ÇELEBi HOLDiNG.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Vet-Hek ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ ÜRÜNLERİMİZ
Advertisements

ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Geçmişten Geleceğe: Elit Yazılım
Emre ERDEM Haziran 2013.
CELEBI HAVA SERVISI.
İç Hatlarda Havayolu Yolcu Taşımacılığı
ADOPEN.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
GÜMRÜKLER 2023 VİZYONU.
BÜMED Siyaset BUluşmaları _1
ÜLKE SUNUMU TC BAŞBAKANLIK DTM ANKARA-TÜRKİYE 10 HAZİRAN 2008
2005 YILI MALİ SONUÇLARI İstanbul 1.Nisan.2005.
EKONOMİK GÖSTERGELER Gayri Safi Milli Hasıla(2007): 658 Milyar ABD Doları İthalat(2008) : 201,8 Milyar ABD Doları İhracat(2008) : 132 Milyar ABD Doları.
AB TÜRKİYE ODA FORUMU TOBB ODA/BORSA AKREDİTASYONU Dr. Mustafa LALE Sanayi Dairesi Başkanı 16 Kasım 2009, İSTANBUL.
AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş.
Müşerref Üstek.
Kalite ve Çevre Müdürlüğü TÜRK ODA/BORSA SİSTEMİ İÇİN KALİTE MODELİ ODA/BORSA AKREDİTASYON SİSTEMİ IV. Dönem Odalar için Eğitim Semineri Ş. Sibel AYGÜN.
ALARKO CARRİER GERÇEK KONFOR 
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
Atlasjet Havacılık A. Ş. 14 Mart 2001 tarihinde Öger Holding A. Ş
CİZRE TİCARET VE SANAYİ ODASI. KURULUŞ  ODAMIZ ANKARA 8.İDARE MAHKEMESİNİN 29/09/1998 TARİH VE 1998/4721 ESAS SAYILI KARARIYLA KURULUŞU GERÇEKLEŞMİŞTİ.
PROJE DEĞERLENDİRME VE İZLEME DAİRESİ BAŞKANLIĞI
Hakem İşleri Organizasyon Şeması
SON EKONOMİK GELİŞMELER
SERBEST VETERİNER HEKİMLİĞİN SORUNLARI (PET SEKTÖRÜ)
PAZAR RAPORLARI_2013.
Tarihçemiz. Tarihçemiz Yönetim Yapısı HASAN CEM BOYNER / Başkan / İcracı Değil 1978 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi.
SGM-Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı
KBRN FARKINDALIK EĞİTİMİ (HASTANE ÖNÜ ORGANİZASYON)
1. Bütünü ya da bir bölümü içinde hava araçların; iniş, kalkış ve yer hareketlerini gerçekleştirebilmeleri için karada veya suda oluşturulmuş, (bina,
Gençlerin kapasitelerini geliştirmek ve genç liderler yetiştirmek, Gençler arasında ortaklıklar geliştirmek, Balkanlar, Kafkasya, Orta Doğu, Batı Asya.
Fırat Nehri Şanlıurfa Platosu Dicle Nehri Gaziantep Platosu
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
DÜŞLE,YAP,OLSUN…. KURUCUSU 17 Ocak 1925 tarihinde Rodos'ta doğan Selçuk Yaşar, orta ve lise tahsilini İstanbul'daki Fransız Saint Joseph Lisesi'nde yapmış,
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
Kalite ve Çevre Müdürlüğü TOBB ODA/BORSA AKREDİTASYON SİSTEMİ Ş. Sibel AYGÜN TOBB Akreditasyon Kurul Sekreteri 21 KASIM 2008 Ankara.
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
2012 YILI MERKEZİ YÖNETİM BÜTÇE TASARISI MEHMET ŞİMŞEK MALİYE BAKANI 18 EKİM 2011.
TDMS TEK DÜZEN MUHASEBE SİSTEMİ Ali Gazi Hastane İşletmeciliği Uzmanı
TÜRKİYE’DE ULAŞIM.
Kalite ve Çevre Müdürlüğü TOBB ODA/BORSA AKREDİTASYON SİSTEMİ Ş. Sibel AYGÜN TOBB Akreditasyon Kurul Sekreteri 19 Ekim 2007 Ankara.
MESLEKİ VE TEKNİK ORTAÖĞRETİM OKUL VE KURUMLARINDAKİ ÖĞRENCİLERİN EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞARI DURUMLARI AÇIKLAMALAR 1. Bu çalışma, Meslekî ve.
1 DELL CONFIDENTIAL. 2 NASIL İŞLER? AMAÇ: –Müşterinin teknik desteği kendi adresinde alabilmesidir. –Müşteri Dell Destek Hattını arar. (Hafta içi 9:00-17:30)
Atlasjet Havacılık A. Ş. 14 Mart 2001 tarihinde Öger Holding A. Ş Atlasjet Havacılık A.Ş. 14 Mart 2001 tarihinde Öger Holding A.Ş. tarafından kurulmuştur.
SABİHA GÖKÇEN.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
TÜRKİYE’DE ULAŞIM:.
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
Sabancı Gönüllüleri Programı nedir? Tüm Sabancı Topluluğu’nu kapsayan bir sosyal sorumluluk programı İki ana platform 1.Online eğitim 2. Gönüllülük Projeleri.
İZMİR – İSTANBUL – GEBZE
KUTLU OLSUN TUTUM ve YATIRIM HAFTASI TÜRK MALLARI.
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
SON VERİLERLE TÜRKİYE ve ESKİŞEHİR HARUN KARACAN ESKİŞEHİR TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI Ağustos 2010.
AKREDİTE ODA VE BORSALAR
TÜRKİYEDE SANAYİ ERCE Mola 11-f 768.
Türkiye’de Diş Macunu Kullanım Miktarı Türkiye’de kişi başına yılda 1 tüp (90 gram) diş macunu düşüyor... Bu oran Rusya’da 293 gr, Çin’de 180 gr, Filipinler’de.
7. TÜRKİYE HAKSIZ REKABET KONGRESİ Mesleğimizde Haksız Rekabet Haksız Rekabetle Mücadelede; Hizmet Kalitesi ve Meslek Kararının Rolü ve Önemi Ali Kamil.
Logo.
SAĞLIK TURİZMİ DAİRE BAŞKANLIĞI
EĞİTİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
SON VERİLERLE TÜRKİYE ve ESKİŞEHİR
TATA MOTORS.
ÖZET GİRİŞ MATERYAL VE METOT BULGULAR TARTIŞMA VE SONUÇ KAYNAKLAR
Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı
Deprem öncesi yapılması gerekenler Deprem çantası hazırlanmalı Raflar duvarlara sabitlenmeli Ağır cisimler raflarda altlara yerleştirilmeli Duvardaki lamba,
TÜİK MAYIS İHRACAT RAKAMLARI
TÜİK NİSAN İHRACAT RAKAMLARI
Türkei mit Koch International
Sunum transkripti:

ÇELEBi HOLDiNG

TARiHiMiZ

Türkiye’nin ilk özel yer işletmesi olan Çelebi Hava Servisi 1 subat 1958 de Ankara Esenboğa Havalimanı’nda kurulmuş ve sürekli büyümeye yönelik politikasıyla Pazar liderliğini elde etmiş ve yurt dışında da faaliyet göstermeye başlamıştır.

YÖNETiM KURULU BAŞKANI

Can ÇELEBİOĞLU -1963 Ankara doğumludur Can ÇELEBİOĞLU -1963 Ankara doğumludur. -ABD de Tampa Üniversitesi’ nde başladığı iş idaresi eğitimini Boğaziçi Üniversitesi’nde bitirdi. -1995 yılından beri Çelebi Holding Yönetim Kurulu Baskanlığını yürütmektedir.

GENEL MÜDÜRÜMÜZ

KORAY ÖZBAY  1991-1997 yılları arasında Unilever Türkiyede'de Ticari Pazarlama Müdürü ve Marka Grup Müdürü olarak görev yapan Özbay, 1997-2000 yılları arasında ise Dhl Türkiye´de Ticaret Direktörlüğü görevini yürüttü. 2000-2006 yılları arasında Accor Services Türkiye 'de Genel Müdürlük yapan Koray Özbay, 2007-2012 yılları arasında ise yine Accor Gruba bağlı Edenred'de Asya - Pasifik Bölgesi'nden sorumlu "Chief Operating Officer" olarak görev yaptı. Koray Özbay, 9 Ekim 2012 tarihi itibariyle Çelebi Hava Servisi Genel Müdürü olarak yeni görevine başladı.

VİZYONUMUZ-MİSYONUMUZ VE İLKELERİMİZ

-Vizyonumuz:Hizmet sektöründe yeni uygulamalara öncülük ederek talep yaratan, başarısını uluslararası alana da taşıyan, aktif olduğu çalışma alanlarını geliştirebilmeyi ve yönlendirebilmeyi hedefleyen, birbirini destekleyen, tamamlayan ve sinerji yaratan bir şirketler grubu olmak. -Misyonumuz:Çelebi Holding'in varoluş amacı, gelişen hizmet ve ürünlerini, "kalitesinden, güvenilirliğinden ve iş ahlakından" ödün vermeden geniş kitlelere sunmaktır. -İlkelerimiz:Çelebi Holding, kuruluşundan bu yana, talebi karşılamaktan çok talebi yaratmayı ve oluşturduğu pazarın öncülüğünü sürdürmeyi ana ilke olarak kabul etmiştir. Kalite standartlarından, mücadeleden, güvenilirlikten, dürüstlükten, iş ahlakından ödün vermemek Çelebi Holding'in ilkesini oluşturan değerlerdir.

Ortaklar 30 Haziran 2012 31 Aralık 2011 (%) Engin Çelebioğlu 19,97 Can Çelebioğlu 29,89 Canan Çelebioğlu Tokgöz 27,50 Diğer 22,65 100.00 Ortaklar (%) 30 Haziran 2012 31 Aralık 2011 Çelebi Havacılık Holding A.Ş. 54,73 13.299.633 Engin Çelebioğlu 10,01 2.432.430 Can Çelebioğlu 7,50 1.822.770 Canan Çelebioğlu Tokgöz 5,11 1.242.720 Diğer 22,65 5.502.447 100,00 24.300.000

RAKiPLERiMiZ

YAKIN BiR ZAMANDA PEGASUSLA´DA RAKİP OLACAĞIZ

FAALİYETTE BULUNDUĞUMUZ ÜLKELER

-TÜRKİYE -HİNDİSTAN -MACARİSTAN -AVUSTURYA

MACARİSTAN :Budapeşte Ferihegy Uluslararası Havalimanı’nda. TÜRKİYE : Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir-Körfez, Bodrum, Bursa, Çanakkale, Çorlu, Dalaman, Denizli, Diyarbakır, Erzincan, Erzurum, Hatay, İstanbul-Atatürk, İstanbul-Sabiha Gökçen, İzmir, Isparta, Kahramanmaraş, Kars, Kayseri, Malatya, Mardin, Samsun, Trabzon ve Van havalimanlarında hizmet vermektedir MACARİSTAN :Budapeşte Ferihegy Uluslararası Havalimanı’nda. HİNDİSTAN :Mumbai (Bombay) Chhatrapati Shivaji Uluslararası Havalimanı-Delhi Uluslararası Havalimanı işletmecisi Delhi International Airport’da.  AVUSTURYA: Viyana Airport’da hizmet vermektedir.

HiZMETLERiMiZ

-YER HiZMETLERi -KARGO VE ANTREPO -GENEL HAVACILIK

YER HiZMETLERi

 -Ramp Hizmetleri –Yolcu Hizmetleri -Harekat Hizmetleri –Kargo Özel Güvenlik Hizmetleri -Uçak Özel Güvenlik Hizmetleri –Genel Havacılık Hizmetleri

KARGO VE ANTREPO HİZMETLERİ

FAALIYETE BULUNDUGU ÜLKELER -TÜRKIYE -HINDISTAN -MACERISTAN -ALMANYA

Çelebi Hava Servisi antreposunda sunulan hizmetler arasında: -Giden kargoların kabulü, ebat ve ağırlık tespitinin yapılması, -Dökümantasyon işlemleri yapılması, -Giden kargoların uygun yükleme gereçlerine yüklenmesi, -Giden kargoların uçağa gönderilmesi ve yüklemeye nezaret edilmesi, -Gelen kargoların fiziki kontrolü ve ithalat ambarına teslimi, -Alıcıların bilgilendirilmesi, -Transfer kargo hizmetleri, -Bozulabilir ürünler, tehlikeli maddeler ve kasa dairesi hizmetlerinin uzman personel gözetiminde yapılması yer almaktadır.

GENEL HAVACILIK HİZMETLERİ

Havayolu Temsilciliği ve Süpervizyon -Özel Uçak Kiralama -Helikopter Kiralama -Hava Fotoğrafçılığı -Yer Hizmetleri -Uçuş Takip Hizmetleri -Uçak Yakıt Hizmetleri -İniş ve Üst Geçiş İzinleri -Uçuş Planı/Hava Durumu/Notam -Otel Rezervasyonu -Hava Ambulans Hizmetleri Havayolu Temsilciliği ve Süpervizyon

İNSAN KAYNAKLARI POLİTİKASI

Çelebi Hava Servisi, ISAGO tescilinde dünya ikincisi ÖDÜLLERIMIZ Çelebi Hava Servisi, ISAGO tescilinde dünya ikincisi  2010 Apron Güvenliği Ödülü Thomson Airways’ten, ÇHS Dalaman’a ödül 

2011 YILI NET KARI %2.09 LUK ARTIŞLA 46.138.343 TL

2011 YILINDA TOPLAM 208.998 UÇAK´A HİZMET VERDİK

2011 YILINDA TOPLAM 264.242 TON KARGO İŞLEM GÖRMÜŞTÜR

10.318 ÇALIŞANIMIZLA BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Sosyal sorumluluk projeleri

50. Yilda 50 ögretmen evi

ÇEVRE PROJELERİ

Bizi dinlediginiz icin tesekkür ederiz