Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi Türkiye Şampiyonaları (11-13-15-17-19 Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Kardanadam festival.
Advertisements

TÜRKİYEDE VETERAN MASA TENİSİNİN GELİŞİMİ
TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Mesleki Eğitim Ögrenci ve Çalışan Hareketlilik Bütçeleri Katılımcı ve rafakatçi için seyahat edilecek ülkeye gidiş dönüş için Seyahat Edilen mesafe 100.
TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU 10 KASIM 2013 DENİZLİ AQUATLONU
1-YURTİÇİ FUAR TEŞVİKLERİ 2-DIŞ TİCARET DANIŞMANLIK HİZMETİ
GÜRÜLTÜ   "Bir gün gelecek insanlar kolera ve veba gibi gürültüye karşı da amansız bir mücadele verecekler." Robert KOCH (1910)
E-TİCARET SATIŞ SİTELERİ. E-TİCARET “Doğrudan fiziksel bağlantı kurmaya ya da fiziksel değiş tokuş işlemine gerek kalmadan tarafların elektronik olarak.
«KASTAMONU MASA TENİSİ OYNUYOR» PROJESİ
Sinaps Alternatif İletişim Çözümleri
T.C. KİĞI KAYMAKAMLIĞI 2009 YILI KÖYDES PROJESİ KAPSAMINDA KİĞI İLÇE KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİNCE YAPILAN İŞLER.
Kobi Tanımı 150 kişiden daha az çalışanı olan kurumlar
KAYSERİ KİTAP VE EĞİTİM FUARI 9-18 EKİM KAYSERİYİ TANIYALIM  Türkiye’nin önde gelen ve köklü üniversitesi Erciyes Üniversitesinin buradadır. 
Prof. Dr. Aysel Aziz İstanbul Arel Üniversitesi
12.MAG ÇALIŞTAYI 7 Ocak 2010 Maltepe Yılı Faaliyetleri.
SPOR YAP SAĞLIKLI YAŞA! A1 Lila Sınıf.
SPOR VE ÇEVRE KAMU KURUM VE KURULUŞLARIN SPORA ETKİSİ
Erzurum Masa Tenisi İl Temsilciliği Faaliyet Sunumu
Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Devlet Desteği
AYK Ankara Yüzme Kulübü Bilgi ve Kayıt için Antrenörlerimiz
ALAN ADLARI .TR UZANTILI SİTELER ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME
1www.turkegitimsen.org.tr Şuayip ÖZCAN Türk Eğitim – Sen Genel Başkanı ÖĞRENCİLERİN, EĞİTİM VE EĞİTİM SORUNLARINA BAKIŞI.
AR-GE ve Devlet Yardımları Şubesi
KÖYÜMÜN UMUT ÇİÇEKLERİ PROJESİ
MALİYET VE YÖNETİM MUHASEBESİ
28 KASIM STAMPA TEKSTİL san.tic.Ltd.Şti. NONWOVEN ürün tanıtımı DAYANIKLI GÜÇLÜ GÖRSEL UCUZ HAFİF NONWOVEN.
Tanıtım Sunumu Mayıs Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel.
BALIKESİR MUHARREM HASBİ ANADOLU LİSESİ
1 TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU 8 EYLÜL 2013 BALIKESİR AQUATLONU TRİATLET BRİFİNGİ TRİATLET BRİFİNGİ.
Türkiye / Bölüm II Her alışverişte para kazanın..
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu faaliyetlerinde Kort kenarlarında 80 Reklam Panosuna İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri.
Tanıtım Etkinlikleri. Promosyon malzemesi dağıtımı Yer: kayıt masası Kapasite: maks. 5 firma Ücret: 5,000 Euro* / adet Üretim maliyeti dahil değildir.
BASKETBalL CHALLENGE CUP
Sektöründe 10 Yıllık deneyimle ispatlanmış olsa gerek ki Telekomünikasyon sektörü sonu olmayan, yıl geçtikçe kendisini yenileyen yapısı ile ticari anlamda.
REKLAM OLANAKLARI Uluslararası Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı 6 – 10 Ekim 2010 TÜYAP, Istanbul Fuar Ana Sponsoru Organizatör.
STREETBALLİSTANBUL 26 TEMMUZ – 1 AĞUSTOS BOSTANCI SAHİL 2010 DÜNYA BASKETBOL ŞAMPİYONASI ÖNCESİNDE.
Birtel İletişim Teknolojileri
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi ………………………..Belediyesi Türkiye Badminton Şampiyonası (1 ) …………..Bld.Spor Günleri ( Badminton Eğitimi) ( 2 ) ………………………………..’da.
Squash Federasyonu Sponsorluk Teklifi Squash Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
Google Arama Ağı Reklamları. Google Arama Reklam Ağı Nedir? Google Arama Ağı; reklamlarınızın yapılan aramalara ilişkin görüntüleneceği web sitelerinden.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Engelliler Okulunda Badminton Eğitimi ve Engelliler Türkiye Şampiyonası yapılması. İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Çok Amaçlı Toplum Merkezleri Badminton Eğitimi İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları:
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Milli, Başarılı, İhtiyaç sahibi “BİR SPORCUYA DA SEN BURS VER” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
UZAKTAN ÖĞRETMEN EĞİTİMİ SEMİNERİ
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYALARI SEKTÖRÜ İÇİN PİLOT AKTİVİTELER 5 Haziran 2013 Ankara.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
Türk Balıkadamlar Kulübü
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi “Badminton Federasyonu Ana Sponsorluk” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Badminton.
Spor’un Gelişmesini İstiyorsak…
Gençler için Avrupa Fırsatları. nedir? Gençler için eğitim ve gençlik alanlarındaki Avrupa fırsatları ve gençlerin Avrupa faaliyetlerine katılımı hakkında.
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
ORGANİZASYON KURULU.  8 Şubat: Süper Lig 5.etap karşılaşmaları İzmir Halkapınar Spor Salonunda yapıldı.  Şubat: Çek Cumhuriyeti’nin Hodonin kentinde.
1 TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU 7 EYLÜL 2013 YAŞ GRUPLARI İSTANBUL TRİATLONU TRİATLET BRİFİNGİ.
 *İlçemizin nüfusu 20 bin 772 kişi olup, 9 bin kişi yeşil karttan faydalanmaktadır.Mahallemiz 1300 nüfusa sahiptir. Mahallemizde ortalama bir ailenin.
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi “ 81 ilde 1500 Spor Salonlu Okulda Sponsor’un adı ile Badminton Spor Okulları” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun.
ÖZELL İ KLER İ ÖZELL İ KLER İ Faaliyet yılı : m2 Satış Alanı 60m2 Mutfak + Depo 50m2 Açık Depolama Alanı 20m2 Ofis 100m2 Açık Otopark.
EĞİTİMDE ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME
JOLLY TOURS FİRMA ANALİZ RAPORU
Hatay Mangala Şenliği Projesi
Türkiye Masa Tenisi Federasyonu
HAYMANA MERKEZ ANAOKULU AÇILIŞ 05 KASIM 2012 tarihinde açıldı. “Eğitim Öğrenciyi Sevmekle Başlar” ilkesiyle.
European Commission Enterprise and Industrie Avrupa İşletmeler Ağı 25 - KASIM BSN ANATOLIA.
Study Turkish Sayılar... Study Turkish
SAYILAR NUMBERS. SAYILAR 77 55 66 99 11 33 88.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Milli Takımları Malzeme, Kıyafet, Burs,Yemek, İçecek, Kargo, Sağlık,Ulaşım vb. Sponsorluğu İsim Hakkı.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Mahalleler arası Badminton Turnuvası İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Projenin İsim.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu Badminton Online Oyun CD’si İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü - Sponsor.
OKUL SÜTÜ PROGRAMI 1.
BADMINTON FEDERASYONUNA ve FAALİYETLERİNE NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ?
TÜRKİYEDE VETERAN MASA TENİSİNİN GELİŞİMİ
Sunum transkripti:

Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi Türkiye Şampiyonaları (11-13-15-17-19 Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Projenin İsim hakkı Sponsora ait olacak.Afişlerde Sponsor adı geçecek. Sponsor firma adı ile istediği il’deki 50 veya 100 okula malzeme dağıtılacak. 50 veya 100 Okulda Sponsor firma Badminton Spor okulları başlatılacak. 50 veya 100 Beden Eğit. öğretmenine Sponsor adı ile Antrenörlük semineri verilecek. 50 veya 100 Okula dağıtılacak malzemelerde Sponsor adı geçecek. Müsabaka Türk Spor TV’de 15 gün banttan yayınlanacak. Müsabaka da Kort kenarlarında Sponsor firma reklam panoları olacak. Web Sitemizde 1 Yıl Sponsor firmanın reklamı olacak.

“Artık …………….’da 500 veya 1000 bin Öğrenci …………… sayesinde Spor yapacak”

PROJENİN TANIMI ve SPONSOR HAKLARI Sponsor firmanın belirleyeceği bir ilde spor salonunda ………………… Yaş gruplarından birinde “Türkiye Badminton Şampiyonası” yapılmasıdır. Sponsor’a Geri Dönüşü: Projenin İsim hakkı,afiş ve pankartlarda Sponsor’un adı ile anılacak. 50 veya 100 Okula Firma’nın adı ile malzeme dağıtılacak. 50 veya 100 Okulda Sponsor firma adı ile Badminton Spor okulu başlatılacak. 50 veya 100 Okulun Beden Eğitimi öğretmenine Antrenörlük semineri verilecek. 50 veya 100 Okula dağıtılacak malzemelerde Sponsor firmanın adı geçecek. Müsabaka Türk Spor TV’de 15 gün banttan yayınlanacak. Müsabaka da Kort kenarlarında sponsor firmanın reklam panoları olacak. Badminton Spor Okullarına dağıtılacak ; * Raketlerin üzerinde “ Sponsor firmanın hediyesidir” etiketleri olacaktır. * Dikme’lerin (File bağlanan demir) üzerinde “Sponsor firmanın hediyesidir” baskıları olacaktır.

Projelerin Amaç ve Hedefleri Seçilen ilde Badmintonun tanınması ve yaygınlaştırılması. Seçilen ilde Spor Salonlarının aktif hale getirilmesi. Seçilen ilde Beden Eğitimi ve Sınıf Öğretmenleri’nin harekete geçirilmesi. Seçilen ilde yaşayan çocukların sürekli yapabilecekleri bir sporla eğitilmeleri. Seçilen ilden Badminton Milli Takımı’nın alt yapısına sporcu yetiştirilmesi. Seçilen ilden Badminton da Uluslararası alanda başarı getiren sporcular yetiştirmek.

SOMUT FAYDALAR Sponsor Firmanın belirleyeceği il-İlçe sınırları içerisinde ki 50 veya 100 okulda “Sponsor firma Badminton Spor Okulları” Projesinin İsim hakkı sahibi olarak en az birebir 50-100 okul, 500-1000 öğrenci ve ailelerle birlikte yaklaşık 1.500-3.000 kişiye ulaşmış olacaktır. Seçilen İl sınırları içerinde görev yapan yaklaşık 50-100 Beden Eğitimi veya Sınıf Öğretmeni Sponsor firmanın Potansiyel Antrenörü olacaktır.

Sponsorluk Alternatifleri ve İş Birliği Koşulları Dağıtılacak Toplam Malzeme; 500 veya 1000 Adet Badminton Raketi 100 veya 200 Kutu Badminton Topu 50 veya 100 Adet File 15 veya 30 Adet Dikme (Spor salonu olan okullara) Her Bir Okula Dağıtılacak Malzeme; 10 Badminton Raketi 2 Kutu Top 1 File 1 Dikme (Spor salonu olan okullara)

SPONSORLUK BEDELİ “ Yaş grupları Türkiye Badminton Şampiyonası “ ve Bütün Sponsor haklarının toplam bedeli : 25.000 YTL (100 Okula Malzeme dağıtımı olursa) 20.000 YTL (50 Okula Malzeme dağıtımı olursa)

Bize Ulaşmak İçin Ulus İş Hanı A Blok Kat : 10 No : 1013 Ulus / ANKARA WEB: www.badminton.gov.tr MAİL: badminton@badminton.gov.tr muratozmekik@badminton.gov.tr Tel : 0.312.310 80 54 Fax : 0.312.310 99 78 Sponsorluk Hattı Başkan Cep Tel : 0.533 224 65 01