NOD32 antivirus sistemi NOD32 çözümlerine giriş Önemli Özellikler İstek kontrollü antivirus tarayıcı Erişim kontrollü kalıcı antivirus monitör (AMON)

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İşletim Sistemleri.
Advertisements

VİRÜSLER.
/ Tel: (216) Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)
2013 yılının ilk yarısında, dünya çapında bilgisayarların ortalama %17’sinde kötü amaçlı yazılıma rastlandı.
 Ofis dışından erişim  Kurulum gerekmez  Internet Explorer, Mozilla FireFox, Google Chrome, Safari üzerinden çalışma  Sade ve basit arayüz Web Avantajları.
Web Host Manager (WHM) Nedir Ne İşe Yarar ?
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
Windows işletim sistemi ve sürümlerinin incelenmesi
Bilgisayar Ağlarına Giriş
Birtel İletişim Teknolojileri
Bilgisayar 1 Dr İsmail Marulcu Dr. Ismail Marulcu
BTP 108 BİLGİSAYAR AĞ SİSTEMLERİ AĞ KAVRAMI Birden çok bilgisayarın birbirine bağlı olarak kullanılmasıyla oluşturulan çalışma biçimine bilgisayar ağı.
İŞLETİM SİSTEMLERİ KONTROL: PROF.DR.ASAF VAROL DÖNE KARAOĞLAN BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ Bilgisayar Öğretmenliği (Gece) - 4.
1 Yetkili Satıcı Toplantısı – Fethiye 2008 Operatör konsol ve Enformasyon sistemi OSPC Yetkili Satıcı Toplantısı 2-4 Mayıs 2008 Fethiye.
Page 1 prP Multimedya Page 2 NetOp School - Nerede Statik sınıflar - laboratuvarlar, PC eğitme odaları (şirket içi yada dışardan.
BT Destek Hizmetleri (Akademik Sistemler) Eylül 2006.
Bölüm 1 Ağlar ve Verİ İletİşİmİ
Bilgisayar ve internet güvenliği için yardımcı programlar
İşletim Sistemleri Hazırlayan Hakan YİĞİT.
SON KULLANICI HATALARI BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI SON KULLANICI HATALARI Cengiz Acartürk 03 Ekim 2003.
Ankara T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmen Eğitimi Programı Bilişim Teknolojileri.
BİLGİSAYAR AĞLARI.
Windows Server 2008’e Genel Bakış Microsoft Windows Server 2008, bilgi teknolojileri (BT) uzmanlarının altyapıları üzerindeki kontrollerini maksimum seviyeye.
.NET Teknolojileri .NET mimarisi VB.NET, C.NET, C#.NET
Bilgi Ve İletişim Teknolojisi
VİRÜSLER.
55 CHAPTER SİSTEM YAZILIMI. © 2005 The McGraw-Hill Companies, Inc. All Rights Reserved. 5-2 Sistem yazılımı Teknik detayları çözer Kullanıcı, uygulama.
Bilgisayar Nedir? Girilen veriyi, programlandığı biçimde işleyip kullanılabilir bilgi haline dönüştüren makinalardır. Bilgisayar sisteminin temel ögelerini.
WINDOWS NT GENEL YAPISI
Bilgisayara Giriş Uzm. Murat YAZICI.
AĞ İŞLETİM SİSTEMLERİ Öğr. Gör. Mustafa SARIÖZ
Sedat Uslu / AVG 1991 yılında kurulup cihazları, verileri ve insanları korumak için öncü yazılım ve hizmetler sağlayan bir çevrimiçi güvenlik.
ŞİŞECAM’DA BİLGİ GÜVENLİĞİ
WİNDOWS SÜRÜMLERİ ARASINDAKİ FARKLILIKLAR
BİLGİSAYAR VİRÜSLERİ.
VİRÜS VE TEMİZLEME Virüslerin Etkileri Antivirüs Programları
Microsoft'un birincil hedefi işletim sistemlerinin kullanımını daha kolay hale getirmektir: Windows 2000 aşağıdaki özellikleri sayesinde bu geleneği devam.
BİLGİSAYAR AĞLARINA GİRİŞ
Bilgisayar Ağlarına Giriş. Tarihsel Gelişim Main- frame OS yoktu Batch Systems (Toplu İşlem) Birden fazla işin arka arkaya çalıştırılması.
BİLGİSAYAR AĞLARINA GİRİŞ
İŞLETİM SİSTEMİ İşletim Sistemi Nedir İşletim Sisteminin Görevleri
YAZILIM Bilgisayarın kullanılmasını sağlayan her türlü program yazılım olarak adlandırılır. Başlıca iki yazılım çeşidi vardır. Bu yazılımlar, sistem yazılımı.
BTÖ 306 Bilgisayar Ağlarına Giriş Dr. Şirin Karadeniz Çelebi Uluyol.
YAZILIM.
YAZILIM.
İŞLETİM SİSTEMLERİ Derya Işık
Microsoft Windows Server 2003 © Yenilikler ERCAN SAPMAZ.
 Bilgisayar kullanan her kişinin en büyük sorunu virüslerdir. Hemen hemen her kullanıcının sürekli olarak virüslerden yakındığını görürsünüz. Birçok.
Ağlar ve Veri İletişimi
BTÖ 306 Bilgisayar Ağlarına Giriş. BTÖ 306 Tarihsel Gelişim Main- frame OS yoktu Batch Systems (Toplu İşlem) Birden fazla işin arka.
NetKafem Kullanımı Basit, Maliyeti Düşük, İşlevleri Güçlü
İnsan Kaynakları Bilgi Sistemleri
BİLGİSAYAR VİRÜSLERİ.
Bir bilgisayardan bir diğerine yayılmak ve bilgisayarın çalışmasına müdahale etmek amacıyla tasarlanmış küçük programlardır.
Bilgisayar 1 Dr İsmail Marulcu Musa İNCEKARA
E-YEDEKLEMELİ SAKLAMA. E-Yedeklemeli Saklama E-Faturalarınız ve e-arşiv faturalarınız EDM e-fatura sistemine kaydolmanız ile beraber sistem üzerinden.
Çomar neyi çözecek? ● Ayarlama arayüzleri görev tabanlı olmalı ● Gündelik işler için komut satırı gerekmemeli ● Belgeleri yalnızca programcılar okuyor.
SUNUCU İŞLETİM SİSTEMLERİ
ANTİVİRÜS ÇEŞİTLERİ ve ARALARINDAKİ FARKLAR
BİLGİSAYAR VİRÜSLERİ.
Bilgisayar Ağlarına Giriş
İşletim Sistemleri Hazırlayan Hakan YİĞİT.
Bilgisayar Yazılımları
Bilgisayar Ağlarına Giriş
IP Telephony ve Tümleşik Uygulamalar
Windows işletim sistemi ve sürümlerinin incelenmesi
Bilgisayar Yazılımları
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
WİNDOWS SÜRÜMLERİ ARASINDAKİ FARKLILIKLAR
Kütüphan-e Türkiye Projesi BİT Yol Haritası
Sunum transkripti:

NOD32 antivirus sistemi NOD32 çözümlerine giriş

Önemli Özellikler İstek kontrollü antivirus tarayıcı Erişim kontrollü kalıcı antivirus monitör (AMON) Internet antivirus monitör (IMON&EMON) Internet otomatik update modülü Merkezi log idare sistemi Esnek görev yönetimi Güncelleştirme ve tarama profilleri desteği Şirket kullanıcıları için uzaktan yönetim

Detection rate

Hard Disk Scan Rate

NOD32 product awards 23 Virus Bulletin 100% awards iCSA labs certified Checkmark certified for win 2003

NOD32 kontrol Merkezi Kalıcı antivirüs ve filtreleri için merkezi yönetim Tüm ayarlara kolay erişim Otomayik güncelleştirme modülü Merkezi log dosya idaresi

NOD32 Tarama Modülleri NOD32 Tarama Motoru AMON IMON & EMON

NOD32 Tarama Motoru En yüksek bulma oranı ve tarama oranı performansı Emsalsiz sezgisel analiz Polymorphic ve metamorphic virüs lerin yakalanması için güçlü sanal emülasyon Sıkıştırılmış ve korunan program dosyalarında virüsleri ortaya çıkarma En popüler arşiv formatlarına destek

NOD32 Tarama Motoru – bölüm 2 Virüslerin kriptolanış, şifre korumalı veritabanı ve dökümanlarda yakalanması Makro virüslerinin temizlenmesi ve dosyaların onarılması Virüs bulaşmış sistemlerin fonksyonlarının kurtarılması Maksimize virüs arama hızının birçok seviye önbellek ve düşük seviye kod optimizasyonu ile sağlanması

Antivirus Monitor - AMON NOD32 tarama motorunu kullanır Virüslerin hafızaya yüklenip çalıştırılmasını engeller Boot sektörlerini bilgisayar açılırken ve kapanırken tarar Bulaşma ve hata bildirimini ile yapar Birçok Terminal Services ortamını destekler

Internet monitör IMON & EMON Teknik bilgisi olmayan kullanıcılar için kullanması kolaydır Gelen internet trafiğini bilgisayar programlarına ulaşmadan önce tarar Gelen leri MAPI destekli programlerı için tarar (Outlook)

NOD32 for MS Windows Isteğe bağlı koruma PC’ler ve Windows sunucuları için Hızlı dosya seçmek için Windows Explorer ile kullanması kolay entegrasyon Virüsleri, solucanları ve Trojanları kaldırır Outlook ve Outlook Express veritabanlarını temizler Planlama ve kullanıcı profillerini destekler

UNIX için NOD32 Prevents cross-platform virus spreading Basit komut-satırlı arayüz Gelişmiş NOD32 tarama motorunu kullanır Linux, FreeBSD, NetBSD, OpenBSD platformlarını X86 üzerinde destekler Üçüncü kuşak sunucu antivirüs çözümleri ilen kolay entegrasyon

Novell için NOD32 Novell sunucuları için merkezi koruma Tüm gelen ve giden dosyaların izlenmesi Erişimsel ve isteğe bağlı tarama Yöneticiler için virüs ve hata uyarıları

MS-DOS için NOD32 Yok edilmesi zor olan MS Windows virüslerini bile kaldırır Başka işletim sistemlerinde temizlenemeyen virüsleri bile temizler Tek floppy diske sığar Sızmalara karşı sistem belleğini korur

Lotus Domino sunucusu için NOD32 Domino sunucusunu ile giren sızıntılara karşı korur lerin alıcıya taşınmadan önce yüksek güvenlik için taranması Virüs ve hataların ile bildirimi Üçüncü kuşak anti virüs yazılımları ile kolay entegrasyon Ek dosyaların kural bazlı filtrelenmesi

MS Exchange server için NOD32 Domino sunucusunu ile giren sızıntılara karşı korur lerin alıcıya taşınmadan önce yüksek güvenlik için taranması Virüs ve hataların ile bildirimi Microsoft VSAPI’yi entegrasyon için kullanır Ek dosyaların kural bazlı filtrelenmesi

NAS sistemleri için NOD32 İstek kontrollü antivirus tarayıcı Erişim kontrollü kalıcı antivirus monitör (AMON) Internet antivirüs monitörü (IMON&EMON) Merkezi log idare sistemi Esnek görev yönetimi Güncelleştirme ve tarama profilleri desteği NAS idaresi olanaklı web arayüzü ile uzaktan yönetim WEb browser ile uzaktan yönetim

Supported platforms MS-DOS Windows 95/98/ME Windows NT 4.0, 2000, XP, 2003 Linux mail server Novell Netware 4.x, 5.x and 6.x MS Exchange server 5.5, 2000 and 2003 Lotus Domino server R5 and R6 Kerio mail server, WinRoute Firewall 5 NAS with Windows® Powered OS

Nerden Satın alabilirim

Teşekkürler KENT BİLGİ SİSTEMLERİ İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ DANIŞMANLIK VE SERVİS HİZMETLERİ Sırakapılar Mh Sk. No:3/9 Güdücü Apt. Zemin Kat DENİZLİ/TÜRKİYE TEL:+90(258) (Pbx) FAX:+90(258) Demo ve Destek talepleriniz için lütfen arayınız.