BİLİYORUM SİZ DE BU SABAH TIPKI BENİM GİBİ KALKMAK İSTEMEDİNİZ YATAKTAN.
BİR BABANIN ENGELLİ OĞLUNA MEKTUBU
Sen hangisini seçerdin?
ANNECİĞİM.
Kurban Bayramınızı kutluyor, bir gün bu güzelliği (Kanada tarafını özellikle) görmenizi tavsiye ediyorum. Bu hikayeyi de size hediye gönderiyorum. Sevgi.
Şiddetle itiraz ettim: "Ama ben seni seviyorum!!!"
Bilesin Dedim Hiç sevmedim seni şehir, hiç ama hiç. Ne ışıklarını, ne gökyüzünü, ne yağmurunu, gökkuşağını bile.
Bir zamanlar Dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk varmış
Hayatta,birşeyin eksikliğini hissettiğimiz
Boya sandığına saklı düşler
ÖLÜMCÜL HASTALIK... Doğan Cüceloğlu'nun eğitimindeki katılımcılarla bir konuşmasından: Doğan Cüceloğlu: - Arkadaşlar, aranızda ölümcül hastalığı olan var.
NOKTALAMA İŞARETLERİ ... ? . ‘’ , !.
Bugün küçük mucizelerin günü olsun..
AYDINLANMA Nasıl anlatsam bilmiyorum Düşündükçe şaşırıyorum. Dün akşam bir haller yaşadım Aydınlanıverdi sonra aklım. Yarı uykulu yarı uyanık Oda oldukça.
Bugün küçük mucizelerin günü olsun..
Bugün...

Alıntı. Slaytı kendi akışında ve sesli izleyiniz.
Bu sabah kalktığında...sana dikkatle baktım...bana konuşmanı umdum....
ASIL EKSİKLİK.
7 Günlük, 7 Aylık, 7 Yıllık EVLİLİK
PARA BİRİKTİRİYORUM.
KAVGAYI ağacın yaprağına yaz; Sonbahar gelsin yaprak KURUSUN diye.
BOŞANMA SEBEBİ.
Bunu okumak sizi herhangi bir borç yükü altına sokmayacaktır.
Biraz zamanınızı alacağım Seyredin, dinleyin ve OKUYUN.
Bunu okursanız iyi olur. Bir şey kaybetmezsiniz....
CANIN KUŞLARI Can, o gün annesine ne kadar çok sıkıldığını anlatıyordu: — Neden oyuncaklarınla oynamıyorsun? diye sordu annesi. — Ama onlar benimle oynamıyorlar.
Küçük Resimler (Okuma Metni 3) MEB Türkçe Ders Kitabı 1 Erhan KESKİN.
VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ
Ben Tavuk Değilim (Okuma Metni 8) MEB Türkçe Ders Kitabı 1
Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk varmış.
BENİM GÜZEL EVİM.
Uzman Sosyal Çalışmacı
Bu sabah kalktığında...sana dikkatle baktım...bana konuşmanı umdum....
Slaytı kendi akışında ve sesli izleyiniz.
Guten Morgen Bugün küçük mucizelerin günü olsun...
Bu sabah kalktığında...sana dikkatle baktım...bana konuşmanı umdum....
Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının pencerene vurduğu Soğuk bir gecede yatağına uzanıp hayalini kurduğun Ve keşke dediğin bütün güzellikler.
Canım OĞLUMA/KIZIMA Speakers On.
Original author unknown
Sunum transkripti:

Bu sabah kalktığında...sana dikkatle baktım...bana konuşmanı umdum.... Sadece birkaç söz...Belki dün olan güzel birşey için bir teşekkür... Ama farkettim ki o gün ne giyeceğinle ve işe geç kalmamakla daha çok meşguldün... Bu sabah kalktığında...sana dikkatle baktım...bana konuşmanı umdum... Sadece birkaç söz... Belki dün olan güzel birşey için bir teşekkür... Ama farkettim ki o gün ne giyeceğinle ve işe geç kalmamakla çok meşguldün....

Umutluydum....biliyordum... Hala biraz zaman vardı... Sadece bir an..... Sadece bir “merhaba” için... Ama sen çok fazla meşguldün... Bu yüzden.. senin için tüm günü aydınlattım.. Birçok renkle donattım ve beni duyabilmen için kuşların güzel şarkılarını gönderdim... Fakat sen bunları farketmedin... Umutluydum....Biliyordum...hala biraz zaman vardı...sadece bir an...sadece bir “merhaba” için... Ama sen çok fazla meşguldün... Bu yüzden senin için tüm günü aydınlattım...birçok renkle donattım ve beni duyabilmen için kuşların güzel şarkılarını gönderdim... Fakat sen bunların farketmedin...

Bana konuşmanı bekliyordum...ve biliyordum...hala zaman vardı..... Seni işe giderken izledim ve tüm gün bekledim... Tüm işinin içinde bana biraz zaman ayırmak için çok meşgul olduğuna inandım... Eve dönerken çok yorgun olduğunu farkettim ve stresini götürmesi için sana yağmurlar gönderdim... Sana bir iyilik yapmak istedim...böylece beni düşünecektin... Ama sen sinirlendin ve bana küfürler ettin... Seni işe giderken izledim ve tüm gün bekledim... Tüm işinin içinde bana biraz zaman ayırmak için çok meşgul olduğununa inandım... Eve dönerken çok yorgun olduğunu farkettim ve stresini götürmesi için sana yağmurlar gönderdim... Sana bir iyiylik yapmak istedim..böylece beni düşünecektin...Ama sen sinirlendin ve bana küfürler ettin... Ama bana konuşmanı bekliyordum...ve biliyordum...hala zaman vardı... Bana konuşmanı bekliyordum...ve biliyordum...hala zaman vardı.....

Daha sonra televizyonu açtın... Sabırla yemeğini yemeni ve televizyon izlemeni seyrettim... Fakat sen bana yine konuşmadın... Yorgun olduğunu anladım...ve gökyüzünü kararttım... Fakat seni karanlığa boğmadım...Sadece sana birçok küçük ışık gönderdim... Gerçekten çok güzeldi...Ama sen onu görmeye pek meraklı değildin....

Uyku zamanı gelince gerçekten bitkin olduğunu düşündüm... Ailene iyigeceler dedikten sonra.... Yatağına yattın ve hemen uyuyakaldın.... Uykuna gece perilerim müzikleriyle eşlik etti.... Sorun değil...çünkü her zaman senin için yanında olduğumu farketmeyebilirsin...

Tahmin edebileceğinden daha fazla sabırlıyım... Sana öğretmek istediğim şey diğerlerine karşı sabırlı olmandır... SENİ O KADAR ÇOK SEVİYORUM Kİ hergün bana dua etmeni bekliyorum... Gördüğün tüm güzelliklerin hepsi sadece senin için... İşte yine bir güne başlıyorsun... Ve sana sadece sevgi ve iyiliklerimi gönderiyorum... Güzel bi gün geçirmen dileğiyle... Tanrı... Bu notu başkalarına göndermek için zamanın var mı?