TÜBİTAK Yurt İçi Bilimsel Etkinlikleri Destekleme Programı

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SAĞLIK TURİZMİ DEVLET DESTEKLERİ
Advertisements

Finansal Eğitim Merkezi ve Eğitim Teknolojileri 2012 – 2013 Dönemi Değerlendirmesi Mesleki Gelişim ve Kurumsal İletişim Grup Başkanlığı Temmuz 2013.
Kilis 7 Aralık Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisi Erasmus Birimi
Sunum Planı I. Bölüm II. Bölüm III. Bölüm
Konu Başlıkları Müfredat Oluşturulurken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Çalışmalardaki Olumsuz Örnekler ve İstatistiksel Bilgiler Anket Çalışmaları Teknik.
Erasmus Staj Hareketliliği Oryantasyon Toplantısı
TÜBİTAK TÜBİTAK 1513 Teknoloji Transfer Ofisleri Destekleme Programı Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB)
1513 Teknoloji Transfer Ofisleri Destekleme Programı Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB)
BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR PROJELER KOORDİNATÖRLÜĞÜ
HİBE DESTEĞİ VEREN KURUMLAR
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ YAYIN ve ARAŞTIRMA TEŞVİK PROJELERİ
İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ
TÜBİTAK 1512 Girişimcilik Aşamalı Destek Programı
1512 Girişimcilik Aşamalı Destek Programı.
Ulusal Ar-Ge Proje Destekleri
BİLİM İNSANI DESTEKLEME
Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu
BİLİM VE TEKNOLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu
TÜBİTAK ARAŞTIRMA VE BURS DESTEK PROGRAMLARI
PAZAR RAPORLARI_2013.
AB 7. Çerçeve Programı “People Alt Programı” Başlangıç düzeyindeki araştırmacılar için eğitim ağları.
LOGO TÜBİTAK Lindau Bilimsel Etkinliklere Katılma Desteği P. Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje.
LOGO TÜBİTAK 1003 Öncelikli Alanlar Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK.
Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu
LOGO TÜBİTAK Proje Pazarları Destekleme Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje Uzmanı.
TÜBİTAK Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı
TÜBİTAK 1507 – KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı
Lisans Öğrencileri için Proje Destekleri
TÜBİTAK Bilimsel Araştırma Projelerini Hazırlama Eğitimi Şubat 2014
Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu
LOGO TÜBİTAK Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje.
Proje Ofisi Koordinatörü
KOBİ Komisyonu Abant Müşterek Meslek Komitesi Toplantısı 22 Kasım 2014.
Doç. Dr. Esvet AKBAŞ YYÜ Rektörlüğü PDO Koordinatörü 2013-VAN.
TÜBİTAK 1000 PROJESİ BİLGİLERİ
LOGO Tüm Detaylarıyla HORIZON2020 BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ Proje Koordinasyon Ofisi Birimi Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI KARST SU KAYNAKLARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 1 OCAK-31 ARALIK 2014 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 10 Mart 2015 Ankara.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
LOGO TÜBİTAK Yenilik Girişimcilik Alanlarında Kapasite Artırılmasına Yönelik D.P. Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu.
Yurt Dışı Burslar Müdür V.
SDÜ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İMALAT MÜHENDİSLİĞİ
LOGO TÜBİTAK 1002 Hızlı Destek Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje Uzmanı.
LOGO Horizon 2020 Marie Sklodowska Curie Programları Başvuru Süreci Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje.
TBB Eğitim Merkezi Seminerleri Eylül 2006-Haziran 2007 Dönemi Değerlendirmesi Eğitim ve Tanıtım Grubu Temmuz, 2007.
Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu
Finansal Eğitim Merkezi’nde Düzenlenen Seminerlerin Eylül 2011 – Haziran 2012 Dönemi Değerlendirmesi Mesleki Gelişim ve Kurumsal İletişim Grup Başkanlığı.
TÜBİTAK Girişimcilik ve Yenilikçilik Yarışmaları Programı
Ar – Ge Yardımı İstek Formu Dönem Raporu Hazırlanması
LOGO TÜBİTAK Öncelikli Alanlar Araştırma Teknoloji Geliştirme ve Yenilik P. Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc.
LOGO Horizon 2020 Marie Sklodowska Curie Araştırma Programları ve Bursları Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK.
LOGO TÜBİTAK Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destek Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah.
TÜBİTAK Ulusal Genç Araştırmacı Kariyer Geliştirme Programı
TÜBİTAK Girişimcilik Aşamalı Destek Programı
TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ KADIN HEKİMLİK ve KADIN SAĞLIĞI KOLU II. KADIN SAĞLIĞI KONGRESİ 2010.
LOGO TÜBİTAK Girişim Sermayesi Destekleme Programı (GİSDEP) Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje.
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON OFİSİ BİRİMİ
Ahmet Haşim İlkokulu 2013 Yılı Sınıf Sınavları.
BİDEB Fonlarının genel tanıtımı
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TAHKİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
LOGO TÜBİTAK Teknoloji Transfer Ofisleri Destekleme Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje.
Eğitim Merkezi Seminerleri Eylül 2009 – Haziran 2010 Dönemi Değerlendirmesi Mesleki Gelişim ve Kurumsal İletişim Grup Başkanlığı Temmuz 2010.
LOGO TÜBİTAK Uluslararası Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah.
TÜBİTAK DESTEKLERİ.
BİLİM VE TOPLUM PROJELERİ DESTEKLEME PROGRAMI
BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ
TÜBİTAK BİLİMSEL DESTEKLEME PROGRAMLARI
AVRUPA BİRLİĞİ ÇERÇEVE PROGRAMLARI
2019 YILI TEKNİK DESTEK PROGRAMI Bilgilendirme Sunumu
Misyon-Vizyon Misyon Türkiye’nin ihtiyacı olan alanlarda bilim insanı yetişmesini yarışma, burs ve eğitim programları aracılığı ile yönlendirmek ve teşvik.
Sunum transkripti:

TÜBİTAK 2223 - Yurt İçi Bilimsel Etkinlikleri Destekleme Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje Uzmanı

İçerik 1 2 3 4 5 Amaç Kimler Başvurabilir? Proje Süresi Proje-Destek Miktarı 4 Başvuru Tarihleri 5 ProKOB

Amaç: Yurt içinde düzenlenen Doğa Bilimleri, Mühendislik ve Teknoloji, Tıbbi Bilimler, Tarımsal Bilimler, Sosyal ve Beşeri Bilimler alanlarında uluslararası katılımlı ve uluslararası nitelikli kongre, kolokyum, sempozyum türü etkinliklere kısmi destek vermektedir. ProKOB

Kimler Başvurabilir? Desteklenmesi önerilen araştırmacıların; 35 yaşını aşmamış olması, yurt içinden, çalıştığı il dışında bir etkinliğe katılıyor olması ve etkinlikte bildiri veya poster sunumu yapacak olması gerekmektedir. ProKOB

Proje-Destek Miktarı: Ulusal nitelikteki etkinlikler için 15.000 TL Uluslararası katılımlı nitelikteki etkinlikler için 20.000 TL Uluslararası nitelikteki etkinlikler için 25.000 TL olarak belirlenmiştir. Katılımcı Desteği üst sınırı: Konaklama ve iaşe:100 TL (Kişi/Gün) Yol: 125 TL (Gidiş/Dönüş) ProKOB

Başvuru Tarihleri: BAŞVURU DÖNEMİ SON BAŞVURU TARİHİ I. Dönem 31 OCAK 2014 II. Dönem 14 MART 2014 III. Dönem 16 MAYIS 2014 IV. Dönem 11 TEMMUZ 2014 V. Dönem 12 EYLÜL 2014 VI. Dönem 14 KASIM 2014 Yurt İçi Bilimsel Etkinlik Düzenleme Desteği için başvurular bir yıl içinde altı dönem halinde yapılır ve değerlendirilir. Etkinliğin başlama tarihi ile ilgili başvuru dönemine ait son başvuru tarihi arasında en az 60, en çok 240 günlük bir süre olması gerekir.  ProKOB

Detaylı bilgi ve sorularınız için; Proje Koordinasyon Ofisi Birimi Araştırma Laboratuarları Araştırma ve Uygulama Merkezi 2. kat 612 1067/2012-2013 prokob@balikesir.edu.tr www.prokob.balikesir.edu.tr ProKOB

Teşekkürler !