Aslı DİNÇMAN İzmir, 25 Temmuz 2007 22 TEMMUZ GEÇTİ VE SANDIKTAN, HER NE KADAR YADSIMAK İSTEDİYSEK DE, HEPİMİZİN ÖNCEDEN KESTİREBİLDİĞİ SONUÇ ÇIKTI: “AKP”

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Aslı DİNÇMAN İzmir, 22 Aralık 2006 Son zamanlarda, ülkemiz için kaygılanan herkesin dilindeki şu ifade, tüm gerçekliğine rağmen, beni çok endişelendiriyor:
Advertisements

ATATÜRK ALEYHİNE İŞLENEN SUÇLAR HAKKINDA KANUN Kanun Numarası: 5816
TÜRKÇE’Yİ GENÇLER ????????? ALGILAYABİLİYOR MU ? Aslı DİNÇMAN
Atatürk’ün Müzik İle İlgili Sözleri
KORUMAK KORUMAK Aslı DİNÇMAN İzmir, 31 Ocak 2008
"HER ŞEYİN KAYNAĞI İNSAN ZEKASIDIR..."
ATATÜRK TÜRKİYE GERÇEĞİ CUMHURİYET ve aslı dinçman
Atatürk İlkelerinin Ortak Özellikleri
Aslı DİNÇMAN İzmir, 13 Aralık 2007 Aslı DİNÇMAN İzmir, 13 Aralık 2007 ÖRNEK ALMAK ÖRNEK ALMAK.
İDEALİZM İDEALİZM Aslı Dinçman Yüce TÜRK, Türk Ulusu’na en doğal yolla, YAŞAYARAK öğrettiğin başlıca erdemlerden biri; hayal ettiğimiz ve düşündüğümüz.
KAZANIMLAR 25. Onuncu Yıl Nutku'ndan hareketle yapılan inkılapları, Atatürk'ün geleceğe yönelik hedeflerini ve Türk milletinin özelliklerini değerlendirir.
ATATÜRK 125 YAŞINDA Aslı DİNÇMAN. ATATÜRK 125 YAŞINDA Aslı DİNÇMAN.
BAYRAMLARIMIZ Biz Türk’üz.Geleneklerimize bağlı bir milletiz.
Merhaba... Ben Aslı DİNÇMAN İstanbul doğumluyum.
SÖMÜRGECİLİĞİN GİZLİ HEDEFİ SÖMÜRGECİLİĞİN GİZLİ HEDEFİ Aslı DİNÇMAN İzmir, 06 Mart 2008 ( ULUS Gazetesi) Aslı DİNÇMAN İzmir, 06 Mart 2008 (
ATATÜRK ile YAŞAMAK Aslı DİNÇMAN. ATATÜRK ile YAŞAMAK Aslı DİNÇMAN.
19 MAYIS’I DİNLEMEK 19 MAYIS’I DİNLEMEK Aslı DİNÇMAN 19 Mayıs 2008 (Ulus Gazetesi) Aslı DİNÇMAN 19 Mayıs 2008 (Ulus Gazetesi)
ON KASIM’DA KAYBETTİĞİMİZ NEYDİ? Aslı DİNÇMAN İzmir,
ULUS GAZETESİ 15 Aralık 2008 ULUS GAZETESİ 15 Aralık 2008 Aslı DİNÇMAN.
CUMHURİYET BAYRAMI HAZIRLAYAN VE SUNAN TALAT TANJU ŞENTÜRK
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı
KAZANIMLAR 14.Atatürkçü düşünce sisteminden yola çıkarak Atatürk ilke ve inkılaplarını oluşturan temel esasları belirler. 15.Atatürk ilkelerinin modern.
Hala kinini, nefretini taşıyorlar. Ama biz unuttuk. Biz her şeyi unuttuk.
GENÇLİĞE HİTABE’Sİ M. KEMAL ATATÜRK’ÜN ÜZERİNE Aslı DİNÇMAN
Aslı DİNÇMAN (1995) Aslı DİNÇMAN (1995) Son günlerde gündemde olan önemli bir konu; DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜ... Toplumumuzun her kesiminden yüzlerce insan yazıyor,
T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük HER ŞEY GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN
ASKERLİĞİMİZİ YAPTIK MI ?
Lider dediğin; Hedefleri gibi Zafer zafer benimdir diyebilenin, muvaffakiyet, muvaffak olacağım diye başlayanın ve muvaffak oldum diyebilenindir.
Yüce ATATÜRK, Ölümsüz emanetin TÜRKİYE CUMHURİYETİ ile ilgili hissettiklerimi ve düşündüklerimi, onun 83. yıldönümünde seninle paylaşmak, böylelikle.
“ “Bugün olduğu gibi, ömrümün sonuna kadar milletin hizmetinde olmakla iftihar edeceğim.” Mustafa Kemal ATATÜRK “Bugün olduğu gibi, ömrümün sonuna.
“KAHRAMAN” BEKLEME MANTIĞI Aslı DİNÇMAN Aslı DİNÇMAN.
T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük MİLLİYETÇİLİK
BAĞIMSIZLIK BAĞIMSIZLIK Büyük ÖNDER, Seninle, asırları bir hamlede aştık. Tehdit altındaki bir milletin, kurtuluşa böylesine inanabilmesinin sırrı, bağımsızlık.
1 HUKUK ve SİYASET OKULU – 8 Şubat 2008 X BAYAN: Biz uluslar arası ilişkilerde… ( Montaj Arası ) Birol BAŞARAN: Ben bütün toplumlarda hukuka ihtiyaç olduğunu,
BAYRAMLARIMIZ.
BİREYSEL BAĞIMSIZLIĞIN ÖTESİNE GEÇEBİLMEK BİREYSEL BAĞIMSIZLIĞIN ÖTESİNE GEÇEBİLMEK.. Aslı DİNÇMAN.
Aslı DİNÇMAN 05 Mayıs 2008 ULUS Gazetesi Aslı DİNÇMAN 05 Mayıs 2008 ULUS Gazetesi İRTİCAYI TEMİZLEMEK İRTİCAYI TEMİZLEMEK.
CUMHURİYET BAYRAMI.
PROVOKASYON ASLI DİNÇMAN. PROVOKASYON ASLI DİNÇMAN.
Cumhuriyete Nasıl Kavuştuk?
D:\İLKSEV_RESİMLERİM\ATATÜRK\tc_bayrak.gif Sunu:İlksev Kural.
ANAYASADA TÜRBAN DÜZENLEMESİ İPTALİ, LAİKLİK ve DİĞER ATATÜRK İLKELERİ ANAYASADA TÜRBAN DÜZENLEMESİ İPTALİ, LAİKLİK ve DİĞER ATATÜRK İLKELERİ
Uluslararası Rotary 10.Zone 2420.Bölge 5. Grup 2420.Bölge 5. Grup İSTANBUL SUADİYE ROTARY KULÜBÜ BAŞKANIN MEKTUBU 13 Uluslararası Rotary Başkanı John KENNY.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı
TÜRKİYE VE TÜRK MİLLETİ ÜZERİNDE OYNANAN OYUNLAR !
DEĞİŞİKLİK DÜŞMANLIĞI DEĞİŞİKLİK DÜŞMANLIĞI ASLI DİNÇMAN İZMİR, 5 MAYIS 1995 ASLI DİNÇMAN İZMİR, 5 MAYIS 1995.
Dr. Cengiz ÖZDİKER.
Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı’nı nasıl başlattığını anlatalım
Ömer Hayyam rubailer Ömer Hayyam
Lütfen sunuyu kendi akışında izleyin. ULUSAL BAĞIMSIZLIĞI GENÇLERE NASIL ANLATALIM ? ULUSAL BAĞIMSIZLIĞI GENÇLERE NASIL ANLATALIM ? ASLI DİNÇMAN ASLI.
HERKES NE ZAMAN ÖLÜR ELBET GÜLÜNÜN SOLDUĞU AKŞAM TURGUT UYAR
ATATÜRK’ e MEKTUPLAR ATATÜRK’ e MEKTUPLAR ASLI DİNÇMAN.
GÜZEL DİLİMİZ TÜRKÇE aslı dinçman. GÜZEL DİLİMİZ TÜRKÇE aslı dinçman.
30 Mart Mahalli İdareler Seçim Sonuçları İncelemesi.
“DUYARLILIK” ATATÜRK’e MEKTUPLAR Aslı DİNÇMAN. “DUYARLILIK” ATATÜRK’e MEKTUPLAR Aslı DİNÇMAN.
KONTROL İZLEYİCİDE Her şeye rağmen muhakkak bir Nur’a doğru yürümekteyiz. Bende bu imanı yaşatan kuvvet, yalnız aziz memleket ve milletim hakkındaki.
ATATÜRK’ün İLKELERİ.
29 Ekim 1933 TÜRKİYE CUMHURİYETİ 10 YAŞINDA
Bir Başkadır Benim Memleketim
Aslı DiNÇMAN i RT i CA NASIL i LERL i YOR ? i RT i CA NASIL i LERL i YOR ?
ATATÜRKÇÜLÜK.
ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN ANISINA..
ATATÜRK İLKELERİ Atatürkçülük, Türkiye’nin gerçeklerinden doğmuş bir düşünce sistemidir. Türk milletinin iradesiyle oluşmuş, tarihi bir gelişmenin ürünüdür.
Hoşgörü ve Paylaşım.
BENİM BÜYÜK YUVAM.
ESKİLERİ HATIRLATMA Belki de en başından belliydi kaderimiz.
KURTULUŞ SAVAŞI.
MİLLİ MÜCADELE.
TÜRK BEŞLERİ.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı. Cumhuriyete Nasıl Kavuştuk?  Eskiden devletimizin adı OSMANLI devletiydi.  Osmanlı devleti zamanın en güçlü devletiydi.
Sunum transkripti:

Aslı DİNÇMAN İzmir, 25 Temmuz 2007

22 TEMMUZ GEÇTİ VE SANDIKTAN, HER NE KADAR YADSIMAK İSTEDİYSEK DE, HEPİMİZİN ÖNCEDEN KESTİREBİLDİĞİ SONUÇ ÇIKTI: “AKP” OY ORANI: YÜZDE

SEÇİME İLİŞKİN HER TÜRLÜ DÜŞÜNTÜ (SPEKÜLASYON) YAPILABİLİR: “Mütareke basını destekledi.”, “Çay, şeker, vs. dağıtıldı.” “AB-D istedi...” vb. Ne dersek diyelim, ortada şu gerçek var: Bir şekilde AKP oyların yarısına yakın bölümünü aldı ve normal şartlarda beş yıl daha tek başına iktidarda olacak.

AKP’ye verilenler dışındaki oyların bölündüğünü de savunabiliriz. Evet, seçime iki parti girseydi, diğeri yüzde 53,5 oy alırdı ama bu da bence soruna sığ yaklaşmak olur. ÇÜNKÜ YÜZDE 46.5 GERÇEĞİNİ DEĞİŞTİRMEZ.

ASIL SORU VE SORUN, AKP’NİN BU ORANI NASIL ELDE ETTİĞİDİR. NEDEN TÜRK MİLLETİ, BUGÜNKÜ YAŞANTISINI BORÇLU OLDUĞU BÜYÜK ÖNDERİN devrimlerine karşı olduğunu bildiği bir partiye, azımsanamayacak oranda OY VERMİŞTİR?

Üstelik her gün en az bir şehit verirken, vatan toprakları, kaynakları, sistemleri satılırken, AB-D işgali dolu dizgin gelirken, NEDEN YÜZDE 46.5’İMİZ, BÜTÜN BUNLARI DESTEKLEYEN PARTİYE “EVET” DEDİ?

BİLGİSİZLİK Mİ? UMURSAMAZLIK MI? HAİNLİK Mİ? BİLGİSİZLİK Mİ? UMURSAMAZLIK MI? HAİNLİK Mİ? Hiçbiri değil...

AKP’YE OY VEREN KESİMLERİN BEKLENTİLERİNİ İNCELEYİN; İSTİKRARIN DEVAMI, AB’YE UYUM REFORM SÜRECİNİN GEREKLERİNİN YERİNE GETİRİLMESİ, HATTA DİNDARLIK BİLE VAR.

Birileri hala AKP’yi istikrar unsuru, İslam’a bağlı bir parti olarak görüyor ve AB’ye girmeyi de “İDEAL” zannediyorsa, yanlışlık biz ATATÜRKÇÜLERDEDİR... Hala birileri, ATATÜRK’ü dinsiz, devrimlerini de dinsizlik olarak göstermeyi başarıyorsa, bırakalım AKP’yi, ya da ona çanak tutanları da, KENDİMİZE ÖFKELENELİM...

Eğer bu ülkede 5 kilo un, 3 paket çay ile yüzde 46.5 oy alınabiliyorsa ve Türk Milleti, ATATÜRK’ün ulusu, böylesine aç, muhtaç bırakılmışsa, ATATÜRK gibi eşsiz bir halkseverin, büyük bir milliyetçinin düşüncelerini yaşatmayı ideal edinenlere büyük görevler düşmektedir.

Kemalist kişi, kurum ve kuruluşlar; çok değerli olan maddi / manevi kaynak ve gelirlerini, ağırlıklı olarak soyut düşüncelere, halktan kopuk, entel konferanslara ve “ROZET ATATÜRKÇÜLÜĞÜ”ne mi harcıyorlar? Nasıl oluyor da meydan, halkın ruhunu değil, karnını -bir seferlik de olsa- doyuranlara kalıyor?

BİZ, GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü, ÖLÜMSÜZ ÖNDERİMİZİ HALA ANLAYAMADIK... BÜTÜN SORUNUMUZ DA BU Temmuz 2007 seçim sonuçları, AKP’nin Türk Ulusu’nu nasıl aldattığının değil, ATATÜRKÇÜLÜĞÜN, bizim zannettiğimiz şey olmadığının en somut kanıtıdır.

“ATATÜRK HAYATTA OLSAYDI...” KOLAYCILIĞI İLE BAŞLAYAN CÜMLELERİ SIRALAMAK MARİFET DEĞİL. ATATÜRK’ÜN, ASLINDA HİÇ ÖLMEDİĞİNİN VE BİR YERLERDEN BİZİ İZLEDİĞİNİN BİLİNCİYLE HAREKET ETMEK, GERÇEK ATATÜRKÇÜLÜK...

HER BİRİMİZ GERÇEK BİRER ATATÜRKÇÜ OLDUĞUMUZ, OLABİLDİĞİMİZ ZAMAN, tıpkı 1919’dan 1938’e kadar yaşadıklarımız gibi, diğer her şey, BİR KALEMDE SİLİNECEKTİR... İşte o zaman düşlerimizin Türkiye’sini kuracağız ve hiç kimse, hiçbir güç, önümüzde duramayacak.

BUGÜNDEN İTİBAREN, ATATÜRKÇÜLÜĞÜNÜ ön plana çıkaran herkese çok büyük sorumluluk düşüyor: AKP’ye oy veren Yüzde 46.5’a, MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü VE BU GÜZEL ÜLKEYE KAZANDIRDIKLARINI, ANLAYABİLECEKLERİ BİÇİMDE YENİDEN ANLATMAK...

HAYDİ TÜRKİYE, HAYDİ YURTSEVERLER, DAHA YAPILACAK ÇOK ŞEY VAR... ASIL GÖREV ŞİMDİ BAŞLIYOR.

İnönü Cd. No:402 Petek Apt. D Göztepe - İZMİR -TÜRKİYE TEL:+90 (232) İnönü Cd. No:402 Petek Apt. D Göztepe - İZMİR -TÜRKİYE TEL:+90 (232)