Copyright 2006 Thomson Corporation 1 Ulusal Akademik Site Lisansı (UASL) Projesi çerçevesinde THOMSON SCIENTIFIC – ISI WOK EĞITIM SEMİNERLERİ – 2007 TEKNİK.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar

Advertisements

Journal Use Reports Süreli Yayın Koleksiyonu Geliştirmenizde Güçlü Karar Destek Hizmeti - Kasım
Ericom Telekomünikasyon ve Enerji Teknolojileri A.Ş.
1 T.C. Yükseköğretim Kurulu Projenin ülkemizdeki; • Akademik Organizasyonu için Yükseköğretim Kurulu’na, • Finansal Destekleri için Avrupa Komisyonu’na.
Standards Expert Online Veritabanı DRM Uygulaması Detaylı Bilgi için; İstanbul Tel: Ankara Tel:
( H ÜRRİYET I NTERNATIONAL T RADE)‏ HIT yılında kurulan HİT Uluslararası Eğitim; Türkiye’nin en eski ve en iyi eğitim kuruluşlarından biridir. Türkiye’nin.
Sunum Planı Hakkımızda Grup Şirketlerimiz Faaliyet Alanlarımız
MICO Akıllı Güç Dağıtım Çözümleri Pınar Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. Adres: Perpa Ticaret Merkezi, A Blok, Kat: 11, No: 1365 Şişli / İstanbul Tel: (0212)
FİGES Dr. Tarık Öğüt SİNERJİTÜRK-SAVUNMA’08.
Journal Citation Reports - Dergi Atıf Raporları -
Araştırma Görevlilerinin Öğrenci Laboratuvarlarına Katılımı
Nuray Demirkol Ziraat Yüksek Mühendisi Başuzman 13 Ekim 2009 Ankara TÜBİTAK-ULAKBİM CAHİT ARF BİLGİ MERKEZİ.
Teknolojik Araştırmalarda Otorite Kaynak: IHS Standarts Expert ve ASTM Digital Library Erman Karabulut.
Digital Maps & Navigation Market in Turkey Sayısal Haritalar ve Türkiye Navigasyon Pazarı Alim KÜÇÜKPEHLİVAN.
Didem AYDAN 20 Kasım 2009 Ankara YAŞAM BİLİMLERİ VERİ TABANI.
ULAKBİM Vedat Mert Güneri Dursun Ali Çolak
Afetlere müdahalenin, etkili ve işbirliği içinde yapılabilmesi için
WEB OF SCIENCE İLE ATIF TABANLI ARAŞTIRMA DEĞERLENDİRMESİ Eğitmen: Metin TUNÇ This presentation is an introduction to InCites - the new web-based.
MİKRO Bilgi Kayıt ve Dağıtım A.Ş. AV-DATA
InCites. National Citation Report for Turkey Kurumunuzun aboneliğini gerçekleştirdiği InCites (National Citation Report for Turkey) Web of Science kapsamındaki.
HOŞGELDİNİZ. HOŞGELDİNİZ Prof. Dr. Mehmet Zeki AYDIN Sivas CÜ İlâhiyat Fakültesi Prof. Dr. Mehmet Zeki AYDIN Sivas CÜ İlâhiyat.
Yazılım Sertifikasyonunda Karşılaşılan Zorluklar
IN VITRO KOŞULLARDA HASTALIKSIZ BİTKİ MATERYALİ ÜRETİMİ
AKADEMİA SOSYAL BİLİMLER İNDEKSİ
LOGO TÜBİTAK Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje.
IEC EN "Endüstri Standartları Ve Patentlerin Üniversite Kütüphanelerine Katma Değeri ve Uygulaması" IEEE AISI BSI ASTM ANSI ISO.
1IHS Confidential © IHS Konferans Programı 09:30 – 09:45 Açılış Konuşması – Günün Programı Mehmet Tekin Haseki - MİKRO A.Ş. 09:45 –
Jane’s Information Group Metin Tunç Veritabanı Uzmanı.
GAZİ ÜNİVERSİTESİ PATENT DESTEK BİRİMİ İstanbul, 07 Haziran 2010.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI KARST SU KAYNAKLARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 1 OCAK-31 ARALIK 2014 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 10 Mart 2015 Ankara.
CAHİT ARF BİLGİ MERKEZİ ULUSAL VERİ TABANLARI Uzman Didem AYDAN Uzman Sibel TABANLIOĞLU V. TÜBİTAK EKUAL Yıllık Toplantısı Mayıs 2009, Antalya.
JOLLY TOURS FİRMA ANALİZ RAPORU
Otomotiv Sanayi ve Çevre Prof. Dr. Göksel N
NURİYE OGRAŞ Antalya Bölge Satış Yetkilisi
e-Sertifika Programları
M.O.S.B. 4. KISIM 405. CD. NO:1 MANİSA
BOSCH ‘’ Yaşam İçin Teknoloji ‘’. Dünyanın üçüncü büyük beyaz eşya üreticisi ve Avrupa’da beyaz eşya pazarı lideri olan BSH Grubu, 700 milyon Euro yatırımla.
SELP Izmir, 31 Mart SELP –Küçük İşletmeler Kredi Programı “SELP” Fonları Avrupa Birliği tarafından sağlanmıştır. Bu fonlar KfW (Alman Kalkınma Bankası)
Springerlink.com Emel Kaynak Mikro Bilgi Kayıt ve Dağıtım A.Ş EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANELERİ EĞİTİM TOPLANTISI.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
Akademik & Bilimsel Performans Değerlendirmesi Çalıştayı InCites (Web of Science) Marmara Üniversitesi 27 Kasım, 2014 Dr. Metin TUNÇ.
TEKNİK DOKUMAN VE STANDARTLAR VERİ TABANLARI MEHMET HASEKİ Antalya – 14 Mayıs 2007 TUBITAK – ULAKBIM UASL III Eğitim Toplantısı.
Research Services Group. Copyright 2006 Thomson Corporation 2 Araştırmaların Ölçümü Her ne kadar Web of Science veritabanının ana amacı araştırmacılara.
Uzm. Fatma BAŞAR Cahit Arf Bilgi Merkezi Eğitim ve Tanıtım Sorumlusu 22 Eylül 2010 T.C. Sağlık Bakanlığı Eğitim Toplantısı TÜBİTAK.
1 Bilgiye Erişimde Fırsat Eşitliği Projesi Olarak EKUAL'in Doğuşu ve Gelişimi Prof.Dr. Cem SARAÇ Hacettepe Üniversitesi.
Kurumsal Arşivler ve Açık Erişim Uygulamaları 44. Kütüphane Haftası, 31 Mart–4 Nisan 2008 Ömer Orhan Atılım Üniversitesi Kütüphanesi.
E-Resource Access & Management ULAKARA TDNet - ULAKARA e-Dergiler Portal ve Federe Arama Çözümü TÜBİTAK EKUAL Yıllık Toplantısı Antalya – Mayıs 2009 e-Resource.
Kurumsal İçerik Yönetimi Kapsamında Bilgi Güvenliği
BOLOGNA SÜRECİNİN TÜRKİYE’DE UYGULANMASI PROJESİ Kasım 2006 Fırat Üniversitesi, Elazığ Nezih Güven- Bologna Rehberi.
Almanya‘da Yüksek Öğrenim Fatma Günaydın DAAD-IC Istanbul Sıraselviler Cad. 78/ Beyoğlu / Istanbul.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇ MÜHENDİSLER TOPLULUĞU
Emel KAYNAK Mikro Bilgi Kayıt ve Dağıtım A.Ş.2
Avrupa İş Etiği Ağı Türkiye Temsilciliği European Business Ethics Network Turkey (EBEN-TR)
MİKRO Bilgi Kayıt ve Dağıtım A.Ş. IHS “Information Handling Services” Specs & Standards Veritabanı Aysun ÇAKAN
ULUSAL AKADEMİK LİSANS TOPLANTISI 6 Kasım 2006, İstanbul.
Copyright © The OWASP Foundation Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the OWASP License. The OWASP.
TÜBİTAK ULAKBİM Cahit Arf Bilgi Merkezi Araştırma Faaliyetleri ve Bilimsel İçeriğe Erişimde Cahit Arf Bilgi Merkezi & Dünden Bugüne TÜBİTAK EKUAL.
Springerlink.com Emel KAYNAK Stm-Info Bilgi Hizmetleri ve Yayıncılık
STM İNFO Hakkında ULAKBİM UASL Antalya 2007 Metin Tunç STM-INFO Bilgi Hizmetleri ve Yayıncılık
LOGO YÜKSEK ÖĞRETİMDE SIRALAMA SİSTEMLERİ YÜKSEK ÖĞRETİMDE SIRALAMA SİSTEMLERİ.
Ar-Ge ve İnovasyon Merkezi TÜTED AGİM Nedir? Ar-Ge ve İnovasyon katalizör etki Firmaların Ar-Ge ve İnovasyon yeteneklerini arttırıcı ve hızlandırıcı.
Ulusal Bilgi Sistemleri Güvenlik Programı Bilge KARABACAK 8 Haziran 2007, Ankara.
TS EN ISO/IEC Personel belgelendirme sertifikalandırma işi yapmak isteyen kurum ve kuruluşların akreditasyon şartlarını içeren uluslararası bir standarttır.
Ata TÜRKFİDANI Yaşar Üniversitesi, İzmir ANKOS AEKA OpenAIREplus – Zenodo Son Gelişmeler 3. Ulusal Açık Erişim Çalıştayı Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı.
BAŞVURU ESASLARI I. TEMD Üyesi olmak II. 38 yaşından gün almamış olmak
Bilimsel Çıktıları ve Performans Analizi
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
TARİHÇE 1979 tarihinde ‘FEN ELEKTRİK’ olarak kuruldu.
AVRUPA BİRLİĞİ ÇERÇEVE PROGRAMLARI
Sunum transkripti:

Copyright 2006 Thomson Corporation 1 Ulusal Akademik Site Lisansı (UASL) Projesi çerçevesinde THOMSON SCIENTIFIC – ISI WOK EĞITIM SEMİNERLERİ – 2007 TEKNİK VE AKADEMİK VERİ TABANLARI MEHMET HASEKİ Hacettepe Üniversitesi / Ankara – 22 Ekim 2007

Copyright 2006 Thomson Corporation 2 Mikro Bilgi Kayıt ve Dağıtım A.Ş. 1983’ten günümüze akademik, endüstriyel ve teknik bilgi sağlayıcısıdır.

Copyright 2006 Thomson Corporation 3 MİKRO Bilgi Kayıt ve Dağıtım A.Ş. akademik, endüstriyel ve teknik bilgi sağlayıcı olarak 1983 yılında faaliyete başlamış; İstanbul ve Ankara olmak üzere iki ofis ve toplam 15 çalışanı ile hizmet vermektedir yılında ISO 9000:2000 Kalite Sertifikası almış olup, 2007’de sertifikamız yenilenmiştir. Akademik, Endüstriyel ve Teknik bilgi veritabanları sağlayıcılarının Türkiye yetkili temsilciliklerini yapmaktadır :

Copyright 2006 Thomson Corporation 4 Sunduğumuz hizmetlerden bazıları; THOMSON SCIENTIFIC – ISI tarafından yayınlanan Web of Knowledge Platformunda dünyaca ünlü ve otorite SCI, SSCI ve A&HCI atıf indekslerini ve bilimsel göstergelerini sunar. IHS Specs & Standards - 370’den fazla ulusal ve uluslararası standart yayınlayan organizasyonun aktif ve aktif olmayan dokümanlarını tek bir arayüzle sunar. ASTM International – Mühendislik bilimlerinde Malzeme ve Test alanlarında tek. IEEE – Elektrik/Elektronik, Bilgisayar ve Enformasyon bilimlerinde dünyanın otorite kuruluşu. SAE International – Otomotiv/Uçak&Uzay Sanayiinde Otorite JANE’s Information Group – Savunma/İstihbarat/Askeri alanda uzman haberalma ile güvenilir haber dağıtımı konularında uzman

Copyright 2006 Thomson Corporation 5 “IHS Specs & Standards” İçeriğindeki 1 milyondan fazla yayının arasında: - Kamusal / Ticari Standart ve Spesifikasyon - Yönetmelik, - Şartname, - El Kitabı, - Rehber, - Çizimler, kodlar ve diğer kurumsal teknik dokümanlar bulunmaktadır. IEEE EN IEC ASTM BSIDIN ANSI ISOSAE

Copyright 2006 Thomson Corporation 6 ŞİRKETİMİZ HAKKINDA DAHA AYRINTILI BİLGİ İÇİN Istanbul Ofis : Ebulula C. Ülgen S. No:52 1. Levent/Beşiktaş Tel : Faks : Ankara Ofis : Tunus Caddesi No: 44/4 Kavaklıdere Tel Faks : Teşekkür ederim.