GLOBAL GİRİŞİMCİLİK HAFTASI Etkinlik El Kitabı 2014

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Erasmus+ Eğitim,öğretim, gençlik ve spor konularında neler sağlıyor?
Advertisements

5. Hendese Grup Toplantısı
E Y L E M 1. 2 G e n ç l i k G i r i ş i m l e r i PROGRAMI.
Araştırma Kaynaklı Girişimciliğin Desteklenmesi Üzerine A. Mete ÇAKMAKCI Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı TOBB Girişimcilik Kongresi 6-7 Kasım 2010,
Anadolu Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi.
ODTÜ KARİYER PLANLAMA MERKEZİ ve MEZUNLARLA İLETİŞİM
Girişimcilik ve Melek Yatırımcılık Mahmut GÜNDEŞ 30 Mart 2013 İzmir.
ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ. KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ Sosyal, sanatsal ve kültürel bir eğitim-öğretim merkezi olan Kültür Müdürlüğümüz, Öğrenci kulüpleri ve.
Merkezin Kuruluş Tarihi: Mart 2010 Danışma Kurulu: 44 ESOGU öğretim üyesi ve 2 kişi üniversite dışından (Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Belediye)
5. Dünya Su Forumu bir sonraki Forumun programını oluşturma ortaklık WWC-Türkiye-Uluslar arası paydaş başlangıç toplantısı İstanbul– 19 Mart 2007.
Teşekkürler b-fit.
Merkezimiz tarihli resmi gazetede yayınlanan yönetmelikle kurulmuş ve yaklaşık 2 yıldır faaliyet göstermektedir. Kısa adı NAKSAM’dır. NAKSAM’IN.
TÜBİTAK 1512 Girişimcilik Aşamalı Destek Programı
1512 Girişimcilik Aşamalı Destek Programı.
Mikro-İşletmelere Geçiş: Yaşanan Pratikler ve Gelecek için Stratejiler.
Kuruluşu Trakya Üniversitesi Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÜKSAM) tarihinde kurulmuştur.
TC Ahi Evran Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Zorunlu Hazırlık Eğitimi Bilgilendirme Toplantısı
18 Şubat 2013 Pazartesi 2. Sınıflar Aqua Florya Akvaryum Gezisi
YARATICI İSTANBUL ATÖLYELERİ PROJESİ 15 Ağustos 2013 – 14 mayIS 2014
Sabancı Üniversitesi Yelken ve Denizcilik Kulübü
AR-GE, İNOVASYON ve ENDÜSTRİYEL UYGULAMA
GLOBAL GİRİŞİMCİLİK HAFTASI Kasım 2014 BÜYÜK PAYDAŞ TOPLANTISI 1 Ekim 2014, Bahçeşehir Üniversitesi.
KAGİDER WE-MENTOR AB PROJESİ değerlendirme KAGİDER AB GÜNLERİ 19 Haziran 2009.
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ
“ Genç Düşün, Değişimi Yarat”. Biz Kimiz? e-gençlik Derneği, internet sayfası ve bölge temsilcilikleri yoluyla farklı yerlerdeki.
TÜRKİYE-AB KATILIM SÜRECİ VE KADIN İSTİHDAMI I
10. Sınıf 9 nolu kazanım etkinliği
KİM. KİM MİTRA KİMDİR? HİNT VE PERS MİTOLOJİLERİNİN EN GÜÇLÜ TANRISI, BİLGELİĞİN ve IŞIĞIN MİTRA, HİNT VE PERS MİTOLOJİLERİNİN EN GÜÇLÜ TANRISI,
Doç. Dr. Esvet AKBAŞ YYÜ Rektörlüğü PDO Koordinatörü 2013-VAN.
İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün ulusal ortağı ve temel paydaşı olduğu Kadın Dostu Kentler Programı, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu-
KTMÜ MEZUNLARI MESLEKİ VE SEKTÖREL DURUM ANALİZİ
İstanbul-25 Nisan 2008 “Hayata Artı” GENÇLİK PROGRAMI.
Proje Hakkında  Proje T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Intel Türkiye ve KAGİDER tarafından hayata geçirilmektedir.
LOGO Tüm Detaylarıyla HORIZON2020 BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ Proje Koordinasyon Ofisi Birimi Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu.
T.C. SA Ğ LIK BAKANLI Ğ I İZMİR HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ HOŞ GELDİN BEBEK PROJESİ.
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
Prof. Dr. İlkay KUŞCU Doç. Dr. Tuğba UÇMA UYSAL
7. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri 21 – 24 Mart 2009 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, İstanbul.
30 Nisan 2014 İSTANBUL SANAYİ ODASI 12. SANAYİ KONGRESİ 15 MAYıS 2014.
Mayıs 2013 GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ (TTO)
DEMO-VILLAGE Orda Bir Köy Var Demokrasiyle!
Hacettepe Otomotiv Topluluğu Tanıtım Sunumu
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
24 Mart 2015 Haliç Üniversitesi Kağıthane Kampüsü
Yetişkin Öğrenimi İçin Avrupa Uygulamaları YETİŞKİN ÖĞRENME GÜNDEMİ-2
HÜTKOM Hacettepe Üniversitesi Tütün Kontrol, Eğitim, Vergilendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi, 20 Haziran 2012 tarih ve sayılı Resmi Gazete'de.
Teknoloji ve İnovasyon için Gelişim ve İletişim Platformları Selen Kocabaş.
Üniversiteler için Buluş Yönetim Ofisi Modeli Özgür KULAK, Namık Kemal Üniversitesi
TÜBİTAK Girişimcilik ve Yenilikçilik Yarışmaları Programı
TÜBİTAK Girişimcilik Aşamalı Destek Programı
TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ KADIN HEKİMLİK ve KADIN SAĞLIĞI KOLU II. KADIN SAĞLIĞI KONGRESİ 2010.
Life of minorities with us or alongside us?. KATILIMCI ÜLKELER ÇEK CUMHURİYETİ ( KOORDİNATÖR) TÜRKİYE (KATILIMCI ÜYE) POLONYA (KATILIMCI ÜYE) SLOVAKYA.
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
BİLGİ VE DUYURU PANOSU. BİLGİ VE DUYURU PANOSU.
İNOVASYONDA KADIN TÜBİTAK MARMARA TEKNOKENT VE KADEM İŞBİRLİĞİNDE KADIN GİRİŞİMCİLİK KAMPI 31 Ağustos – 4 Eylül 2015.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GİRİŞİM VE YATIRIM TOPLULUĞU SENATO TOPLANTISI GİRİŞİM VE YATIRIM TOPLULUĞU Akademik Danışman: Prof. Dr. Murat Caner.
Kütüphan-e Türkiye Tanıtım Grubu Webinar Toplantısı (1) 11 Temmuz 2014.
YARATICI KALKINMA FİKİRLERİ
EGİAD PARLAK FİKİRLER ATÖLYESİ / EGİAD-BIZ (Bright Ideas Zone) 30 KASIM 2015.
Türkiye İnovasyon Hafta sı İnovasyona ve katma değere dayalı ekonomiyi ülkenin geleceği olarak gören ve bu konuda önemli yatırımlar yapan TEB, dört yıldan.
2015 Yılı Yöresel Değerler Mali Destek Programı Başvuru Sahibinin Adı KARABÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI TOBB KADIN GİRİŞİMCİLER İCRA KOMİTESİ İŞBİRLİĞİYLE.
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
GELECEK SPONSORLUK DOSYASI. Biz Kimiz? Bizler Türkiye’nin dört bir yanından toplanmış bilim meraklısı gençleriz. Yeni fikirler ve projeler üreterek yarışmalara.
KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ EGİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ.
AB PROGRAMLARI VE TÜRKİYE Çisel İLERİ 28 Mart 2017.
YARATICI İKİZLER SANAT VE TASARIM ATÖLYELERİ
SABANCI VAKFI 14 Kasım 2016.
Kuluçka Merkezleri Cüneyt Çinkılınç Yaşar Üniversitesi
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sunum transkripti:

GLOBAL GİRİŞİMCİLİK HAFTASI Etkinlik El Kitabı 2014

İçindekiler Girişimcilik Hakkında Global Girişimcilik Haftası GGH 2013 Nasıl Destek Verebilirsiniz Üniversiteler Arası Düello

Ekonomik Döngüye Katkı gi.ri.şim.ci Yaşadığı toplumu ve dünyayı değiştirmek için yaratıcı çözümler üreten ve gerekli kaynakları örgütleyen kişi. İlham Fikir Uygulama Ekosisteme Giriş Ekonomik Döngüye Katkı

Neden Girişimcilik? Toplumlara Değer Katar Ve Refah Düzeyini Arttırır Ülke Ekonomisine Katkı Sağlar İşsizliğe Çözüm Sunar

Global Girişimcilik Haftası GGH, 2007 yılında gençlere fikirlerini hayata geçirmeleri için ilham vermek ve yol göstermek üzere ortaya çıktı. 10 ülkeyle başlayan macera bugün 150 ülkeye sıçradı. GGH 2013 senesinde tüm dünyada 6,5 Milyon’u aşan katılımcı sayısına ulaştı.

GGH 2013 Sayıları GLOBAL TÜRKİYE 140 ülke 10.000 paydaş 30.000 etkinlik 7 milyon katılımcı 32 il 200 paydaş 185 etkinlik 55.000 katılımcı

GGH 2014 Icra Kurulu Ashoka Vakfı Bahçeşehir Üniversitesi Endeavor Türkiye Entrepreneurs’ Organization E-Tohum Galata Business Angels Girişimcilik Derneği Genç Başarı Eğitim Vakfı GYIAD İstanbul Bilgi Üniversitesi JCI KAGIDER Keiretsu Forum Koç Üniversitesi Orta Doğu Teknik Üniversitesi Özyeğin Üniversitesi Sabancı Üniversitesi TEPAV-GEP TOBB Genç Girişimciler Kurulu TOBB Kadın Girişimciler Kurulu TÜGİAD Uluslararası Girişimcilik Merkezi

Nasıl Destek Verebilirsiniz? Etkinlik Düzenleyin GGH Logosunu Kullanın Sosyal Medyadan Destek Verin Düzenlediğiniz Etkinliğin Verilerini Toplayın

Etkinlik Örnekleri

Öğrenciler İçin Etkinlik Fikirleri Girişimcilik Paneli İş Fikri Yarışması + İnovasyon Yarışması Teknopark/ Kuluçka Merkezi Ziyareti Mentorlarla Öğle Yemeği Girişimcilik Dersi: Girişimci mezunlardan girişimci adayı öğrencilere gerçek vakalarla bir atölye/ders. Mezun Girişimci Söyleşisi Girişimci Şirket Ziyareti: Başarılı bir girişimcinin çalışma ortamı nasıl, bir günü nasıl geçiyor, departmanlar nasıl problemlerle yüzleşiyor? “Vaka Çalışması”: Neden Başarılı Oldular?/Neden Başarısız Oldular? Girişimcilik ve/veya Sosyal Girişimcilik Eğitimi/Atölyesi: Girişimci Gibi Düşünmek, kar amaçlı girişimle toplumsal kalkınma yaratmanın yöntemleri... Öğrencilerin Sosyal Etkinlik Projesi: Satış yarışması veya sosyal etkinlik (parti, konser, kermes, film gösterimi, turnuva – Seçenekleriniz Sonsuz!)

Üniversiteler Arası Düello

Düelloya Nasıl Katılacaksınız? Düelloya resmi olarak katılmak için bizle iletişime geçin. Şimdi başvurun! Büyük etkinlik + Sosyal Etkinlik VEYA İki küçük etkinlik + Sosyal Etkinlik düzenleyin.* Etkinliğinizin format, yer, tarih, zamanını belirleyin ve bize iletin. (Format ve konuşmacı konusunda bizden destek isteyebilirsiniz.) Etkinlik için bir #hashtag belirleyin ve bize iletin. (Ör. #GGHBoun, #GGHODTU, GGHSakarya, #GGHMentorcamp vb.) 17-23 Kasım arasında bu hashtag'le en çok tweet atan okul siz olun, Mart 2015'te Milano'da düzenlenecek, tüm dünyadan girişimci ve fikir önderlerinin katıldığı Global Girişimcilik Kongresi'ne bizimle gelmeye hak kazanın!** *Büyük etkinlik: 100+ katılımcı / Küçük Etkinlik: <100 Katılımcı ** Etkinliğe bir akademisyen ve bir öğrenci katılım hakkı kazanacaktır.

Şirketler İçin Etkinlik Fikirleri: Öğrencilere kariyer rehberi olun OFİSİNİZDE GİRİŞİMCİLİK GÜNÜ DÜZENLEYİN: İş yerinizde ortaokul - lise seviyesinde okuyan çocuğunuz için bir etkinlik düzenleyin. Öğrencileri şirketinize davet edin, şirketinizin girişimcilik özgeçmişini ve hikayesini, şirket içi girişimcilik insiyatiflerinizi anlatın. BİR OKULDA KONUŞMACI OLUN: Yerel eğitim kurumlarına destek verin. Şirketinizin üst seviye yönetiminin okullarda konuşmacı olmasını teşvik edin. Girişimcilik kültürünün yayılmasına destek olun.

GGH 2014 Posterleri

Logo Kullanımı Klasik Nazar Boncuğu Yaratıcı Örnekler !! Haftanın tasarımını web banner olarak sitenize ekleyebilirsiniz. Bizimle iletişime geçin !!

Sosyal Medya www.globalgirisimcilikhaftasi.com'dan profilinizi oluşturun, etkinliğinizi ekleyin ve başka etkinlikleri takip edin. Facebook sayfamızı beğenerek ve kampanyamızı paylaşarak bize destek verin. Twitter’dan hesabımızı takip edin, bizi retweet’leyin ve hashtag (#GGH14) kullanın. Instagram’da #GGH14 kullanarak etkinlik fotoğraflarını paylaşın ve katılımcıları bunu yapmaya teşvik edin. Kendi sosyal mecralarınızdan ayrıca duyuru yapın, mention yapmayı (@girisimcilik) unutmayın, biz de sizi retweet’leyelim! Facebook.com/globalgirisimcilikhaftasi @girisimcilik / #GGH14

Etkinlik Verileri ÖNCE SONRA Etkinlik ismi, tarihi ve katılım şartları Ana Tema Poster/Görsel Tahmini Katılımcı Sayısı Konuşmacılar ÖNCE Etkinlik Sayısı Partner İsimleri Hedef Kitle Fotoğraflar/Videolar Basın Yansımaları SONRA ‘Önce’ kısmı en geç 14 Kasım, ‘Sonra kısmı en geç 14 Aralık’ta bize iletilmiş olmalıdır.

TEŞEKKÜRLER! SORULARINIZ İÇİN: Alev Ertem | aleve@endeavor.org.tr Başak Saral | basak.saral@ugmistanbul.org