Doruk İyileştirme Takımı

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
DENİZLİ 18. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
Advertisements

TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GENEL MÜDÜRLÜK
MANAVGAT/ANTALYA isis anbul ÇÖZÜM istanBUL Kalite İ yile ş tirme Takımı MANAVGAT/ANTALYA-2012.
TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI
CENDERE İYİLEŞTİRME TAKIMI
BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI
BAŞARI İYİLEŞTİRME TAKIMI ÇALIŞMA RAPORU
BURSA 4. TAPU VE KADASTRO BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
DENİZLİ 18. TAPU VE KADASTRO BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
KASTAMONU TAPU VE KADASTRO XIX. BÖLGE MÜDÜRÜĞÜ
1/25 TAPU VE KADASTRO I. BÖLGE MÜDÜRLÜ Ğ Ü TAKIM ADI.
TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Trabzon IX. Bölge Müdürlüğü
Fen Dairesi Başkanlığı
Kadastro Haritalarının Yeniden Düzenlenmesi ve Tapu Sicilinde Gerekli Düzeltmelerin Yapılmasında Uyulacak Usul ve Esaslara İlişkin Yönetmelik (Yüklenici.
Optimum İyileştirme Takımı Antalya 2012 OPTİMUM İyileştirme Takımı Çalışma Raporu.
Yabancı İşler Dairesi Başkanlığı
TAPU VE KADASTRO XI. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
SİVAS TAPU VE KADASTRO XX.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
Gramantin İyileştirme Takımı
Yönetim Bilgi Sistemleri Şubat TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ.
2012. GENÇ BEYİNLER İYİLEŞTİRME TAKIMI 09/01/2012 Tarihinde gerçekleştirilen iyileştirme takımımızın ilk toplantısında aşağıda açıklanan çalışmalar yapılmıştır.
ÇÖZÜM İYİLEŞTİRME TAKIMI ÇALIŞMA RAPORU Şubat 2012 ANTALYA TAPU VE KADASTRO VIII. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ.
Tapu ve Kadastro VIII. Bölge Müdürlüğü KARDELEN İYİLEŞTİRME TAKIMI TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ.
TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
SGM-Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı
ESKİŞEHİR TAPU VE KADASTRO XVII.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
BURSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
EK DERS TAHAKKUK VE ÖDEMELERİNE İLİŞKİN BİLGİLENDİRME SUNUMU
ÇOBANLAR TAPU MÜDÜRLÜĞÜ
1 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Diyarbakır Bölge Müdürlüğü İMAJ İyileştirme Takımı Ocak 2012.
TEMEL KALİTE KAVRAMLARI
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü
VAN TAPU VE KADASTRO XV. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
Çalışmanın Yapıldığı Kurum : Yozgat Tapu ve Kadastro XXII. Bölge Müdürlüğü İyileştirme Takımı Adı: HİTİT GÜNEŞİ Takım Rehberi: Hasan ÇELİK Takım Bölge.
KASTAMONU TAPU VE KADASTRO XIX. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ 2012 TAPU VE KADASTRO XIX. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBAT ANTALYA İLETİŞİM İYİLEŞTİRME TAKIMI.
Sürekli Kurumsal Gelişim Projesi Kalite Yönetim Sistemi ‘‘PRİZMA’’ İYİLEŞTİRME TAKIMI ÇALIŞMA RAPORU OCAK 2012 Diyarbakır DİYARBAKIR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TAPU.
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü
NO SAYFA NO SAYFA 1-Anma 1 1-Anma 1 2-Kapak 2 2-Kapak 2 3-İçindekiler 3 3-İçindekiler 3 4-Sunuş Sunuş Tanıtım Tanıtım Problem.
TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
YABANCI İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI
DENİZLİ 18. TAPU VE KADASTRO BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Güney Ege İyileştirme Takımı Çalışma Raporu.
TAPU VE KADASTRO XII. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TAPU VE KADASTRO XII. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MOZAİK PERSONEL PERFORMANSINI GELİŞTİRME VE İYİLEŞTİRME TAKIMI MOZAİK PERSONEL.
TAPU VE KADASTRO GAZİANTEP XIII. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ 1992
TRABZON TAPU VE KADASTRO IX. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ
BU B İ R KOZA İ Y İ LE Ş T İ RME TAKIMI SUNUMUDUR.
Çalışmanın Yapıldığı Bölge Müdürlüğü : TKGM Hatay 12
PUSULA GRUBU TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Ankara I.Bölge Müdürlüğü
1 AKINCILAR İYİLEŞTİRME TAKIMI. AKINCILAR İYİLEŞTİRME TAKIMI ÇALIŞMA SUNUMU.
SANAL DEVLET.
OCAK 2014 OCAK T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. YÜRÜTÜLEN VE PLANLANAN PROJELER SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI MÜDÜRLÜĞÜ TAPU MÜDÜRLÜĞÜ.
1 AKINCILAR İYİLEŞTİRME TAKIMI. AKINCILAR İYİLEŞTİRME TAKIMI ÇALIŞMA SUNUMU.
6306 SAYILI KANUN KAPSAMINDA İLAN EDİLEN RİSKLİ ALANLAR
YÖNETİM BİLGİ SİSTEMLERİ
AMAÇ Muhtarlarımızın kamu hizmetlerini daha kaliteli ve etkin şekilde yürütmeleri amacıyla kamu kurum ve kuruluşlarından yapacakları taleplerin takip edilip.
1 Yönetim Bilgi Sistemleri 2015– ANKARA Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI.
T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI NÜFUS VE VATANDAŞLIK İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
İLÇEFATİH EĞİTMENİBTR ÖĞRETMENİ Akseki 12 Aksu -3 Alanya 514 Demre 12 Döşemealtı 24 Elmalı -1 Finike 12 Gazipaşa 15 Gündoğmuş 11 İbradı 1- Kaş 17 Kemer.
MESLEKİ EĞİTiM VE YÖNLENDİRME TOPLANTISI T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI KIRŞEHİR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ.
Recep Alperen KAVAK Tapu ve Kadastro Uzmanı
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Kastamonu XIX. Bölge Müdürlüğü DENETİM İyileştirme Takımı Süreli Denetimler, Genel Denetimler, İnceleme, Ön İnceleme ve.
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü MAYIS 2010 “3G” İYİLEŞTİRME TAKIMI Fotogrametri ve Geo. Daire Bşk. ÇALIŞMA RAPORU TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Fotogrametri.
TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM DAİRESİ BAŞKANLIĞI A T I L I M – E Ğ İ T İ M D A İ R E S İ B A Ş K A N L I Ğ I.
DENİZLİ 18. TAPU VE KADASTRO BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Denizli Horozu İyileştirme Takımı Çalışma Raporu.
TAPU ARŞİV DAİRESİ BAŞKANLIĞI FERMAN İYİLEŞTİRME TAKIMI FERMAN İYİLEŞTİRME TAKIMI.
FEN DAİRESİ BAŞKANLIĞI ATILIM İYİLEŞTİRME TAKIMI.
TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Kadastro Dairesi Başkanlığı ~ Sürekli Kurumsal Gelişim Projesi ~ ~ Sürekli Kurumsal Gelişim Projesi ~ “ Yalnızca Çözüm.
Sunum transkripti:

Doruk İyileştirme Takımı Antalya Tapu ve Kadastro VI. Bölge Müdürlüğü Doruk İyileştirme Takımı

Çalışmanın Yapıldığı Bölge Müdürlüğü: Antalya VI. Bölge Müdürlüğü İyileştirme Takımını Adı: Doruk Takımı Takımın Lideri: Yusuf ÇATAL Takımın Raportörü: İsmail İLHAN Takım Üyeleri: 6.Bölge Müdürlüğü Yusuf ÇATAL 6.Bölge Müdürlüğü Faruk ALAÇIK Antalya Kadastro Müdürlüğü İsmail İLHAN Ant/Kemer Tapu Müdürlüğü Erdoğan BİLGİN Finike Tapu Müdürlüğü Setenay ÇİFCİ Isparta Kadastro Müdürlüğü Adnan TOYLAN Burdur Tapu Müdürlüğü Fethiye ALKAN Burdur Tapu Müdürlüğü Şaziye İLHAN Gölhisar Tapu Müdürlüğü Süheyla ERMEÇ Alanya Tapu Müdürlüğü Tunahan UYSAL Kepez Tapu Müdürlüğü İbrahim YILMAZ Kaş Tapu Müdürlüğü Adile İKİZ Ağlasun Tapu Müdürlüğü Metin BULUT Isparta Tapu Müdürlüğü Yusuf DEMİRCİOĞLU İyileştirme Çalışmasının Konusu: TC Kimlik numaralarının TAKBİS Sisteminde olmaması nedeniyle iş yükünün artması Çalışmanın Başlama Tarih: 31.01.2012 Çalışmanın Bitirildiği Tarih: 03.02.2012

Problem Havuzu 1 Yıllık İzinlerin planlanmaması 2 Tapu Müdürlüklerinde vatandaşların bilgilendirme ve yönlendirme ile ilgili problemler 3 Tapu Müdürlüklerinde hacizlerin yoğunluğu ve paylaştırılması ile ilgili problemler 4 Hizmet içi eğitim eksikliği ve yetersizliği 5 Personel Eksikliği 6 TC Kimlik numaralarının TAKBİS Sisteminde olmaması nedeniyle iş yükünün artması 7 Ön başvuru sisteminde görevli personelin bilgi eksikliği 8 Yardımcı hizmetler personelinin sayısının yetersizliği 9 Arşiv memurlarına gerekli değerlin verilmemesi 10 oryantasyon eğitimin yeterli yapılmaması 11 Diğer resmi kurumlardan kaynaklı eksiklerin teşkilatımıza görev edilmesi

Problem Puanlaması Problem Havuzu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Yusuf ÇATAL   Metin BULUT Faruk ALAÇIK Adnan TOYLAN Süheyla ERMEÇ Yusuf DEMİRCİOĞLU Şaziye İLHAN İbrahim YILMAZ İsmail İLHAN Adile İKİZ Tunahan UYSAL Fethiye ALKAN Erdoğan BİLGİN Setenay ÇİFCİ Bahadır GÖRGEÇ Toplam Puan : 41 71 86 87 81 119 66 19 65 32 Çalışma Yapılacak Problem: TC Kimlik numaralarının TAKBİS Sisteminde olmaması nedeniyle iş yükünün artması

İlk Kadastro çalışmalarında TC kimlik numarasının bulunmaması Problem: TC Kimlik numaralarının TAKBİS Sisteminde olmaması nedeniyle iş yükünün artması Problemin Nedenleri Çözüm Önerileri İlk Kadastro çalışmalarında TC kimlik numarasının bulunmaması Kadastro Kanunun yada torba Kanunla yapılacak bir değişiklikle kadastro müdürlüklerine soruşturma görevi verilerek büyük ölçüde bu eksiklik giderile bilir. İmar uygulamaları yapılırken kayıt maliklerinin TC kimlik numaralarının yazılmaması 28.10. 2000 (TC kimlik numrasının tüm vatandaşlara edindiği son gün) tarihinden sonra yapılan Kadastro çalışmalarındanda TC kimlik numarasının kullanımının tam olarak sağlanamaması Mahkemelerden infaz için gelen mahkeme kararlarının çoğunda TC kimlik numarasının olmaması Genel Müdürlüğümüzün Adelet Bakanlığı ile bilgi alış-verişi ve/veya mahalli Adli birimlerle yapılacak görüşmelerle sorun çözülebilir. Akitli işlemlerde tüzüğün 13. maddesi gereğince kimlik tespiti yapılan ilgililerin diğer taşınmazlarınada TC kimlik numarasının yazılmaması ve sistem numaralarının birleştirilmemesi TAKBİS sisteminde riskli işlemler menüsüne yapılacak bir ilave ile Tapu Müdürleri tarafından (görevlendireceği kişi) konunun takibi mümkündür. TAKBİS sisteminden önce akitli ve akitsiz işlemlerde TC. kimlik numarasının kaydedilemiyor olması ve 28.10. 2000 tarihinde TC kimlik numrasının Mernis sistemine kullanılmaya başlanması TAKBİS sistemindeki mevcut kimlik bilgilerinin MERNİS sistemiyle tekrar eşleştirme yapılmasının sağlanması.

Problemin Nedenleri Çözüm Önerileri Yapılacak Çalışmalar Problem: TC Kimlik numaralarının TAKBİS Sisteminde olmaması nedeniyle iş yükünün artması Problemin Nedenleri Çözüm Önerileri Yapılacak Çalışmalar İlk Kadastro çalışmalarında TC kimlik numarasının bulunmaması Kadastro Kanunun yada torba Kanunla yapılacak bir değişiklikle kadastro müdürlüklerine soruşturma görevi verilerek büyük ölçüde bu eksiklik giderilebilir. Kadastro Dairesi Başkanlığına konu iletilir. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü ile yapılacak olan protokol ve/veya yasal düzenleme ile 2012 yılında çalışmaları yaygınlaştırılacak olan e-kimlik uygulaması içerisinde Tapu Müdürlüklerindeki kimlik bilgilerinin güncellenmesi kişilere zorunlu hale getirilir. İmar uygulamaları yapılırken kayıt maliklerinin TC kimlik numaralarının yazılmaması 28.10. 2000 (TC kimlik numrasının tüm vatandaşlara edindiği son gün) tarihinden sonra yapılan Kadastro çalışmalarındanda TC kimlik numarasının kullanımının tam olarak sağlanamaması Mahkemelerden infaz için gelen mahkeme kararlarının çoğunda TC kimlik numarasının olmaması Genel Müdürlüğümüzün Adelet Bakanlığı ile bilgi alış-verişi ve/veya mahalli Adli birimlerle yapılacak görüşmelerle sorun çözülebilir. Tapu ve Kadastro Müdürlükleri mahalli Mahkemelerle görüşerek sorunun çözümü sağlana bilir. Konu Genel Müdürlüğe iletilir. Akitli işlemlerde tüzüğün 13. maddesi gereğince kimlik tespiti yapılan ilgililerin diğer taşınmazlarınada TC kimlik numarasının yazılmaması ve sistem numaralarının birleştirilmemesi TAKBİS sisteminde riskli işlemler menüsüne yapılacak bir ilave ile Tapu Müdürleri tarafından (görevlendireceği kişi) konunun takibi mümkündür. Bilgi Teknolojileri Dairesi Başkalığı ile ve Tapu Dairesi Başkanlığına konu iletilir. TAKBİS sisteminden önce akitli ve akitsiz işlemlerde TC. kimlik numarasının kaydedilemiyor olması ve 28.10. 2000 tarihinde TC kimlik numrasının Mernis sistemine kullanılmaya başlanması TAKBİS sistemindeki mevcut kimlik bilgilerinin MERNİS sistemiyle tekrar eşleştirme yapılmasının sağlanması. Bilgi Teknolojileri Dairesi Başkalığına konu iletilir.

Antalya Tapu ve Kadastro VI. Bölge Müdürlüğü Doruk İyileştirme Takımı Dinlediğiniz için Teşekkür ederiz. Antalya Tapu ve Kadastro VI. Bölge Müdürlüğü Doruk İyileştirme Takımı