ORDU VALİLİĞİ AB UYUM, DANIŞMA VE YÖNLENDİRME KURULU 2012 YILI 2. TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ 17 Aralık 2012 Pazartesi.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
METAB ENCÜMEN TOPLANTISI
Advertisements

AB ve DIŞ İLİŞKİLER KOORDİNASYON MERKEZİ
TÜRKİYE’DE OTİZM İÇİN NELER OLUYOR?
SİİRT İLİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI
ŞARKİKARAAĞAÇ KAYMAKAMLIĞI
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PROJELERİ
Türkiye’deki Kamu İnternet Siteleri Ne Kadar Vatandaş Odaklı?
T.C. DEREBUCAK KAYMAKAMLIĞI İlçe Özel İdare Müdürlüğü 2010 YILI FAALİYET RAPORU.
Bölgesel Rekabet Edebilirlik Operasyonel Programı
1 T.C. ŞIRNAK VALİLİĞİ NİSAN GENEL TANITIM.
SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI
ŞARKİKARAAĞAÇ KAYMAKAMLIĞI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI
1 T.C. ŞIRNAK VALİLİĞİ MART GENEL TANITIM.
Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü
Mesleki Eğitim Girişimleri Programı
İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ
SAĞLIK BAKANLIĞI EVDE SAĞLIK HİZMETLERİ
GAP GIDEM Projesi AB’nin mali desteği ile UNDP tarafından GAP BKİ ile işbirliği içerisinde yürütülmektedir GAP – GİDEM PROJESİ GİRİŞİMCİ DESTEKLEME.
1 T.C. ŞIRNAK VALİLİĞİ Ocak GENEL TANITIM.
1 T.C. ŞIRNAK VALİLİĞİ ŞUBAT GENEL TANITIM.
PROJE ve YAPIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ YILININ GENEL VE ÖZEL BÜTÇE YATIRIMLARI.
CİZRE TİCARET VE SANAYİ ODASI. KURULUŞ  ODAMIZ ANKARA 8.İDARE MAHKEMESİNİN 29/09/1998 TARİH VE 1998/4721 ESAS SAYILI KARARIYLA KURULUŞU GERÇEKLEŞMİŞTİ.
Avrupa Birliği’ne Uyum, Danışma ve Yönlendirme Kurulu
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Tematik Izleme Toplantısı
AB Destekli Bölgesel Kalkınma Programları
AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi Tanıtım Toplantısı Antalya 22 Ocak 2013.
* Bağlı ve ilgili kuruluşlar hariç. Kamu kurum ve kuruluşlarına ait bina ve tesislerin inşa, güçlendirme, tadil ve esaslı onarımlarına ait, proje, yaklaşık.
ORTA ANADOLU KALKINMA AJANSI (ORAN) ABUDYK TOPLANTISI SUNUMU
Müdürlüğümüz AR-GE Birimi bünyesinde bulunan Proje Koordinasyon Ekibi koordinesinde Ulusal Ajans, Merkezi Finans ve İhale Birimi, Toplum Yararına Çalışma.
HATAY VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM M Ü D Ü RL Ü Ğ Ü Strateji Geliştirme Hizmetleri Bölümü "Fidanlar Çınarların İzinde..." Projesi
KİLİS İL ÖZEL İDARESİ ( – ).
2012 YILINA AİT ÖZET SUNU T.C. UZUNKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI
AB Proje Ofislerinin Durumu
Erasmus+’ta Gençlik Destekleri Erasmus+ Gençlik Programı: Hedef Kitlesi:  Gençler  Kamu, sivil toplum ve özel sektör kuruluşları  En az dört.
CBÜ HAFSA SULTAN HASTANESİ ENFEKSİYON KONTROL KOMİTESİ 2011 OCAK-ARALIK 2012 OCAK- MART VERİLERİ.
Bölgenin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkıda bulunmak Vizyon’ u Güçlü bir sivil toplum bilinci ve ileri teknolojiyi kullanan, rekabet gücü.
‘’Bütün Gençler için Yaygın Eğitim’’
YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ. AÇIKLAMA BÜTÇ E ÖDENEGİ AYRILAN PAY (%) 01 Personel Gideri Sosyal Güvenlik Kurumuna Devlet Primi Gid. 4,886,500.
2011 YILI TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ FAALİYET RAPORU 2011 YILI TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ FAALİYET RAPORU.
AVRUPA BİRLİĞİ VE TÜRKİYE ARASINDAKİ SİVİL TOPLUM DİYALOĞUNUN GELİŞTİRİLMESİ PROJESİ AVRUPA BİRLİĞİ VE TÜRKİYE ARASINDAKİ SİVİL TOPLUM DİYALOĞUNUN GELİŞTİRİLMESİ.
OCAK 2014 OCAK T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. YÜRÜTÜLEN VE PLANLANAN PROJELER SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI MÜDÜRLÜĞÜ MALMÜDÜRLÜĞÜ.
YERELDE AB SÜRECİ.
2. Bölgesel Kalkınma ve Yönetişim Sempozyumu
5. İzmir İktisat Kongresi “Küresel Yeniden Yapılanma Sürecinde Türkiye Ekonomisi” NİTELİKLİ ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ HERKESİN HAKKI Prof. Dr. Kayhan Erciyeş.
İNSAN KAYNAKLARININ GELİŞTİRİLMESİ OPERASYONEL PROGRAMI Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı
1 T.C. ŞIRNAK VALİLİĞİ Aralık GENEL TANITIM.
OKUL AİLE BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU
2013 YILINDA DUYURUSU YAPILMASI PLANLANAN AB HİBE PROGRAMLARI B. Tunga YILMAZ.
PROJE ve YAPIM İŞLERİNDEN SORUMLU ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 1.
SAĞLIK VE SOSYAL HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI ÖZÜRLÜLER MÜDÜRLÜĞÜ.
TRAKYA, TOPRAĞINA VE GELECEĞİNE SAHİP ÇIKIYOR! MARÇEP 38. BÖLGE TOPLANTISI ÇORLU 1.
5. İzmir İktisat Kongresi “Küresel Yeniden Yapılanma Sürecinde Türkiye Ekonomisi” NİTELİKLİ ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ HERKESİN HAKKI Prof. Dr. Aydın Öztürk İzmir.
PROJE VE YAPIM İŞLERİ.
PROJE VE YAPIM İŞLERİ.
Avrupa Birliği Bakanlığı
PROJE ve YAPIM İŞLERİNDEN SORUMLU ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 1.
YAŞAMA EN İYİ BAŞLANGIÇ PROJESİ
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. ÖZELLİKLE KIZ ÇOCUKLARININ OKULA DEVAM ORANLARININ ARTTIRILMASI HİBE PROGRAMI.
1 BRİFİNG “” Mustafa Kemal Atatürk “En büyük sava ş, cahilli ğ e kar ş ı yapılan sava ş tır.” Mustafa Kemal Atatürk Dursunbey İlçe Milli Eğitim.
Yönetim Danışmanları Derneği Sun Danışmanlık. Kar Amacı Gütmeyen Kurum ve Kuruluşlara Yönelik Destek Programları Mevcut durumda kamu kurumları başta olmak.
PROJESİ AÇILIŞ TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir. Üçkuyu Mesleki ve Teknik Anadolu.
T. C. BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI MÜSTEŞARLIĞI BÖLGESEL GELİŞME VE YAPISAL UYUM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 29 Aralık 2010, Diyarbakır.
YOZGAT İLİ 75X100 MODERN HAYVANCILIK PROJESİ
Tarımsal Üretici Örgütlerin Rekabet Gücünün Geliştirilmesi Projesi Kasım 2015-Şubat 2023 İzmir, Adana.
Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü
ULUSAL ve AB HİBE PROGRAMLARI AB KOORDİNASYON MERKEZİ
ISPARTA TİCARET VE SANAYİ ODASI
TÜRKİYE’DE GİRİŞİMCİLİĞİN ÖZENDİRİLMESİ
Bakanlıklar ve Bakanlıklara Bağlı Kurum ve Kuruluşlar;   Adalet Bakanlığı Çalışma ve Sosyal Güvenlikler Bakanlığı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı.
Sunum transkripti:

ORDU VALİLİĞİ AB UYUM, DANIŞMA VE YÖNLENDİRME KURULU 2012 YILI 2. TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ 17 Aralık 2012 Pazartesi

İlimizde 70 adet AB proje ofisi kurulmuş, yaklaşık 200 personel görevlendirilmiş ve görevli personeller, teknik kapasitelerinin geliştirilmesi amacıyla eğitime tabi tutulmuştur. Valiliğimiz, AB katılım öncesi süreçte tüm ilçeleri ile birlikte kurumsal yapılandırmasını tamamlamış Türkiye genelindeki 4 ilden biridir.

2012 ÖNCESİ UYGULANMIŞ PROJELER Hibe Programları Uygulama Dönemi Diğer Kurumlar Proje Adedi AB-DİK Proje Adedi Toplam Proje Adedi Hibe Miktarı Avrupa Birliği ,94 € ( ,85 TL) ,07 € ( ,71 TL) AB Bakanlığı ,00 TL TOPLAM ,56 TL

2012 YILINDA UYGULANMAKTA OLAN PROJELER Hibe Programları Uygulama Dönemi Diğer Kurumlar Proje Adedi AB-DİK Proje Adedi Toplam Proje Adedi Hibe Miktarı DOKA ,92 TL İçişleri Bakanlığı ,00 TL ÖDES ,86 TL Gençlik Spor ,00 TL TOPLAM ,78 TL

Hibe ProgramıProje AdediHibe Miktarı Avrupa Birliği ,84 € ( ,87 TL) DOKA-Teknik Destek ,00 TL İçişleri Bakanlığı ,45 TL ÖDES ,78 TL Gençlik Spor Bakanlığı ,00 TL DESTEK ALAMAYAN PROJE İSTATİSTİĞİ-ÖZET

ABDİK 2012 ÖNCESİ HİBE DESTEĞİ ALAMAYAN PROJELER Hibe Veren KurumProjenin AdıFaydalanıcısıSüresi (Ay)Bütçesi Avrupa Birliği 5 ADET Turizm Mesleki Eğitim Projesi Ordu İl Özel İdaresi12 Ay ,79 Avro Diyabetle MücadeleOrdu İl Özel İdaresi10 Ay ,71 Avro Çocuklar Okula, Anneler İşe Sağlık Bakanlığı Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi 12 Ay85.204,61 Avro Küçük Adımlar Büyük Umutlar Ordu Ulubey Kaymakamlığı12 Ay86.422,20 Avro Ben de Varım… Ordu Kamu Hizmetlerini ve Sosyal Hayatı Destekleme Derneği 12 Ay99.571,53 Avro

ABDİK 2012 HİBE DESTEĞİ ALAMAYAN PROJELER Hibe Veren KurumProjenin AdıFaydalanıcısı Süresi AyBütçesi DOKA-Teknik Destek 2 ADET Bölge Aktörlerinin Proje Uygulama ve Yönetme Kapasitelerini Geliştirme Ordu Turizm Altyapı Hizmet Birliği 1 Ay15.000,00 TL Bir Lisan Bir İnsanOrdu Valiliği1 Ay15.000,00 TL

ABDİK 2012 HİBE DESTEĞİ ALAMAYAN PROJELER Hibe Veren KurumProjenin AdıFaydalanıcısıSüresi AyBütçesi İçişleri Bakanlığı 8 ADET Teoriden Pratige Gelecegimiz Genclerle Ünye Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği 7 Ay82.102,00 TL Engelliler Hem Öğreniyor Hem Kazanıyor Ünye Turizm Tanıtma Derneği, Ordu Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Ordu Ziraat Odası 8 Ay67.551,45 TL Hüzünden Tebessüme 20 Etkinlik 20 Bin Kişi Ordu İl Özel İdare Emekli personel Yaşam Derneği, Ordu görme Engelliler Derneği, Ordu İl Özel İdaresi 8 Ay32.746,00 TL

ABDİK 2012 HİBE DESTEĞİ ALAMAYAN PROJELER Hibe Veren KurumProjenin AdıFaydalanıcısıSüresi AyBütçesi İçişleri Bakanlığı Ordu Karşılama Oynuyor ERFAD GSK (Ertan Öztürk Folklor Araştırma Gençlik ve Spor Kulübü Derneği) 6 Ay59.910,00 TL Centilmen Orduspor Taraftarı Orduspor Kulübü Derneği9 Ay ,00 TL Kabakdağı Ekoturizm Köyü Projesi Kabakdağı Köyü Kültür Dayanışma Kalkınma Derneği 8 Ay64.650,00 TL “İzcilik Eğitim Projesi’’ Ordu İdeal Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Derneği 12 Ay TL Dernekler E-Derneği öğreniyor Ordu Sosyal Gelişim Derneği 3 Ay51.215,00 TL

ABDİK 2012 HİBE DESTEĞİ ALAMAYAN PROJELER Hibe Veren KurumProjenin AdıFaydalanıcısıSüresi AyBütçesi ÖDES 10 ADET Yarın Başka Bir Gün Ordu - Ulubey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 10 Ay65.160,00 TL ENDAM (Engelli Dayanışma Merkezi) Kumru Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 12 Ay68.365,00 TL Spor Engel Tanımaz Kumru Köylere Hizmet Götürme Birliği 12 Ay70.383,00 TL Belki de Engel Biziz! Akkuş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 7 Ay51.550,00 TL Benim Dünyam Bizim Dünyamız Aybastı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 12 Ay TL

ABDİK 2012 HİBE DESTEĞİ ALAMAYAN PROJELER Hibe Veren KurumProjenin AdıFaydalanıcısıSüresi AyBütçesi ÖDES Sorununuz Sorunumuzdur Korgan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 9 Ay25.966,50 TL Karanlığa Söyleneceğine Bir Mum Yak Gülyalı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 12 Ay80.000,00 TL Birlikte Yaşayalım Ünye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 10 Ay77.700,00 TL Gölköyde Zihinsel Özürlüler Yaşama Katılıyor Gölköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 9 Ay92.800,00 TL Özürlüye Bakalım Topluma Katalım Ordu İl Özel İdaresi12 Ay ,28 TL

ABDİK 2012 HİBE DESTEĞİ ALAMAYAN PROJELER Hibe Veren KurumProjenin AdıFaydalanıcısı Süresi AyBütçesi Gençlik Spor Bakanlığı 4 ADET Yerel Düşün Küresel Davran Ordu Valiliği, Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü 12 Ay ,00 TL Herkes İçin Kayak Ordu Kayak Spor Klübü, Kabadüz Kaymakamlığı 10 Ay ,00 TL Genç Demokrasi Ordu'suOrdu Valiliği, İl Özel İdaresi12 Ay ,00 TL Ordu'nun Rüzgarları Esse Yukarı Esse! Ordu Doğa Aktiviteleri Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği, Ordu İl Özel İdaresi 12 Ay ,00 TL

Hibe ProgramıProje AdediHibe Miktarı DOKA Güdümlü Proje ,00 TL Doğrudan Faaliyet Desteği ,79 TL Teknik Destek ,00 TL İçişleri Bakanlığı ,00 TL ÖDES ,00 TL TOPLAM ,79 TL DESTEK ALAN PROJELERİN İSTATİSTİĞİ-ÖZET

ABDİK 2012 HİBE DESTEĞİ ALAN PROJELER Hibe Veren KurumProjenin AdıFaydalanıcısıSüresi AyBütçesi DOKA-Doğrudan Faaliyet Desteği Çambaşı Orduspor Tesisleri Orduspor Kulübü Derneği 3 Ay69.082,79 TL DOKA-Teknik Destek 4 ADET Yatırım Projeleri İçin Fizibilite Raporu Hazırlama Eğitimi Ordu Valiliği,İl Özel İdaresi 1 Ay TL Küme Küme Büyüme Ordu Ticaret ve Sanayi Odası 1 Ay TL Dalgıçlık Eğitimi İl Milli Eğitim Müdürlüğü 1 Ay TL Bilgisayar Destekli Statik Program Eğitimi İnşaat Mühendisleri Odası Ordu Temsilciliği 1 Ay TL DOKA-Güdümlü Proje Fındık&Çikolata Parkı Projesi Ordu Valiliği24 Ay TL

ABDİK 2012 HİBE DESTEĞİ ALAN PROJELER Hibe Veren KurumProjenin AdıFaydalanıcısı Süresi AyBütçesi İçişleri Bakanlığı 5 ADET Gençler Görme Engelli Sporlarını ve Görme Engellileri Tanıyor Ordu Spor Görme Engelliler Derneği-ORDU 8 Ay27.610,00 TL Fatsa Mavi At Kafe Projesi Fatsa Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 12 Ay55.000,00 TL Köyüme Tiyatro Geldi Ordu Sanatevi Derneği(ORSEV)-Ordu Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü, Ordu Üniversitesi, Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü 12 Ay45.000,00 TL

ABDİK 2012 HİBE DESTEĞİ ALAN PROJELER Hibe Veren KurumProjenin AdıFaydalanıcısıSüresi AyBütçesi İçişleri Bakanlığı Paydaş Yönetim Projesi Ordu Muhtarlar DerneğiOrdu İl Özel İdaresi, Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü 6 Ay28.500,00 TL WEB Tasarımı Eğitimi Ordu Tanıtım Kulübü Derneği (ORTAK), Ordu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, 8 Ay10.000,00 TL ÖDES Lütfen Özür Dilemeyin! Ordu İl Özel İdaresi12 Ay ,00 TL

Hibe ProgramıProje AdediHibe Miktarı Avrupa Birliği ,00 Avro ( ,00 TL) Özürlüler Destek Programı (ÖDES) ,50 TL TOPLAM , YILINDA UYGULANACAK POJELERİN İSTATİSTİĞİ-ÖZET

2013 YILINDA UYGULANACAK PROJELER Hibe Veren KurumProjenin AdıFaydalanıcısıSüresi Ay Bütçesi Avrupa Birliği Mutfakta Birimi Var Ordu İl Özel İdaresi, Ordu Üniversitesi, Ordu Kız Teknik ve Meslek Lisesi 12 Ay Avro Biz De Yaparız ! Hep Birlikte Yüzmeye ! Orduspor Kulübü Derneği12 Ay Avro ÖDES ADET Hedef 2016 Rio Kumru Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı 12 Ay46.959,00 TL Özürlü Doğmak İstemiyorum… Çaybaşı Kaymakamlığı12 Ay97.438TL Sorununuz, Sorunumuzdur Korgan Kaymakamlığı SYDV Başkanlığı 9 Ay TL

2013 YILINDA UYGULANACAK PROJELER Hibe Veren KurumProjenin AdıFaydalanıcısıSüresi Ay Bütçesi ÖDES 2012 İlküvez Halkı Bilinçleniyor, Özürlü Doğumlar Azalıyor İlküvez Belediyesi9 Ay54.845,00 TL Bilinçli Aileler Üreten Engelliler Aybastı Belediyesi12 Ay70.765,00 TL Yıldızlar Engel Tanımaz Ordu İl Müftülüğü10 Ay ,00 TL Belki De Engel Biziz! Akkuş Kaymakamlığı SYDV 7 Ay52.695,50 TL

ÜZERİNDE ÇALIŞILAN PROJELER ORDU MUTFAK AKADEMİSİDOKA TURAL AVRUPA BİSİKLET YOLU DOĞU KARADENİZ AKSIDOKA DFD ORBİS-ORDU BİSİKLET KENTİDOKA TURAL ENGELLI PLAJIDOKA TURAL BALORDUDOKA TURAL ŞEHRİ ORDUDOKA TURAL ORDU TEKNOPARKAB Böl. Kal. MELET VADİSİ KANALİZASYON PROJESİAB İPA ÇEVRE DIŞ TİCARET ELEMANI EĞİTİMİ MİTRİDATES YOLUDOKA DFD LİMAN FİZİBİLİTESİDOKA DFD

ÜZERİNDE ÇALIŞILAN PROJELER ULUSLARARASI REKABETİN GELİŞTİRİLMESİNİN DESTEKLENMES HİBE PROGRAMI EKONOMİ BAKANLIĞI –MAKİNE İMALATI, –TEKSTİL, –KANATLI, –SU ÜRÜNLERİ, –MOBİLYA, –FINFIK&ÇİKOLATA, –MERMER, –ARICILIK KESME ÇİÇEK ÇALIŞMALARI –BİLGİLENDİRMELER –EĞİTİMLER –ZİYARETLER –DESTEKLER

ARZ EDERİM