Hidro-Optik Dezenfeksiyon™ Teknolojisi. 2 Membran Filitreler Pastörizatörler HOD gelişmiş dezenfeksiyon teknolojisi Düşük maliyette yüksek performans.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
8. SINIF 3. ÜNİTE BİLGİ YARIŞMASI
Advertisements

Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için 5 NEDEN !.. Perakendeciler için.
NANOLIFE 2 YIL ETKİLİ DUŞAKABİN KİREÇ VE SU LEKESİ ÖNLEYİCİ
Copyright Leine & Linde (Deutschland) GmbH
İNVERTER VE SIRALI ÇALIŞMA HESAPLAMA TABLOSU
Thinking ahead. Focused on life. PenCure Kablusuz LED Işınlı dolgu cihazı.
Sinan Doğan, Esra Beyoğlu
KABLOSUZ HEMŞİRE ÇAĞRI SİSTEMİ.
EYMEN MAKİNA İNŞ. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
3. EGITIM CNY 70 SHARP SENSÖRLER ULTRASONİK SENSÖRLER LDR.
DOĞRU ÖLÇÜM VE ÖLÇÜM EKİPMANLARI
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
PYO PROJE Y Ö NETİM OFİSİ Mühendislik Müşavirlik ve Uluslararası İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. Doğru Kararı, Doğru Zamanda Verebilmeniz İçin…
 Havadan bulaşan patojenlere karşı güvenle kulanabileceginiz ve enfeksiyonları kontrol edebileceginiz tek cihazınız.  Güçlü ve Sessiz Güvenli ve Etkili.
Kalitenin yeni adı * Kazan Dengeleme Kabı * Tortu Ayırıcı Separatör
NEDEN İNVERTERLİ KOMPRESÖR?
Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş. SOS Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş.1969 yılında sizlere hızlı, ekonomik ve güvenli.
Profesyonel ve teknolojik hayvancılığa açılan pencereniz olalım.
MSS® GRUP – Mop Sil Sistemi Copyright©MSS Grup Ltd Şti.
Kiralık İş Merkezi, Depo, Fabrika Binası Dr. Esat Oktay İş Merkezi
BİO-TEK ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK
Giriş. • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ Ajanda.
HAZIRLAYAN:CANER PEKEL DANIŞMAN: YRD.DOÇ.DR GÖKSEL ÖZKAN
ÜNİTE DEĞERLENDİRMESİ 1.Sınıf Türkçe
MICO Akıllı Güç Dağıtım Çözümleri Pınar Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. Adres: Perpa Ticaret Merkezi, A Blok, Kat: 11, No: 1365 Şişli / İstanbul Tel: (0212)
TARTI ve DOZAJ KONTROLÖRLERİ
28 KASIM STAMPA TEKSTİL san.tic.Ltd.Şti. NONWOVEN ürün tanıtımı DAYANIKLI GÜÇLÜ GÖRSEL UCUZ HAFİF NONWOVEN.
KUMLAMA MAKİNE VE TESİSLERİ
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
My50 E/B Uygun fiyata İtalyan kalitesi My50, fiyat ve kalitenin buluştuğu nokta TMT Pazarlama İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. İstoç 1.Ada No:2 Mahmutbey – Bağcılar.
Laboratuvar Hizmetlerimiz
Tanıtım Sunumu Mayıs Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel.
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
SOME-Bus Mimarisi Üzerinde Mesaj Geçişi Protokolünün Başarımını Artırmaya Yönelik Bir Algoritma Çiğdem İNAN, M. Fatih AKAY Çukurova Üniversitesi Bilgisayar.
CelluBor Nedir ? Selüloz ve Bor’un mükemmel uyumu sonucu ortaya çıkan CelluBor; ısı, ses, yangın yalıtımlarını aynı anda yaparak yalıtımda profesyonel.
HAVA PARTİKÜL SAYIM CİHAZLARI
LAZER.
Karmak Makina Kalıp San. Ve Tic. Ltd. Şti
SENSÖR VE TRANSDUSERLER
T R Z TRZ.
Mimari Tekstiller Ekim 06, PVC/Polyester Membran Mimari Tekstil Kriterleri Düşük Kılcal Yapı Düşük Kılcal Yapı Yüksek Yapışma ve İşleme Kolaylığı.
JOLLY TOURS FİRMA ANALİZ RAPORU
TPM (Toplam Verimli Bakım)
LABORATUVAR SAF SU CİHAZI
SIVI PARTİKÜL SAYIM CİHAZLARI Atotest Laboratuar Cihazları İthalat ve Mümessillik Ticaret Limited Şirketi Yeniköy mah.Güzelce Alipaşa Cad. No:45/1 Sarıyer/İstanbul.
Sensörler Yrd.Doç.Dr. İlker ÜNAL.
İ.Ü. TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU GENEL ONARIMI İŞİ.
Su Arıtma Oscar arıtma cihazları
“YETİŞKİNLERİN OYUN OYNAMA ALIŞKANLIKLARI” ARAŞTIRMASI
Emel KAYNAK Mikro Bilgi Kayıt ve Dağıtım A.Ş.2
SEDAT KAYA ÖN KAPUT YAN BAĞLANTI PARÇASI PROF.DR.KERİM ÇETİNKAYA.
AQUA HİDROSAN KD; Hidrojen peroksit ve kolloidal gümüş içeren bir dezenfektandır. Konsantre dezenfektandır. Ekonomiktir. Renksiz; tatsız ve kokusuzdur.
STM İNFO Hakkında ULAKBİM UASL Antalya 2007 Metin Tunç STM-INFO Bilgi Hizmetleri ve Yayıncılık
Fortschritt durch Qualität BULLILAC 14 ‘‘Buzağı Maması’’ Wertvolle Futtermittel für die moderne Tierernährung.
BURSA / TÜRKİYE
KOKU FİLTRE SİSTEMİ.
Fortschritt durch Qualität
MİSTRAL ‘‘Ancak Sağlıklı Sürüler Kazandırır…’’
Aytel Mesaj Toplu SMS ve 2012 Yılı Kampanyalı Prim Sistematiği Sunumu
ÖDEV-01 Problem o Şekildeki fırın, Q ısıl debisine sahip kaynakla ısıtılmaktadır. Fırındaki cisimlerin toplam ısıl kapasitesi C, fırın ile çevre.
ARSA DAĞILIMI Esenyurt 1 Parsel m2 Esenyurt 2 parsel m2 Esenyurt 3 parsel m2 Esenyurt TOPLAM m2 OKUL ALANI
GEZER ELEKTRİK- MÜHENDİSLİK
Bulaşıcı Hastalıklar Daire Başkanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu T.C. Sağlık Bakanlığı LEGIONELLA BAKTERİSİNE YÖNELİK UYGULANAN DEKONTAMİNASYON YÖNTEMLERİ.
 Ultraviyole ışınlarının artış ı sebebiyle stratosferdeki ozon konsantrasyonunun azalması sonucu ve bunun makroalgler üzerine olan etkileri ile ilgilenilmektedir.
Zeminlerin Geçirimliliği
UV İLE DEZENFEKSİYON.
KOLORİMETRE- SPEKTROFOTOMETRE
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KANUNU DEĞİŞİKLİKLERİ
AC500 Eğitim Sunumları 4. CP600 Başlangıç.
Havalı Sondaj Tekniği Havalı sondaj ekipmanları, döner sondaj yönteminde kullanılan ekipmanlara ilaveten şu elemanlardan oluşur; 1.Kuyu dibi Tabancası.
Sunum transkripti:

Hidro-Optik Dezenfeksiyon™ Teknolojisi

2 Membran Filitreler Pastörizatörler HOD gelişmiş dezenfeksiyon teknolojisi Düşük maliyette yüksek performans Toplam Maliyet Performans (log) Kimyasal Uygulamalar Standart UV Sitemleri Ozon Atlantium

3 UV Dezenfeksiyon Prensibi 3 UV Işığı hücrelerin DNA’ larına etki ederek etkisiz hale getirir. Fiziksel dezenfeksiyon sağlar DNA bağlarına zarar verere yenilenmesini engeller. UV ışını DNA bağlarına etki eder

4 Standart UV Sistemleri Çok sayıda lamba ve düzensiz ışık dağılımı Mikroorganizmalar ışık fotonlarından kaçabilirler Standart UV

5 Lambalara paralel akış

6 Lambalara Dik Akış

7 Standart UV Filitrasyon Sistemleri Standart UV Düzenli olmayan UV dağılımı Lamba değişimi sırasında camın kırılarak, suya civa bulaşma riski.

8 Standart UV sistemlerinde kontrol sistemi Lamba AÇIK / KAPALI göstergesi Işığın yoğunluğu tek bir sensor ile ölçülür

ATLANTIUM 9

10 Atlantium Çalışma Prensibi: RZ serisi HOD sistemi kesiti Işık Kaynağı Sensörü Su Geçirgenliği Sensörü(UVT) Yansıtıcı Kaplama (arka yüz) * Orta Basınç Yüksek Yoğunluk OBYY* UV Işık Kaynağı Kuartz Tüp Hava Boşluğu

11 SS 316 L Kuartz Tüp Hava Bloğu Standart UV sistemlerindeışınların izlediği yol ATLANTIUM Atlantium ile Standart UV sistem karşılaştırması

12 ATLANTIUM Su içinde bulunan sensör ile refersans sağlanır UV lambasının performansı direk bağlantı ile ölçülür  İki sensör ile yapılan ölçüm, gerçek UV geçirgenliğini belirtir. Ultrasonik temizleme opsiyonu.

13 ► Gerçek zamanlı kontrol. ATLANTIUM gelişmiş kontrol ve gözlem ara yüzü Lamba Gücü Gerçek Zamanlı UVT Debi Lamba Ömrü Lamba Performansı Onaylanmış UV dozu Ayarlanabilir minimum doz Ayarlanabilir maksimum doz

Pastörize Su Uygulaması 14

15 TEŞEKKÜRLER…. Tamer Bayhan Neumo Mühendislik ve Paslanmaz Çelik San.Tic. Ltd. Şti. Birlik Sanayi Sitesi 6.Cad. No: 19 Beylikdüzü / İstanbul Tel: / Fax: Mobile: /