Sorunlar bazen üzerine abanır, Arada çok bunalırsan Hayat denen kredinin bittiğini düşün.. Dünyayı tekrar görememeyi Sevdiklerinle bir daha bir arada.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÇOCUK NASIL ÖĞRENİR?.
Advertisements

 BEKLENTiSiZ SEVMEYi DENEDiNiZ Mi?
YAŞAMIN ÖĞRETTİKLERİ (psikoloji arşivi)
Slaytı kendi akışında ve sesli izleyiniz.
Baba, itiraz eder, Olmaz öyle çok dost, Hakikisi belki bir, belki iki, Fazlasını bulamazsın gerçek, hakiki...
Bilimsel Proje Hazırlamanın Basamakları
Boş ver be yaşı başı. gönlün ne kadar şık sen ondan haber ver
Hazırlayan: Güray KERA
20 Kasım 2011 Pazar Pınarbaşı-Aytepe/AYDIN
Sorularla Gerçeğe Çağrı Merkezi.
Duygularımızı Nasıl Kontrol Edebiliriz?
Kendimizi evlenince, bir bebek sahibi olunca, sonra bir tane daha olunca yaşamın daha güzel olacağına inandırmışızdır. Sonra çocuklarımızın yeterince yetişkin.
Bu India’dan gelen TANTRA.
Hayatla yüzleşmeyi dene!
Biraz moral bulalım.
Yalnız Olanlara; Müşfik KENTER‘ den...
Değerli arkadaşlar, Bu tür mesajlar hepimize sıkça gelir
Dost Genç adamın biri, Dermiş babasına her gün; 'Benim de dostlarım var, sendeki dost gibi'
AİLE EĞİTİM SUNUSU 5.
STRESE GİRENİN İMANINDAN ŞÜPHE EDERİM!
Dövüş ustası olanlar öfkelenmezler. Kazanma ustası olanlar korkmazlar
Türkiyenin en büyük mail grubu
İngilizceden çeviri : Orkideler İngilizceden çeviri : Müzik: Autumn Rose.
ANLAR Eğer yeniden başlayabilseydim yaşamaya,
Kırlangıcın biri, bir adama aşık olmuş
Hayatta, birinin eksikliğini hissettiğimiz
Pes ettim... Daldaki yapraktım yaşamda, Hayat denilen ağacın dallarından, En yalnız olanında bir küçük yaprak, Yalnızdı üzerinde bulunduğum dalım,
ş i i r : T ü l i n H a t i p o ğ l u Aşk'a Sitem (I)
B Ü Y Ü L E Y İ C İ S O N Tıklayarak ilerleyiniz ve sesi açınız.
Bir dilim pasta ya ne dersiniz?
Boş ver be yaşı başı! Gönlün ne kadar şık sen ondan haber ver?..
KADIN Bir kadın çocuktur aslında..   Çocuk gibi davranmayı sever.   Erkeğin kendisine bir çocuğa gösterdiği şefkati göstermesini ister. Bir çocuğu.
Demek ki geceler bensiz de güzel Yoklu ğ um canına tesir etmemi ş Ha benim ellerim ha ba ş ka bir el Gariplikler garibine gitmemi ş Demek ki.
Belki bu açıklayıcı olur ;
MEVLANA YOLUNDA ARALIK 2010 KONYA
Hayatta,birşeyin eksikliğini hissettiğimiz
DAYANIŞMA VE YARDIMSEVERLİK
Kim olduğunu Başına gelen Değil, Senin hareket Tarzın belirler, .
YILLAR SONRA ÖĞRENDİM Kİ
NOKTALAMA İŞARETLERİ ... ? . ‘’ , !.
Yılın Şiiri. Yılın Şiiri Temizlik yaptım bugün. Hem de tüm benliğimde Temizlik yaptım bugün.. Hem de tüm benliğimde. Bütün kaslarımı, sinirlerimi,
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
CÜMLEDE ANLAM 1.SORU: Aşağıdaki cümlelerin hangisinde küçümseme anlamı vardır? A.Bütün gün uğraştım ,ödevlerimi hala bitiremedim B.İnsanlara zor zamanlarında.
Sınav Kaygısı ve Önleme Yolları.
YILDIZLARIN VE AYIN GİTTİĞİ YERE GİDEN SEVGİLİYE...
Öğrendim ki; kimseyi sizi sevmeye zorlayamazsınız
Mutluluk kapısı bir yerde kapanıyorken,başka bir mutluluk
Kendimizi Koruma Yolları ve Güvenli Yaşam
Bir bilgeye sormuşlar:
ÖFKE KONTROL EDİLEBİLİR BİR DUYGUDUR
SINAV KAYGISI.
Şsg y.b.o rehberlik servisi
Küçük kız babası ile ormanda yürüyüş yaparken, ayağı takılıp yere düşüyor. Can acısıyla "Ahhh" diye bağırınca ilerideki dağın tepesinden "Ahhh" diye bir.
*Bu insanlar, yaşamın her yönünü severler, şikâyet etmekle ya da olayların daha değişik olmasını istemekle vakit kaybetmezler. *Bağımsızlıklarına çok.
Bunu okumak sizi herhangi bir borç yükü altına sokmayacaktır.
Bilal BİLGİN - Gazi Anaokulu- Rehber Öğretmeni
Kapattık kapılarımızı dostlarımıza Mesafeler koyduk araya... Not bıraksınlardı,sonra arardık, Başka zaman... Bir merhaba demek için, Girmeleri gerekti.
Bekle beni… hazırlayan : levent karakaş yazı:alıntı
DUYGULARIMI KONTROL EDİYORUM
Kapattık kapılarımızı dostlarımıza Mesafeler koyduk araya... Bir merhaba demek için, Girmeleri gerekti sıraya... Bize çok ihtiyaçları olduğu an meşguldük.
SERVET AKAYDIN ORTAOKULU
Deneme 1. Deneme 2 Deneme 3.
Dostlarıma sunu: gülay.
Esneklik.
Duygularımızı Nasıl Kontrol Edebiliriz (Öfkeyle Başetme)
YILLAR SONRA ÖĞRENDİM Kİ
DENEME.
Sunum transkripti:

Sorunlar bazen üzerine abanır, Arada çok bunalırsan Hayat denen kredinin bittiğini düşün.. Dünyayı tekrar görememeyi Sevdiklerinle bir daha bir arada Olamayacağını hissetmeye çalış.. O zaman seni bunaltan nedenlerin Ayrılıkların ve kavgaların Ne kadar boş olduğunu farkedecek Seni sinirlendiren insanlara bile Hoşgörülü olabileceksin..

Geride bıraktığın izler, Yaşananlar ve yaşanacak olanlar Senin kredindir.. Olur olmaz sebeplerle Olur olmaz davranışlarla Kredini düşürme.. Akıllı bir insana yakışacak şekilde Yaşa ve davran.. Göreceksin ki Kredin daha da yükselecektir..

Düşünsene ; Beklemediğin bir anda bir mail geliyor Mail-box’ına.. “ Ö l m ü ş “ diye.. İşte,üzüntünle birlikte Yaşamanın ve nefes alabilmenin Değerini de farkedebileceğin Bir andır o...

Bir kardeşini yitirdiğin için Canının yandığını farkedersin ama Bir yandan da yeniden doğarsın.. Sahip olduğun şansın farkına varır Yeryüzünde nefes alabildiğin Denizi ve güneşi görebildiğin için Şükredersin..

Her acı haber aldığında Düşünüp,kendi hayatını Gözden geçirmelisin.. Yaşıyorken yapabileceklerini yapmalı Vakit geçirip de Hiçbirşeyi ertelememelisin.. Boş bulunup ıska geçmişsen Bu kez iyi bir vole vurmalısın yaşama.. İş işten geçmeden ve süre bitmeden..

Hata yapmak diye bir şey yoktur Ders almak önemlidir.. Bir ıskalar,iki ıskalarsın.. Sonunda yaşam öyle bir oturur ki ayağına Voleyi tam vurmuş olursun.. Başarısızlıkla sonuçlanan atakların Yaşamın doğal bir bölümüdür.. Çünkü yaşam sınama,yanılma ile geçer.. Yani deneyimle..Yaşam hakkındaki Soruların yanıtı bu deneyimlerin içindedir..

Dünyanın entrikalarını saklıyorlar bizden Peş peşe masal,peş peşe yanıltmalar.. Bir düğüm atmışlar ki Ne sen çözebilirsin Ne de sana karşı olanlar.. Yapabildiğimiz perdeden izlemektir Olup bitenleri ama... Perde indiğinde Ne sen kalacaksın ne de düşmanların..

Yarısı siyah,yarısı beyaz hayatımızın Baharını beklemezsen Kışına dayanamazsın... Bunu bil de Kendi hayatını,kendi baharını yaşa.. Hiçdeğilse Bugünlerde böyle yaşamaya gayret et..

Yıllar sonra öğrenmiş olmalısın ki, Yarısı siyah yarısı beyaz hayatı Seni sevmeye zorlayamazsın.. Sen hayatı sevilebilir yapmalısın.. Gene öğrenmiş olmalısın ki Hayatı kurmak yıllar alıyor Yıkmak ise bir anlık gafletle oluyor..